موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
هستی جان ممکنه بازی کردن با 2-3 کردیت کارت و ساختن اسکور رو به این روش توضیح بدی یعنی چی؟؟
since 2012
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-12-15 ساعت 06:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-15 ساعت 06:51 توسط soheilbadami.)
(2012-12-14 ساعت 17:40)ehsan99 نوشته: [quote='hasti_banoo' pid='250783' dateline='1355460345']
[quote='ehsan99' pid='250488' dateline='1355390394']
.... - با اينکه تو توضيحاتش گفته برای کسانيست که تازه ميآن اما ..it is too good to be true . کارت های کپيتال رو اينجا معمولا کسانی ميگيرن که کريديت بدی دارن اما بالاخره يه کريديتی دارن
برداشت شما کاملا صحیح است. تبلیغات کپیتال 1 و امثالهم رو زیاد جدی نگیرید !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کمی از بحث دور افتادم بخاطر گرفتاری ها ولی یکی دو مطلب اضافه کنم.
اول اینکه کمی با احتیاط با بانک آو آمریکا وارد معامله بشین!! این بانکه کمی اعتبارش بده و خیلی ها رو تو دردسر انداخته. یک مدلهایی مشتری مداریش صفره در مقابل خیلی بانکها و کردیت یونیون های دیگه. منم اینجا چند نفر رو میشناسم که به شخصه بخاطر همین بانک تو خیلی مشکلات افتادن. البته اول کار اگه مجبور بودین که هیچ ولی بهتره وقتی کردیتون بهتر شد، بزنین بیرون. چیس بانک خیلی خیلی بهتره.
در مورد بانک کپیتال وان، باید بگم که این شرکت در سالهای گذشته وضع مشتری مداری بسیار بدی داشت که انصافا بخاطر خودشون نبود و بلکه بخاطر طیف مشتریهایی بود که داشتن. همش آدمهای بد کردیت که کارت میگرفتن و باز پرداخت نمیکردن و غیره و ذالک اما الان این بانک به شدت پیشرفت کرده و با خرید خدمات کارت بانکهای اچ اس بی سی و آی ان جی در آمریکا به فکر کنم سومین یا چهارمین صادرکننده بزرگ کارت در آمریکا تبدیل خواهد شد. اگه با احتیاط کارتتون رو ازش انتخاب کنید بد نیست. در ضمن اگه واقعا کردیت نیاز دارین و مخارجتون بالاست و نمیخواهین این هزینه ها رو نقد کنین و میخواهین به نفع کردیت هیستوریتون محسوب بشه، بهتره که کارت با هزینه سالیانه بالا از کپیتال وان بگیرید که کردیت بالاتری داره و من فکر میکنم که بخاطر کردیت هیستوری سازی بالاترش ارززش رو داره. حالا بعداها میبندینش با اینکه بستن کردیت کارتی که آدم اول کار گرفته زیاد توصیه نمیشه مگر هزینه سالیانه بالایی داشته باشه.
برای کردیت سازی هم بازی کردن به این صورت هست که سعی کنین از سی درصد بیشتر کردیت لیمیتتون استفاده نکنین ولی اگه کردیت لیمیتتون پایینه و مجبورین استفاده کنین، سه چهار روز قبل از اینکه حسابها رو ببندن و استیتمنت صادر کنن، تا کمتر از سی یا بیست درصد بالانستون رو آنلاین پرداخت کنین و بذارین بقیه اش بمونه. بعد که استیمنت اومد بقیه رو پرداخت کنید.باید دقیق بدونید که کی حسابها رو میبندن. مثلا استیت فارم بانک 7 هر ماه میبنده و تا دهم استیتمنها پرینت میشن و تا پانزدهم هم به دست مشتری ها میرسه.
یک توصیه طلایی هم بکنم که برام خیلی گرون تموم شده ولی شما مفت حالش رو ببرید!! من برای اکثر کارت بنزینها اقدام کردم ولی همشون ردم کردن حتی بعد از یک سال داشتن کردیت هیستوری و البته هر بار هارد اینکوآری هم برای آدم چه کارت بگیره چه نگیره حدود 5 امتیار از امتیاز فایکو میره ولی نهایتا تونستم از اکسون موبیل بگیرم که نشون میده از شرکتهای دیگه راحتتر گس کارت میده. پس گس کارت خواستین دنبال شرکتهای دیگه نرین و زودتر از یک سال و نیم بعد از ایجاد کردیت هیستوری تون هم برای گس کارت اقدام نکنید. از استور کردیتها هم سیرز از همه راحتتر استور کردیت مستر میده ولی بقیه استورکردیتهای جاهای دیگه حتی اگه راحتتر از سیرز هم باشن، مستر یا ویزا نیستن و به عبارتی زیاد به درد نمیخوره. از آمازون هم اگه زیاد خرید میکنین استور کارت آمازون دات کام خیلی خوبه. کردیت هیستوری حساب میشه. اگه از ئی بی هم زیاد خرید میکنین سرویس بیل می لیتر پی پال هم کردیت هیستوری حساب میشه ولی توجه کنید هر کدام از اینها هارد اینکواری از کردیت هیستوری تون دارن اگه اقدام کنید چه بگیرید یا نگیرید پس اولا تا یک سال یک سال و نیم اقدام نکینید و ثانیا در یک زمان کوتاه نیوفتین به جون سایتها و شرکتها برای گرفتن کارت، به شدت کردیت اسکورتون رو میاره پاینن این هارد اینکواری ها.
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون يامی جان ، توصيه های مهمی بود
من بشخصه فکر ميکنم بيشتر از دو کريديت کارت خيلی ريسکيه. مراقبت بالايی ميخواد مگر اينکه مثل اون لينکی که گذاشتم بتونيم با همشون بازی کنيم
چون متاسفانه جز کريديت اسکور کمپانيهای Lender سيستم خودشون رو دارن و خيلی وقتا بسی ناجوانمردانه با قضيه برخورد ميکنن. مثلا با يه اسکور و هيستوری خوب اونها به کارت هائی که بالانس ندارن و يا بالانس پايينی دارن نگاه ميکنن و نتيجه ميگيرن که ما پتانسيل مقروض شدن رو داريم پس يا اصلا وام نميدن و يا اينکه interest rate بالاتری ميدن
يه سوال کوچيک هم داشتم. در صورت گرفتن کپيتال وان يا سکيور کارت و استفاده درست از اونها معمولا بعد از چه مدت زمانی ميشه ماشين ليز کرد ?
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بر اساس تجربه شما، پس شما می فرمایید که در یکی دو سال اول ورود اساس خرید کردن خود را بر خرید نقدی بگذاریم و تا حد ممکن از خرید قسطی اجتناب بکنیم؟
ببخشید اگر برداشتم اشتباه بوده است.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
یک مطلبی هست که فکر میکنم با توجه به دانسته های خودم یکجورایی دارید اشتباه میکنید راجع کردیت یا شاید من اشتباه میکنم ولی تا جایی که من میدونم کردیت لاین و کردیت هیستوری و اسکوری که شما از یک کمپانی کردیت کارد میگیرید نهایتا برای کردیت در خرید وسیله یا چیزی موثر باشه. به زبان دیگه اگر شما در امد استاندارد و سابقه پرداخت اقساط نداشته باشید اگر بهترین کردیت اسکور و کردیت لاین رو داشته باشید ممکنه برای لیس یا فایننس قبول نشید و برای مورگج حتما قبول نمیشید. اما قدیمها مثلا در سالهای 2003 تا 5 واقعا ساده بوده و با یک اسکور خوب شما میتونستی حتی مورگج بگیری البته همین شد که روزگار امریکا به اینجا رسید.
منظورم در کل اینه که کردیت شاید شرط لازم باشه (برای تعیین اینترست و خوش حسابی) ولی شرط کافی نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند