کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمايشات پزشكي
(2013-01-05 ساعت 02:20)rosenthal نوشته:  دوستان من فقط واکسن هپاتیتمو زدم . و میخوام بقیه واکسن هامو مطب دکتر اونگا بزنم .چقدر هزینش میشه؟ معمولا کی جواب بهم میدن؟

یه 300 دلاری پیاده میشی دوست من ... 300 ضرب در 3200 تومن؟
اینجا بزنی کلا میشه 20 30 هزار تومن... البته این دکتر گوتان اوگان چیه؟ این کلا دلش بخواد میزنه حتی اگر زده باشی... واسه خودش داره کاسبی میکنه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shabnam.84 ، kamela
دوستان من امروز پاستور بودم:
1- مننژیت لازم نیست (من بیخودی رفتم هلال احر زدمو 15 تومن پیاده شدم)
2- واکس آنفولانزا 2 تا از داروخونه های دور میدون ونک (اسم نمیبرم) بدون نسخه میدن. یکیشون میده 17500 و اون یکی میده 10500!!!! که من 10500 ای رو گرفتم Big Grin
3- ام ام آر رو بیمارستان مهراد با 30 تومن!!!! تزریق میکنه ولی من رفتم مرکز درمان شمیران که حدود 100 قدم پایینتر از پاستور تجریشه و با 8 تومن زدم

برید مرکز درمان شمیرانات. این مهراد و 16 آذر و نسیم دکون باز کردن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، leila.e ، melisa ، shabnam.84 ، payamkj ، arian307 ، kamela
الهه جونم مراقب باش اریون نگیری عزیزم.. من اینو 1000 بار گفتم به همه چون برای افراد بزرگسال عوارض خطرناکی داره و سعی کن تا 1 ماه دیگه با بچه های کوچیک خیلی در تماس نباشی Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، leila.e ، arian307 ، kamela
مرسی عزیزم. از همین الان حس میکنم یه کم گلوم درد میکنه
ام ام آر منو خانوم دکتر 2 مرحله ای نوشت واسم. یه مرحله دیگشو باید 1 ماه دیگه بزنم.
دیفتیری و کزازمم الان نزد. گفت بذار 1 ماه تا 1.5 ماه قبل مصاحبت بیا بزن
چون سفارتم آنکاراست و دکتر آنکارا تست آنتی بادی ایرانو واسه آبله مرغون قبول نداره!!!! ازم آنتی بادی نگرفتو گفت اونجا حتما بهت میزنن. حالا اگه سفارتم عوض شد میرم پاستور میگم ازم تست بگیرن و جوابشو واسه دکتر ایروان میبرم که دیگه بهم واکسن نزنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، melisa ، shabnam.84 ، arian307
می شه لطفا به من بگید که چه واکسن هایی رو باید زد؟؟؟؟
نوع ویزا : K1 Rolleyes
سرویس سنتر: Vermont
رسید مدارک(سری اول) : (22may2012)
رسید مدارک بیشتر Sad7january2013)
تاریخ اپروو: (february\2013)
زمان مصاحبه : may 2013 دریافت ویزا : تقریبا یه ضربWink
پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
آیا اینجا کسی کمک می کنه؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست من. شما واکسن mmr و مننزیت و آنفولانزا رو بزن.
البته مننزیت رو گویا اجبار نیست اما بهتره که بزنی ممکنه جایی که مصاحبه داری
ایراد بگیرن و بزنن که گرون تموم میشه.
کجا مصاحبه داری؟ اگه آنکارا نیست تو پاستور تست آنتی بادی انجام بده که تو کارت زرد هم وارد کنن. خودشون در جریان هستن. Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dinadino228
مرسی از جوابتون.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
دینا جان الان زوده ولی اگه هپاتیتو نزدی از الان اقدام کن. چون هپاتیت 3 مرحله ایه و مرحله آخرش 6 ماه بعده.
اگه هپاتیتو زدی دیگه کاری لازم نیست انجام بدی الان
2 ماه قبل از مصاحبه برو پاستور میدون تجریش، اونجا خانوم دکتر طاهر نژاد گل گلاب مهربون بهت میگه باید چکار کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، girl
دینا جان اینجا بهترین جای دنیاست واسه کمک گرفتن
یه مدت که بیای اینجا و ببینی خیلیای دیگه مثل خودت اینجان و همه چقدر مهربانانه و بی چشمداشت و با دقت به سوالات همدیگه پاسخ میدن، دیگه عمرا اینجا رو ترک کنی
مهاجرسرا هووی شوهر منه Big Grin بدش میاد میام اینجا. میگه صبح تا شب چکار میکنی اونجا Big Grin

راستی دینا جان واسه اینکه بعضی تاپیک ها تند تند مطلب میاد توش، هر چند دقیقه یکبار صفحه اتو ریفرش کن
بچه ها از صبح تا شب اینجان ولی شبا بیشتر میان
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، dinadino228 ، girl ، kamela
(2013-01-06 ساعت 16:31)الهه سابق نوشته:  دوستان من امروز پاستور بودم:
1- مننژیت لازم نیست (من بیخودی رفتم هلال احر زدمو 15 تومن پیاده شدم)
2- واکس آنفولانزا 2 تا از داروخونه های دور میدون ونک (اسم نمیبرم) بدون نسخه میدن. یکیشون میده 17500 و اون یکی میده 10500!!!! که من 10500 ای رو گرفتم Big Grin
3- ام ام آر رو بیمارستان مهراد با 30 تومن!!!! تزریق میکنه ولی من رفتم مرکز درمان شمیران که حدود 100 قدم پایینتر از پاستور تجریشه و با 8 تومن زدم

برید مرکز درمان شمیرانات. این مهراد و 16 آذر و نسیم دکون باز کردن

آفرین دختر خوب و زرنگ. ماشالا چقدر هم تفاوت قیمتشون کم بوده Big Grin

همون پاستور و مرکز شمیرانات باید رفت.

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، kamela
سلام ممنون از راهنماییتون.
نه من تا به حال هیچ واکسنی نزدم... ممکنه که مصاحبه م تا ۱،۲ ماه دیگه باشه ...
نمیدونم!!!!!! چند ماه پیش کل مدارک رو نامزدم از آمریکا براشون فرستاد ولی ۵.۵ ماه بعدش گفتن کامل نیست و دوباره مدرک خواستن،،،،
خلاصه چند روز پیش دوباره کلی مدرک جور کردیمو فرستادیم....
حالا دیگه با خداست.... ولی تا حدی میدونیم که بار دوم از ۱ تا ۲ ماه جواب میدن که وقت آنکارا بگیرید یا مدرک بدین، دقیق نمیدونم!!!
شما میدونی چیزی؟!؟!؟!؟!
مرسی.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، الهه سابق
پس یعنی هنوز بهتون نگفتن که بعد از ارسال بقیه مدارک خواسته شده دیگه کامل شده و کیس قبول شده؟

هروقت اعلام کنن که دیگه کامل شده . بعد یه مدت کوتاه انگار چون سیستم هم تغییر کرده خودت وقت مصاحبه رو مشخص میکنی. نامه ش رو بهت میزنن

اما شما هپاتیت رو بزن الان حتما.
نگران نباش اینجا همه بچه ها خالصانه بهم کمک میکنن و هر اطلاعاتی که احتیاج داشته باشی بدست میاری.
به قول الهه دیگه دل نمیکنی Smile به هرحال خوش اومدی

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
پاسخ
تشکر کنندگان: dinadino228 ، الهه سابق ، girl
(2013-01-06 ساعت 20:45)الهه سابق نوشته:  دینا جان اینجا بهترین جای دنیاست واسه کمک گرفتن
یه مدت که بیای اینجا و ببینی خیلیای دیگه مثل خودت اینجان و همه چقدر مهربانانه و بی چشمداشت و با دقت به سوالات همدیگه پاسخ میدن، دیگه عمرا اینجا رو ترک کنی
مهاجرسرا هووی شوهر منه Big Grin بدش میاد میام اینجا. میگه صبح تا شب چکار میکنی اونجا Big Grin

راستی دینا جان واسه اینکه بعضی تاپیک ها تند تند مطلب میاد توش، هر چند دقیقه یکبار صفحه اتو ریفرش کن
بچه ها از صبح تا شب اینجان ولی شبا بیشتر میان

مرسی...مرسی...مرسی.... بله جدا خیلی خوبه... فقط من هیچی هنوز از اینجا نمیدونم.... مثلا چه جوری ریفرش کنم؟ TongueWink ولی واقعا خوبه که هست و آدم میبینه که خودش تنها نیست....Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj ، melisa
ریفرش صفحه اکسپلوررت دیگه. اون علامت فلش گرد که بالای صفحات اینترنت اکسپلورر و موزیلا و گوگل کروم هست
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، melisa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان