موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-16 ساعت 20:45)yami نوشته: (2012-12-16 ساعت 17:17)ehsan99 نوشته: ممنون يامی جان ، توصيه های مهمی بود
من بشخصه فکر ميکنم بيشتر از دو کريديت کارت خيلی ريسکيه. مراقبت بالايی ميخواد مگر اينکه مثل اون لينکی که گذاشتم بتونيم با همشون بازی کنيم
چون متاسفانه جز کريديت اسکور کمپانيهای Lender سيستم خودشون رو دارن و خيلی وقتا بسی ناجوانمردانه با قضيه برخورد ميکنن. مثلا با يه اسکور و هيستوری خوب اونها به کارت هائی که بالانس ندارن و يا بالانس پايينی دارن نگاه ميکنن و نتيجه ميگيرن که ما پتانسيل مقروض شدن رو داريم پس يا اصلا وام نميدن و يا اينکه interest rate بالاتری ميدن
يه سوال کوچيک هم داشتم. در صورت گرفتن کپيتال وان يا سکيور کارت و استفاده درست از اونها معمولا بعد از چه مدت زمانی ميشه ماشين ليز کرد ?
احسان جان!
من از دو چیز از چند چیزی که اینجا بیشتر ازشون نفرت دارم، متنفرم!! و اونا چیزی نیستن جز:
1- گرفتن پلن تلفن و هزینه کردن ماهیانه چهل پنجاه شصت چوق پول بی زبان صرفا به خاطر اینکه همیشه آنلاین باشیم! (خوب که چی؟ ما هم شدیم مثل بقیه که 24 ساعت روز، 25 ساعتش یک دست گوشی یک دست نوشابه انرژی زا. اینم شد زندگی؟؟؟) بارکلا به خودم که با ماهیانه کمتر از شش هفت دولار سر ته هزینه تلفن رو سر آوردم!!
2- لیز کردن و یا خرید قسطی ماشین!! آخه تو این مملکت که ماشین دست دوم تمیز، عین برگ درخت پاییزی ریخته زمین، چرا باید آدم بره ماشین لیز کنه یا قسطی خرید کنه؟ بابا مزدا 323 من که اینجا دو چوق و خورده ای خریدم و کمی خرجش کردم ولی الان این لحظه عمرا بالای 1900 دولار فروش بره (فوری البته) ایران خودمون بالای سی میلیون تومن قیمتشه!! حالا چی شد، اومدم اینجا ماشین سی میلیونی کمم هست!!؟؟
خداییش قدر پنی به پنی پولتون رو بدونید ....
دوست عزيز ميشه لطف كني و در مورد تلفني كه داري بيشتر توضيح بدي ؟
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
خودتون رو برا گوگل وویس پولی از 2013 اماده کنین ! 1 جایی خوندم یادم نیست ولی ایشالا دروغ باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز؛ بهتر نیست در خصوص تلفن و مکالمه تو تاپیک مربوط به خودش بحث کنیم و توی این تاپیک رو با توجه به عنوانش در خصوص بانکها بحث بشه تا طبقه بندی اطلاعات درست انجام بشه و اگه بعدها کسی به این تاپیک یا هر تاپیک دیگه ای سر زد اطلاعات مورد نیازش رو به راحتی پیدا کنه. ممنونم
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
یک دونه تیپس اند تریکس به شما بگم در مورد نحوه مدیریت کارتهای اعتباری اگه مثل من چند تا دارید و حسابی قاطی پاطی میشه. مخصوصا که میدونید اینجا زدن تراکنش به حساب چه خرید و چه پی منت با تاخیر انجام میگیره و حسابی حساب کتاب آدم رو میزنه به هم.
من از همه کارتهام استفاده میکردم و گاها مجبور بودم که چند ساعت بشینم و حسابداری کنم که کی به کیه. من بعد تصمیم گرفتم که هر ماه از یک کارت خاص فقط استفاده کنم. اینجوری مدیریتشون خیلی بهتره!!! و هر ماه بیش از یک کارت رو نیازی نیست حساب کتاب کنم.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 02:01)yami نوشته: یک دونه تیپس اند تریکس به شما بگم در مورد نحوه مدیریت کارتهای اعتباری اگه مثل من چند تا دارید و حسابی قاطی پاطی میشه. مخصوصا که میدونید اینجا زدن تراکنش به حساب چه خرید و چه پی منت با تاخیر انجام میگیره و حسابی حساب کتاب آدم رو میزنه به هم.
من از همه کارتهام استفاده میکردم و گاها مجبور بودم که چند ساعت بشینم و حسابداری کنم که کی به کیه. من بعد تصمیم گرفتم که هر ماه از یک کارت خاص فقط استفاده کنم. اینجوری مدیریتشون خیلی بهتره!!! و هر ماه بیش از یک کارت رو نیازی نیست حساب کتاب کنم.
مگه حساب مدیریتم داره ؟ ما که فقط استیتمنتها رو میخونیم ببینیم کی کلاه گذاشته سرمون ! اما هر کدوم هم یک موقع میاد مثلا چیس سر ماه سیتی 15 ماه امریکن اکسپرس و دیسکاور 25 ماه.به هر حال من که از 2 تاش استفاده میکنم و بقیه اش مهمون کشو هست ! (یاد طناب مفت و ... افتادم هر کدوم فی سالانه نداشته من گرفتم و کلی کردیت لاین جمع کردم ولی میدونم که ارزشی هم ندارن جز خورده خرید.حالا اگه میشد مثلا 1 ماشین باهاش بخری بازم خوب بود.
راستی این شرکت مجیک جک داشت چند هفته پیش کلاه گشادی سر ما میگذاشت سر شارز سالیانه اش من هم ترنسکشنش رو دیسپیوت کردم و به سیتی کارد زنگ زدم اون خانم هم 1 کنفرانس 3 نفره ترتیب داد و خلاصه بعد 20 دقیقه چونه 3 نفره اخر سر پولم رو ازشون گرفت و خیلی بقول اینا کول بود
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 23:21)yami نوشته: سهیل جان این جریان مجیک جک رو لطفا با جزئیات و مخلفات و نون اضافه اینجا بنویس ببینم جریان چی بوده؟ ما یکساله گرفته بودیم و امسال هم که تموم میشد، آفر داشتن و برای 5 سال جمعا فکر کنم 80 دولار دادیم در حالیکه سالیانه باید نزدیک 30 چوق میدادیم. لطفا حتما به من بگو جریان چیه. کلا من خوره این مسخره بازیهای این شرکتها هستم!!
احسان جان، من حال حوصله پیشرفت ندارم! همین یک کاسه سوپ آبکی الیورتویستی ملکه سوئد باشه، مفت باشه، کوفته باشه
موضوع این بود که من بعد چند ماه که سرویسو گرفتم 2 سال پیش تازه اون شماره کاستوم رو درخواست کردم که سالی 3 دلاره در نتیجه همزمان نشد . حالا چند ماه پیش که سرویس سالانه رو دادم که 30 و خورد های بود این چند هفته پیش موعد اون 3 دلاره شد که دادم رفت حالا که استیتمنت رو تو ایمیلم چک کردم دیدم باز 30 و خورده ای دیگه هم برداشته ! حالا بهانه اش چیه اینکه ما نمیتونیم شماره رو تمدید کنیم بدون شارز سالانه .حالا هر چی میگی که این پرداخت شده میگه باشه حالا شما بگیرید میمونه واسه سال بعدش چون من نمیتونم سیستم رو بهم بزنم ! و از بهانه های مزخرفی که عادت این کاستمر سرویسهای بی مصرف و بیسواد اینجاست.
ولی خب کاستمر سرویس بانک ازون خوباش بود و طرف رو مجبور کرد که قبول کنه و گفت که حرفش منطقی نیست و باید با مدیر خودش اینو حل کنه (یعنی اون مجیک جکیه) خلاصه من نمیدونم ولی برای من بسیار از این مسائل مرتب پیش میاد و من وقت زیادی رو از دست میدم برای جنگ با این جور شرکتها ولی یواش یواش مثل اینکه باید مثل مردم اینجا بیخیال شد و هر کی هر چی خواست بگی بفرما چون واقعا وقت و توان زیادی میخواد.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
فقط از ایران و دیگر کشورهای جهان «نیم»ام مشکل هست!! مثل کره شمالی (اگه اینترنتی باشه که ازش وصل بشی!) یا سوریه (اونم فقط تا یکی دو ماه آینده ایشالا!!)