کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
سلام دوستان...من ایالت ویرجینیا هستم میخواستم بدونم بهترین بانک برای اینکه حساب باز کنم چه بانکیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، behfaza
(2013-05-21 ساعت 10:57)soheilbadami نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 02:32)roze نوشته:  سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش امده من و سن حوزه هستم و 2 بار درخواست سکیور کارت دادم بانک ولس فارگو هر دوبار هم رد شده میگن شما

اشتباهات معمول و زجر اور بانک و کردیت کمپانی ! یا تشابه اسم و غیره
به هر شکل بهتره که قبل از وارد شدن به مراحل دیگه به بانک دیگه ای برید و تقاضا بدید. کردیت یونیون نزدیکتون رو پیدا کنید و برید اونها بهتر از بقیه کمکتون خواهند کرد. امتحانش بی ضرره.
سلام دوستان عزیز واقعا جای تشکر بسیار داره این کمکها و جواب های سریع شما . حالا من چند تا سئوال دیگه دارم
1-من از یکی از دوستانم که می تونست درخواست کردم برام کردیت ریپورت گرفت و برام فرستاد که طبیعتا همش صفر هست ایا با این گزارش بانک می تونه بهم سکیورکردیت بده و یا اینکه یه بانک دیگه رو امتحان کنم اونجا مشکلم حل میشه همانطور که گفتم من تو ولس فارگو مشکل دارم اگه بانک دیگه رو امتحان کنم خوبه چه بانکی رو پیشنهاد می دین
2 من نمی دونستم رفتم از فروشگاه گپ کارت کردیت گرفتم البته به اسم شوهرم چون کارت به اسم من اپروو نشد Sadحالا کردیت همسرم 60 امتیاز کم شده حالا اگر برم اون حساب گپ و ببندم اعتبار کردیت همسرم برمی گرده یانه؟Shy
3- یه نامه از بانک جیس اومده که میگه اگه توی یه شعبه جدیدش که آدرس داده حساب باز کنم 150دلار می ده Winkاین واقعیه یا نه و اگر آره ؟ حالا که من می خوام یه بانک دیگه حساب باز کنم اونجا برم؟
ببخشید که خیلی سئوال کردم چون اینجا یه اشتباه کلی به ضرر آدم میشه مثل همون کارت گپ بی خود Tongueکه من فکر کردم یه ممبرشیپ عادی مثل مثلا سیف وی هست و درخواست کردم و گرنه که نمی گرفتم بعد هم که سوشیال و گواهینامه و اینا رو خواست تعجب کردم Big Grin
پیشاپیش از همه دوستان که راهنمایی می کنن بسیار ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، afshinghwink ، آلیس-1980 ، ey1366
در مورد بند 2- حساب رو ببندین هم امتیاز کردیت بر نمیگرده ولی اگر استفاده کنید باقی بانک ها از طریق شرکت های کردیت متوجه میشن و به شما پیشنهاد میدن و خودشون نامه براتون می فرستن در خونه که بیا مشتری بانک ما بشو و کردیت کارت مارو استفاده کن!

بند3- فکر می کنم اینجوری نباشه که با افتتاح حساب فقط به شما بدن، بلکه شرایطی داره که خیلی درهم میگن و شما شاید توجه نکردین. برای ما مثلا از یک بانکی اومد و خوب که بررسی کردیم دیدیم میگه 10 هزار دلار برای 6 ماه بزار تو حساب ما و مشتری ما بشو، ما هم 150 تا به شما میدیم.

اسم بانک هم چیس chase هست. نه جیس ! مال ما هم اتفاقن مال همین بانک بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، roze ، sce ، Saeedv13 ، Danoosh ، behzadb57 ، maziar irani ، afshinghwink ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
راستی سوال کردم یه مطلب جالبی شنیدم برای rose می گم.

هر بار که کردیت کارت اپلای می کنین و موافقت میشه از امتیاز شما نه تنها کم نمیشه بلکه اضافه میشه، یه بررسی کنید ببینید چی به چیه ...

اصلا از شرایط بالا بردن کردیت اسکور، گرفتن کردیت کارت هستش !
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، sce ، Saeedv13 ، afshinghwink ، soruosh ، آلیس-1980
(2013-05-26 ساعت 13:00)Blaze نوشته:  راستی سوال کردم یه مطلب جالبی شنیدم برای rose می گم.

هر بار که کردیت کارت اپلای می کنین و موافقت میشه از امتیاز شما نه تنها کم نمیشه بلکه اضافه میشه، یه بررسی کنید ببینید چی به چیه ...

اصلا از شرایط بالا بردن کردیت اسکور، گرفتن کردیت کارت هستش !

تا اونجايی که من ميدونم هر درخواست کريدت چکی فارغ از اينکه رد بشه يا قبول بشه ، امتياز رو برای مدت کوتاهی پايين ميره. چون نشون ميده طرف بيشتر داره تو دبت ميره . اما بعد از چند ماه و وقتی از کريدت کارت استفاده شد ، امتياز رو به اندازه قابل توجهی بالا ميبره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، yami ، soheilbadami ، Blaze ، behzadb57 ، afshinghwink ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
درست هست. موضوع قبول یا رد نیست و هر هارد اینکوائری ( استعلام خشک! ) مقداری اسکور رو پایین میاره اما در کل اسکور مربوط به کردیت کارد تنها حدود 30 درصد اسکور نهایی رو نشون میده و چندان چیز مهمی نیست اما برای کسی که تازه کردیت میسازه چرا مهمه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
(2013-05-26 ساعت 10:18)Blaze نوشته:  در مورد بند 2- حساب رو ببندین هم امتیاز کردیت بر نمیگرده ولی اگر استفاده کنید باقی بانک ها از طریق شرکت های کردیت متوجه میشن و به شما پیشنهاد میدن و خودشون نامه براتون می فرستن در خونه که بیا مشتری بانک ما بشو و کردیت کارت مارو استفاده کن!

بند3- فکر می کنم اینجوری نباشه که با افتتاح حساب فقط به شما بدن، بلکه شرایطی داره که خیلی درهم میگن و شما شاید توجه نکردین. برای ما مثلا از یک بانکی اومد و خوب که بررسی کردیم دیدیم میگه 10 هزار دلار برای 6 ماه بزار تو حساب ما و مشتری ما بشو، ما هم 150 تا به شما میدیم.

در مورد بند 3 کاملا حق با شماست من برای باز کردن حساب در چیس اتفاقا از این فر م های و کد 150 یا 200 دلار افزایش موجودی حساب از طرف خود بانک را داشتم البته گفت در صورتی این پول به من تعلق می گیره که تا 60 روز آینده واریزی بیش از 200 دلار بصورت "این کام income " به حسابم واریز بشه و باید "این کام" و از طرف یک کارفرما یاشه خودم یا کسی نمی تونه این پول را واریز کنه بعد آنها بررسی می کنند و تا 4 ماه بعد به حسابم واریز میشه که خوب شامل من نشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: roze ، behzadb57 ، afshinghwink ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
(2013-05-28 ساعت 18:04)sasbk نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 10:18)Blaze نوشته:  در مورد بند 2- حساب رو ببندین هم امتیاز کردیت بر نمیگرده ولی اگر استفاده کنید باقی بانک ها از طریق شرکت های کردیت متوجه میشن و به شما پیشنهاد میدن و خودشون نامه براتون می فرستن در خونه که بیا مشتری بانک ما بشو و کردیت کارت مارو استفاده کن!

در مورد بند 3 کاملا حق با شماست من برای باز کردن حساب در چیس اتفاقا از این فر م های و کد 150 یا 200 دلار افزایش موجودی حساب از طرف خود بانک را داشتم البته گفت در صورتی این پول به من تعلق می گیره که تا 60 روز آینده واریزی بیش از 200 دلار بصورت "این کام income " به حسابم واریز بشه و باید "این کام" و از طرف یک کارفرما یاشه خودم یا کسی نمی تونه این پول را واریز کنه بعد آنها بررسی می کنند و تا 4 ماه بعد به حسابم واریز میشه که خوب شامل من نشد.

با تشکر از sasbk عزبز
این موضوع تا نصفش برای منم اتفاق افتاد ولی چون گفتن باید کارفرما مستقیما واریز داشته باشه من از باز کردن حساب بانکی در این بانک منصرف شدم ( البته قبلش در بانک آو امر-یکا حساب داشتم)

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، آلیس-1980
سایتی هست به نام mint.com
درش عضو بشید و یوسر پسورد بانکتون رو بهش بدید تا اون براتونگزارش های خیل جزئی و دقیق از کارکرد حسابهاتون رو بهتون بده.
چیز محشریه و برای من یکی خیلی کاربرد داشته.
من کردیت کارت ها و حساب های خودم و خانمم رو بهش دادم(البته جهت اطمینان با یوسر پسوردی که در سایت بانک براش ایجاد کردم و فقط میشه باهاش مشاهده کرد و باهاش انتقال یا مدیریت حساب رو انجام نمیشه داد)
الان دخل و خرجم رو به صورت دسته بندی شده میتوپنم توش مشاهده کنم.
یکی از خوبیهاش اینه که به صورت جداگانه براتون اخطار میفرسته. مثلا وقتی خرید یکی از دسته ها بیش از عرف ماه های پیشینتون میضه یا اگه بانک یا موئسسه ی دیگه ای حسابتون رو به هر دلیلی شارژ کنه و مثلا هزینه ی ماهیانه ازتون بگیره. در عین حال بهتون پیشنهاد هم میده که به برای جلوگیری از تکرارش چیکار باید بکنید یا چه بانکی حسابش رو بدون شارژ ماهیانه بهتون میده.
علاوه بر اینها میتونید باهاش بودجه ببندید و اون بهتون یادآوری حدودی که تعیین کردین رو بده.
اپلیکیشن خیلی تروتمیزی هم برای گوشی و تبلت داره.
من در مورد امنیتش خیلی تحقیق کردم وهیچ مورد منفیی ازش پیدا نکردم.
برای اطمینان خودتون هم میتونید از bbb.org چکش کنید.
از BBB.org میتونید همه ی بیزنس های موجود رو برای آمار و رتبه ی اعتباریشون چک کنید.
خلاصه هرجایی که نیاز به اعتماد کردن بهش رو داشته باشید رو کیتونید قبل از اقدام، چک کنید.
پاسخ
سایت بانک خودتون هم اینکارو میکنه *** فقط باید ستینگ اون رو تنظیم کنین. ****
پاسخ
چیزی که در مینت خواهید داشت، قابل قیاس با چیزی که در بانک دارید نیست.
بانک هرگز بهت نمی گه 10 دلار شارژت کردم. ولی مینت داد میزنه که آهااای شارژت کردن.
بانک دسته بندی هاش الکیه و قدرت تشخیص خیلی پایینی در اینکه خرج هات به چه دسته بندی هایی مربوطه، داره.
فقط مینت میتونه همه ی حساب هاتو با هم در یک نمودار نشون بده. یعنی چند حساب از بانک های مختلف یا اشخاص مختلف.
قابلیت هاش رو اینجا دقیق بررسی کنید بعد بگید "سایت بانک هم اینکار میکنه" : https://www.mint.com/how-it-works
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، parsush ، reza6966 ، behzadb57 ، afshinghwink ، soruosh ، sce ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2010-12-27 ساعت 06:51)fidell نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 03:22)soheilbadami نوشته:  
(2010-12-26 ساعت 17:55)fidell نوشته:  کسی مبدونه دوستان میشه از ایران با ابن حسابها بلیط هواپیما یا هتل رزرو کرد یا نه؟
بله حتما میشه
بعد ابن موضوع( رزرو بلیط هواپیما یا هتل )ebanking ازابران محسوب نمیکنن وحساب مسدود نمیشه؟

سلام Smile
دوستان خوبم پس از مدت های مدید امروز این سئوال برای من همچنان مطرح است.
من روی سایت booking.com هتلی در آمریکا رزرو کردم ( از داخل ایران) البته هزینۀ هتل را به صورت آنلاین ( با مستر کارت) پرداخت نکردم، گزینه ای را انتخاب کردم که این اجازه را می دهد که به صورت حضوری در هتل هزینه را پرداخت کنم اما همانطور که احتمالاً می دانید مشخصات کارت را برای تضمین رزرو باید ثبت می کردم و کردم. حالا نگرانم که حسابم مسدود بشود. خواهش می کنم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی ام کنند، آیا بدون پرداخت با کارت هم چنین مشکلی ممکن است پیش بیاید؟ البته یکی از مهاجرسرایی های عزیز در تاپیک دیگری در این خصوص توضیح داده اند اما چون این تاپیک مرتبط تر است، اینجا مطرح کردم و امیدوارم سایر دوستان راهنمایی ام کنند. بی نهایت ممنون می شوم.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57
(2013-05-23 ساعت 04:02)adidas_ نوشته:  سلام دوستان...من ایالت ویرجینیا هستم میخواستم بدونم بهترین بانک برای اینکه حساب باز کنم چه بانکیه؟

سلام دوست عزیز
متاسفانه در مورد بهترین بانک من اطلاع موثقی ندارم فقط دوستانه پیشنهاد می کنم northwest را انتخاب نکنید.

اصلاحیه: البته من الان دقت کردم که پست adidas عزیز جدید نیست و احتمالاً ایشان تا به امروز بانکشان را انتخاب کردند اما به دوستانی که احتمالاً سئوال مشابهی دارند توصیه می کنم سراغ بانک های شناخته شده بروند و این پیشنهاد از آنجا ناشی می شود که من سفر اولم را ویرجینیا بودم و بانک northwest به ظن اطرافیان مقیم ویرجینیا بانک معتبر و شناخته شده ای بود، من هم حسابی در این بانک باز کردم اما بعدها متوجه شدم که این بانک بیشتر در بعضی از ایالت های شمال شرقی و شمالی شعبه دارد [ اگر اشتباه نکنم تمرکز این بانک در پنسیلوانیاست و در سایر ایالت های شمال شرقی و شمالی هم معدود شعبی دارد] و در اکثر ایالت های دیگر بانک شناخته شده ای نیست، به طور کل پیشنهاد می کنم سعی کنید در بانک های شناخته شده که شعب سراسری زیادی دارند حساب باز کنید.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، amir82 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 03:54)*NASIM* نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 06:51)fidell نوشته:  
(2010-12-27 ساعت 03:22)soheilbadami نوشته:  
(2010-12-26 ساعت 17:55)fidell نوشته:  کسی مبدونه دوستان میشه از ایران با ابن حسابها بلیط هواپیما یا هتل رزرو کرد یا نه؟
بله حتما میشه
بعد ابن موضوع( رزرو بلیط هواپیما یا هتل )ebanking ازابران محسوب نمیکنن وحساب مسدود نمیشه؟

سلام Smile
دوستان خوبم پس از مدت های مدید امروز این سئوال برای من همچنان مطرح است.
من روی سایت booking.com هتلی در آمریکا رزرو کردم ( از داخل ایران) البته هزینۀ هتل را به صورت آنلاین ( با مستر کارت) پرداخت نکردم، گزینه ای را انتخاب کردم که این اجازه را می دهد که به صورت حضوری در هتل هزینه را پرداخت کنم اما همانطور که احتمالاً می دانید مشخصات کارت را برای تضمین رزرو باید ثبت می کردم و کردم. حالا نگرانم که حسابم مسدود بشود. خواهش می کنم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی ام کنند، آیا بدون پرداخت با کارت هم چنین مشکلی ممکن است پیش بیاید؟ البته یکی از مهاجرسرایی های عزیز در تاپیک دیگری در این خصوص توضیح داده اند اما چون این تاپیک مرتبط تر است، اینجا مطرح کردم و امیدوارم سایر دوستان راهنمایی ام کنند. بی نهایت ممنون می شوم.

با درود
احتمالا تا تراکنشی انجام نشه حساب مسدود نشه ولی برای من با خرید یلیط اونم بدون VPN اتفاق افتاد
من قبل از خرید بلیط همیشه با VPN حسابم رو چک می کردم ولی اتفاقی نیافتاد ولی بعد از خرید بلیط با این تفکر که من مشخصاتم رو در سایت خرید بلیط می دم و اونا به بانکم می فرستن در نتیجه موقعیت مکانی من ارسال نخواهد شد بدون VPN اینکار را کردم و بانک او امریکا هم حسابم را مسدود کرد البته بعد از مراجعه به امر-یکا در عرض چند دقیقه هم دوباره باز شد با یک تعهد شفاهی که دیگه وصل نشی ها منم گفتم چشم

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، *NASIM* ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 03:54)*NASIM* نوشته:  [quote='fidell' pid='90184' dateline='1293416507']
[quote='soheilbadami' pid='90176' dateline='1293403959']
[quote='fidell' pid='90111' dateline='1293369933']

سلام Smile
[align=justify]دوستان خوبم پس از مدت های مدید امروز این سئوال برای من همچنان مطرح است.

مسدود شدن حساب با وصل شدن به الکترونیک بانک و به بخش مدیریت حسابتون ممکنه صورت بگیره و سایتهای دیگر مشکلی ندارن و چنین سیستم ردیابی هم ندارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، *NASIM* ، Saeedv13 ، bayat_r ، soruosh ، sce ، behfaza ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان