موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اگر برای مدتی به ایران بریم به نظرتون حساب بانک آو امریکا را چکار کنیم؟
چکینگ را ببندیم؟ فقط سیوینگ باز باشه؟
اگر بخواهیم هزینه نداشته باشه چی پیشنهاد میدین؟
کردیت را چکار کنیم؟
اگر هر دو باز باشه قاعدتا علاوه بر مقدار موجودی تراکنش هم اهمیت پیدا میکنه البته فکر میکنم. که در صورتی که نباشیم فقط با اینترنت بانک چند تا تراکنش الکی بین سیوینگ و چکینگ میتونیم بزنیم.
هم اکنون نیازمند همفکری سبزتان هستیم.
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوالی داشتم . آيا امکانش هست که بدون داشتن شغل در آمريکا و پيشينه ( کسی که تازه اومده و گرين کارت گرفته) در آمريکا کريديت کارت گرفت? من شنيدم با پرداخت پولی بعنوان deposit ميشه کريديت کارت گرفت . برای من فقط بالا بردن کريديت اسکور مهمه و ا پی ار اصلا مهم نيست چون ميخوام فول پرداخت کنم
البته مطمئنا اگه کش بک خوبی داشته باشه بد نيست
يه سوال ديگه هم داشتم آيا با SSN ميشه حساب باز کرد يا حتما گرين کارت هم بايد بياد و بعد حساب باز کرد
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-12 ساعت 17:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-12 ساعت 17:27 توسط usa lover.)
(2012-12-12 ساعت 17:03)ehsan99 نوشته: دوستان يه سوالی داشتم . آيا امکانش هست که بدون داشتن شغل در آمريکا و پيشينه ( کسی که تازه اومده و گرين کارت گرفته) در آمريکا کريديت کارت گرفت? من شنيدم با پرداخت پولی بعنوان deposit ميشه کريديت کارت گرفت . برای من فقط بالا بردن کريديت اسکور مهمه و ا پی ار اصلا مهم نيست چون ميخوام فول پرداخت کنم
البته مطمئنا اگه کش بک خوبی داشته باشه بد نيست
يه سوال ديگه هم داشتم آيا با SSN ميشه حساب باز کرد يا حتما گرين کارت هم بايد بياد و بعد حساب باز کرد
ممنون
دوست عزیز با توجه به مطالبی که دوستان نوشتن گویا با پرداختن اجاره خونه و هزینه های مختلف و همینطور پرداختهای مختلف می شه امکان گرفتن کردیت رو بالاتر برد ولی اینکا 100% کردیت بدن باید دوستان باتجربه تر راهنمایی کنن منظور شما گرفتن کردیت بود دیگه؟ کردیت کارت رو که به همه میدن وگرنه دیگه امکان زندگی عملا ممکن نیست
در مورد حساب باز کردن هم گویا بعصی از بانکها با SSN باز می کنن بعصی ها جتما گرین کارت می خوان جضور ذهن ندارم کدوم بانکها ولی دوستان تو پستاشون اشاره کردن .
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع دوستانی که کردیت کارت های کشورهای دیگه رو دارن عرض کنم سابقه و اسکور اون کارت ها هیچ کمکی به دریافت کردیت کارت یا اسکور در امریکا نمیکنه من با داشتن چندین کریدیت کارت با سابقه طولانی و اسکور بالا از کشور دیگه مجبور شدم سکیور کریدیت کارت بگیرم