کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2012-12-28 ساعت 15:19)arian307 نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 07:41)payamkj نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 01:31)arian307 نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 09:11)payamkj نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 19:31)melisa نوشته:  واکسن هاى بچگي رو برين پاستور ,پاسپورت يادتون نره ، ( من تجريش رفتم ) خودشون با توجه به سنتون مىنويسن ، مدرك نمى خوان ، هپاتيت و آبله مرغون، كه آزمايش خون همون جا گرفتن ، چند روز بعد جوابشو تو ي كارت نوشتن ، mmr ميدان كاج ، پشت مسجد الرسول ( ۲۲۱۳۹۰۰۳) ، دكتر جليل بهرامى ( دكتر بسيار با شخصيت )، ۲ نوبت به فاصله يك ماه ، هر دفعه ۱۶ تومان ، بعد دوباره پاستور وارد كارت ميكنه ، کزازخود پاستور رايگان ميزنن، انفولانزا از بيرون تهيه كنين پاستورميزنن ، ميتونين بگين خود همون خانم دكتر مهربون تو پاستور براتون بنويسه كه از بيرون بتونين تهيه كنين ،

بچه ها من گیج شدم ، من همین 2 دی و 28 آذر واکسن هام رو زدم و 14 دی هم که وقت کارای پزشکیمه ، در صورتیکه اینجا خوندم دوستان نوشته بودم یک ماه قبل نباید هیچ تزریقی داشته باشیم ، یعنی الان چی میشه ؟
سفارتت کجاست دوست من؟ اگر ترکیه هستی این قرش قمیش بازی های ترکیه است اما اگر ارمنستان هستین هیچ ایرادی نداره
بله ترکیه هستم Sad از طریق این سایت جدیدشون نتونستم هنوز پول بریزم ، نتونستم وقت بگیرم نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب بگو نامزدت زحمتش رو بکشه... با ویزا کارتش خیلی راحت مینونه پرداخت کنه
خوب همسن نامزد عزیز نتونست دیگه اصلا گزینه پرداخت هزینه کار نمیکنه
اوف ف ف ف ف
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
بچه ها من سیگاریم ... الان برم مدیکال ارمنستان میگن سل دارم؟؟؟؟!!!!!! زمزمه ی همچین چیزی رو از بچه ها شنیدم... از امروز میخوام ترک کنم Smile خدا بگم این قوانین چی بشن که انقدر اذیت میکنن...کمتر از 1 ماه مونده به مصاحبه ام
کسی نظری داره؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
واااااای آرینننننننننن! چی میگی؟ سل کدومه؟ بابا اینهمه آدم سیگاری. عکس ریه یه آدم سیگاری با یه آدم مسلول زمین تا آسمون فرق داره. بی خیال شو آرین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، girl ، NedaE ، Tomas
(2012-12-28 ساعت 20:08)الهه سابق نوشته:  واااااای آرینننننننننن! چی میگی؟ سل کدومه؟ بابا اینهمه آدم سیگاری. عکس ریه یه آدم سیگاری با یه آدم مسلول زمین تا آسمون فرق داره. بی خیال شو آرین

Big Grin دستت درد نکنه پس دیگه ترک نمیکنم Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، Tomas ، shabnam.84
کسی از مرسده خبر داره که واکسن هاشو زد یا نزد؟ و دکتر ترکیه بهش چی گفتن؟
پاسخ
آرین آنفولانزا رو از کجا خریدی؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، omnia ، Tomas
الهه من شنیدم آنفولانزا و بعضی از واکسن های دیگه واسه بالای 50 ساله .همرو باید بزنیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، Tomas
والا اصلا راجع به واکسها اطلاعی ندارم من. حالا شنبه میرم ببینم چه خبره
پاسخ
الهه به من گفتن کارت 2 سال اعتبار داره ولی واکسن انفولانزا باید هر سال زده بشه و مننژیت هر 2 سال.. حالا رفتی لطفا ازشون بپرس کارت چند سا اعتبار داره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Tomas ، shabnam.84
حتما عزیزم. لابد من اشتباه میکنم آخه راجع به واکسن اطلاعاتم در حد نخودفرنگیه Big Grin
ولی حتما میپرسم عزیزم
پاسخ
واکسن هایی که من زدم اینایی که تو عکس پایین تیک زدم الاهه جون... من مدرک همه ی این واکسن ها رو از 2 ماهگیم داشتم اما اگر نداری هم مهم نیست چون تو طرح سراسری زدی و اگر نمیزدی اصلا مدرسه ثبت نامت نمیکردن هر سال...فقط mmr رو بورو بیمارستان مهراد بزن انفولانزا رو هم داروخانه ی 13 آبان و اینا دارن... بگیر با خودت ببر با پاسپورتت.. کارت نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه.. یه آزمایش خون هم میگیرن ازت که 1 هفته بعد جوابش آماده میشه و جواب اون رو هم دوباره تو کارتت وارد میکنن Wink

[img][img=http://s9.postimage.org/se5e2icyj/scan000122.jpg][/img]

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
مرسی آرین عزیز
آرین عکسی که فرستادی فیلتره!!!!!!!
پاسخ
ینی فیلتر بود؟؟
اینجا هم آپلود کردم
[عکس: utqm5kdc1f1n9w5gi2nv.jpg]
ببین اکیه؟

هههه چه جالب واژه ی ف--ی=ل++ت(((ر رو عوض میکنه Smile)))))

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
آره اومد، مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Tomas
(2012-12-12 ساعت 19:03)girl نوشته:  نمیدونم ولی من لنز استفاده میکنم و خیلی وقت پیش این سؤال رو پرسیدم گفتن باید همه چیز رو بگیم که اونم مطابق با شرایطمون معاینه کنه.. فکر میکنم یه معاینه معمولی باشه. اگه کسی اطلاع بیشتری داره لطفا راهنمایی کنه.

نمی دونم دوستان دیگه این سوالتون را قبلا جواب دادند یا نه .من الان سوالتان را دیدم .
من تو ایروان معاینه پزشکی شدم .لنز داشتم ( تقریبا همیشه از لنز طبی استفاده می کنم )و به دکتر گفتم و با همان لنز تست بینایی شدم فقط پرسید نزدیک بینی یا استیگمات .من هم گفتم نزدیک بین .فکر کنم تو پرونده پزشکی ام نوشت.
**2013AS022ایروان1نفر مصاحبه دسامبر ویزا:دو روز بعد از مصاحبه سفرنامه اولین سفر بهار2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، arian307 ، Tomas ، girl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان