کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2012-12-14 ساعت 17:40)ehsan99 نوشته:  اون موقعيکه شما خواستيد کپيتال وان بگيريد کريديت چکتون کردن يا اينکه گفتن اصلا بهتره اقدام نکنيد?

تا اونجايی که ميدونم و خوندم و با بانک ها صحبت کردم saving v deposit اکانت ها هيچ تاثييری روی کريديت اسکور ندارن. فقط در يک حالت ممکنه يه deposit اکانت کريديت اسکور رو بالا ببره و اونهم زمانيست که از overdraft ش استفاده کنيد چون اصولا کريديت اسکور فقط debt براش مهمه. شايد به همين علته که با حساب سوينگ بالا نتونستيد بگيريد.

اين کارت کپيتال وان خيلی بنظرم کارت خوبيه اما منم فکر نميکنم بشه همون اول کاری گرفتش - با اينکه تو توضيحاتش گفته برای کسانيست که تازه ميآن اما ..it is too good to be true . کارت های کپيتال رو اينجا معمولا کسانی ميگيرن که کريديت بدی دارن اما بالاخره يه کريديتی دارن

من موجودیم بیشتر تو سیوینگ بود، ولی چکینگم هم خوب بود. ولی به قول شما کردیت سکور رو چک می کنن، و برای همین هم به تازه وارد نمیدن. اما همون بانکی که توش حساب باز می کنید برای secured credit بهتر می تونه بهتون اعتماد کنه. البته ممکنه اونها هم بخوان یه مدت از افتتاح حسابتون بگذره، شاید چند ماهی لازم باشه. به هر حال به من تازه وارد که کردیت کارت نداد این capital one.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، Soap McTavish ، mehdi110
هستی جان ممکنه بازی کردن با 2-3 کردیت کارت و ساختن اسکور رو به این روش توضیح بدی یعنی چی؟؟
since 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2012-12-14 ساعت 20:48)maka2 نوشته:  هستی جان ممکنه بازی کردن با 2-3 کردیت کارت و ساختن اسکور رو به این روش توضیح بدی یعنی چی؟؟

این لینک که احسان99 گذاشته، جالب بود. یه چیزی تو همین مایه هاست.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، maka2 ، ehsan99 ، afshinghwink
(2012-12-14 ساعت 17:40)ehsan99 نوشته:  [quote='hasti_banoo' pid='250783' dateline='1355460345']
[quote='ehsan99' pid='250488' dateline='1355390394']

.... - با اينکه تو توضيحاتش گفته برای کسانيست که تازه ميآن اما ..it is too good to be true . کارت های کپيتال رو اينجا معمولا کسانی ميگيرن که کريديت بدی دارن اما بالاخره يه کريديتی دارن

برداشت شما کاملا صحیح است. تبلیغات کپیتال 1 و امثالهم رو زیاد جدی نگیرید !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، ehsan99 ، afshinghwink
(2012-12-14 ساعت 20:48)maka2 نوشته:  هستی جان ممکنه بازی کردن با 2-3 کردیت کارت و ساختن اسکور رو به این روش توضیح بدی یعنی چی؟؟

من اطلاعی ندارم دوست عزیز . فقط یک کردیت کارت رسمی دائمی دارم و چند تا store credit . از صاحب نظران 2-3 کارته باید بپرسید (:-)
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، maka2 ، ehsan99 ، afshinghwink ، behfaza
دوستان من کمی از بحث دور افتادم بخاطر گرفتاری ها ولی یکی دو مطلب اضافه کنم.
اول اینکه کمی با احتیاط با بانک آو آمریکا وارد معامله بشین!! این بانکه کمی اعتبارش بده و خیلی ها رو تو دردسر انداخته. یک مدلهایی مشتری مداریش صفره در مقابل خیلی بانکها و کردیت یونیون های دیگه. منم اینجا چند نفر رو میشناسم که به شخصه بخاطر همین بانک تو خیلی مشکلات افتادن. البته اول کار اگه مجبور بودین که هیچ ولی بهتره وقتی کردیتون بهتر شد، بزنین بیرون. چیس بانک خیلی خیلی بهتره.
در مورد بانک کپیتال وان، باید بگم که این شرکت در سالهای گذشته وضع مشتری مداری بسیار بدی داشت که انصافا بخاطر خودشون نبود و بلکه بخاطر طیف مشتریهایی بود که داشتن. همش آدمهای بد کردیت که کارت میگرفتن و باز پرداخت نمیکردن و غیره و ذالک اما الان این بانک به شدت پیشرفت کرده و با خرید خدمات کارت بانکهای اچ اس بی سی و آی ان جی در آمریکا به فکر کنم سومین یا چهارمین صادرکننده بزرگ کارت در آمریکا تبدیل خواهد شد. اگه با احتیاط کارتتون رو ازش انتخاب کنید بد نیست. در ضمن اگه واقعا کردیت نیاز دارین و مخارجتون بالاست و نمیخواهین این هزینه ها رو نقد کنین و میخواهین به نفع کردیت هیستوریتون محسوب بشه، بهتره که کارت با هزینه سالیانه بالا از کپیتال وان بگیرید که کردیت بالاتری داره و من فکر میکنم که بخاطر کردیت هیستوری سازی بالاترش ارززش رو داره. حالا بعداها میبندینش با اینکه بستن کردیت کارتی که آدم اول کار گرفته زیاد توصیه نمیشه مگر هزینه سالیانه بالایی داشته باشه.
برای کردیت سازی هم بازی کردن به این صورت هست که سعی کنین از سی درصد بیشتر کردیت لیمیتتون استفاده نکنین ولی اگه کردیت لیمیتتون پایینه و مجبورین استفاده کنین، سه چهار روز قبل از اینکه حسابها رو ببندن و استیتمنت صادر کنن، تا کمتر از سی یا بیست درصد بالانستون رو آنلاین پرداخت کنین و بذارین بقیه اش بمونه. بعد که استیمنت اومد بقیه رو پرداخت کنید.باید دقیق بدونید که کی حسابها رو میبندن. مثلا استیت فارم بانک 7 هر ماه میبنده و تا دهم استیتمنها پرینت میشن و تا پانزدهم هم به دست مشتری ها میرسه.
یک توصیه طلایی هم بکنم که برام خیلی گرون تموم شده ولی شما مفت حالش رو ببرید!! من برای اکثر کارت بنزینها اقدام کردم ولی همشون ردم کردن حتی بعد از یک سال داشتن کردیت هیستوری و البته هر بار هارد اینکوآری هم برای آدم چه کارت بگیره چه نگیره حدود 5 امتیار از امتیاز فایکو میره ولی نهایتا تونستم از اکسون موبیل بگیرم که نشون میده از شرکتهای دیگه راحتتر گس کارت میده. پس گس کارت خواستین دنبال شرکتهای دیگه نرین و زودتر از یک سال و نیم بعد از ایجاد کردیت هیستوری تون هم برای گس کارت اقدام نکنید. از استور کردیتها هم سیرز از همه راحتتر استور کردیت مستر میده ولی بقیه استورکردیتهای جاهای دیگه حتی اگه راحتتر از سیرز هم باشن، مستر یا ویزا نیستن و به عبارتی زیاد به درد نمیخوره. از آمازون هم اگه زیاد خرید میکنین استور کارت آمازون دات کام خیلی خوبه. کردیت هیستوری حساب میشه. اگه از ئی بی هم زیاد خرید میکنین سرویس بیل می لیتر پی پال هم کردیت هیستوری حساب میشه ولی توجه کنید هر کدام از اینها هارد اینکواری از کردیت هیستوری تون دارن اگه اقدام کنید چه بگیرید یا نگیرید پس اولا تا یک سال یک سال و نیم اقدام نکینید و ثانیا در یک زمان کوتاه نیوفتین به جون سایتها و شرکتها برای گرفتن کارت، به شدت کردیت اسکورتون رو میاره پاینن این هارد اینکواری ها.
پاسخ
ممنون يامی جان ، توصيه های مهمی بود

من بشخصه فکر ميکنم بيشتر از دو کريديت کارت خيلی ريسکيه. مراقبت بالايی ميخواد مگر اينکه مثل اون لينکی که گذاشتم بتونيم با همشون بازی کنيم
چون متاسفانه جز کريديت اسکور کمپانيهای Lender سيستم خودشون رو دارن و خيلی وقتا بسی ناجوانمردانه با قضيه برخورد ميکنن. مثلا با يه اسکور و هيستوری خوب اونها به کارت هائی که بالانس ندارن و يا بالانس پايينی دارن نگاه ميکنن و نتيجه ميگيرن که ما پتانسيل مقروض شدن رو داريم پس يا اصلا وام نميدن و يا اينکه interest rate بالاتری ميدن

يه سوال کوچيک هم داشتم. در صورت گرفتن کپيتال وان يا سکيور کارت و استفاده درست از اونها معمولا بعد از چه مدت زمانی ميشه ماشين ليز کرد ?
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maka2 ، yami ، behzadb57 ، afshinghwink ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-12-16 ساعت 17:17)ehsan99 نوشته:  ممنون يامی جان ، توصيه های مهمی بود

من بشخصه فکر ميکنم بيشتر از دو کريديت کارت خيلی ريسکيه. مراقبت بالايی ميخواد مگر اينکه مثل اون لينکی که گذاشتم بتونيم با همشون بازی کنيم
چون متاسفانه جز کريديت اسکور کمپانيهای Lender سيستم خودشون رو دارن و خيلی وقتا بسی ناجوانمردانه با قضيه برخورد ميکنن. مثلا با يه اسکور و هيستوری خوب اونها به کارت هائی که بالانس ندارن و يا بالانس پايينی دارن نگاه ميکنن و نتيجه ميگيرن که ما پتانسيل مقروض شدن رو داريم پس يا اصلا وام نميدن و يا اينکه interest rate بالاتری ميدن

يه سوال کوچيک هم داشتم. در صورت گرفتن کپيتال وان يا سکيور کارت و استفاده درست از اونها معمولا بعد از چه مدت زمانی ميشه ماشين ليز کرد ?

احسان جان!
من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ازشون نفرت دارم، متنفرم!! و اونا چیزی نیستن جز:
1- گرفتن پلن تلفن و هزینه کردن ماهیانه چهل پنجاه شصت چوق پول بی زبان صرفا به خاطر اینکه همیشه آنلاین باشیم! (خوب که چی؟ ما هم شدیم مثل بقیه که 24 ساعت روز، 25 ساعتش یک دست گوشی یک دست نوشابه انرژی زا. اینم شد زندگی؟؟؟) بارکلا به خودم که با ماهیانه کمتر از شش هفت دولار سر ته هزینه تلفن رو سر آوردم!!
2- لیز کردن و یا خرید قسطی ماشین!! آخه تو این مملکت که ماشین دست دوم تمیز، عین برگ درخت پاییزی ریخته زمین، چرا باید آدم بره ماشین لیز کنه یا قسطی خرید کنه؟ بابا مزدا 323 من که اینجا دو چوق و خورده ای خریدم و کمی خرجش کردم ولی الان این لحظه عمرا بالای 1900 دولار فروش بره (فوری البته) ایران خودمون بالای سی میلیون تومن قیمتشه!! حالا چی شد، اومدم اینجا ماشین سی میلیونی کمم هست!!؟؟
خداییش قدر پنی به پنی پولتون رو بدونید ....
پاسخ
(2012-12-16 ساعت 20:45)yami نوشته:  من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ازشون نفرت دارم، متنفرم!! و اونا چیزی نیستن جز:
1- گرفتن پلن تلفن و هزینه کردن ماهیانه ...
2- لیز کردن و یا خرید قسطی ماشین!!....

تایید می شود ! متاسفانه خیلی از ما وقتی آمریکا میایم، چون تو ایران ماشین و موبایل خوب داشتیم ، می خواهیم اینجا هم از اول اونها رو داشته باشیم. یا بر عکس، به هر دلیلی محبور بودیم از گوشی و ماشین مدل پایین استفاده کنیم ، و اینجا چون می بینیم قیمت گوشی خیلی پایینه و ماشین مدل روز رو میشه با ماهی 200-300 تا لیز کرد، فوری دنبالش هستیم که قرارداد ببندیم.

از اونجا که تقریبا همه اماکن عمومی ، فروشگاهها و رستورانها wifi دارند، پس نیازی به گرفتن پلنی که data داشته باشه ندارید. خونه هایی هم که اجاره می کنید ، اگر به صورت استودیو یا بخشی از یک خونه دیگه باشه که معمولا اینترنت روی اجاره خونه است. اگر هم آپارتمان دربست بگیرید و مجبور باشید برای تلفن منزل و تلویزیون هزینه کنید، که اینترنت جزء بسته مربوطه بهتون داده میشه. پس کلا پلن data دار ضرورتی نداره و لوکس به حساب میاد.

در ضمن با هزینه بین 100 تا 300 دلار می تونید یک navigator خوب بخرید تا همیشه تو ماشین ازش استفاده کنید ( اگر ماشینتون نداره ).

در مورد ماشین هم من خودم داشتم این اشتباه رو مرتکب میشدم و چون کردیت نداشتم یکی از آشنایان قرار بود برام امضا کنه به عنوان یه نوع ضامن. همه برندها رو هم رفتم و دیدم و عاشق خیلی هاشون هم شدم ! ولی آخرش گفتم که چی؟ اون زمان هنوز تو یک شرکت کوچک بودم و کارم ثابت نبود. ممکن بود هر روز عذرم رو بخوان ( که البته آخرش هم خواستن ). برای همین دیدم تعهد دادن برای پرداخت ماهانه اون هم برای یک ماشین آخرین مدل ریسک بالایی داره. به علاوه اینکه ماشین اینجا زود ارزشش رو از دست میده. وقتی هر سال با هزار تبلیغ و تخفیف ماشین مدل سال به بازار میاد ، دیگه مثلا کسی حاضر نیست به جای یک ماشین 20000 دلاری نو 2013، بره سراغ یک 18000 دلاری دست دوم 2010 ! تازه اولی رو قسطی میشه خرید ولی دومی رو اگه از مالک و نه dealer بخواهید بخرید معمولا نقدی باید باشه.

البته بازار ماشینهای دست دوم همیشه داغه. درصد عظیمی از مردم توان خرید ماشین نو ندارن یا اصلا نیازی به اون نمیبینن که داشته باشن.

برای همین بهتره که اول کار، یا حتی تا زمانی که کار ثابت و حقوق خوب ندارید، و همه بخشهای زندگیتون سر و سامان نگرفته خودتون رو درگیر این قسط بازیها نکنید.

تمام بانکها و شرکتهای کارت اعتباری عاشق این هستند که شما تاخیر در پرداخت ها داشته باشید تا شما رو جریمه کنن. درسته که خوش حسابی همیشه کردیت اسکورتون رو بالا می بره، ولی از اون طرف اگه نتونید از عهده تعهدات و قسطهای ماهیانه تون بربیاید، جریمه هایی باید بپردازید که خیلی ها رو که سالهاست اینجا هستن از زندگی ساقط کرده.

کسانی رو از هموطنان عزیز می شناسم که بعد از سالها زندگی در اینجا سراغ خرید خونه رفتند و بعد اونقدر برای اون خونه خرج کردند و نتونستند از عهده اقساط ماهیانه بربیان، که آخر سر خونه رو بانک ازشون گرفته و کردیتشون هم نابود شده.

یا کسی که نتونسته قسطهای ماشینش رو به موقع بده و ساعت 4 صبح مامور اومده دم خونه و ماشین رو برداشتن بردن ! . اینها همه کسانی هستند که من از نردیک می شناسمشون.

پس لطفا دقت کنید و فریب این برنامه ها رو اول نخورید. انشاا.. اونقدر زمان برای داشتن بهترینها تو این کشور دارید، که به همش دست پیدا خواهید کرد. فقط قدم به قدم و با احتیاط .
پاسخ
دوستان بر اساس تجربه شما، پس شما می فرمایید که در یکی دو سال اول ورود اساس خرید کردن خود را بر خرید نقدی بگذاریم و تا حد ممکن از خرید قسطی اجتناب بکنیم؟
ببخشید اگر برداشتم اشتباه بوده است.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، achi686 ، afshinghwink ، behfaza
هستی! میخوای از زندگی ساقطم کنی!؟؟؟ Smile
"با هزینه بین 100 تا 300 دلار می تونید یک navigator خوب بخرید". خدا بده برکت به سایت ebay و Amazon و groupon و چند تا سایت دیگه که تمام این تجهیزات دست دوم تمیز یا رفوربیش با قیمتهای بسیار پایین ریخته، کسی نیست بخره. البته کمی زرنگی هم میخواد! مثلا الان همه میخوان دستگاه جی پی اس ازونایی که لاین (البته که صحیحش Lane هست نه Line !!) رو هم میگه بخرن!! بقیه قیمتشون بسیار بسیار پایینه و کسی نمیخره.
آخه بابا اگه آدم دیگه اونقدر بلانسبت بی حوصله باشه یا بلانسبت بلانسبت بلانسبت کم ذهن که نتونه با یک مسئله لاین خیابان کنار بیاد، خوب این فرد چه جوری میخواد تو این مملکت IQ کار و زندگی کنه؟ من از قضا ساده ترین نوعش رو گرفتن که با این حال از هیچ یک از امکاناتش هم استفاده نمی کنم و فقط زمانی که واقعا نیاز داشته باشم روشن میکنم ببینم حدودا کجا دارم میرم و الان کجا هستم و همین.

(2012-12-16 ساعت 22:43)Almond نوشته:  دوستان بر اساس تجربه شما، پس شما می فرمایید که در یکی دو سال اول ورود اساس خرید کردن خود را بر خرید نقدی بگذاریم و تا حد ممکن از خرید قسطی اجتناب بکنیم؟
ببخشید اگر برداشتم اشتباه بوده است.

نه خیر منظور من این نبود که نقدی بخرین بلکه گفتم که دور قسطی رو خط بکشید!! لامصب بد اعتیادیه این خرید اقساطی. دوست ناباب و ماتریال (قسط) خوب، آدم رو به بد روزی میندازه!!
اما اگه میخواین کردیت هیستوری درست کنید، سعی کنید بسته به نیاز مالی تون، یک نفر هستین یا مثلا خانواده، به هر نحوی شده، حتی گرفتن کردیت کارت با هزینه سالیانه بالا، مثلا کپیتال وان سالیانه چه میدونم 200 دولاری یا بیشتر حتی، هزینه ها رو ببرین رو اون تا خریدهاتون براتون کردیت درست کنه. بعدا که کردیتون درست شد، یواش یواش ممکنه ببینین که از جاهای خوب براتون پیشنهاد کارت میاد با کردیت بالا و هزینه سالیانه پایین تر یا حتی رایگان. در ضمن برای مادر خرج خونه این کارت رو بگیرین و برای بقیه اعضای خانواده حتما سعی کنین که یک کردیت کارت با هزینه سالیانه رایگان با هر اندازه کردیت لیمیتی که دادن هم بگیرین تا شروع به کردیت سازی کنن.
جریان نحوه پرداختهای ماهیانه رو هم گفتم که چه طوری باید بدین که براتون خوب باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، maka2 ، lilac ، Saeedv13 ، bardia9 ، r_ent ، el333 ، behzadb57 ، Almond ، achi686 ، frz61 ، amir0_0amir ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
اول من يه دو تا انتقاد از آمريکاتون بکنمBig Grin
اولا منم واقعا درک نميکنم چرا انقدر پلن تلفن و موبايل و اينترنت گرونه. من اينجا برای 1300 دقيقه با ديتا و تکست نا محدود همراه با يک گوشی مجانی آيفون 4s ماهی ( معادل دلار آمريکا ) 50 دلار ميدم. قرار دادم هم دو سالست. همين سرويس فکر کنم آمريکا خيلی خيلی گرون تر از اين حرفا باشه و واقعا نميتونم درک کنم چرا اينجوريه، بخاطر گستره جغرافياييشه
اما برای آدمی که به ديتا عادت کرده واقعا سخته که بزارش کنار و داشتن ديتا خيلی جاها بدرد من خورده
دوما اينجوريايی که من فهميدم آکشن و حراجی ماشين تو آمريکا فقط برای ديلر هاست..اينم خيلی بده. يکی از بهترين سرگرميهای من آکشن رفته و واقعا ماشين مفت در آکشن فروش ميره

برگردم به پست هستی و يامی عزيز
توصيه های شما دقيقا در راستای تفکريست که چند سال زندگی جمع و جور اروپايی و بخصوص زندگی در کنار انگليسيهای خسيس بمن ياد دادهBig Grin چنانچه من 5 ساله آکشن ميرم که ماشين بخرم و درست در لحظه آخر به خودم ميگم آخه ماشين به چه دردم ميخوره و بيخيالش ميشمBig Grin. اما من فکر ميکردم و ميکنم که اين لايف استايل رو بايد در آمريکا تغيير بدم و اشتباهی رو که اينجا انجام دادم رو اونجا تکراز نکنم

من دو سال مثل ايران زندگی ميکردم. نقدی خريد ميکردم. پولهام رو تو سيوينگ ميريختم . نه قرضی ميگرفتم و نه هيچوقت از overdraft دبيت کارت هام استفاده ميکردم ، اسم کريديت کارت رو هم شنيده بودم اما نميدونستم کرديت يعنی چی. کريديت و 10 ها تعريف ديگه اي که همراهش ميآد ! خلاصه همه بيل هام رو بموقع ميدادم و آسه ميرفتم و آسه ميومدم

بعد دو سال اتفاقی سراغ يکی از سايت های چک کرديت رفتم و يه کريديت اسکور ازشون گرفتم و متوجه شدم که هيچ کرديديتی ندارم ( البته جالبه که اون موقع کريدت اسکور من از معادل ميآنگين انگليس بالاتر بودBig Grin، دقيقا سال 2008 و زمانيکه مشکلات بانک ها شروع شده بود) تازه از اون روز بود که فهميدم دو سال رو حروم کردم چون نگاه و ديدم اشتباه بوده و مثل ايران داشتم زندگی ميکردم
به کريديت بايد خيلی فراتر از کريديت کارت و کريديت اسکور و اينها نگاه کرد. کريدت و زندگی کريديتی يک لايف استايله ، زندگی که در اون يه آدمی که کار با حقوق بالا داره اما کريديت پايينی داره ممکنه از آدمی که کار پارت تايم داره اما کريديت بالاتری داره ، اعتبار کمتری داشته باشه و همه بهش نه بگن و به اون يکی بلی بگن

من در مورد ليز ماشين باهاتون موافقم. اينکار رو کلا اشتباه ميدونم چون اگه به منطق خودم باشه يه ماشين دست دو توپ رو ميشه با قيمت مفت از اينور و اونور خريد Big Grin
اما استايل زندگی وابسطه به کريديت ميگه که ليز کردن ماشين يکی ديگه از راه های بالا بردن کريديت برای يک تازه وارده چون
اولا يه قرض ديگست که مطمئنا در 6 ماه اول کريديت اسکور رو پايين ميآره اما بعد از يکسال کريديت رو بهتر ميکنه
دوما برای يه آدم تازه وارد که کريديت هيسيوری خوبی نداره ، ليز کردن امکان پذير تره تا خريدن قسطی ماشين و اقساطش هم کمتر خواهد بود و کمتر رو درصد درامد /خرج تاثيير ميزاره

البته بديهای خودشم داره که کم نيست .

کلا هدف ما از خيلی از اين اين کريديت بازيها در نهايت خريد مسکن با يه interest rate مناسبه و من حتی شده از سرمايه اي که به آمريکا ميآرم هم استفاده ميکنم تا اين کريديته رو بسازم چون بهم ثابت شده اين کريديته رو بايد ساخت ، بايد لايف استايلش رو ياد گرفت و پله به پله باهاش جلو رفت.. مثلا اول با يه کارت شروع کرد ، باهاش بازی کرد، دو کارتش کرد ، با هيستوری ساخته شده ليز کرد، وام گرفت يا هر جور شده يه قرض جديد گرفت، در کار پيشرفت کرد تا نهايتا بعد دو سال و شايد بيشتر بشه يه ريت مناسب برای خريد خونه رسيد. و اگه آدم صبر کنه هيچ کدوم از اين اتفاقا خود به خود نخواهد افتاد حتی اگه کار داشته باشی

کلا برنامم اينه که دو سال اول رو حتی شده هزينه کنم تا کريديته رو بسازم و بعد از اون اعتبار استفاده کنم و بنظرم اين دو سال هزينه رو چه روز اول شروع کنم و چه 5 سال بعد از ورودم زياد در اصل قضيه تغييری نميده. اما خوب بايد تو اين دو سال همه چی زير نظر باشه . يه اشتباه، يه بند نديده تو يه کانترکت ممکنه برای چند سال کريديت رو خراب کنه

البته نميدونم شايد اوضاع آمريکا به خرابی اينجا نباشه اما اينجا وضعيت برای يک مهاجر بدون هيستوری اينجوريه Big Grin
پاسخ
(2012-12-17 ساعت 01:21)ehsan99 نوشته:  اول من يه دو تا انتقاد از آمريکاتون بکنمBig Grin
اولا منم واقعا درک نميکنم چرا ...

"شايد اوضاع آمريکا به خرابی اينجا نباشه"
یعنی شما میگی انگلیس وضعش از آمریکا هم بدتره؟ پس فکر کنم اصلا در جریان اوضاع نیستین! فقط یک کلمه بگم، پلهای پشت سرتون رو خراب نکنید...
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، afshin_m7 ، ehsan99 ، behzadb57 ، afshinghwink ، mehdi110 ، behfaza
یک مطلبی هست که فکر میکنم با توجه به دانسته های خودم یکجورایی دارید اشتباه میکنید راجع کردیت یا شاید من اشتباه میکنم ولی تا جایی که من میدونم کردیت لاین و کردیت هیستوری و اسکوری که شما از یک کمپانی کردیت کارد میگیرید نهایتا برای کردیت در خرید وسیله یا چیزی موثر باشه. به زبان دیگه اگر شما در امد استاندارد و سابقه پرداخت اقساط نداشته باشید اگر بهترین کردیت اسکور و کردیت لاین رو داشته باشید ممکنه برای لیس یا فایننس قبول نشید و برای مورگج حتما قبول نمیشید. اما قدیمها مثلا در سالهای 2003 تا 5 واقعا ساده بوده و با یک اسکور خوب شما میتونستی حتی مورگج بگیری البته همین شد که روزگار امریکا به اینجا رسید.
منظورم در کل اینه که کردیت شاید شرط لازم باشه (برای تعیین اینترست و خوش حسابی) ولی شرط کافی نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ehsan99 ، r_ent ، behzadb57 ، mooj ، amir0_0amir ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-12-17 ساعت 08:08)yami نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 01:21)ehsan99 نوشته:  اول من يه دو تا انتقاد از آمريکاتون بکنمBig Grin
اولا منم واقعا درک نميکنم چرا ...

"شايد اوضاع آمريکا به خرابی اينجا نباشه"
یعنی شما میگی انگلیس وضعش از آمریکا هم بدتره؟ پس فکر کنم اصلا در جریان اوضاع نیستین! فقط یک کلمه بگم، پلهای پشت سرتون رو خراب نکنید...
اقتصاد آمريکا هيچ جوره قابل مقايسه با اقتصاد کوچيک کشور های اروپايی نيست. همه چيز از آمريکا شروع شد اما سوناميش کشور های اروپايی رو غرق کرد . الان تقريبا همه کشور های اروپايی هنوز تو رياضت اقتصادين. يعنی وضعيتی مثل بعد از جنگ های جهانی.اگه کمک های دولتی نبود همه بانک ها رفته بودن
اما پل های پشت سر از يه نگاه ديگه باهاش موافقم . همين جريانات تير اندازی و حق داشتن اسلحه و بيمه درمانی و ....

(2012-12-17 ساعت 11:58)soheilbadami نوشته:  یک مطلبی هست که فکر میکنم با توجه به دانسته های خودم یکجورایی دارید اشتباه میکنید راجع کردیت یا شاید من اشتباه میکنم ولی تا جایی که من میدونم کردیت لاین و کردیت هیستوری و اسکوری که شما از یک کمپانی کردیت کارد میگیرید نهایتا برای کردیت در خرید وسیله یا چیزی موثر باشه. به زبان دیگه اگر شما در امد استاندارد و سابقه پرداخت اقساط نداشته باشید اگر بهترین کردیت اسکور و کردیت لاین رو داشته باشید ممکنه برای لیس یا فایننس قبول نشید و برای مورگج حتما قبول نمیشید. اما قدیمها مثلا در سالهای 2003 تا 5 واقعا ساده بوده و با یک اسکور خوب شما میتونستی حتی مورگج بگیری البته همین شد که روزگار آمریکا به اینجا رسید.
منظورم در کل اینه که کردیت شاید شرط لازم باشه (برای تعیین اینترست و خوش حسابی) ولی شرط کافی نیست.

کمپانيهای که فايننس ميدن کلا کرايترياشون زياد مشخص نيست اما فکر ميکنم به 3 چيز نگاه ميکنن. درصد درامد/خرج + کريديت هيستوری از 3 کريديت چکر مهم ( جالبه که تو انگليسم 3 تان) + روی فرم الکترال بودن در آدرس ها و حق رای داشتن ( که گويا تا سيتيزن نشيم نميتونيم رای بديم)
البته ممکنه فاکتور های ديگه اي هم باشه که يه lender بخصوص سراغ اونها بره اما فکر ميکنم کريديت هيستوری براشون مهمه

يکی از خوبيهای ليز در مقابل فايننس و مورگيج همينه . در واقع بدون داشتن سابقه پرداخت قسط و يا شغل آنچنانی و با هيستوری کريديت کارت، ميشه برای ليز اقدام کرد و سابقه ساخت. حرفم منم کلا همينه ، بايد وارد اين زندگی قسطی شد تا کريديته و اعتباره ساخته بشه.

البته که کريديت هيستوری لازمه اما کافی نيست . مطمئنا يه حقوق ماهانه استاندارد هم خيلی مهمه
البته همه حرف های من مال اين سيستمه. من اطلاعی از اونجا ندارم و به همين علته که نظر شما دوستان رو ميپرسمRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، r_ent ، el333 ، behzadb57 ، usa lover ، soheilbadami ، mooj ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان