کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2012-12-17 ساعت 14:20)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 08:08)yami نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 01:21)ehsan99 نوشته:  اول من يه دو تا انتقاد از آمريکاتون بکنمBig Grin
اولا منم واقعا درک نميکنم چرا ...

"شايد اوضاع آمريکا به خرابی اينجا نباشه"
یعنی شما میگی انگلیس وضعش از آمریکا هم بدتره؟ پس فکر کنم اصلا در جریان اوضاع نیستین! فقط یک کلمه بگم، پلهای پشت سرتون رو خراب نکنید...
اقتصاد آمريکا هيچ جوره قابل مقايسه با اقتصاد کوچيک کشور های اروپايی نيست...

(2012-12-17 ساعت 11:58)soheilbadami نوشته:  یک مطلبی هست که فکر ...

کمپانيهای که ...

من متوجه هستم شما چی میگی اما این مسائل در اقتصاد کلان خودش رو نشون میده. مثلا اقتصاد اسکاندیناوی ممکنه قطره ای در مقابل دریای آمریکا نباشه اما نتیجه اخلاقی اینه که مردم اونجا راحتتر از مردم آمریکا زندگی میکنن!! این برای شخص من مهمتر هست!! اصلا کشور من سوپرمن، اتم، کار درست، ... نون و آب من نوعی به راه نباشه، کی چی اونوقت؟؟؟ Smile
البته من باید یک کسی که مقیم اروپا بوده و الان اومده مدتی هست در اینجا زندگی میکنه رو ببینم و ازش بپرسم که نظرش چیه چون شما فقط اونجا رو دیدی و من فقط اینجا رو مطمئنا در نتیجه گیریهامون اشتباهات زیادی میتونه باشه.

بله تایید میشه! من کردیت اسکورم خیلی بالا بود! اما یک گس کارت ساده بهم ندادن! علتش همانا مسئله حقوق سالیانه و تعداد و مقدار تراکنشهای مالی انجام شده با کارتهای قبلی فرد هست. پس نباید گول کردیت اسکور بالا رو بخوریم. به خودی خود کاری نمیتونه بکنه.
اما کماکان من با هر نوع خرید اقساطی و لیز مخالفم!! این چیزا مهاجر تازه کار رو که ثبات مالی و کاری نداره به خاک سیاه مینشونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، ronmony ، mooj ، afshinghwink ، Mahshiid ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-12-16 ساعت 20:45)yami نوشته:  
(2012-12-16 ساعت 17:17)ehsan99 نوشته:  ممنون يامی جان ، توصيه های مهمی بود

من بشخصه فکر ميکنم بيشتر از دو کريديت کارت خيلی ريسکيه. مراقبت بالايی ميخواد مگر اينکه مثل اون لينکی که گذاشتم بتونيم با همشون بازی کنيم
چون متاسفانه جز کريديت اسکور کمپانيهای Lender سيستم خودشون رو دارن و خيلی وقتا بسی ناجوانمردانه با قضيه برخورد ميکنن. مثلا با يه اسکور و هيستوری خوب اونها به کارت هائی که بالانس ندارن و يا بالانس پايينی دارن نگاه ميکنن و نتيجه ميگيرن که ما پتانسيل مقروض شدن رو داريم پس يا اصلا وام نميدن و يا اينکه interest rate بالاتری ميدن

يه سوال کوچيک هم داشتم. در صورت گرفتن کپيتال وان يا سکيور کارت و استفاده درست از اونها معمولا بعد از چه مدت زمانی ميشه ماشين ليز کرد ?

احسان جان!
من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ازشون نفرت دارم، متنفرم!! و اونا چیزی نیستن جز:
1- گرفتن پلن تلفن و هزینه کردن ماهیانه چهل پنجاه شصت چوق پول بی زبان صرفا به خاطر اینکه همیشه آنلاین باشیم! (خوب که چی؟ ما هم شدیم مثل بقیه که 24 ساعت روز، 25 ساعتش یک دست گوشی یک دست نوشابه انرژی زا. اینم شد زندگی؟؟؟) بارکلا به خودم که با ماهیانه کمتر از شش هفت دولار سر ته هزینه تلفن رو سر آوردم!!
2- لیز کردن و یا خرید قسطی ماشین!! آخه تو این مملکت که ماشین دست دوم تمیز، عین برگ درخت پاییزی ریخته زمین، چرا باید آدم بره ماشین لیز کنه یا قسطی خرید کنه؟ بابا مزدا 323 من که اینجا دو چوق و خورده ای خریدم و کمی خرجش کردم ولی الان این لحظه عمرا بالای 1900 دولار فروش بره (فوری البته) ایران خودمون بالای سی میلیون تومن قیمتشه!! حالا چی شد، اومدم اینجا ماشین سی میلیونی کمم هست!!؟؟
خداییش قدر پنی به پنی پولتون رو بدونید ....

دوست عزيز ميشه لطف كني و در مورد تلفني كه داري بيشتر توضيح بدي ؟
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، behfaza ، h_aghapour
(2012-12-17 ساعت 19:56)مهدي پارس نوشته:  
من بشخصه ...

احسان جان!
من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ...

بله چرا که نه!! یک گوشی Tracfone میگیرن با 20 دولار شارژ که سه ماه دوام میاره و البته زنگ هم به کسی نمیزنین و تلفن کسی رو هم جواب نمیدین چون این گوشی ایر تایمش گرونه و فقط برای موارد اورژانسی! خط تون رو به گوگل وییس ارتباط میدین که اگه کسی زنگ زد و خونه نبودین که تو اینترنت بهش جواب بدین، براتون وویس میل بذاره. بعدا میایین خونه ببینین jتو وویس میل گوگل وویس کی هست و از همان گوگل وویس رایگان بهش زنگ میزنین!
...
بهم بد بیراه نگی هااا!! بخدا تلفن چیز بیخودی هست! نگران نباشین اینجا تلفن جواب ندادن و بعدا زنگ زدن کاملا مرسومه چون درک میکنن که مردم نمیتونن همیشه به تلفنشون جواب بدن! تازه تلفن عمومی هم برای موارد ضروری بیرون هست!!
در ضمن خونه هم اگه حال جواب دادن به تلفن در کامپیوتر رو ندارین میتونین یکی از این دستگاههای OBi بخرین که خط گوگل وویس رو روی گوشی تلفن معملی که بهش وصل میکنین زنگ میزنه.
...
کسی که حال حوصله این کارها رو نداشته باشه صد البته باید ماهیانه خدا تومن پول تلفن بده Smile دارندگی برازندگی Smile
پاسخ
(2012-12-17 ساعت 20:12)yami نوشته:  خط تون رو به گوگل وییس ارتباط میدین که اگه کسی زنگ زد و خونه نبودین که تو اینترنت بهش جواب بدین، براتون وویس میل بذاره. بعدا میایین خونه ببینین jتو وویس میل گوگل وویس کی هست و از همان گوگل وویس رایگان بهش زنگ میزنین!
...

باز من اومدم تایید کنم ! (:-) Google Voice عالیه. مدتی پیش خونه عوض کردم. محل جدید اولش که خوب بود، بعد یهو نفهمیدم چی شد که خط تلفنم از یکی از این شرکتهای معظم مشکل پیدا کرد. یعنی طرف مکالمه می تونست صدای منو بشنوه، ولی من نمی تونستم. یعنی صدا اونقدر بریده بریده می اومد که اعصاب برام نذاشته بود. خلاصه فهمیدم که باید قید تلفن رو تو منزل، جلوی منزل، تو حیاط، حتی سر کوچه بزنم ! بنابراین چون حوصله اون شرکت معظم رو هم نداشتم و می دونستم بالاخره یکی دیگه پیدا میشه بهشون خبر بده خراب کاری کردند، رفتم سراغ Google Voice و خطم رو وصل کردم.

تو خونه همیشه با Google Voice صحبت می کنم. حتی حالا که خدا زده پس سر اون شرکته و آنتن دهی شون رو بهتر کردند. پیعام گیرم هم روی گوگل تنظیمه. نکته خوبش اینه که همه پیامهای رسیده رو هم به صورت voice و هم متن براتون نگه میداره و کلی امکانات دیگه که از حوصله اینجانب و این پست خارجه . بامزه اش اینجاست که وقتی می خواد صحبتهای فارسی رو تبدیل به متن کنه ، خیلی خنده دار میشه. ولی خوب همیشه دسترسی به فایل صوتی اش هم دارید و می تونید گوش یدید. به علاوه اونکه مثل اکانت جیمیل که عملا نامحدوده، این مورد هم همیشه پیامها رو با ذکر زمان دقیقا نگه می داره و قابل مدیریت هم هست.

خلاصه اینکه من شدید راضی هستم ازش ، خدا به پدر و مادرش ببخشه (:-)
پاسخ
(2012-12-17 ساعت 20:12)yami نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 19:56)مهدي پارس نوشته:  
من بشخصه ...

احسان جان!
من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ...

بله چرا که نه!! یک گوشی Tracfone میگیرن با 20 دولار شارژ که ...

خداییش با این یکی دو لایکی که گرفتم برای این پست ویژه و اقتصادی، کلا آمار دستم اومد که پشت سرم الان چه چیزهایی گفته میشه!!!!!! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، maka2 ، ASALI ، Saeedv13 ، behzadb57 ، مهدي پارس ، Blaze ، parsush ، ronmony ، r_ent ، afshinghwink ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، alitahus
خودتون رو برا گوگل وویس پولی از 2013 اماده کنین ! 1 جایی خوندم یادم نیست ولی ایشالا دروغ باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، behzadb57 ، afshinghwink ، behfaza
(2012-12-18 ساعت 11:16)soheilbadami نوشته:  خودتون رو برا گوگل وویس پولی از 2013 اماده کنین ! 1 جایی خوندم یادم نیست ولی ایشالا دروغ باشه.

سهیل جان، دیگه یارانه ها رو برای همین موقع ها میگیریم دیگه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Blaze ، soheilbadami ، ronmony ، afshinghwink ، mehdi110 ، behfaza
دوستان عزیز؛ بهتر نیست در خصوص تلفن و مکالمه تو تاپیک مربوط به خودش بحث کنیم و توی این تاپیک رو با توجه به عنوانش در خصوص بانکها بحث بشه تا طبقه بندی اطلاعات درست انجام بشه و اگه بعدها کسی به این تاپیک یا هر تاپیک دیگه ای سر زد اطلاعات مورد نیازش رو به راحتی پیدا کنه. ممنونم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، ASALI ، maka2 ، yami ، Blaze ، hasti_banoo ، soheilbadami ، ronmony ، r_ent ، ghafari88 ، afshinghwink ، milad_aae ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
یک دونه تیپس اند تریکس به شما بگم در مورد نحوه مدیریت کارتهای اعتباری اگه مثل من چند تا دارید و حسابی قاطی پاطی میشه. مخصوصا که میدونید اینجا زدن تراکنش به حساب چه خرید و چه پی منت با تاخیر انجام میگیره و حسابی حساب کتاب آدم رو میزنه به هم.

من از همه کارتهام استفاده میکردم و گاها مجبور بودم که چند ساعت بشینم و حسابداری کنم که کی به کیه. من بعد تصمیم گرفتم که هر ماه از یک کارت خاص فقط استفاده کنم. اینجوری مدیریتشون خیلی بهتره!!! و هر ماه بیش از یک کارت رو نیازی نیست حساب کتاب کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Blaze ، pr.kia ، behzadb57 ، vroom ، Soap McTavish ، ronmony ، r_ent ، afshinghwink ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-12-19 ساعت 02:01)yami نوشته:  یک دونه تیپس اند تریکس به شما بگم در مورد نحوه مدیریت کارتهای اعتباری اگه مثل من چند تا دارید و حسابی قاطی پاطی میشه. مخصوصا که میدونید اینجا زدن تراکنش به حساب چه خرید و چه پی منت با تاخیر انجام میگیره و حسابی حساب کتاب آدم رو میزنه به هم.

من از همه کارتهام استفاده میکردم و گاها مجبور بودم که چند ساعت بشینم و حسابداری کنم که کی به کیه. من بعد تصمیم گرفتم که هر ماه از یک کارت خاص فقط استفاده کنم. اینجوری مدیریتشون خیلی بهتره!!! و هر ماه بیش از یک کارت رو نیازی نیست حساب کتاب کنم.
مگه حساب مدیریتم داره ؟Big Grin ما که فقط استیتمنتها رو میخونیم ببینیم کی کلاه گذاشته سرمون ! اما هر کدوم هم یک موقع میاد مثلا چیس سر ماه سیتی 15 ماه امریکن اکسپرس و دیسکاور 25 ماه.به هر حال من که از 2 تاش استفاده میکنم و بقیه اش مهمون کشو هست ! (یاد طناب مفت و ... افتادم هر کدوم فی سالانه نداشته من گرفتم و کلی کردیت لاین جمع کردم ولی میدونم که ارزشی هم ندارن جز خورده خرید.حالا اگه میشد مثلا 1 ماشین باهاش بخری بازم خوب بود.
راستی این شرکت مجیک جک داشت چند هفته پیش کلاه گشادی سر ما میگذاشت سر شارز سالیانه اش من هم ترنسکشنش رو دیسپیوت کردم و به سیتی کارد زنگ زدم اون خانم هم 1 کنفرانس 3 نفره ترتیب داد و خلاصه بعد 20 دقیقه چونه 3 نفره اخر سر پولم رو ازشون گرفت و خیلی بقول اینا کول بود Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pr.kia ، behzadb57 ، parsush ، Soap McTavish ، r_ent ، afshinghwink ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
اين پست من اصلا ربطی به موضوع تاپپک نداره و بخاطر همين بعدا پاکش ميکنم

(2012-12-17 ساعت 19:44)yami نوشته:  من متوجه هستم شما چی میگی اما این مسائل در اقتصاد کلان خودش رو نشون میده. مثلا اقتصاد اسکاندیناوی ممکنه قطره ای در مقابل دریای آمریکا نباشه اما نتیجه اخلاقی اینه که مردم اونجا راحتتر از مردم آمریکا زندگی میکنن!! این برای شخص من مهمتر هست!! اصلا کشور من سوپرمن، اتم، کار درست، ... نون و آب من نوعی به راه نباشه، کی چی اونوقت؟؟؟ Smile
البته من باید یک کسی که مقیم اروپا بوده و الان اومده مدتی هست در اینجا زندگی میکنه رو ببینم و ازش بپرسم که نظرش چیه چون شما فقط اونجا رو دیدی و من فقط اینجا رو مطمئنا در نتیجه گیریهامون اشتباهات زیادی میتونه باشه.

البته موقعيکه من داشتم مقايسه ميکردم بيشتر بانک ها منظورم بود. همين اقتصاده کلانه که باعث ميشه بانک های اروپايی بسيار بسيار سخت گير تر از سابق باشن خيلی از سرويس ها رو مثل سابق ارائه ندن. شنيدم آمريکا اوضاع بهتره حالا شنيدم کی بد مانند ديدن

اما در مورد اوضاع مردم ، من جمله شما رو بايد تصحيح کنم. به صورت ميآنگين مردم اسکانديناوی در رفاه بيشتری بسر ميبرن تا مردم آمريکا چون اختلاف طبقاتی کمتره گرچه شنيدم در آمريکا جای پيشرفت بيشتره و اگه آدم تخصصی داشته باشه و بتونه خودش رو جمع و جور کنه در آمريکا به زندگی ميرسه که ملکه سوئد هم در خواب اون زندگی رو ميبينه .

اما نهايتا شما درست ميگی. من بايد عين همين 6 سال رو هم آمريکا زندگی کنم تا بتونم مقايسشون کنم. اميدوارم آخرش به اين نتيجه نرسم که آمريکا هم بدرد نميخوره و ايندفعه بريم استرالياBig Grin. ما ايرانيها همه زندگيمون در به دريم و هميشه فسينيشن يه مدينه فاضله اي رو داريم و هيچوقت راضی نيستم. من چند ماه پيش يه يک ماهی آمريکا بود . همه دوستام عشق اروپا و زندگی در اروپا و سوسياليسم و اينها بودنBig Grin

(2012-12-19 ساعت 11:46)soheilbadami نوشته:  مگه حساب مدیریتم داره ؟Big Grin ما که فقط استیتمنتها رو میخونیم ببینیم کی کلاه گذاشته سرمون !
اين جمله رو که ديدم ياد يه تجربه اي افتادم. اون اولا يادمه يه بلايی سر اين حساب من اومده بود که تند به تند عين نهنگ موجودی ما رو ميخورد. يدفعه نشستم اين استيتمنتها رو چک کردم ديدم منی که قرار بود ماهی مثلا 30 دلار پول تلفن بدم 6 ماهه دارم ماهی 130 دلار پول تلفن ميدم
آقا شاکی زنگ زدم و طرف گفت مشکل از ما نيست يه مسيج های به شما زده ميشه که هر کدوم 5 پوند از حساب بر ميداره
حالا داستان چی بوده. يکدفعه من يه سايتی رفته بودم که ميگفت 5 بليط لوتو و يورو ميليونر ( بليط بخت آزمايی) مجانی بما ميده. منم خوشحال سريع ايميل و تلفن دادم . اما نگو فقط هفته اول اين داستان مجانی بوده و از هفته بعدش هر چهارشبه و جمعه برای من 5 بليط لوتو و يورميليونر ميخريده و من خودم هم خبر نداشتمBig Grin. تاريخ انقضای اين بليط ها يک ماهه بوده و بعد از اين جريان ديگه نميشد چيزی رو چک کرد.Big Grin...يه مدت يادمه دنبال يه ميليونر ميگشتن که بره پولشو تحويل بگيره...فکر کنم..Big Grin

اين آفر ها و چيزهايی اينجوری که خودشون بعد يه مدت رو دايرکت دبيت ميرن بد چيزين . آدم نميفهمه از کجا داره ميخوره Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، pr.kia ، Saeedv13 ، behzadb57 ، soheilbadami ، sasbk ، ghafari88 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
سهیل جان این جریان مجیک جک رو لطفا با جزئیات و مخلفات و نون اضافه اینجا بنویس ببینم جریان چی بوده؟ ما یکساله گرفته بودیم و امسال هم که تموم میشد، آفر داشتن و برای 5 سال جمعا فکر کنم 80 دولار دادیم در حالیکه سالیانه باید نزدیک 30 چوق میدادیم. لطفا حتما به من بگو جریان چیه. کلا من خوره این مسخره بازیهای این شرکتها هستم!!

احسان جان، من حال حوصله پیشرفت ندارم! همین یک کاسه سوپ آبکی الیورتویستی ملکه سوئد باشه، مفت باشه، کوفته باشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: pr.kia ، behzadb57 ، r_ent ، mehdi110 ، behfaza
(2012-12-19 ساعت 23:21)yami نوشته:  سهیل جان این جریان مجیک جک رو لطفا با جزئیات و مخلفات و نون اضافه اینجا بنویس ببینم جریان چی بوده؟ ما یکساله گرفته بودیم و امسال هم که تموم میشد، آفر داشتن و برای 5 سال جمعا فکر کنم 80 دولار دادیم در حالیکه سالیانه باید نزدیک 30 چوق میدادیم. لطفا حتما به من بگو جریان چیه. کلا من خوره این مسخره بازیهای این شرکتها هستم!!

احسان جان، من حال حوصله پیشرفت ندارم! همین یک کاسه سوپ آبکی الیورتویستی ملکه سوئد باشه، مفت باشه، کوفته باشه Smile
موضوع این بود که من بعد چند ماه که سرویسو گرفتم 2 سال پیش تازه اون شماره کاستوم رو درخواست کردم که سالی 3 دلاره در نتیجه همزمان نشد . حالا چند ماه پیش که سرویس سالانه رو دادم که 30 و خورد های بود این چند هفته پیش موعد اون 3 دلاره شد که دادم رفت حالا که استیتمنت رو تو ایمیلم چک کردم دیدم باز 30 و خورده ای دیگه هم برداشته ! حالا بهانه اش چیه اینکه ما نمیتونیم شماره رو تمدید کنیم بدون شارز سالانه .حالا هر چی میگی که این پرداخت شده میگه باشه حالا شما بگیرید میمونه واسه سال بعدش چون من نمیتونم سیستم رو بهم بزنم ! و از بهانه های مزخرفی که عادت این کاستمر سرویسهای بی مصرف و بیسواد اینجاست.
ولی خب کاستمر سرویس بانک ازون خوباش بود و طرف رو مجبور کرد که قبول کنه و گفت که حرفش منطقی نیست و باید با مدیر خودش اینو حل کنه (یعنی اون مجیک جکیه) خلاصه من نمیدونم ولی برای من بسیار از این مسائل مرتب پیش میاد و من وقت زیادی رو از دست میدم برای جنگ با این جور شرکتها ولی یواش یواش مثل اینکه باید مثل مردم اینجا بیخیال شد و هر کی هر چی خواست بگی بفرما چون واقعا وقت و توان زیادی میخواد.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، behzadb57 ، ronmony ، مجید ملیح ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2012-12-12 ساعت 19:15)maka2 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 17:20)usa lover نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 17:03)ehsan99 نوشته:  دوستان يه سوالی ...
دوست... اشاره کردن .
bank of a...د باز کرد.

(2012-12-12 ساعت 08:08)jordanir نوشته:  آیا شما مطمعن هستید که پیپرلس هزینه نداره؟ فقط هزینه استیتمنت نداره. هزینه نگهداری ماهیانه که داره. البته با حداقل موجودی نداره ولی اگر از حدی پایینتر باشه یا تراکنش از حدی پایینتر باشه هزینه داره . البته بر اساس گفته های بانک در روز افتتاح و اون ورقه های هفتاد من. اون قضیه چکینگ چیه؟ روز اول منظورتون روز اول ماهه؟
ما که تا حالا دو تا دسته چک برامون صادر شده یکیشو خودمون باطل کردیم دومیشو خودشون. :دی
البته هزینه که نداره ما هی صادر باطل میکنیم.
انقدر اینکارو ادامه میدیم تا از رو برن.
همون منظورم حداقل موجودیه ، من 700 تا گذاشتم تو حساب و گفتم می خوام 6 ماه دیگه بیام ، گفت برو پیپرلس کن و چکینگت رو هم می تونی از فردا خالی کنی.
( هزینه برات نداره ). حالا دیگه نمی دونم بعدا چی میشه! برگردم ببینم خالیه!!Big Grin
یعنی به شما گفت حداقل موجودی برای اینکه هزینه نگهداری نداشته باشه اینه که ۷۰۰ تا تو سیوینگ بذاری - پیپرلس باشی و مهم نیست تو چکینگ پول باشه یا نه؟
از من میشنوی از چند تا شعبه بپرس. ما که یه حال ۴۰ دلاری بهمون داد بانک. حدودا البته دقیقش ۳۸ و خورده ای.
بانک صادر کننده به من گفت شما هزینه سالیانه کردیت نداری چون موجودیت خوبه(البته اشتباه میکرد چون کردیت هزینه نداره ولی سکیور کردیت داره) شاید اگر میدونستم هزینه داره باز نمیکردم چون هنوز به موندن تصمیم ندارم.
روز به روز هم داره کمرنگ تر میشه. حالا یا فلوریدا خیلی باحاله منو هل میده یا اینکه....Big Grin استرالیا بیمعنیه منو هی میکشه.

البته هزار بار گفتم خداییش اینجا از استرالیا ارزونتره ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست در ضمن این ارزونی هم تا ۲۰۱۴ بیشتر نیست -قابل توجه دوستانی که ممکنه رو این حساب باز کرده باشن.
ولی با اینحال اینجا را هم فعلا رو هوا نگه میداریم.
میگم بالاخره چکار کنم من. به بانک هم اعتمادی نیست مگه اینکه ازشون کتبی بپرسم.

====================
یه سوال دیگه.
برای دسترسی به حساب از استرالیا مشکلی هست یا فقط از ایران مشکل داره.
از ایران با وی پی ان میشه؟
پی پال چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
فقط از ایران و دیگر کشورهای جهان «نیم»ام مشکل هست!! مثل کره شمالی (اگه اینترنتی باشه که ازش وصل بشی!) یا سوریه (اونم فقط تا یکی دو ماه آینده ایشالا!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: jordanir ، behzadb57 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان