کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2013-06-23 ساعت 11:16)soheilbadami نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 03:54)*NASIM* نوشته:  [quote='fidell' pid='90184' dateline='1293416507']
[quote='soheilbadami' pid='90176' dateline='1293403959']
[quote='fidell' pid='90111' dateline='1293369933']

سلام Smile
[align=justify]دوستان خوبم پس از مدت های مدید امروز این سئوال برای من همچنان مطرح است.

مسدود شدن حساب با وصل شدن به الکترونیک بانک و به بخش مدیریت حسابتون ممکنه صورت بگیره و سایتهای دیگر مشکلی ندارن و چنین سیستم ردیابی هم ندارند.

سهیل عزیز آیا این پاسخ در خصوص ارجاع من بود؟ متوجه نمیشم؟
من از سایت چیپ او ایر بلیط خریدم پس این سایت مشخصات کارت من رو می گیره و برای بانکم ارسال می کنه پس نبایست مشکلی باشه؟
منظورت شفاف نیست

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami
(2013-06-23 ساعت 11:22)behzadb57 نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 11:16)soheilbadami نوشته:  مسدود شدن حساب با وصل شدن به الکترونیک بانک و به بخش مدیریت حسابتون ممکنه صورت بگیره و سایتهای دیگر مشکلی ندارن و چنین سیستم ردیابی هم ندارند.

سهیل عزیز آیا این پاسخ در خصوص ارجاع من بود؟ متوجه نمیشم؟
من از سایت چیپ او ایر بلیط خریدم پس این سایت مشخصات کارت من رو می گیره و برای بانکم ارسال می کنه پس نبایست مشکلی باشه؟
منظورت شفاف نیست

بهزاد جان
من فکر می کنم که پاسخ شما و سهیل عزیز کاملاً هم جهت بود و راهنمایی ایشان گفته شما را تصدیق می کرد. همانطور که شما فرمودید تا تراکنشی انجام نشود احتمالاً حساب مسدود نخواهد شد، سهیل جان هم راهنمایی کردند که چون حسابم را به صورت اینترنتی مدیریت نکردم و پرداختی هم صورت نگرفته، اساساً دلیلی ندارد آن سایت ( booking.com و امثال آن ) اطلاعات را برای بانک ارسال کنند و در نتیجه مشکلی نخواهد بود، در حالیکه شما گفتید که بلیط را خریدید، یعنی پرداخت کردید و طبعاً اطلاعات خرید شما برای بانک ارسال شده است. امیدوارم برداشتم از راهنمایی هر دوی شما صحیح بوده باشد و یک دنیا ممنون که جواب سئوالم را دادید دوست خوبم. شاد و پیروز باشید Smile.

سهیل عزیز
بی نهایت ممنون از راهنمایی تان البته من متوجه بخشی از گفتۀ شما نشدم، اینکه سیستم ردیابی ندارند! حتماً می دانید که وقتی در این سیستم هتلی را بوک می کنید، برای تمام بازدیدکنندگان مشخص می کند که این هتل آخرین بار مثلاً 6 دقیقۀ پیش از ایران بوک شده و این در مورد همۀ کشورها صادق است. بر این اساس احتمال می دهم که منظور شما این بود که این سایت ها مسئله را به بانک ارجاع نمی دهند و نه اینکه متوجه نمی شوند که من در ایران هستم. درست است؟
باز هم ممنون، امید که شاد و موفق باشید Smile.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، behzadb57 ، آلیس-1980
(2013-06-23 ساعت 13:35)*NASIM* نوشته:  [quote='behzadb57' pid='363182' dateline='1371970329']
[quote='soheilbadami' pid='363176' dateline='1371970014']

سهیل عزیز
بی نهایت ممنون از راهنمایی تان البته من متوجه بخشی از گفتۀ شما نشدم، اینکه سیستم ردیابی ندارند! حتماً می دانید که وقتی در این سیستم هتلی را بوک
خواهش میکنم.
درست میگید من متوجه اینکه شما بوک کردید نشده بودم .اما برخی بانکها تا جایی که من اطلاع دارم اصولا بعضی ای پی ها رو اجازه دسترسی نمیدن یا بعدا دسترسی رو بلاک میکنن اما راجع سایر سایتهای تجاری قاعدتا اینطور نیست. منظور من این نکته بود. در ضمن چیزی به بانک یا کردیت کمپانی علی القاعده ارجاع نخواهد شد جز صورتحساب خرید شما کهبا نام و ادرس شما در امریکا هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، laili ، *NASIM* ، bayat_r ، kasrafo ، soruosh ، sce ، rouzbehdarvishi ، آلیس-1980
دوستان من هیچ اطلاعی راجع به بانک ندارم. می خوام یه بانک خوب با هزینه پایین تر معرفی کنید. ضمنا به نظرتون برای خرید
وسا منزل چه روشی اقدام کنمکه به کردیت اسکور من کمک کنه؟ در ابتدا باید چه نوع حسابی از کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هم بعد از تقریبا یک سال زندگی در امریکا هم کردیت کارد بانک چیس و هم بانک آو امریکا رو گرفتم .
مایل بودید این پست رو بخونید.
موفق باشید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
دوستان عزیز برای ساختن کردیت سوال دار»
چند وقت پیش درwells fargo حساب باز کردیم و سکیور کردیت 300 دلاری گرفتیم .
یکی از دوستام گفت که برای اینکه کردیت خوبی بسازی منتظر نمون تا برات نامه از بانک بیاد . خودت هر روز یه مبلغی رو به بانک واریز کن..خرده خرده .
من هم همین کار رو کردم و هر روز یه مبلغی رو از چکینگ میریختم به کردیت .
حالا نامه از بانک اومده و فقط 7 خرید اولم رو محاسبه کرده و نوشته که مبلغ 130 دالار رو مثلا تا تاریخ 08/02رو به حساب کردیتم پرداخت کنم ....(از تاریخ 07/02 تا 07/05) این در حالیه که من بعد از 5 ام باز هم خرید کردم و خرده خرده هر روز به کردیت پول واریز کردم ....جمعا 160 دلار تا الان واریز کردم
حالا سوال من اینه که
1.من باید تا قبل از تاریخ 08/02 که بانک بهم مهلت داده باید 130 دلار پرداخت کنم؟؟در این صورت اون 160 دلار برای اون منظور میشه ؟؟؟
و یا اینکه من باید تا تاریخ 08/02 توی کردیتم 300 دلار باشه؟؟/
2. این کاری که میکنم برای ساختن کردیتم خوبه؟؟؟خودم هر روز خرده خرده پول واریز کنم؟؟
3-این که اگر من به کردیتم بیشتر از 300 تا واریز کنم چی میشه؟؟؟
ممنون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، behzadb57 ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-07-15 ساعت 03:00)mitr.p نوشته:  دوستان عزیز برای ساختن کردیت سوال دار»

خرید های بعدی در استیتمنت بعدی هستن اما سوالتون مقداری گنگ هست اگر استیمنت رو کپی کنید میشه گفت
واریز خرد خرد پول هم کمکی به اسکور نمیکند جز اینکه خودتون گیج میشید بهترین وقت پرداخت چند روز مانده به دو دیت هست
معمولا کردیت کمپانیها پول بیش از کردیت لیمیت رو قبول نمیکنن و به حسابتون برگردونده میشه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، rouzbehdarvishi ، mitr.p ، User ، sce ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-07-15 ساعت 10:01)soheilbadami نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 03:00)mitr.p نوشته:  دوستان عزیز برای ساختن کردیت سوال دار»

خرید های بعدی در استیتمنت بعدی هستن اما سوالتون مقداری گنگ هست اگر استیمنت رو کپی کنید میشه گفت
واریز خرد خرد پول هم کمکی به اسکور نمیکند جز اینکه خودتون گیج میشید بهترین وقت پرداخت چند روز مانده به دو دیت هست
معمولا کردیت کمپانیها پول بیش از کردیت لیمیت رو قبول نمیکنن و به حسابتون برگردونده میشه

ممنون .....موضوعم حل شد .اما اینجا توضیح میدم . شاید جواب بقیه هم باشه:
روزی که ما حساب سکیور کردیت 300 دالاری باز کردیم ، یکی از دوستانم به من گفت که منتظر نمونم تا برام صورت حساب بیاد ..خودم هر روز به مبلغی رو واریز کنم. اینجوری بهتره و کردیت بهتری ساخته میشه !!!
مثلا تا 5 روز اول من 100 دلار خرج کردم ...یه روز 20 دلار و روز دیگه 30 دلار و روزهای دیگه مبالغ مختلف واریز کردم به بانک .....حسابم رو شارز میکردم تا همیشه نزدیک 300 تا بمونه و بتونم خرید بیشتری بکنم .(البته تا همون سقف 300 تا)
حدود 10 روز بعد از صادر شدن کارتم صورت حسابم اومد . من پتو این 10 روز شاید بالای 20 بار خرید کرده بودم . اما صورت حساب فقط برای 5 روز اول اومده بود ...یعنی بهم مهلت داده بود که 130 دلار رو تا تاریخ ذکر شده واریز کنم.....من گیج شده بودم :
1- بقیه خرید هام چی ؟؟کی صورتحساب اونا میومد؟؟؟
2_ من تو اون مدت 10 روز خیلی بیشتر از اون 130 تا واریز کرده بودم . و اگر 130 تا یی رو که بانک بهم مهلت داده بود پرداخت میکردم حسابم از 300 تا بیشتر میشد!!!!
رفتم بانک ....خود بانکی هم گیج شده بود ....زنگ زدیم کاستومر سروی بانک ....جالب اینجا بود که wells fargo مترجم فارسی زبان داره
چون سوالمون پیچ در پیچ شده بود ...کاستومر سرویس ازمون پرسید که زبانتون چیه؟ ما هم گفتیم فارسی.اون هم وصل کرد به همکار فارسی زبانش و یک کنفرانس تلفنی تشکیل دادند.
خلاصه اونا گفتند که من تو این مدت 10 روز این مبلغ 130 دلار رو خورده خورده پرداخت کردم ( بر اساس همون مبالغی که تیکه تیکه پرداخت کرده بودم).
گفتند که 130 دلار رو واریز نکنم ....اما دفعه بعد صبر کنم تا صورت حسابم بیاد و بعد یک دفعه پرداخت کنم . چون این مبالغی که من پیش از خود و تیکه تیکه پرداخت میکنم فقط من و بانک رو گیچ میکنه و ممکنه اشتباهی رخ بده
و گفتند که بقیه خرید های من توی صورتحساب بعدی ام میاد .
یه مساله :
گفت در صورت کلی و دفعه های بعدی صورتحسابم رو میتونم هم تیکه تیکه تا تاریخ مهلت داده شده پرداخت کنم و یا همه رو یک جا ....
اما بهتره همه رو یکجا پرداخت کنم ....این کردیت خوبی میسازه . چون اگه یک دفعه پرداخت کنم به بانک نشون میدم که من توانایی مالی دارم که همه پولم رو یک جا پرداخت کنم . چون اگه تکه تکه پرداخت کنم برای بانک شبهه بوجود میاد که شاید توانایی مالی من کمه که نمیتوتنم همه پولم رو پرداخت کنم ....
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
دوستان من توBoA حساب چکینگ و سیوینگ باز کردم وکردیت کارتم گرفتم.حالا نمیدونم این کریدت کارت موجودیش چطوریه؟!تو برگش نوشته 300$ همونه؟یادم نمیاد 300$ جدا براش داده باشم!
یعنی از حساب چکینگم کم میشه یا از سیوینگ یا هیچ کدومش؟من الان خریدامو با کردیت کارت انجام بدم یا دبیت کارت بهتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
معنيش اينه كه بانك به شما به اندازه سيصد دلار اعتبار داده تا خرج كنيد. سر ماه هم براتون صورتحساب مياد كه هر چي خرج كرديد برگردونيد به بانك.
حالا چندتا نكته كه كمك مي كنه امتياز بهتري بسازيد:
هرگز تاخير در بازپرداخت كرديت كارد نداشته باشيد.
سعي كنيد هميشه همه مبلغي كه خرج كرده ايد برگردانيد.
بهترين زمان براي بازپرداخت سه چهار روز قبل از due date است.
اگر نمي توانيد همه انچه را كه خرج كرده ايد بازپرداخت كنيد دست كم حداقل مبلغ را كه در صورت حساب اعلام مي كند پرداخت كنيد.
سعي كنيد مبلغ را يكجا و يكزمان پرداخت كنيد.
سعي كنيد بيشتر از پنجاه درصد حد اعتبار خود از كرديت كارد خرج نكنيد.

به نقل از توصيه هاي شركت هاي رصدكننده امتياز اعتبار

(2013-08-05 ساعت 05:39)mhz_ir نوشته:  دوستان من توBoA حساب چکینگ و سیوینگ باز کردم وکردیت کارتم گرفتم.حالا نمیدونم این کریدت کارت موجودیش چطوریه؟!تو برگش نوشته 300$ همونه؟یادم نمیاد 300$ جدا براش داده باشم!
یعنی از حساب چکینگم کم میشه یا از سیوینگ یا هیچ کدومش؟من الان خریدامو با کردیت کارت انجام بدم یا دبیت کارت بهتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، mhz_ir ، storagemeter ، soruosh ، Saeedv13 ، amir0_0amir ، naarestan ، sce ، morvarid1364 ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-08-05 ساعت 19:16)User نوشته:  معنيش اينه كه بانك به شما به اندازه سيصد دلار اعتبار داده تا خرج كنيد. سر ماه هم براتون صورتحساب مياد كه هر چي خرج كرديد برگردونيد به بانك.
حالا چندتا نكته كه كمك مي كنه امتياز بهتري بسازيد:
هرگز تاخير در بازپرداخت كرديت كارد نداشته باشيد.
سعي كنيد هميشه همه مبلغي كه خرج كرده ايد برگردانيد.
بهترين زمان براي بازپرداخت سه چهار روز قبل از due date است.
اگر نمي توانيد همه انچه را كه خرج كرده ايد بازپرداخت كنيد دست كم حداقل مبلغ را كه در صورت حساب اعلام مي كند پرداخت كنيد.
سعي كنيد مبلغ را يكجا و يكزمان پرداخت كنيد.
سعي كنيد بيشتر از پنجاه درصد حد اعتبار خود از كرديت كارد خرج نكنيد.

به نقل از توصيه هاي شركت هاي رصدكننده امتياز اعتبار
پس برای امتیاز جمع کردن بهتره با کردیت کارت خرید کنم تا دبیت.برای بازپرداخت چطوری باید به حساب کردیت واریز کرد؟یعنی باید اینترنتی از حساب سیوینگ یا چکینگ به حساب کردیت کارت بریزم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، mehdi110 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-08-05 ساعت 20:49)mhz_ir نوشته:  پس برای امتیاز جمع کردن بهتره با کردیت کارت خرید کنم تا دبیت.برای بازپرداخت چطوری باید به حساب کردیت واریز کرد؟یعنی باید اینترنتی از حساب سیوینگ یا چکینگ به حساب کردیت کارت بریزم؟

شما هر وقت شماره سوشیل خودتون رو به جایی می دهید و ازشون یک خدماتی رو خریداری می کنید که باید ماهانه پرداخت بشه (مثل برق و گاز و تلفن و بیمه و کردیت کارد و ...) دارید برای خودتون اعتبار می سازید. حالا توی هر کدام از این موارد اگر دیرکرد داشته باشید تاثیر منفی داره روی اعتبارتون.
کردیت کارد هم یکی از همین موارده.
اینکه با کردیت یا دبیت، بستگی به مقدار خرید شما و میزان خط اعتیار شما داره. مثلا اگر شما فقط 300 دلار اعتبار دارید بهتره تا 150 دلار از مخارجتون رو با کردذیت کارد خرید کنید. بقیه اش رو از هر راهی دیگر.
من شخصا توصیه نمی کنم دبیت کارد رو هر جایی استفاده کنید. نگران امنیتش باشید چرا که دبیت کارد به حساب بانکی شما وصل است و در صورتی که شماره و رمزش به سرقت بره احتمال دزدی از اون بسیار زیاد هست و ساده تر هم هست و بانک هم نظارت شدیدی مثل اونچه که روی کردیت کارد داره روی دبیت نداره.

در عوض کردیت کارد امنیت بیشتری داره و بانک مراقبش هست. ممکنه چند ماه اول هم سرماه بهتون زنگ بزنن و ازتون بپرسند اگر سوالی در باره کردیت کارد دارید.
دبیت رو در هر جایی استفاده نکنید بخصوص پمپ بنزین های پرت و بی نام و نشان و فروشگاه هایی که زیاد مطمئن نیستید.
بله از سیویگ یا چکینگ پرداخت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، mhz_ir ، soruosh ، amir82 ، Saeedv13 ، amir0_0amir ، sce ، morvarid1364 ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
دوستان در حال حاضر از داخل ایران امکانش هست که واسه صدور master card و visa card اقدام کر د ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-05 ساعت 21:41)KIMIA2005 نوشته:  دوستان در حال حاضر از داخل ایران امکانش هست که واسه صدور master card و visa card اقدام کر د ؟؟

با كسب اجازه از اساتيد

نه علي آقا اون چيزي كه تو آمريكا به كار شما بياد امكانش نيست ولي از اين الكي هاش يه چيزهايي هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، KIMIA2005 ، morvarid1364 ، mehdi110
(2013-08-05 ساعت 19:16)User نوشته:  معنيش اينه كه بانك به شما به اندازه سيصد دلار اعتبار داده تا خرج كنيد.
من با دقت رفتم حسابو چک کردم فهمیدم 300$ رو از حساب چکینگم به عنوان تضمین(collateral)برداشتن!!!
برای همین حالا شک دارم شما گفتید باید از حساب چکینگ.سیوینگ به کردیت کارت به اندازه پرداختیها واریز کرد یا اینکه اگر حساب چکینگ داشته باشه از اون کسر میشه؟منظورم اینه چکینگ به کردیت کارت یا بلعکسش به هم لینک دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi110 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان