کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
سوالتون رو متوجه نشدم!

سیصد دلار از حسابتون کم شده چون بانک به شما Secured credit card داده. این برداشت فقط همین یکبار است. اما هر ماه که براتون صورتحساب میاد شما مقدار صورت حساب رو پرداخت می کنید. این سیصد دلار ودیعه نزد بانک می ماند تا وقتی که کردیت شما آنقدر خوب باشد که بان نوع کردیت کارد شما را از Secured به Unsecured تغییر دهد. آن زمان با ارسال یک چک سیصد دلاری این مبلغ ودیعه را به شما باز می گرداند.
امیدوارم سوالتون رو جواب داده باشم!
(2013-08-06 ساعت 03:19)mhz_ir نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 19:16)User نوشته:  معنيش اينه كه بانك به شما به اندازه سيصد دلار اعتبار داده تا خرج كنيد.
من با دقت رفتم حسابو چک کردم فهمیدم 300$ رو از حساب چکینگم به عنوان تضمین(collateral)برداشتن!!!
برای همین حالا شک دارم شما گفتید باید از حساب چکینگ.سیوینگ به کردیت کارت به اندازه پرداختیها واریز کرد یا اینکه اگر حساب چکینگ داشته باشه از اون کسر میشه؟منظورم اینه چکینگ به کردیت کارت یا بلعکسش به هم لینک دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mhz_ir ، soheilbadami ، Danoosh ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-08-06 ساعت 00:46)A.R.R نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 21:41)KIMIA2005 نوشته:  دوستان در حال حاضر از داخل ایران امکانش هست که واسه صدور master card و visa card اقدام کر د ؟؟

با كسب اجازه از اساتيد

نه علي آقا اون چيزي كه تو آمريكا به كار شما بياد امكانش نيست ولي از اين الكي هاش يه چيزهايي هست.

علیرضا عزیز یعنی شرکت هایی که ادعا میکنند در ایران این کارتها رو صادر میکنند الکی هست و بدرد استفاده در ا م ر ی ک ا نمیخوره ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: A.R.R ، sce ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
سلام دوستان
بنده این صفحات رو خوندم و سوال برام پیش اومد که اگر حسابهای سوینگ و یا چکینگ مقدارش کم هست الباقی پول رو تو کدوم حساب نگهداری میشه؟؟

اگر از دوستان کسی وقت و حوصله داشت لطفا یه توضیح از سیر تا پیاز (حتی معنا و کاربرد )حسابها رو بفرمایند .
آیا میشه با همسر (ایشان خانه دار هستند) حساب مشترک باز کرد یا اصلا به صلاح (از نظر تعداد اعتبار درآینده بانک)هست یا خیر؟؟؟

سپاسگزارم
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، آلیس-1980
(2013-08-06 ساعت 21:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:46)A.R.R نوشته:  
(2013-08-05 ساعت 21:41)KIMIA2005 نوشته:  دوستان در حال حاضر از داخل ایران امکانش هست که واسه صدور master card و visa card اقدام کر د ؟؟

با كسب اجازه از اساتيد

نه علي آقا اون چيزي كه تو آمريكا به كار شما بياد امكانش نيست ولي از اين الكي هاش يه چيزهايي هست.

علیرضا عزیز یعنی شرکت هایی که ادعا میکنند در ایران این کارتها رو صادر میکنند الکی هست و بدرد استفاده در ا م ر ی ک ا نمیخوره ؟؟

تا اونجايي كه من ديدم و شنيدم نه تنها براي آمريكا بلكه براي اروپا هم بدرد نميخورند فقط اونم در بعضي موارد در كشور هاي عربي قابل استفاده هستند.

البته اينها رو در همون مركزي كه شما خودتون مستحضر هستيد چندين بار از افراد مختلف شنيدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364
(2013-08-06 ساعت 21:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 00:46)A.R.R نوشته:  دوستان در حال حاضر از داخل ایران امکانش هست که واسه صدور master card و visa card اقدام کر د ؟؟
[/quote]

هم درسته هم یک جورایی نه! از این لحاظ درسته که شما نمی تونید از ایران برای کردیت کارد درخواست بدهید. چون-شماره سوشیل سکیوریتی ندارید (بدون این شماره محاله کردیت کارد بگیرید! مگر گیفت کارد که اون هم کردیت کارد حساب نیمشه! چون پولشو قبلا داده اید.) - بانک باید آدرس شما رو داشته باشه و به اون آدرس صورتحساب و خود کارد رو بفرسته! توی ایران شما نه شماره سوشیل دارید نه آدرس. - باید ID ایالتی داشته باشید یا پاسپورت رو نشون بدهید + معمولا برای شروع بانک ها به سادگی کردیت کارد نمی دهند (اگر بدهیند سکیورد هست!)

اما خوب، اون کارت ها رو میشه استفاده کرد! مثلا باهاش هتل رزرو کرد یا خرید کرد یا هر چیزی دیگر! فقط با استفاده از اونها کردیتی برای شما ساخته نمیشه! اونها مثل پول نقد می مونند!

(2013-08-07 ساعت 01:20)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
بنده این صفحات رو خوندم و سوال برام پیش اومد که اگر حسابهای سوینگ و یا چکینگ مقدارش کم هست الباقی پول رو تو کدوم حساب نگهداری میشه؟؟
اگر از دوستان کسی وقت و حوصله داشت لطفا یه توضیح از سیر تا پیاز (حتی معنا و کاربرد )حسابها رو بفرمایند .
آیا میشه با همسر (ایشان خانه دار هستند) حساب مشترک باز کرد یا اصلا به صلاح (از نظر تعداد اعتبار درآینده بانک)هست یا خیر؟؟؟

شاید منظورت از "حساب های سیوینگ و چکینک مقدارش کم اهست" این باشه که بعضی دوستان نوشته اند نباید از مقداری پایینتر بیاید. یا اینکه گفته اند مقدار اعتبار من مثلا سیصد دلار است. اما اینها متفاوت است.
داستان از این قرار است که:
وقتی شما می خواهید حساب باز کنید دو سه تا گزینه دارید:

1- حساب چکینگ: این حساب معمولا برای استفاده روزانه است. اگر سر کار بروید و بخواهید حقوقتان به حساب ریخته شود به این نوع حساب ریخته می شود. اگر دسته چک از بانک بگیرید چک شما از این حساب برداشت می شود. اگر چکی واریز کنید به حساب، به این حساب واریز می شود. اگر دبیت کارد بگیرید (همون عابربانک حودمون) با هربار برداشت از خودپرداز از این حساب برداشت می شود. سوذی به این حساب تعلق نمی گیرد! یک چیزی مثل حساب قرض الحسنه! با این تفاوت که قرعه کشی هزاران میلیارد ریال جایزه نقدی و غیر نقدی!!! ندارند!!

2- سیوینگ همون حساب پس انداز خودمونه! نه چکی ازش برداشت میشه نه میشه چکی رو به این حساب خواباند. نه دبیت کارت بهش وصله و نه اینکه قرعه کشی داره! در عوض سود بهش تعلق می گیره. اما سود بسیار کمی! زیر 3 درصد. کلا سود پول نقد در آمریکا ناچیز است. خوبیش اینه که به دبیت کارد وصل نیست و یک جورایی امن تره! اگر چک یا دبیت کارت شما دزدیده بشه از سیوینگ کسی نمی تونه برداشت کنه.

3- کردیت کارد- اینو توی ایران نداریم. جریان اینه که بانک وقتی ببینه که شما مشتری خوبی هستید چک حقوقی دریافت م یکنید هزینه هاتون رو خوب مدیریت می کنید اقساط رو به موقع پرداخت م یکنید دیرکرد ندارید و .... به شما پیشنهاد کردیت کارد می ده. ساده تر اینکه یک کارد مثل دبیت بهتون میده که دقیقا مثل دبیته با این تفاوت که رمز نداره! به حسابی وصل نیست و تا یک حدی می تونید باهاش خرج کنید. مثلا اگر بانک به من بگه 500 دلار اعتبار دارم معنیش اینه که می تونم تا 500 دلار خرج کنم. بدون اینکه اصلا 500دلار داشته باشم.
باز پرداختش اینجوریه که اگر سرماه هرچی کع خرج کردم رو پس بدهم مجبور نیستم سودی پرداخت کنم. اما اگر همه خرجم رو برنگردانم مجبورم سرماه بعدی سودی پرداخت کنم. این سود معمولا نزدیک به 15 درصد است. ساده تر اینکه بانک به شما پول قرض میده تا یک سقف معینی. اگر طرف یک ماه پول رو برگردونید سودی در کار نیست. اما اگر بشه بیش از یک ماه اونوقت باید سود بدهید! هر چی هم بیشتر طول بکشه بازپرداختش سودش هی بیشتر و بیشتر میشه!

بانک ها نام های مختلفی برای حساب هاشون دارند. یک نوع ساده که من استفاده می کنم اینه که من اصلا بانک نمی روم که بخوام پولی از حساب بکشم بیرون یا چک به حساب بخوابونم! همه کارهامو الکترونیکی انجام میدم. حتا با عکس گرفتن از یک چک با موبایلم می تونم اونو به حساب بگذارم. تا زمانی که من نروم پیش Teller (کسایی که توی بانک کار می کنند) من هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنم. اما اگر روزی مجبور بشوم بروم بانک باید هشت دلار هزینه بدهم.
یک جور دیگری هست که من می تونم هر زمان خواستم برم بانک، بدون هزینه. اما اگر موجوری چکینگ من از 1500 دلار کمتر بشه (بیلان یک ماهه) اونوقت باید 12 دلار هزینه بدهم!! در این نوع، من می تونم تا سه بار درماه از سیوینگ به چکینگ منتقل کنم بدون هزینه. اما بیش از سه بار هزینه دارد!

یک نوع دیگر هست که من هر قدر بخواهم می تونم پول منتقل کنم از هر حسابی به حساب دیگری. اما موجودیم نباید از 10 هزار تا کمتر بشه. یک سری مزایای بیخود دیگه هم داره که در مجموع بیخوده!
برای شروع کننده بهترین نوع همون الکترونیکی هست که هیچ هزینه ای پرداخت نکنه البته به شرطی که زیاد سر و کارش با بانک نباشه و الکترونیکی کارهاشو انجام بده!

اما حساب ها هم می تونه Single باشه هم Joint
سینگل یعنی صاحب حساب یک نفر است. جوینت میتونه بیش تر از یک نفر باشه. می تونید هر دو زن و شوهر با هم یک حساب داشته باشید. در این صورت یک دبیت کارد به هر نفر می ده بانک که هر دو به یک حساب چکینگ وصله. هر کدام هم یک USER Password جداگانه خواهند داشت که م یتونند وارد یک حساب بشوند با اون. اما فقط صاخب اصلی حساب می تونه درخواست کردیت کارد کنه.

من توصیه می کنم هر کدام حساب جداگانه باز کنند حتا اگر شده توی هر حسابی فقط 100 دلار باشه! بعد از مدتی جداگونه می تونید درخواست کردیت کارد کنید.

اگر با همه این توضیح باز هم سوال خاصی بود بپرسید.
پاسخ
به نظر من پست قبلی بهترین پست این تاپیکه.مختصر و مفید و البته جامع.من یه سوال از کردیت دارم که برای Bank of America آخرین مهلت شارژ کردیت اول هر ماه برای پرداخت خریدهای انجام شده هست یا تا یکماه بعد از اون خرید یا منتظر رسیدش بمونیم؟البته در نظر بگیرید paperless فعال کرده باشیم ایمیل میاد به جاش؟
اینکه کردیت کارت پسورد نداره خیلی خطرناکه اگه خدایی نکرده گم بشه.چه راهکاری دارن براش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، milad_aae ، KIMIA2005 ، sce ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-08-07 ساعت 07:40)mhz_ir نوشته:  به نظر من پست قبلی بهترین پست این تاپیکه.مختصر و مفید و البته جامع.من یه سوال از کردیت دارم که برای Bank of America آخرین مهلت شارژ کردیت اول هر ماه برای پرداخت خریدهای انجام شده هست یا تا یکماه بعد از اون خرید یا منتظر رسیدش بمونیم؟البته در نظر بگیرید paperless فعال کرده باشیم ایمیل میاد به جاش؟
اینکه کردیت کارت پسورد نداره خیلی خطرناکه اگه خدایی نکرده گم بشه.چه راهکاری دارن براش؟

دوست عزیز جالبه بدونید همون دبیت کارتی هم که رمز داره شما می تونید مثلا کردیت کارد توی فروشگاه ها ازش استفاده کنید و بدون زدن رمز به راحتی می شه باهاش خرید کرد.

در مورد امنیت هم همین موضوع هست که توی فیلم ها می بینید تا کردیت کارتی گم می شه سریع باهاش خرید انجام می دند. اگر این مورد اتفاق افتاد باید سریع به بانک اطلاع بدید تا کارت رو مسدود کنند. از طرفی همه سرویس دهنده های کردیت کارد به صورت پیوسته خرج های کردیت کارت شما رو دنبال می کنند و اگر خرید غیر متعارفی باهاش انجام شد یا در مکان غیرعادی از کارت استفاده بشه بلافاصله باشما تماس می گیرند یا حتی ممکنه بدون تماس کارت رو مسدود کنند.

در اغلب موارد اگر کارت شما گم بشه یا دزدی اتفاق بیافته و شما متحمل خسارت بشید بانک وجوه کسر شده از کردیت کارت رو به شما برمی گردونه و این حساب ها به نوعی از بیمه برخوردارند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ
سلام
ببخشید.من یک سوال داشتم...روم نمیشه بپرسم.لطفا نخندید...سوشال سکیوریتی چی هست؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-07 ساعت 10:02)آیدا اس نوشته:  سلام
ببخشید.من یک سوال داشتم...روم نمیشه بپرسم.لطفا نخندید...سوشال سکیوریتی چی هست؟Sad
SadSadسوشال سكوريتي يه چيزي تو مايه همون شماره ملي خودمونهSadSad

اصلاً نخنديدم هااااا همش گريه است
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sce ، morvarid1364 ، mehdi110 ، behfaza
(2013-08-07 ساعت 10:02)آیدا اس نوشته:  سلام

http://www.ssa.gov
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soruosh ، morvarid1364 ، mehdi110
علاوه بر توضيحاتي كه afs (افشين؟) داد خيلي از فروشگاه ها هنگام خريد با كرديت كارت از شما كارت شناسايي مي خواهند كه خوب باعث ميشه جلوگيري بشه از خريد با كرديت كارد يك نفر ديگه.
(2013-08-07 ساعت 07:40)mhz_ir نوشته:  به نظر من پست قبلی بهترین پست این تاپیکه.مختصر و مفید و البته جامع.من یه سوال از کردیت دارم که برای Bank of America آخرین مهلت شارژ کردیت اول هر ماه برای پرداخت خریدهای انجام شده هست یا تا یکماه بعد از اون خرید یا منتظر رسیدش بمونیم؟البته در نظر بگیرید paperless فعال کرده باشیم ایمیل میاد به جاش؟
پاسخ
سلام
آخه من چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در خور و شأن جناب User ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خیلی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااقاییییییییییییییییییییییییییییییی
و خیلی بااااااااااااااااااااااااااااااحاااااااااااااااااااااااااااااااااااالی
و خیلی بامعرفتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

راهنمایی ها و اطلاعات عالی و در توضیح ساده و اعلی
دم آقا گرم
RolleyesRolleyesRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، User ، afshinghwink ، A.R.R ، soruosh ، payam62 ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
مرسی دوست عزیز،

الانه که تیم مدیریت بیاد پاک کنه اینارو! و به همه مون اخطار بدن :-)
امیدوارم مفید بوده باشه و ارسال های بهتر رو از خودتون ببینیم.

(2013-08-07 ساعت 21:05)milad_aae نوشته:  سلام آخه من چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در]خور و شأن جناب User ؟
خیلی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآااقاییییییییییییییییییییییییییییییی
و خیلی بااااااااااااااااااااااااااااااحاااااااااااااااااااااااااااااااااااالی
و خیلی بامعرفتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
راهنمایی ها و اطلاعات عالی و در توضیح ساده و اعلی[/size]
دم آقا گرم
پاسخ
دوستان current balance برای کردیت اگه منفی بشه یعنی ما طلبکاریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364
(2013-08-09 ساعت 06:59)mhz_ir نوشته:  دوستان current balance برای کردیت اگه منفی بشه یعنی ما طلبکاریم؟

بله! می مونه توی حسابتون از بیل ماه بعد کم میشه.

البته یادتون باشه توی این کشور مردم همیشه به بانک ها بدهکارند! حتا دولت! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، sce ، morvarid1364 ، rouzbehdarvishi ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان