کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
اگر برای مدتی به ایران بریم به نظرتون حساب بانک آو امریکا را چکار کنیم؟
چکینگ را ببندیم؟ فقط سیوینگ باز باشه؟
اگر بخواهیم هزینه نداشته باشه چی پیشنهاد میدین؟
کردیت را چکار کنیم؟
اگر هر دو باز باشه قاعدتا علاوه بر مقدار موجودی تراکنش هم اهمیت پیدا میکنه البته فکر میکنم. که در صورتی که نباشیم فقط با اینترنت بانک چند تا تراکنش الکی بین سیوینگ و چکینگ میتونیم بزنیم.
هم اکنون نیازمند همفکری سبزتان هستیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، behzadb57 ، afshinghwink
(2012-12-11 ساعت 16:46)jordanir نوشته:  اگر برای مدتی به ایران بریم به نظرتون حساب بانک آو آمریکا را چکار کنیم؟
کردیت را چکار کنیم؟
اگر هر دو باز باشه قاعدتا علاوه بر مقدار موجودی تراکنش هم اهمیت پیدا میکنه البته فکر میکنم. که در صورتی که نباشیم فقط با اینترنت بانک چند تا تراکنش الکی بین سیوینگ و چکینگ میتونیم بزنیم.

اگه از ایران ساین این کنید حتما حسابتون بسته میشه. انلاین بانک که دارید! اگه paperless کنید که هزینه دیگه نداره (هزینه قطع میشه )
چکینگ هم بمن بانک گفت فقط روز اول نباید کمتر از 25 $ باشه.
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، afshinghwink
(2012-12-11 ساعت 08:40)hasti_banoo نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 07:41)yami نوشته:  تنها مزیت حساب سیوینگ اینه که به کارت بانکی یا حساب چکینگ و اینترنت بانک اینا وصلش نکنید و یک دفعه خیالتون راحت باشه که چند صد هزار دولار پول بی زبانتون با خیال آسوده و بدون خطر کلاهبرداری در جای تا حدی امن آرامش گرفته Smile

خدا برکت بده یامی جان، شما چاه نفتی، چیزی پیدا کردین که چند صد هزارش رو فقط سیوینگ می خواین بذارین ؟ شاید هم گذاشتین و بروز نمیدین. خلاصه گفتم بگم اون دور و اطراف چاه نفت، آبدارچی خواستین بگین تا من استعفا بدم بیام اونجا CoolBig Grin

ولی از شوخی گذشته، واقعیت همینه. یعنی سودی که به پول سیوینگ میدن در برابر سودهای ایران اصلا مسخره است. فقط یه جور صندوق امانات محسوب میشه که سر سال برای همون یک اپسیلون سود اگر مثل یامی جان، پول کلانی داشته باشینWink باید مالیات هم بدین

هستی! نداشتیم ها دیگه!!
شما که همه اسرار شرکتی سازمانی ما رو ریختی بیرون!! نصف مکزیک الان به من ایمیل زده از من کار میخواد!! نگو چطوری فارسی خوندن چون خود من هم توش موندم!!!!! Big Grin
شما سرور ما هستین. آبدارچی چیه؟ خدا خودش به ما حالی بده ما هم صرف ضد حال هموطنانی که اینجا اصلا به آدم حال نمیدن، به هموطنان ضد حال خورده جدیدالحال، حال بدیم، اساسی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، amir82 ، behzadb57 ، Soap McTavish ، mori ، afshinghwink ، mehdi110 ، behfaza
(2012-12-11 ساعت 21:13)maka2 نوشته:  
(2012-12-11 ساعت 16:46)jordanir نوشته:  اگر برای مدتی به ایران بریم به نظرتون حساب بانک آو آمریکا را چکار کنیم؟
کردیت را چکار کنیم؟

اگه از ایران ساین این کنید حتما حسابتون بسته میشه. انلاین بانک که دارید! اگه paperless کنید که هزینه دیگه نداره (هزینه قطع میشه )
چکینگ هم بمن بانک گفت فقط روز اول نباید کمتر از 25 $ باشه.
آیا شما مطمعن هستید که پیپرلس هزینه نداره؟ فقط هزینه استیتمنت نداره. هزینه نگهداری ماهیانه که داره. البته با حداقل موجودی نداره ولی اگر از حدی پایینتر باشه یا تراکنش از حدی پایینتر باشه هزینه داره . البته بر اساس گفته های بانک در روز افتتاح و اون ورقه های هفتاد من. اون قضیه چکینگ چیه؟ روز اول منظورتون روز اول ماهه؟
ما که تا حالا دو تا دسته چک برامون صادر شده یکیشو خودمون باطل کردیم دومیشو خودشون. :دی
البته هزینه که نداره ما هی صادر باطل میکنیم.
انقدر اینکارو ادامه میدیم تا از رو برن.
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، behzadb57 ، afshinghwink
دوستان يه سوالی داشتم . آيا امکانش هست که بدون داشتن شغل در آمريکا و پيشينه ( کسی که تازه اومده و گرين کارت گرفته) در آمريکا کريديت کارت گرفت? من شنيدم با پرداخت پولی بعنوان deposit ميشه کريديت کارت گرفت . برای من فقط بالا بردن کريديت اسکور مهمه و ا پی ار اصلا مهم نيست چون ميخوام فول پرداخت کنم
البته مطمئنا اگه کش بک خوبی داشته باشه بد نيست

يه سوال ديگه هم داشتم آيا با SSN ميشه حساب باز کرد يا حتما گرين کارت هم بايد بياد و بعد حساب باز کرد
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، h_aghapour
(2012-12-12 ساعت 17:03)ehsan99 نوشته:  دوستان يه سوالی داشتم . آيا امکانش هست که بدون داشتن شغل در آمريکا و پيشينه ( کسی که تازه اومده و گرين کارت گرفته) در آمريکا کريديت کارت گرفت? من شنيدم با پرداخت پولی بعنوان deposit ميشه کريديت کارت گرفت . برای من فقط بالا بردن کريديت اسکور مهمه و ا پی ار اصلا مهم نيست چون ميخوام فول پرداخت کنم

يه سوال ديگه هم داشتم آيا با SSN ميشه حساب باز کرد يا حتما گرين کارت هم بايد بياد و بعد حساب باز کرد
ممنون
دوست عزیز با توجه به مطالبی که دوستان نوشتن گویا با پرداختن اجاره خونه و هزینه های مختلف و همینطور پرداختهای مختلف می شه امکان گرفتن کردیت رو بالاتر برد ولی اینکا 100% کردیت بدن باید دوستان باتجربه تر راهنمایی کنن منظور شما گرفتن کردیت بود دیگه؟ کردیت کارت رو که به همه میدن وگرنه دیگه امکان زندگی عملا ممکن نیست
در مورد حساب باز کردن هم گویا بعصی از بانکها با SSN باز می کنن بعصی ها جتما گرین کارت می خوان جضور ذهن ندارم کدوم بانکها ولی دوستان تو پستاشون اشاره کردن .
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan99 ، afshinghwink ، h_aghapour
(2012-12-12 ساعت 17:20)usa lover نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 17:03)ehsan99 نوشته:  دوستان يه سوالی داشتم . آيا امکانش هست که بدون داشتن شغل در آمريکا و پيشينه ( کسی که تازه اومده و گرين کارت گرفته) در آمريکا کريديت کارت گرفت? من شنيدم با پرداخت پولی بعنوان deposit ميشه کريديت کارت گرفت . برای من فقط بالا بردن کريديت اسکور مهمه و ا پی ار اصلا مهم نيست چون ميخوام فول پرداخت کنم

ممنون
دوست عزیز با توجه به مطالبی که دوستان نوشتن گویا با پرداختن اجاره خونه و هزینه های مختلف و همینطور پرداختهای مختلف می شه امکان گرفتن کردیت رو بالاتر برد ولی اینکا 100% کردیت بدن باید دوستان باتجربه تر راهنمایی کنن منشور شما گرفتن کردیت بود دیگه؟ کردیت کارت رو که به همه میدن وگرنه دیگه امکان زندگی عملا ممکن نیست
در مورد حساب باز کردن هم گویا بعصی از بانکها با SSN باز می کنن بعصی ها جتما گرین کارت می خوان جضور ذهن ندارم کدوم بانکها ولی دوستان تو پستاشون اشاره کردن .

ممنون پس اينطوری که شما اشاره کرديد بايد چند ماه بگزره و بعد اقدام کرد. من فکر ميکردم با پرداخت deposit ميشه راحت گرفت
در ضمن من کرديت اسکور خوبی تو انگليس دارم.نميدونم اونجا بدرد ميخوره يا نه؟ نميدونم شايد نشون بده خوش حسابم و قرض ها رو بموقع پرداخت کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2012-12-12 ساعت 17:30)ehsan99 نوشته:  ممنون پس اينطوری که شما اشاره کرديد بايد چند ماه بگزره و بعد اقدام کرد. من فکر ميکردم با پرداخت deposit ميشه راحت گرفت
در ضمن من کرديت اسکور خوبی تو انگليس دارم.نميدونم اونجا بدرد ميخوره يا نه؟ نميدونم شايد نشون بده خوش حسابم و قرض ها رو بموقع پرداخت کردم

بله میشه با deposit کردیت کارت بگیرید. البته باید یک حساب بانکی خوب با موجودی کافی داشته باشید . اگر saving هم باشه که چه بهتر. اونوقت براتون secured credit باز می کنن و اگر تو 6 ماه یا کمی بیشتر، حسابتون پاک باشه، کردیت کارت دائمی میشه. البته بانکها قوانینشون فرق می کنه ولی bank of america اینو به من گفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، usa lover ، ehsan99 ، achi686 ، behzadb57 ، gbtm ، mrhj50 ، Soap McTavish ، afshinghwink ، behfaza ، h_aghapour
(2012-12-12 ساعت 17:20)usa lover نوشته:  

ممنون
دوست عزیز با توجه به مطالبی که دوستان نوشتن گویا با پرداختن اجاره خونه و هزینه های مختلف و همینطور پرداختهای مختلف می شه امکان گرفتن کردیت رو بالاتر برد ولی اینکا 100% کردیت بدن باید دوستان باتجربه تر راهنمایی کنن منظور شما گرفتن کردیت بود دیگه؟ کردیت کارت رو که به همه میدن وگرنه دیگه امکان زندگی عملا ممکن نیست
bank of america حساب سیوینگ رو با ssn باز کرد و سکیورد کردیت رو برای من باز نکرد و چند روز بعدش که گرین کارتم اومد باز کرد.

(2012-12-12 ساعت 08:08)jordanir نوشته:  آیا شما مطمعن هستید که پیپرلس هزینه نداره؟ فقط هزینه استیتمنت نداره. هزینه نگهداری ماهیانه که داره. البته با حداقل موجودی نداره ولی اگر از حدی پایینتر باشه یا تراکنش از حدی پایینتر باشه هزینه داره . البته بر اساس گفته های بانک در روز افتتاح و اون ورقه های هفتاد من. اون قضیه چکینگ چیه؟ روز اول منظورتون روز اول ماهه؟
ما که تا حالا دو تا دسته چک برامون صادر شده یکیشو خودمون باطل کردیم دومیشو خودشون. :دی
البته هزینه که نداره ما هی صادر باطل میکنیم.
انقدر اینکارو ادامه میدیم تا از رو برن.
همون منظورم حداقل موجودیه ، من 700 تا گذاشتم تو حساب و گفتم می خوام 6 ماه دیگه بیام ، گفت برو پیپرلس کن و چکینگت رو هم می تونی از فردا خالی کنی.
( هزینه برات نداره ). حالا دیگه نمی دونم بعدا چی میشه! برگردم ببینم خالیه!!Big Grin
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan99 ، behzadb57 ، afshinghwink ، behfaza
آقایون و خانومای تازه وارد. بیخود نرید بانک دپوزیت بدید و منت بکشید که بهتون سکیور کردیت کارت بدن. بانک کپیتال وان این کارو می‌کنه آنلاین، دپوزیت هم نمیگیره، هزینهٔ سالیانه هم نداره، بانک هم نمی خواد برید، خودش پست می‌کنه به آدرستون. باید سوشال داشته باشید فقط. تا حد ۵۰۰ دلار بهتون کردیت کارت میده که برای چند ماهه اول بد نیست

http://www.capitalone.com/credit-cards/c...-newcomers
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdip ، ehsan99 ، achi686 ، behzadb57 ، Soap McTavish ، mori ، afshinghwink
(2012-12-13 ساعت 10:40)Galaxicon نوشته:  آقایون و خانومای تازه وارد. بیخود نرید بانک دپوزیت بدید و منت بکشید که بهتون سکیور کردیت کارت بدن. بانک کپیتال وان این کارو می‌کنه آنلاین، دپوزیت هم نمیگیره، هزینهٔ سالیانه هم نداره، بانک هم نمی خواد برید، خودش پست می‌کنه به آدرستون. باید سوشال داشته باشید فقط. تا حد ۵۰۰ دلار بهتون کردیت کارت میده که برای چند ماهه اول بد نیست

http://www.capitalone.com/credit-cards/c...-newcomers

ممنون کارت خيلی جالبيه.جز کش بکی که داره no foreign transaction fees خيلی بدرد من ميخوره.آيا واقعا بدون داشتن حقوق ماهانه اينو بهمون ميدن?

هستی جان منظورتون از موجودی خوب مثلا چقده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، afshinghwink ، h_aghapour
جهت اطلاع دوستانی که کردیت کارت های کشورهای دیگه رو دارن عرض کنم سابقه و اسکور اون کارت ها هیچ کمکی به دریافت کردیت کارت یا اسکور در امریکا نمیکنه من با داشتن چندین کریدیت کارت با سابقه طولانی و اسکور بالا از کشور دیگه مجبور شدم سکیور کریدیت کارت بگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، behzadb57 ، afshinghwink ، feidom30
(2012-12-13 ساعت 14:13)tartar نوشته:  جهت اطلاع دوستانی که کردیت کارت های کشورهای دیگه رو دارن عرض کنم سابقه و اسکور اون کارت ها هیچ کمکی به دریافت کردیت کارت یا اسکور در آمریکا نمیکنه من با داشتن چندین کریدیت کارت با سابقه طولانی و اسکور بالا از کشور دیگه مجبور شدم سکیور کریدیت کارت بگیرم

تار تار جان تجربه خودت چيه؟
با اينکه بعد از کريديت کرانچ 2008 کريديت کارت گرفتن خيلی سخت شد اما من شنيدم هنوز تو آمريکا راحت تر از جاهای ديگه ميشه کريديت کارت گرفت. آيا تجربه شما هم همين بوده؟

تو يه سايتی همه يه مطلبی پيدا کردم در مورد گرفتن پلکانی سه secured credit card و بازی کردن با اونها برای حسابی بالا بردن کريديت اسکور. بنظر جالب ميآد
http://mymoneyexpert.blogspot.co.uk/2008...redit.html
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2012-12-13 ساعت 13:49)ehsan99 نوشته:  هستی جان منظورتون از موجودی خوب مثلا چقده؟

معلومه هر چه بیشتر بهتر (:-) ! معمولا مهاجرین اول کار مبلغی بیشتر از نیازشون میارن که اونو تو بانک می ذارن. از 10 هزارتا بگیرید به بالا. البته از اونجا که می خوان بر اساس اعتبارتون کردیت بدن، و در عین حال به ازای کردیتی که می دن، باید مقداری رو به عنوان deposit نزد بانک به امانت بگذارید، پس مبالغ کمتر هم قابل قبوله. فقط شاید کردیت اولیه مدارش کمتر باشه. مثلا از 500 دلار شروع کنند.

در ضمن اوائل که من اومده بودم و کار نداشتم، علی رغم موجودی بانکی نسبتا خوب که تقریبا همش هم saving بود، capital one بهم کردیت کارت نداد. اون زمان از secured credit card چیزی نمی دونستم. حساب بانکی bank of america داشتم اما بهم نگفته بودن می تونم این کار رو انجام بدن. بعد یکسال تازه یکشون گفت بهم که اونوقت هم خواستم اقدام کنم، گفتند شما به اندازه کافی پیش ما اعتبار دارید. یک باره همون کردیت کارت اصلی رو برام صادر کردن.
پاسخ
(2012-12-14 ساعت 09:15)hasti_banoo نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 13:49)ehsan99 نوشته:  هستی جان منظورتون از موجودی خوب مثلا چقده؟

معلومه هر چه بیشتر بهتر (:-) ! معمولا مهاجرین اول کار مبلغی بیشتر از نیازشون میارن که اونو تو بانک می ذارن. از 10 هزارتا بگیرید به بالا. البته از اونجا که می خوان بر اساس اعتبارتون کردیت بدن، و در عین حال به ازای کردیتی که می دن، باید مقداری رو به عنوان deposit نزد بانک به امانت بگذارید، پس مبالغ کمتر هم قابل قبوله. فقط شاید کردیت اولیه مدارش کمتر باشه. مثلا از 500 دلار شروع کنند.

در ضمن اوائل که من اومده بودم و کار نداشتم، علی رغم موجودی بانکی نسبتا خوب که تقریبا همش هم saving بود، capital one بهم کردیت کارت نداد. اون زمان از secured credit card چیزی نمی دونستم. حساب بانکی bank of america داشتم اما بهم نگفته بودن می تونم این کار رو انجام بدن. بعد یکسال تازه یکشون گفت بهم که اونوقت هم خواستم اقدام کنم، گفتند شما به اندازه کافی پیش ما اعتبار دارید. یک باره همون کردیت کارت اصلی رو برام صادر کردن.

اون موقعيکه شما خواستيد کپيتال وان بگيريد کريديت چکتون کردن يا اينکه گفتن اصلا بهتره اقدام نکنيد?

تا اونجايی که ميدونم و خوندم و با بانک ها صحبت کردم saving v deposit اکانت ها هيچ تاثييری روی کريديت اسکور ندارن. فقط در يک حالت ممکنه يه deposit اکانت کريديت اسکور رو بالا ببره و اونهم زمانيست که از overdraft ش استفاده کنيد چون اصولا کريديت اسکور فقط debt براش مهمه. شايد به همين علته که با حساب سوينگ بالا نتونستيد بگيريد.

اين کارت کپيتال وان خيلی بنظرم کارت خوبيه اما منم فکر نميکنم بشه همون اول کاری گرفتش - با اينکه تو توضيحاتش گفته برای کسانيست که تازه ميآن اما ..it is too good to be true . کارت های کپيتال رو اينجا معمولا کسانی ميگيرن که کريديت بدی دارن اما بالاخره يه کريديتی دارن

کسی اينجا از secured loan هم برای بالا بردن کريديت اسکور استفاده کرده?
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، afshinghwink ، AFSHIN-PIC ، h_aghapour

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان