کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
2-حساب regular checking هزینه ماهانه 14$
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید یکی از این کارها را انجام بدهید :

ب:نگه داشتن حداقل 2000 دلار در حساب regular savimg که با این حساب لینک باشد
ج: نگه داشتن حداقل 5000 دلار در حساب money market saving که با این حساب لینک باشد

تبصره : یادتون باشه که موجودیتون از 100 دلار نباید کمتر بشه
3-حساب regular saving با هزینه ماهانه 5 $
اگه می خواهید این هزینه شامل حال شما نشه باید یکی از این کارها را انجام بدهید :
الف : ترانسفر کنید از 25$ تا بیشتر از حساب cheking به حساب saving
ب: حداقل موجودی این حسابتون هیچ گاه از 300 دلار پاینتر نیاد
تبصره1 : شما در هر ماه می توانید حداکثر 3 بار از این حساب برداشت کنید و به ازای هر برداشت اضافه تر 3 دلار شارژتون می کنند
دوست عزیز من این قسمت Regular checking رو خوب متوجه نشدم.همون چکینگ معمولیه ؟
همینطور Regular saving.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، ojee ، storagemeter ، tabim4 ، afshinghwink ، soruosh ، amin arefi ، usa lover ، behfaza ، آلیس-1980
شرایط بانک Wells Fargo بد نیست و شما میتونید حساب رو مجانی بگیرید با این شروط:
حداقل موجودی روزانه 1500
یا
حداقل direct deposits پانصد دلاری در ماه
در غیر صورت 7 الی 9 دلار در ماه ازتون fee خواهد گرفت.

با 50 دلار هم میتونید حساب باز کنید.
من با ZIPCODE دالاس چک کردم. ممکنه جاهای دیگه سیاستشون فرق کنه. پس خودتون چک کنید.

یک توصیه: هربار که بانک میرید و با بانکر(تلر نه ها) صحبت میکنید و تغییری در حسابتون میدید(مثلا نوع چکینگ رو عوض میکنید یا میگید براتون تخفیف دانشجویی بدن یا کردیت درخواست میدید یا ..) حتما آخر سر از بانکر بخوایید که بهتون یه Summary بده که توش لیست میشه چه کار هایی براتون انجام شده و شما میتونید مطمان شید که طرف درخواست شما رو عوضی انجام نداده یا به خاطر امتیاز مثبتی که خواهد گرفت براتون کردید جدید باز نکرده.
آخرین باری که من رفتم بانک و درخواست بالابردن اعتبار کردیت کارتم رو داده بودم، طرف رفته بود و یه کردیت دیگه برام باز کرده بود!
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
Alert هایی که به صورت ایمیل یا مسیج میاد و همچنین دادن درخواست paperless statement هزینه ای که ندارند درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
در بانکی که من حساب دارم، نه هزینه ندارد.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، عشق رفتن ، morvarid1364
(2013-08-13 ساعت 19:46)pefa نوشته:  در بانکی که من حساب دارم، نه هزینه ندارد.
Bank of America?
پاسخ
تشکر کنندگان: morvarid1364
اول از هر چیز از یوزر عزیز که واقعا با خوندن پست هاش تقریبا اکثر اطلاعات مورد نیاز خودم رو به دست آوردم تشکر می کنم.
بعد از اون من می خواستم از ایشون یا هر دوست عزیزی که می تونه راهنمایی کنه یه نظر مشورتی بخوام.
همونطور که من دستگیرم شد،دبیت کارت به حساب چکینک لینکه و از نظر امنیتی هم در درجه ضعیف تری از کردیت کارت قرار داره.
حساب سیوینگ دبیت کارت نداره و اگر هم بیشتر از 3 بار از این حساب به چکینگ منتقل کنیم شارژ میشیم و اگر هم بالای 15 هزار دلار تو حساب باشه شارژ نمی شیم.
با این اوصاف اگه تا مدت زمانی که می خوایم کار ثابت پیدا کنیم و حساب چکینگ رو عملا واسه دریافت حقوق و خرج کردن مورد استفاده قرار بدیم و تا اون زمان خرج ماهیانه ای در حدود 2000 دلار در ماه داشته باشیم،واسه نگهداری پوای تا سقف 15 هزار دلار،شما کدوم نوع حساب رو توصیه می کنین.
ممنون از وقتی که واسه پاسخ به این سوال می زارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، amir0_0amir ، storagemeter ، amir82 ، User ، morvarid1364 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-08-16 ساعت 12:03)sce نوشته:  اول از هر چیز از یوزر عزیز که واقعا با خوندن پست هاش تقریبا اکثر اطلاعات مورد نیاز خودم رو به دست آوردم تشکر می کنم.
بعد از اون من می خواستم از ایشون یا هر دوست عزیزی که می تونه راهنمایی کنه یه نظر مشورتی بخوام.
همونطور که من دستگیرم شد،دبیت کارت به حساب چکینک لینکه و از نظر امنیتی هم در درجه ضعیف تری از کردیت کارت قرار داره.
حساب سیوینگ دبیت کارت نداره و اگر هم بیشتر از 3 بار از این حساب به چکینگ منتقل کنیم شارژ میشیم و اگر هم بالای 15 هزار دلار تو حساب باشه شارژ نمی شیم.
با این اوصاف اگه تا مدت زمانی که می خوایم کار ثابت پیدا کنیم و حساب چکینگ رو عملا واسه دریافت حقوق و خرج کردن مورد استفاده قرار بدیم و تا اون زمان خرج ماهیانه ای در حدود 2000 دلار در ماه داشته باشیم،واسه نگهداری پوای تا سقف 15 هزار دلار،شما کدوم نوع حساب رو توصیه می کنین.
ممنون از وقتی که واسه پاسخ به این سوال می زارین.
موفق باشین.

ببین این نوع حساب ها با هم فرق می کنه. من توصیه م یکنم حسابی که می گیرید ساده ترین نوع حساب باشه. من اولش حسابم اسمش My access بود که هر چند وقت یک باری یک هزینه ای بیخود باید پرداخت می کردم (بخصوص وقت هایی که بالانس حساب چکینگ از 1500 دلار کمتر می شد). از وقتی تغییرش دادم به این نوعی که اسمش رو نمیدونم فکر کنم همون regular باشه دیگه هزینه ای نمی دهم. راستش این حساب مای اکسس هیچ فایده ای برای من نداشت! فقط هزینه داشت! الان هم کار خاصی با بانک نمی کنم. حقوقم مستقیما به حساب واریز می شه و اگر هم نقد نیاز داشته باشم خودپرداز هست. راستش از آخرین باری که برای تعویض نوع حساب رفتم بانک نزدیک به دوسالی می گذرد و غیر از آن دیگر برای کار خاصی نرفتم (غیر از دریافت پول از خودپرداز)

من توصیه می کنم اولش حساب معمولی باز کنید تا مجبور نباشید همه اش نگران سقف موجودی تان باشید. زن و شوهر هم هر کدام یک حساب جداگانه باز کنند و هر کدام هم حتما سکیورد کردیت کارد به همراه دبیت کارد بگیرند. به اضافه اینکه همون اول هم درخواست دسته چک کنید. هزینه اش فکر کنم 25 دلار است برای 150 چک. چک ها را برای پرداخت اجازه خونه نیاز دارید.

با سکیورد کردیت کارد خودتون خرج کنید (البته تا سقف 50 درصد اعتبارتون و نه بیشتر) و سر ماه همه اش را برگردانید. بانک ها معمولا مراقب هستند ولی اگر خرید آنلاین میکنید از کردیت کارد خود استفاده کنید.
پاسخ
(2013-08-16 ساعت 12:03)sce نوشته:  احساب سیوینگ دبیت کارت نداره و اگر هم بیشتر از 3 بار از این حساب به چکینگ منتقل کنیم شارژ میشیم و اگر هم بالای 15 هزار دلار تو حساب باشه شارژ نمی شیم.

این مسئله بر عکسه یعنی شما از چکین نباید به سیوینگ واریزی چند باره داشته باشین بخاطر نحوه محاسبه سود حساب سیوینگ ( که چقدرم زیاده ! ) البته این قانون بانک من (سیتی) هست که مدعی هم هست که دستورالعمل سراسری هست که خودم زیاد خوشبین به حرف بانک و بیمه جماعت نیستم !
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، User ، behzadb57 ، Saeedv13 ، usa lover ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
سلام

بچه ها شاید تکراری باشه ولی چون ممکنه قوانین و یا شرایط تغییر کرده باشه اونو اینجا مطرح میکنم

آیا میشه با ویزای b2 بدون ssn تو یه بانک در آمریکا حساب باز کرد که پول نقد با خودمون اینور و اونور نبریم؟

اگه میشه اسم بانک و شرایطش رو بگید ( توی لس انجلس یا دالاس باشه خیلی بهتره )
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان:
می توانید حساب باز کنید. از شما شماره سوشیل نمی خواهند. اما کردیت کارد نمی توانید درخواست دهید.
Bank of America- Los Angeles
(2013-08-18 ساعت 01:16)sysmaster نوشته:  آیا میشه با ویزای b2 بدون ssn تو یه بانک در آمریکا حساب باز کرد که پول نقد با خودمون اینور و اونور نبریم؟
اگه میشه اسم بانک و شرایطش رو بگید ( توی لس انجلس یا دالاس باشه خیلی بهتره )
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afshinghwink ، soheilbadami ، sce ، morvarid1364 ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
برای انتقال یا واریز وجه به حساب دیگر با داشتن شماره 16 رقمی روی کارت میشه انتقال وجه داد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، morvarid1364 ، mehdi110
(2013-08-21 ساعت 09:10)mhz_ir نوشته:  برای انتقال یا واریز وجه به حساب دیگر با داشتن شماره 16 رقمی روی کارت میشه انتقال وجه داد؟
نه متاسفانه این سیستم که خیلی هم خوب و کار راه بینداز هست در امریکا وجود ندارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، morvarid1364 ، mhz_ir ، sce ، amir82 ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
دوستان کسی هست برای کردیت کارتش ANNUAL FEE زده باشن.من امروز چک کردم دیدم 39$ ANNUAL FEE برام زده!!!این چیه؟از دوستان هم این مبلغ کم شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-08-25 ساعت 03:21)mhz_ir نوشته:  دوستان کسی هست برای کردیت کارتش ANNUAL FEE زده باشن.من امروز چک کردم دیدم 39$ ANNUAL FEE برام زده!!!این چیه؟از دوستان هم این مبلغ کم شده؟

سیکیور کارد بانک او امریکا ۳۹ دلار هزینه سالیانه داره اگر این بانک حساب دارید این مال اونه
مثلا من ولزفارگو سیکیور کارد گرفتم اونم ۲۵ دلار شارژ کرد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
پاسخ
نامه ای از بانک آمده من هم در ایران هستم نمی دونم مشکل چیست
U.S. banks cannot allow persons ordinarily resident in iran to operate their accounts from iran
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980