کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2013-03-23 ساعت 07:37)javad_2 نوشته:  سلام دوستان عزیز

بزارید کمی‌ خیالتونو راحت کنم در مورد wellsfargo

اگر واریز بحساب از طریق محل کار ( Direct deposit )

یا ۱۰ بار استفاده از debit کارت در ماه

یکی‌ از این ۲موردو داشته باشی‌ هزینه نگهداری حساب نداری

انتقال ۷۵$ هم از واریزی به saving اختیاریه میتونید انتخاب کنید که واریز بشه یا نه

غیر از این ۲تا حساب یه حساب دیگه هم هست که با هر برداشت از حساب ۱$ از چکینگ برمی‌داره و به اون حساب می‌ریزه اسم اون حساب هست Savings Money Market برا سینما یا جاهای تفریحی که میرین اون حساب هم مثل چکینگ دست چک داره برا پرداخت

من خودم تو wellsfargo حساب باز کردم با ۴۷۵$ به این شکل

۳۵۰$ checking

۱۰۰$ saving

۲۵$ هم Savings Money Market

حساب باز کردم

راحت میتونین از حسابی‌ به حساب دیگه ترانسفر داشته باشین من همیشه همون ۷۵$‌ها رو که درماه می‌شه ۱۵۰$ بحساب چکینگم انتقال میدم برا پرداخت فاکتور یا به قول اینها Bill

و یک چیزی رو باید بدونید اینجا به هیچ عنوان اطلاعات حسابتون رو به کسی‌ نمیدان مثل ایران نیست طرف بگه پسر خالم کارمند بانک تلفنی‌ می‌تونم اطلاعات حساب فامیلو بگیرم اگه به customer service زنگ بزنی‌ تا مطمئن نشه خودتی جوابتو نمیده فقط در یک صورت جواب کس دیگرو میده راجع حساب که اون حساب مشترک باشه حضوری که اصلا راجع حساب کسی‌ دیگه باهاتون تا طرف نباشه صحبت نمی‌کنه

پس خودتونو با عددو رقم اذیت نکنید که چقدر بریزم تو حسابم مبلغ‌های بالای شما برا باز کردن حساب فقط باعث گرفتن پورسانت برا بازکنندهٔ حساب می‌شه اینجا در آمریکا باز کردن حساب دبیت و کردیت فروشگاهها ، بانکها ، موسسات ، ... پورسانت خوبی‌ برا کارمندهای باز کنند حساب داره

به امید دیدار

سلام دوست عزیز من مدت کوتاهی در اینجا هستم اگر ممکن است جوابم را سریعتر بدهید من هم در همین بانک حساب دارم و من را 12 دلار در ماه شارژ کردند من حدود 2 سال دیگر برمیگردم اینجا چه تغییری در حسابم بدم تا ماهانه شارژم نکنند؟
- چطور میتوانم از همین بانک برای گرفتن کارت اعتباری اقدام کرد وکدام نوع را در خواست کرد
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: maziar irani ، afshinghwink ، آلیس-1980
ببین دوست عزیز من اگر قراره ۲ سال دیگه برگردین یعنی‌ پاس سفید درین ۲تا کار میتونین انجام بدین

۱ - حساب بانکی‌ تونو‌ کامل ببندین خیالتونم راحتتره

۲_ برای اینکه شارژ ماهانه نشین در ماه ۱۰ بار از چکینگ تون استفاده کنید به چه صورت ، میتونین هر ماه اینترنتی ۱۰ تا خرید ۱$ بکنید و پولشو با کارت بدین مثل کارت‌های ایرانه نحو خرید اینترنتی از ایران هم میتونین انجام بدین خریدو

شما که آمریکا نیستین کردیت کارت میخواین چکار اگه ازش استفاده نکنید پوئن منفی‌ می‌شه براتون و اعتبار تون خراب می‌شه وقتی‌ برگشتین اولین جای که اقدام کنید برا کردیت کارت فرشگاهها هستن مثل walmart ، Target ، best buy ، belk و ... بعد از همهٔ اینها بانک رو اپلی‌ کنید

یادم رفت اینو بنویسم شاید اون مبالغ رو که فکر می‌کنین بانک از حسابتون برداشته در اصل در حسابتونِ به چه صورت
مثلا امروز شما با کارت ۴تا فروشگاه خرید کردین فرداش هم ۲بر و وقتی‌ چک می‌کنید حسابتون رو میبینین ۶$ از چکینگتن بانک کم کرده ولی‌ اگه همون حساب saving money market رو داشته باشین میبینین به اون حساب واریز شده و در اصل حساب بحساب شده

اینو هم چک کنید

به امید دیدار

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، bayat_r ، 2013selectee ، MAHDI2012 ، mooj ، Saeedv13 ، amir82 ، gol1 ، maziar irani ، afshinghwink ، *NASIM* ، mehdi110 ، el333 ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
با سلام
دوست عزیز اول از همه پیشنهاد میکنم نوع حسابتون رو از شخصی به دانشجوئی تغییر بدین (بانک wels fargo اینکارومیکنه )در این حالت در صورتی هم که شارژ بشید 3$ خواهد بود نه 12$.
ضمنأ از بانکتون بپرسید حداقل جابجائی برای اینکه شارژ نشید چقدره و بعد از اون از طریق آنلاین یه برنامه جابجائی یا ترانسفر بر اساس اون حداقل جابجائی از حساب چکینگتون به سیوینگ و چند روز بعد برعکس برای 2 سال یا نامحدود ترتیب بدید.
من خودم همین کارو کردم و شارژ نشدم پول زیادی هم توی حسابم نداشتم
در صورتیکه در لس آنجلس (منطقه ولی) هستید میتونم شعبه ای که اینکارو برام کرد بهتون معرفی کنم.

پاسخ
تشکر کنندگان: mooj ، ali234 ، Saeedv13 ، bayat_r ، amir82 ، gol1 ، maziar irani ، afshinghwink ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
دوستان من روزی تقريبا 110 مايل بايد تا محل کارم رانندگی کنم. Gas credit card بخصوصی رو نميشناسيد که cash back خوبی داشته باشه و به يه تازه وارد بدون هيستوری بدنش
کسی اين کارت ها رو امتحان نکرده

blue cash everyday® card from american express
american express® premier rewards gold card
discover it™
chase freedom® visa
ink cash® business card
trueearnings® card from costco and american express
disney's premier visa® card
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، Blaze ، afshinghwink ، آلیس-1980
(2013-03-23 ساعت 07:37)javad_2 نوشته:  سلام دوستان عزیز

غیر از این ۲تا حساب یه حساب دیگه هم هست که با هر برداشت از حساب ۱$ از چکینگ برمی‌داره و به اون حساب می‌ریزه اسم اون حساب هست Savings Money Market برا سینما یا جاهای تفریحی که میرین اون حساب هم مثل چکینگ دست چک داره برا پرداخت

من خودم تو wellsfargo حساب باز کردم با ۴۷۵$ به این شکل

۳۵۰$ checking

۱۰۰$ saving

۲۵$ هم Savings Money Market

حساب باز کردم

راحت میتونین از حسابی‌ به حساب دیگه ترانسفر داشته باشین من همیشه همون ۷۵$‌ها رو که درماه می‌شه ۱۵۰$ بحساب چکینگم انتقال میدم برا پرداخت فاکتور یا به قول اینها Bill
سلام

عذرخواهی می‌کنم بخاطر یک اشتباه در اطلاعاتی‌ که دادم

در بالا من بجای حساب Fun account نوشتم saving money market

در اصل saving money market همون حساب هست که به نام saving میشناسیمش و حساب Fun account که روش نوشته Fun Acct همون حسابی‌ هست که با هر بار استفاده از حساب checking و یا کارت تون مبلغ ۱$ از حسابتون برداشت و به اون حساب ( Fun Acct ) واریز می‌کنه

باز هم در آخر ازتون عذر می‌خوام بابت این اشتباه (پیریه دیگه)

به امید دیدار

پاسخ
در مورد شارژ کردن حسابها در بانک او آمریکا هم به صورت زیر هست
1- حساب ebanking : هزینه ماهانه 8.95$
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید این دو کار را انجام بدهید :
الف : صورتحساب خود رو پیپرلس بگیرید و
ب: برای واریز و برداشت از حساب به teller مراجعه نکینید و از طریق atm اینکار رو انجام بدهید
تبصره : یادتون باشه که موجودیتون از 25 دلار نباید کمتر بشه
2-حساب regular checking هزینه ماهانه 14$
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید یکی از این کارها را انجام بدهید :
الف : نگه داشتن حداقل 1500 $ در حساب regular checking
ب:نگه داشتن حداقل 2000 دلار در حساب regular savimg که با این حساب لینک باشد
ج: نگه داشتن حداقل 5000 دلار در حساب money market saving که با این حساب لینک باشد
تبصره : یادتون باشه که موجودیتون از 100 دلار نباید کمتر بشه
3-حساب regular saving با هزینه ماهانه 5 $
الف : ترانسفر کنید از 25$ تا بیشتر از حساب cheking به حساب saving
ب: حداقل موجودی این حسابتون هیچ گاه از 300 دلار پاینتر نیاد
تبصره1 : شما در هر ماه می توانید حداکثر 3 بار از این حساب برداشت کنید و به ازای هر برداشت اضافه تر 3 دلار شارژتون می کنند
تبصره 2: اگر حداقل موجودیتون در این حساب 2500 دلار باشه برای برداشت های اضافه تر از 3 تا هم شارژ نخواهید شد .
امیدوارم کامل و جامع گفته باشم و دوستان عزیز بتونند استفاده کنند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

پاسخ
(2013-03-30 ساعت 09:29)kopol نوشته:  در مورد شارژ کردن حسابها در بانک او آمریکا هم به صورت زیر هست
ب: برای واریز و برداشت از حساب به teller مراجعه نکینید و از طریق atm اینکار رو انجام بدهید
ج: نگه داشتن حداقل 5000 دلار در حساب money market saving که با این حساب لینک باشد
تبصره1 : شما در هر ماه می توانید حداکثر 3 بار از این حساب برداشت کنید و به ازای هر برداشت اضافه تر 3 دلار شارژتون می کنند
تبصره 2: اگر حداقل موجودیتون در این حساب 2500 دلار باشه برای برداشت های اضافه تر از 3 تا هم شارژ نخواهید شد .

سلام دوست عزیز و ممنون بابت اطلاعات جامعی که دادید.
فقط یه سوال ! اگه در ابتدا یه حساب e-banking باز کنیم و با همون کار کنیم و بعدها که شغلی پیدا کردیم برای وصول چکهای حقوق یا واریز پول از طرف کارفرما به حسابمون مشکلی پیش نمیاد؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، آلیس-1980
(2013-03-30 ساعت 09:29)kopol نوشته:  در مورد شارژ کردن حسابها در بانک او آمریکا هم به صورت زیر هست

دوست عزیز واقعا عالی بود ممنون
میشه در مورد آیتم 2 و تبصره اش توضیح بیشتری بدی یعنی اگه کمتر از 1500 تا بشه و بالای 100 تا باشه چی؟
بازم برای اطلاعات مفیدت ممنون

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
دوستان من به یه مشکلی خوردم. الان ایران هستم و از بانکم برام یه ایمیل اومده. میشه بگین بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟
LATE PAYMENT WARNING:If you do not recive your total minimum payment by the date listed above, you may have to pay a late fee of up to $ 35 .00 and your APRS may be increased up to the penalty APR OF 29.99%.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-14 ساعت 03:07)nazanin_nik2012 نوشته:  دوستان من به یه مشکلی خوردم. الان ایران هستم و از بانکم برام یه ایمیل اومده. میشه بگین بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟
LATE PAYMENT WARNING:If you do not recive your total minimum payment by the date listed above, you may have to pay a late fee of up to $ 35 .00 and your APRS may be increased up to the penalty APR OF 29.99%.

کردیت کاردتون ار چه نوعه و چقدر روش بالانس دارید یا خرج کردید اینها مهمه و همینطور حسابی که بهش جوینت کردید. اگر توضیح کامل بدید میشه راهنمایی کرد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، nazanin_nik2012 ، behzadb57 ، آلیس-1980
(2013-04-14 ساعت 05:17)soheilbadami نوشته:  
(2013-04-14 ساعت 03:07)nazanin_nik2012 نوشته:  دوستان من به یه مشکلی خوردم. الان ایران هستم و از بانکم برام یه ایمیل اومده. میشه بگین بهترین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟

کردیت کاردتون ار چه نوعه و چقدر روش بالانس دارید یا خرج کردید اینها مهمه و همینطور حسابی که بهش جوینت کردید. اگر توضیح کامل بدید میشه راهنمایی کرد.
خدمت شما عرض شود که
previous balance:$65:66
new balance:$-30:00
Current payment due : $00:00

نوع حساب کردیتم ویزا کارته اما متوجه منظورتون نشدم از اینکه گفتین به چه حسابی جوینت شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، آلیس-1980
معمولا شما برای کردیت کاردتون یک حساب چکین خودتون رو تعریف میکنین که هر ماه بتونین از اون پرداختتون رو انجام بدین و راحت باشین و یا روی اتو پی تنظیم کنین برای مواردی که مثلا حضور ندارید که احتمالا اینکارو انجام ندادین .ولی به هر شکل الان که برای پیمنت دو شما صفر نشون میده که یعنی بدهی ندارین بالانس منفی هم که یعنی شما طلبکارید ! حالا من نمیدونم جریان حساب شما چیه چون اضافه پرداخت رو کردیت کمپانی معمولا قبول نمیکنه در ضمن اون جمله بالا هم درست به نظر نمیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، bayat_r ، Blaze ، maziar irani ، sce ، behfaza ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده من و سن حوزه هستم و 2 بار درخواست سکیور کارت دادم بانک ولس فارگو هر دوبار هم رد شده میگن شما بدهی دارین رو سوشیال ؟؟؟؟؟؟ من تازه اومدم(6ماهه) مسئول بانک خودش باتعجب می گفت که شما که اصلا کردیت نداشتی که بدهی داشته باشی خلاصه من رفتم اداره سوشیال اونها هم نتونستن کمک کنن و مسئول بانک گفت باید یه کردیت ریپورت بگیری ببینی که بابت چی بدهی داری؟؟؟؟
خلاصه من اصلا نمی دونم کجا برم و چی کار کنم اگر هر کدوم از دوستان اطلاعاتی دارن خیلی ممنون میشم کمک کنن با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، آلیس-1980
(2013-05-21 ساعت 02:32)roze نوشته:  سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده من و سن حوزه هستم و 2 بار درخواست سکیور کارت دادم بانک ولس فارگو هر دوبار هم رد شده میگن شما بدهی دارین رو سوشیال ؟؟؟؟؟؟ من تازه اومدم(6ماهه) مسئول بانک خودش باتعجب می گفت که شما که اصلا کردیت نداشتی که بدهی داشته باشی خلاصه من رفتم اداره سوشیال اونها هم نتونستن کمک کنن و مسئول بانک گفت باید یه کردیت ریپورت بگیری ببینی که بابت چی بدهی داری؟؟؟؟
خلاصه من اصلا نمی دونم کجا برم و چی کار کنم اگر هر کدوم از دوستان اطلاعاتی دارن خیلی ممنون میشم کمک کنن با تشکر فراوان

سلام

سه تا موسسه هستند کردیت ریپورت میدن
با یکیشون تماس بگیرید و بگید با دو تای دیگه هم تماس بگیرند

http://www.consumer.ftc.gov/articles/015...it-reports
Equifax:1-800-685-1111; equifax.com

Experian: 1-888-397-3742; experian.com

TransUnion: 1-800-916-8800; transunion.com
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، sasbk ، amir82 ، roze ، maziar irani ، *NASIM* ، amir0_0amir ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
(2013-05-21 ساعت 02:32)roze نوشته:  سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده من و سن حوزه هستم و 2 بار درخواست سکیور کارت دادم بانک ولس فارگو هر دوبار هم رد شده میگن شما

اشتباهات معمول و زجر اور بانک و کردیت کمپانی ! یا تشابه اسم و غیره
به هر شکل بهتره که قبل از وارد شدن به مراحل دیگه به بانک دیگه ای برید و تقاضا بدید. کردیت یونیون نزدیکتون رو پیدا کنید و برید اونها بهتر از بقیه کمکتون خواهند کرد. امتحانش بی ضرره.
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، roze ، maziar irani ، *NASIM* ، sce ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان