2013-08-06 ساعت 04:34
سوالتون رو متوجه نشدم!
سیصد دلار از حسابتون کم شده چون بانک به شما Secured credit card داده. این برداشت فقط همین یکبار است. اما هر ماه که براتون صورتحساب میاد شما مقدار صورت حساب رو پرداخت می کنید. این سیصد دلار ودیعه نزد بانک می ماند تا وقتی که کردیت شما آنقدر خوب باشد که بان نوع کردیت کارد شما را از Secured به Unsecured تغییر دهد. آن زمان با ارسال یک چک سیصد دلاری این مبلغ ودیعه را به شما باز می گرداند.
امیدوارم سوالتون رو جواب داده باشم!
سیصد دلار از حسابتون کم شده چون بانک به شما Secured credit card داده. این برداشت فقط همین یکبار است. اما هر ماه که براتون صورتحساب میاد شما مقدار صورت حساب رو پرداخت می کنید. این سیصد دلار ودیعه نزد بانک می ماند تا وقتی که کردیت شما آنقدر خوب باشد که بان نوع کردیت کارد شما را از Secured به Unsecured تغییر دهد. آن زمان با ارسال یک چک سیصد دلاری این مبلغ ودیعه را به شما باز می گرداند.
امیدوارم سوالتون رو جواب داده باشم!
(2013-08-06 ساعت 03:19)mhz_ir نوشته:(2013-08-05 ساعت 19:16)User نوشته: معنيش اينه كه بانك به شما به اندازه سيصد دلار اعتبار داده تا خرج كنيد.من با دقت رفتم حسابو چک کردم فهمیدم 300$ رو از حساب چکینگم به عنوان تضمین(collateral)برداشتن!!!
برای همین حالا شک دارم شما گفتید باید از حساب چکینگ.سیوینگ به کردیت کارت به اندازه پرداختیها واریز کرد یا اینکه اگر حساب چکینگ داشته باشه از اون کسر میشه؟منظورم اینه چکینگ به کردیت کارت یا بلعکسش به هم لینک دارن؟