موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-03 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-03 ساعت 11:41 توسط Blaze.)
من الان قراردادی که با ولز فارگو امضا کردم جلومه،
توش برای حذف هزینه نگهداری حساب چکینگ نوشته :
1. در حساب چکینگ حداقل 2000دلار بالانس روزانه موجودی داشته باشید
2. direct deposit 750 دلار یا بیشتر داشته باشید.
3. ده بار یا بیشتر کارت دبیت حساب چکینگ را در ماه بکشید و استفاده کنید.
برای حذف هزینه نگهداری حساب saving:
1. در این حساب میانگین روزانه 3500 دلار داشته باشید.
2.به صورت اتوماتیک 75 دلار یا بیشتر در ماه به این حساب پول انتقال داده شود.
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-03 ساعت 11:38)Blaze نوشته: من الان قراردادی که با ولز فارگو امضا کردم جلومه،
توش برای حذف هزینه نگهداری حساب چکینگ نوشته :
1. در حساب چکینگ حداقل 2000دلار بالانس روزانه موجودی داشته باشید
2. direct deposit 750 دلار یا بیشتر داشته باشید.
3. ده بار یا بیشتر کارت دبیت حساب چکینگ را در ماه بکشید و استفاده کنید.
برای حذف هزینه نگهداری حساب saving:
1. در این حساب میانگین روزانه 3500 دلار داشته باشید.
2.به صورت اتوماتیک 75 دلار یا بیشتر در ماه به این حساب پول انتقال داده شود.
به من قراردادی نداد فقط 3 کتابچه که در این مورد چیزی ننوشته به هر حال نباید قرارداد من وشما با هم فرق داشته باشه در حساب چکینگ من 830$ و حساب saving 2300$ است که چند ماه اول را شارژ نکرده حالا سوالم این است یکی از 3 موردی که ذکر کردید اگر اجرا بشود شارژ نمی شود ؟ چه لزومی به داشتن حساب چکینگ است؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
gol1 جان
یکی از موارد کافیست.
حساب چکینگ حساب جاری هست و خرج ها از طریق اونه.
حساب سیوینگ رو نمیشه زیاد دست زد و اگر برداشت کنین حتی از طرف دولت فدرال ممکنه دچار شکایت بشین. در ضمن جریمه هم می کنن که توی خود دفترچه ها نوشته .
با هر افتتاح حسابی هر دو رو باز می کنن.
حجم دفترچه ها خیلی بالاست. اصلا حوصله آدم نمیاد بخونه .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-09 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 05:40 توسط javad_2.)
با سلام
saeed جان
ما مهاجرین چون هنوز امکان جابجا شدنمون زیاده بهتر حسابمون رو در بانکی باز کنیم که دارای شعبههای زیادی در ایالتهای زیادی باشه
مثلا wells fargo در رده ۸۴ هست ولی میدونین در ۴۸ ایالت از ۵۲ ایالت آمریکا شعبه داره و bank of america هم فکر کنم ۳۰ تا ایالت باشه من غیر از این 2بانک در us bank هم حساب دارم که رده ۴۱ هست ولی در ۲۳ تا ایالت شعبه داره و واقعا ما ازش راضی بودیم و هستیم با اینکه تو ایالت ما شعبه نداره ما هنوز پول به اون حساب میریزیم کارمنداش واقعا عالی هستن و خدماتش خیلی خوبه
خیلی از این بانکها که در ردههای اول هستن تا رزیدنت اون ایالت نباشی یا حساب برات باز نمیکنن و یا اگه باز کنن ازت کمیسیون ماهانه یا سالانهٔ بالا میگیرن
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 06:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 06:31 توسط soheilbadami.)
لیست بانکهای فوربس کامل نیستن و اسم خیلی از بانکهای خوب توش نیست و مسئله مهمتر اینه که توی رده بندی تقریبا مهمترین عامل که رضایت مشتریان هست لحاظ نشده و از جهتی که برای شما بیشتر مهمه قابل بررسی یا اتکا نیست. مثلا سیتی گروپ یکی از پاینترین رنکینگها رو از نظر مشتری مداری و همینطور سهامداران رو داره ولی رده خوبی براش اعلام شده .
یکی از خوبیهای بانک اینجا اینه که میتونین راحت حساب رو ببندین و اصلا دردسر حساب جاری توی ایران رو نداره و دلیلش هم اینه که شما مجاز نیستید مثل ایران چک تاریخ دار یا دیتد به کسی بدید و چک شما مثل پول نقد هست و همیشه براش مسئول هستین فقط بدی که تغییر حساب داره اعلام کردن به محلهایی هست که پول ماهانه به طور خودکار از حساب برمیدارن یا پی پل و امثالهم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-10 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-10 ساعت 22:42 توسط gbtm.)
دوستان سلام
مطلبی که میخواهم اینجا بنویسم رو مطمین نیستم جاش اینجاست یا نه؟ منتها جای دیگری پیدا نکردم
کل مدارکم متاسفانه گم شد برای اینکه امکان سو استفاده احتمالی رو بگیرم از طریق یکی از شرکتها
Put an alert on my credit report انجام دادم
قرار شده هر 90 روز به من اطلاع بدند.
چه کار دیگری باید انجام بدم؟
ممنون
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
متاسفم. مدرکتون چی بوده ؟ ایا سرقت شده ؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
gbtm جان
برای گم شدن سوشیال به اداره اش حضوری یه سری بزن
برای گرین کارت هم به سایت uscis
اون کاری هم که انجام دادی عالیه دیگه.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی تا به حال تجربه ای از identity theft داشته؟
من به خاطر گم شدن مدارک دارم این مرحله رو طی میکنم و چند تا سوال دارم
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-02-26 ساعت 14:51)gol1 نوشته: دوستان سلام من در بانک wells fargo حساب باز کردم و متصدی به من گفت کمتر از 2000 دلار ماهانه شارژ می شود من 2300 دلار در حساب دارم بعد از 5 ماه 12 دلار در ماه شارژ می کند من هم در انجا نیستم که حسابم را خالی کنم آیا راهی پیشنهاد می کنید ؟ آیا اجازه دارند بر خلاف گفته شان شروع به کم کردن از حساب بکنند؟
سلام
حساب wells fargo رو چک کردم دیدم دو ماه اخیر هر ماه 13 دلار از چکینگ و 5 دلار از سیوینگ بابت هزینه ماهانه کسر کردند. جمعا 36 دلار. چون ایران هستم به فامیلمون زنگ زدم گفتم بره سراغشون و رسیدگی کنه. تمام 36 دلار رو برگشت دادند به حسابم. شما هم با بانکتون تماس بگیرین فکر می کنم برگشت بدند.
ضمنا حساب من از نوعی هست که اگر 2000 تا در چکینگ و 300 تا در سیوینگ باشه هزینه نداره.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-23 ساعت 07:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-23 ساعت 07:39 توسط javad_2.)
سلام دوستان عزیز
بزارید کمی خیالتونو راحت کنم در مورد wellsfargo
اگر واریز بحساب از طریق محل کار ( Direct deposit )
یا ۱۰ بار استفاده از debit کارت در ماه
یکی از این ۲موردو داشته باشی هزینه نگهداری حساب نداری
انتقال ۷۵$ هم از واریزی به saving اختیاریه میتونید انتخاب کنید که واریز بشه یا نه
غیر از این ۲تا حساب یه حساب دیگه هم هست که با هر برداشت از حساب ۱$ از چکینگ برمیداره و به اون حساب میریزه اسم اون حساب هست Savings Money Market برا سینما یا جاهای تفریحی که میرین اون حساب هم مثل چکینگ دست چک داره برا پرداخت
من خودم تو wellsfargo حساب باز کردم با ۴۷۵$ به این شکل
۳۵۰$ checking
۱۰۰$ saving
۲۵$ هم Savings Money Market
حساب باز کردم
راحت میتونین از حسابی به حساب دیگه ترانسفر داشته باشین من همیشه همون ۷۵$ها رو که درماه میشه ۱۵۰$ بحساب چکینگم انتقال میدم برا پرداخت فاکتور یا به قول اینها Bill
و یک چیزی رو باید بدونید اینجا به هیچ عنوان اطلاعات حسابتون رو به کسی نمیدان مثل ایران نیست طرف بگه پسر خالم کارمند بانک تلفنی میتونم اطلاعات حساب فامیلو بگیرم اگه به customer service زنگ بزنی تا مطمئن نشه خودتی جوابتو نمیده فقط در یک صورت جواب کس دیگرو میده راجع حساب که اون حساب مشترک باشه حضوری که اصلا راجع حساب کسی دیگه باهاتون تا طرف نباشه صحبت نمیکنه
پس خودتونو با عددو رقم اذیت نکنید که چقدر بریزم تو حسابم مبلغهای بالای شما برا باز کردن حساب فقط باعث گرفتن پورسانت برا بازکنندهٔ حساب میشه اینجا در آمریکا باز کردن حساب دبیت و کردیت فروشگاهها ، بانکها ، موسسات ، ... پورسانت خوبی برا کارمندهای باز کنند حساب داره
به امید دیدار