کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2012-12-24 ساعت 06:50)jordanir نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 19:15)maka2 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 17:20)usa lover نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 17:03)ehsan99 نوشته:  دوستان يه سوالی ...
دوست... اشاره کردن .
bank of a...د باز کرد.

(2012-12-12 ساعت 08:08)jordanir نوشته:  آیا شما مطمعن هستید که پیپرلس هزینه نداره؟ فقط هزینه استیتمنت نداره. هزینه نگهداری ماهیانه که داره. البته با حداقل موجودی نداره ولی اگر از حدی پایینتر باشه یا تراکنش از حدی پایینتر باشه هزینه داره . البته بر اساس گفته های بانک در روز افتتاح و اون ورقه های هفتاد من. اون قضیه چکینگ چیه؟ روز اول منظورتون روز اول ماهه؟
ما که تا حالا دو تا دسته چک برامون صادر شده یکیشو خودمون باطل کردیم دومیشو خودشون. :دی
البته هزینه که نداره ما هی صادر باطل میکنیم.
انقدر اینکارو ادامه میدیم تا از رو برن.
همون منظورم حداقل موجودیه ، من 700 تا گذاشتم تو حساب و گفتم می خوام 6 ماه دیگه بیام ، گفت برو پیپرلس کن و چکینگت رو هم می تونی از فردا خالی کنی.
( هزینه برات نداره ). حالا دیگه نمی دونم بعدا چی میشه! برگردم ببینم خالیه!!Big Grin
یعنی به شما گفت حداقل موجودی برای اینکه هزینه نگهداری نداشته باشه اینه که ۷۰۰ تا تو سیوینگ بذاری - پیپرلس باشی و مهم نیست تو چکینگ پول باشه یا نه؟
از من میشنوی از چند تا شعبه بپرس. ما که یه حال ۴۰ دلاری بهمون داد بانک. حدودا البته دقیقش ۳۸ و خورده ای.
بانک صادر کننده به من گفت شما هزینه سالیانه کردیت نداری چون موجودیت خوبه(البته اشتباه میکرد چون کردیت هزینه نداره ولی سکیور کردیت داره) شاید اگر میدونستم هزینه داره باز نمیکردم چون هنوز به موندن تصمیم ندارم.
روز به روز هم داره کمرنگ تر میشه. حالا یا فلوریدا خیلی باحاله منو هل میده یا اینکه....Big Grin استرالیا بیمعنیه منو هی میکشه.

البته هزار بار گفتم خداییش اینجا از استرالیا ارزونتره ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست در ضمن این ارزونی هم تا ۲۰۱۴ بیشتر نیست -قابل توجه دوستانی که ممکنه رو این حساب باز کرده باشن.
ولی با اینحال اینجا را هم فعلا رو هوا نگه میداریم.
میگم بالاخره چکار کنم من. به بانک هم اعتمادی نیست مگه اینکه ازشون کتبی بپرسم.

====================
یه سوال دیگه.
برای دسترسی به حساب از استرالیا مشکلی هست یا فقط از ایران مشکل داره.
از ایران با وی پی ان میشه؟
پی پال چی؟
دوست عزیز چرا این ارزونی تا سال 2014 بیشتر نیست؟
البته من فکر کنم دوستان اگه درآمد در امریکا داشته باشند، این گرونی را متوجه نشوند ، چرا که اگه قیمت ها افزایش پیدا کند، باید درآمد ها هم افزایش پیدا کند....البته من علت پیش بینی شما رو نمیدونم .........
و امیدوارم اون چیزی که صلاحتون هست براتون پیش بیاد حالا چه در فلوریدا و چه در استرالیا.....اما چیزی که مشخص هست، شما به استرالیا عادت و حتما در اونجا زندگیتون به یه سرو سامونی رسیده بوده، که رسیدن به این مرحله در امریکا مستلزم زمان هست........
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: jordanir ، behzadb57 ، behfaza
دوستانی ک قصد باز کردن حساب تو بانک chase رو دارن می‌تونن قبلش از ebay یه کوپن بخرن و برای باز کردن حساب Bonus بگیرن. معمولان bonus‌ها از ۱۲۵$ تا حتا ۳۵۰ $ ( برای حساب سیوینگ و چککینگ باهم) هست.البته حتما قبلش به شرایط کوپن توجه کنید. بعضی‌ از اونها باید حسابتون direct deposit باشه. ولی‌ بعضی‌هاشون لازم نیست.

شاید راه‌های بهتری هم برای بدست اوردن این کوپنها باشه. ولی‌ اگه می‌خواین تو این بانک حساب باز کنید حتما از این کوپنها استفاده کنید چون پول مفته.

نمیدونم قبلان اینجا در اینباره بحث شده بود یا نه ، چون من صفحات قبل رو نخوندم. ولی‌ به نظرم جالب اومد.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
پاسخ
دوستان عزیز سلام به همتون. من الان ایرانم ولی برنامم اینه که سال 93 برم آمریکا . میخواستم ببینم میشه الان تو آمریکا ، دوستم که مورد اطمینانم هست برام حساب باز کنه به اسم من؟ میخوام براش پول بفرستم تا با حسابم کار کنه و کردیت حسابم بره بالا. میشه با آدرس خودش و با توجه به اینکه من گرین کارت ندارم برام حساب باز کنه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، behfaza
(2013-02-04 ساعت 17:42)hajiarab نوشته:  دوستان عزیز سلام به همتون. من الان ایرانم ولی برنامم اینه که سال 93 برم آمریکا . میخواستم ببینم میشه الان تو آمریکا ، دوستم که مورد اطمینانم هست برام حساب باز کنه به اسم من؟ میخوام براش پول بفرستم تا با حسابم کار کنه و کردیت حسابم بره بالا. میشه با آدرس خودش و با توجه به اینکه من گرین کارت ندارم برام حساب باز کنه؟؟

بانک های درست و حسابی این کار رو نمیکنن !
اونم بانک های امریکایی بعید می دونم
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، afshinghwink ، behfaza
دوستان سلام.

آیا بدون سوشیال سکوریتی نمبر،می‌شه حساب بانکی‌ افتتاح کرد؟و اگه می‌شه کدوم بانک؟

دوم،من صفحات قبلیو خوندم،اگه نخواهیم کردیت کارت بگیریم،می‌شه حساب سیوینگ افتتاح کرد،بعد درخواست دبیت کارت کرد،و online bankingرو هم فعال کرد،که هم می‌شه از ATM،اینترنتی و در مغازه خرید کرد،این درسته دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، afshinghwink ، behfaza
(2013-02-15 ساعت 03:44)gbtm نوشته:  دوستان سلام.

آیا بدون سوشیال سکوریتی نمبر،می‌شه حساب بانکی‌ افتتاح کرد؟و اگه می‌شه کدوم بانک؟

دوم،من صفحات قبلیو خوندم،اگه نخواهیم کردیت کارت بگیریم،می‌شه حساب سیوینگ افتتاح کرد،بعد درخواست دبیت کارت کرد،و online bankingرو هم فعال کرد،که هم می‌شه از ATM،اینترنتی و در مغازه خرید کرد،این درسته دیگه؟
1- بله. ما در Bank of America با همين شرايط حساب باز كرديم.
2- بله.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، gbtm ، behzadb57 ، afshinghwink ، behfaza
دوستان سلام من در بانک wells fargo حساب باز کردم و متصدی به من گفت کمتر از 2000 دلار ماهانه شارژ می شود من 2300 دلار در حساب دارم بعد از 5 ماه 12 دلار در ماه شارژ می کند من هم در انجا نیستم که حسابم را خالی کنم آیا راهی پیشنهاد می کنید ؟ آیا اجازه دارند بر خلاف گفته شان شروع به کم کردن از حساب بکنند؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، behzadb57 ، afshinghwink ، behfaza
با وجود 2000 تا تو حساب باز هم شارژ می کنن ؟ بعید میدونم به ما که گفتن یا ماهی 10 کارت بکشین یا 2000 تا تو حساب باشه یا direct deposit بشه تو حساب از طریق حقوق بابت کار.
پاسخ
(2013-02-27 ساعت 05:20)Blaze نوشته:  با وجود 2000 تا تو حساب باز هم شارژ می کنن ؟ بعید میدونم به ما که گفتن یا ماهی 10 کارت بکشین یا 2000 تا تو حساب باشه یا direct deposit بشه تو حساب از طریق حقوق بابت کار.

MONTHLY SERVICE FEE $12 این چیزی است که در صورت حساب آن لاین نوشته آیا شما هم در این بامک حساب دارید ؟ اگر نه در کدام بانک حساب باز کنم که شرایط خوبی داشته باشه
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، afshinghwink
(2013-02-26 ساعت 14:51)gol1 نوشته:  دوستان سلام من در بانک wells fargo حساب باز کردم و متصدی به من گفت کمتر از 2000 دلار ماهانه شارژ می شود من 2300 دلار در حساب دارم بعد از 5 ماه 12 دلار در ماه شارژ می کند من هم در انجا نیستم که حسابم را خالی کنم آیا راهی پیشنهاد می کنید ؟ آیا اجازه دارند بر خلاف گفته شان شروع به کم کردن از حساب بکنند؟
دوست عزیز والا ما هم که اینجاییم در امان نیستیم. من هم با سیتی حساب داشتم تا 6 ماه اول شرطش داشتن 6 تا تراکنش در ماه بود ولی بعد خیلی راحت شرایط رو عوض کردن و گفتن 1 پرداخت بیل و 1 دیپازیت مستقیم هم باید در ماه داشته باشین. حالا مثلا من حساب رو ببندم برم بانک دیگه باز همین داستانه چند ماه اول همه نایس هستن ! ولی دوباره روز از نو. بهترین گزینه فعلا بانکهای تعاون یا همون کردیت یونیون هست وگرنه بانکهای تجاری همه مثل هم و دستشون توی جیب شماست و درامدشون از این راهه .بعد از مدتی هم این گوش بریدنها عادی میشن براتون !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، Saeedv13 ، Blaze ، mrhj50 ، behzadb57 ، afshinghwink ، مجید ملیح ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-02-27 ساعت 11:47)soheilbadami نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 14:51)gol1 نوشته:  دوستان سلام من در بانک wells fargo حساب باز کردم و متصدی به من گفت کمتر از 2000 دلار ماهانه شارژ می شود من 2300 دلار در حساب دارم بعد از 5 ماه 12 دلار در ماه شارژ می کند من هم در انجا نیستم که حسابم را خالی کنم آیا راهی پیشنهاد می کنید ؟ آیا اجازه دارند بر خلاف گفته شان شروع به کم کردن از حساب بکنند؟
دوست عزیز والا ما هم که اینجاییم در امان نیستیم. من هم با سیتی حساب داشتم تا 6 ماه اول شرطش داشتن 6 تا تراکنش در ماه بود ولی بعد خیلی راحت شرایط رو عوض کردن و گفتن 1 پرداخت بیل و 1 دیپازیت مستقیم هم باید در ماه داشته باشین. حالا مثلا من حساب رو ببندم برم بانک دیگه باز همین داستانه چند ماه اول همه نایس هستن ! ولی دوباره روز از نو. بهترین گزینه فعلا بانکهای تعاون یا همون کردیت یونیون هست وگرنه بانکهای تجاری همه مثل هم و دستشون توی جیب شماست و درامدشون از این راهه .بعد از مدتی هم این گوش بریدنها عادی میشن براتون !

ممکن است اطلاعاتی درباره کردیت یونیون به من بدهید
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، afshinghwink ، behfaza
ما تو ولزفاگرو حساب باز کردیم.

متصدی فعلا دقیقا گفت باید 10 بار کارت بکشی در ماه. حتما کارت بکشی نه اینکه تراکنش اینترنتی داشته باشی. یا اینکه 2000 تا تو حساب داشته باشی و بزاری بمونه.

بانک citibank هم خیلی دنگ و فنگ داره دیگه اعصابمو خرد کرد بیخیالش شدم.

chase نمیدونم چه جوریه. اگر کسی حساب باز کرده اطلاع داره به ما هم بگه لطفن.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، afshinghwink ، exxedus ، AFSHIN-PIC
(2013-02-27 ساعت 12:26)gol1 نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 11:47)soheilbadami نوشته:  [quote='gol1' pid='283790' dateline='1361874119']
دوستان سلام من در بانک wells fargo حساب باز کردم و متصدی به من گفت کمتر از 2000 دلار ماهانه شارژ می شود من 2300 دلار در حساب دارم بعد از 5 ماه 12 دلار در ماه شارژ می کند من هم در انجا نیستم که حسابم را خالی کنم آیا راهی پیشنهاد می کنید ؟ آیا اجازه دارند بر خلاف گفته شان شروع به کم کردن از حساب بکنند؟
ممکن است اطلاعاتی درباره کردیت یونیون به من بدهید

ص 12 همین تاپیک شماره 169 توضیحش هست . برای جلوگیری از تکرار دوباره ننوشتم. لطفا مراجعه کنید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، bayat_r ، afshinghwink ، behfaza
من در ولز فارگو حساب باز کردم وقتی از متصدی مربوطه راجع به هزینه ها پرسیدم گفت شارژ ماهیانه نداره. نمیدونم درسته یا نه؟مثلا به مبلغی که تو حسابمون هست ربط داره یا خیر
در ضمن بابت چک کردن موجودی از ATM خود بانک یک دلار شارژم کردند که برام خیلی عجیب بود
پاسخ
(2013-03-03 ساعت 01:36)gbtm نوشته:  من در ولز فارگو حساب باز کردم وقتی از متصدی مربوطه راجع به هزینه ها پرسیدم گفت شارژ ماهیانه نداره. نمیدونم درسته یا نه؟مثلا به مبلغی که تو حسابمون هست ربط داره یا خیر
در ضمن بابت چک کردن موجودی از ATM خود بانک یک دلار شارژم کردند که برام خیلی عجیب بود

سلام من هم در همین بانک حساب باز کردم و به من هم همین مطلب را کارمند آنجا گفت ام پس از سه ماه بصورت ماهانه $12 از من کسر می کند و در سایتش نیز هیچ توضیحی نداده نمی دانم چکار کنم؟
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze ، behzadb57 ، gbtm ، afshinghwink ، exxedus ، behfaza