کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
اگر يكي دوسال كرديت خوب بسازيد خود بانك طي نامه اي هم ميزان اعتبارنان را افزايش مي دهد هم هزينه ساليانه را صفر مي كند.
(2013-08-25 ساعت 05:56)afs نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 03:21)mhz_ir نوشته:  دوستان کسی هست برای کردیت کارتش ANNUAL FEE زده باشن.من امروز چک کردم دیدم 39$ ANNUAL FEE برام زده!!!این چیه؟از دوستان هم این مبلغ کم شده؟

سیکیور کارد بانک او آمریکا ۳۹ دلار هزینه سالیانه داره اگر این بانک حساب دارید این مال اونه
مثلا من ولزفارگو سیکیور کارد گرفتم اونم ۲۵ دلار شارژ کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، frozen mind ، soheilbadami ، el333 ، Saeedv13 ، mohammad.maleki ، AFSHIN-PIC ، mehdi110 ، behfaza ، آلیس-1980
احتمالا از ايران به اينترنت بانك خسابتون وصل شده ايد. بانك حسابتان را غير فعال مي كند تا زماني كه حضوري برويد دوباره فعالش كنيد.
كشانيكه حساب باز مي كنند و به ايران بر مي گردند، حساب خود را از ايران چك نكنيد. ممكن است به دردسر بيافتيد. ساده ترينش غير فعال شدن ان است و بدتر از ان هم سوال جواب مرقع دريافت احتمالي وام منزل، موقع امتحان شهروندي و غيره. البته اگر زماني كه در ايران بوده ايد پول جابجا كنيد و يا خودتان از ايران روي حسابتان پول حواله كنيد.
(2013-08-28 ساعت 14:09)gol1 نوشته:  نامه ای از بانک آمده من هم در ایران هستم نمی دونم مشکل چیست
U.S. banks cannot allow persons ordinarily resident in iran to operate their accounts from iran
پاسخ
(2013-08-28 ساعت 17:46)User نوشته:  احتمالا از ايران به اينترنت بانك خسابتون وصل شده ايد. بانك حسابتان را غير فعال مي كند تا زماني كه حضوري برويد دوباره فعالش كنيد.
كشانيكه حساب باز مي كنند و به ايران بر مي گردند، حساب خود را از ايران چك نكنيد. ممكن است به دردسر بيافتيد. ساده ترينش غير فعال شدن ان است و بدتر از ان هم سوال جواب مرقع دريافت احتمالي وام منزل، موقع امتحان شهروندي و غيره. البته اگر زماني كه در ايران بوده ايد پول جابجا كنيد و يا خودتان از ايران روي حسابتان پول حواله كنيد.
(2013-08-28 ساعت 14:09)gol1 نوشته:  نامه ای از بانک آمده من هم در ایران هستم نمی دونم مشکل چیست
U.S. banks cannot allow persons ordinarily resident in iran to operate their accounts from iran

دقیقا همین است که شما فرموده اید. اگر این دوستمان با فــ.یــ.لــ.تـــــر شــکـــن وارد حسابشان می شدند این اتفاق نمی افتاد. "محض احتیاط" بهتر است IP فــ.یــ.لــ.تـــــر شــکـــن را قبل از ورود به حساب چک کنند تا مربوط به آمریکا یا کانادا باشد. من با همین روش چندین بار از ایران از حسابم در ولزفارگو پول جابجا کردم و هیچ مشکلی پیش نیامد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
یک بار که ایران رفتم حساب بانکی رو از ایران چک کردم وقتی برگشتم دیدم حسابم رو قفل کردن چون فکر کردن کسی به حسابم داره دستبرد میزنه.١٠$ شارژ شدم تا قفلش رو باز کردن.این سری که رفتم ایران از قبل به پشتیبانی بانک زنگ زدم گفتم حسابم رو میخوام چک کنم خارج از امریکا پرسید کدوم کشور و به راحتی چک کردم شارژ هم نشدم.قبل از رفتن به ایران حتما به بانک بگید چون ممکنه تو نبود شما پول برق بیاد و چون پول ندادید برق رو قط کنن و ٤٠$ جریمه بگیرن دوباره برق رو وصل کنند.یا هر قبضی دیگه که باید پرداخت کنید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
به این میگن کاربر قدیمی وفادار مهاجرسرا!
خیلی وقت بود ارسالی از شما ندیده بودم! امیدوارم زودتر پرونده شما هم به فرجام خوش برسه.
موفق باشید

(2013-08-29 ساعت 03:55)sib 24 نوشته:  یک بار که ایران رفتم حساب بانکی رو از ایران چک کردم ......
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، sce ، afshinghwink ، mohammad.maleki ، mehdi110 ، behfaza ، آلیس-1980
از ایران به حسابتون وصل شدید؟ظاهرا اینکارو کردید و حسابتون رو بلاک کردن.اگر اینکارو کردید فکر میکنم اگه تلفنی بهشون بگید که خودتون اینکارو کردید مشکل حل بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mohammad.maleki ، آلیس-1980
(2013-08-30 ساعت 06:09)mhz_ir نوشته:  
از ایران به حسابتون وصل شدید؟ظاهرا اینکارو کردید و حسابتون رو بلاک کردن.اگر اینکارو کردید فکر میکنم اگهتلفنی بهشون بگید که خودتون اینکارو کردید مشکل حل بشه.

بلی از ایران حساب را کنترل کردم ولی تراکنشی نداشتم .متشکرم همین کار را میکنم فرصت یکماهه دادن که مطلعشان کنم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، آلیس-1980
سلام،یه سوالی داشتم در رابطه با گرفتن درگاه پرداخت آنلاین در امریکا
گرفتن درگاه های بانکی در امریکا چه شرایطی داره،ایا به شخص میدن؟مثلا تو ایران میشه رفت بانک ملت و درخواست درگاه انلاین پرداخت داد و 24 ساعت بد تحویل میدن و متصل میشه به وب سایت و کاربر میتونه با استفاده از کارت بانکی خودش به صورت آنلاین خرید کنه ایا این امکان یا چیزی شبیه به این وجود داره توی امریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله کلی هم انتخاب داری.
دو تا انتخاب خوب که هست یکی google.com/wallet هستش و اون یکی PayPal.com
اینا رو شاید بتونی با کدنویسی از قبل آماده و مجانی رو برخی از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا نصب کنی.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhz_ir ، mohammad.maleki
دوستان من اومدم برای اولین باز یه جنسی رو از ebay بخرم دو تا مشکل داشتم:
1-زمان پرداخت خطا داد آدرس billing با آدرسی وارد کردی مطابق نیست(هرچی چک کردم اوکی بود البته تازه امروز آدرس billing رو برای حساب بانکم عوض کرد.، statement هم گرفتم و طبق اون آدرس وارد کردم).مشکل کجاست؟
2-در نهایت خریدمو انجام نداده رفتم دیدم پنج دفعه و هر دفعه 1$ برای چک حسابم ebay کم کرده یعنی دیگه برنمیگردونه؟(balance=processing)؟
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، kasrafo ، mohammad.maleki ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-09-07 ساعت 08:08)mhz_ir نوشته:  دوستان من اومدم برای اولین باز یه جنسی رو از ebay بخرم دو تا مشکل داشتم:
1-زمان پرداخت خطا داد آدرس billing با آدرسی وارد کردی مطابق نیست(هرچی چک کردم اوکی بود البته تازه امروز آدرس billing رو برای حساب بانکم عوض کرد.، statement هم گرفتم و طبق اون آدرس وارد کردم).مشکل کجاست؟
2-در نهایت خریدمو انجام نداده رفتم دیدم پنج دفعه و هر دفعه 1$ برای چک حسابم ebay کم کرده یعنی دیگه برنمیگردونه؟(balance=processing)؟
منظورتون حساب پی پل تون هست یا با کردیت خرید کردید ؟ اگر با کارت خرید کردید فعلا اون 1 دلارها معلق هست ولی در نهایت کم نمیکنه چون خریدی در کار نیست. اگر حساب پی پل درست کنین ( اگه ندارید) راحتتر هستین با ای بی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، storagemeter ، morvarid1364 ، kasrafo ، mehdi110 ، sce ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
تجربه ای راجع به افتتاح حساب بانکی داشتم که لازم دونستم اینجا برای دوستان بذارم تا عزیزان استفاده کنند این تجربه صرفا برای من ودرایلت نوادا لاس وگاس بوده ومیتونید قبلا راجع به این مسله تحقیق کنید که باعث ضررمالی دوستان نشه همین طور که مستحضر هستید یکی ازمراکز بزرگ دزدی درآمریکا بانکها وحسابهای بانکی است ومن مدتی که اینجا بودم بخشی ازفعالیت خودم برروی بررسی شیوه های سرقتهای قانونی این بانکها به عنوان فی وکامزد وخدمات وهزارنوع کلک قانونی دیگه سپری کردم روز اولی که وارد شدم دربانک ولزفاگو با کمک یکی ازدوستان حساب بانکی بازکردم این بانک بدون داشتن سوشال وبا یک آی دی کارت وآدرس وتلفن وپاسپورت برای من حساب باز کرد مدت یک ماه ازاین بانک استفاده کردم وهرروز حساب بانکی خودم بررسی میکردم تاببینم که درچه وضعیتی است بدون توضیح اضافی عرض کنم که این بانک همانند سایربانکها ازراهی برای تیغ زدن ودزدی ازحساب شما استفاده میکنه البته درمورد حساب من موفق به این کارنشد به دلایلی که شرح اوون مفصله اما پس ازیک ماه ودریافت سوشال دیروز حساب خودم تو این بانک بستم وبه بانک سیتی بانک رفتم ویک حساب student basic account
بازکردم البته قبلا خدمت دوستان عرض کنم که من اینجا کالج ثبت نام کرده بودم ودرواقع ازشماره دانشجویی که به من تعلق گرفته بود برای افتتاح این حساب استفاده کردم .مزیتی که این حساب داره که ممکنه بانکهای دیگه نداشته باشه وشاید هم بانکهای دیگه هم این شاخص دارند ومن اطلاع ندارم اینه که به مدت 4 سال شما ازهرگونه شارژوفی که توسط بانک انجا م میشه درامان خواهید بود .درواقع یک دوره چهارساله بصورت رایگان میتونید پول خودتون تو این بانک بذاریداطلاعات فوق شامل دبیت وحسابهای چکینگ وسیوینگ هست ودرمورد کردیت من اطلاع خاصی هنوز ندارم .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، sasbk ، mehdi110 ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
(2013-09-07 ساعت 09:19)soheilbadami نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 08:08)mhz_ir نوشته:  دوستان من اومدم برای اولین باز یه جنسی رو از ebay بخرم دو تا مشکل داشتم:
منظورتون حساب پی پل تون هست یا با کردیت خرید کردید ؟ اگر با کارت خرید کردید فعلا اون 1 دلارها معلق هست ولی در نهایت کم نمیکنه چون خریدی در کار نیست. اگر حساب پی پل درست کنین ( اگه ندارید) راحتتر هستین با ای بی.
ﺑﺎ دبیت ﻛﺎﺭﺕ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻛﺮﺩﻡ.میشه راجع به اتصال حساب به ای بی توضیح بدید یا یه لینک بدید؟به نظرتون کردیت کارت رو بهش متصل کنیم بهتره یا دبیت کارت؟و اینکه چرا شماره حساب سیوینگ یا چکینگ هم ازمون میخاد؟از نظر سکیوریتی مشکلی نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-09-07 ساعت 09:55)elima1980 نوشته:  تجربه ای راجع به افتتاح حساب بانکی داشتم که لازم دونستم اینجا برای دوستان بذارم تا عزیزان استفاده کنند این تجربه صرفا برای من ودرایلت نوادا لاس وگاس بوده ومیتونید قبلا راجع به این مسله تحقیق کنید که باعث ضررمالی دوستان نشه همین طور که مستحضر هستید یکی ازمراکز بزرگ دزدی درآمریکا بانکها وحسابهای بانکی است ومن مدتی که اینجا بودم بخشی ازفعالیت خودم برروی بررسی شیوه های سرقتهای قانونی این بانکها به عنوان فی وکامزد وخدمات وهزارنوع کلک قانونی دیگه سپری کردم روز اولی که وارد شدم دربانک ولزفاگو با کمک یکی ازدوستان حساب بانکی بازکردم این بانک بدون داشتن سوشال وبا یک آی دی کارت وآدرس وتلفن وپاسپورت برای من حساب باز کرد مدت یک ماه ازاین بانک استفاده کردم وهرروز حساب بانکی خودم بررسی میکردم تاببینم که درچه وضعیتی است بدون توضیح اضافی عرض کنم که این بانک همانند سایربانکها ازراهی برای تیغ زدن ودزدی ازحساب شما استفاده میکنه البته درمورد حساب من موفق به این کارنشد به دلایلی که شرح اوون مفصله اما پس ازیک ماه ودریافت سوشال دیروز حساب خودم تو این بانک بستم وبه بانک سیتی بانک رفتم ویک حساب student basic account
بازکردم البته قبلا خدمت دوستان عرض کنم که من اینجا کالج ثبت نام کرده بودم ودرواقع ازشماره دانشجویی که به من تعلق گرفته بود برای افتتاح این حساب استفاده کردم .مزیتی که این حساب داره که ممکنه بانکهای دیگه نداشته باشه وشاید هم بانکهای دیگه هم این شاخص دارند ومن اطلاع ندارم اینه که به مدت 4 سال شما ازهرگونه شارژوفی که توسط بانک انجا م میشه درامان خواهید بود .درواقع یک دوره چهارساله بصورت رایگان میتونید پول خودتون تو این بانک بذاریداطلاعات فوق شامل دبیت وحسابهای چکینگ وسیوینگ هست ودرمورد کردیت من اطلاع خاصی هنوز ندارم .

در اینکه بانکها تمایل به شارژ کردن شما بابت سرویسشون دارن شکی نیست ولی به نظر من به جای تهمت دزدی زدن بهتره اشکال کار رو بندازیم پای بی اطلاعی خودمون.
هر حسابی که باز کنید یک سری توضیحات داره که راجع به هزینه های ماهیانه، سالیانه، تاخیر در پرداخت، اضافه در برداشت و ... است. شکی ندارم که شما به آن یک ورق توجه نکردید و یا حداقل از بانکر نخواستید که براتون حسابی باز کنه که هیچ هزینه و فی نداشته باشه.
من ماه اولی که اینجا بودم بانک هارو گشتم و اون موقع ولس فارگو بهم اکانت مجانی داد ولی پیش شرط هایی هم داشت که تا زمانی که رعایت میکردم شارژ هم نشدم. بعدا که کالجی شدم هم برای کم کردن محدودیت ها نوع حسابم رو عوض کردم و باقی چیزهای مربوط به حسابم بدون تغییر و هزینه ی اضافی موند.
من ولس فارگو رو پیشنهاد میکنم چون تعدد شعبه و ATM ش در دالاسی که من هستم بیشتر از بانکای دیگه ست و سرویس های الکترونیکش چیزی کم نداره. از نظر نگاه به آینده هم بانک خوبی برای گرفتن اعتبار تجاری و خرید خونه ست. شنیدم که بانک هایی مثل چیس و بانک‌آف‌آمریکا مردم عادی رو ژساد تحویل نمیگیرن و بیشتر دنبال ساختن پول از سرمایه داران هستن.
نمیگم بانک سیتی بده، ولی میگم بجای داشتن حساب با شک، کمی وقت بگزارید و با اطمینان حسابی رو باز کنید که میتونید طوری کنترلش کنید که شارژتون نکنه. به نظر من سیستم اینجا خیلی با مشتری هاش که ما باشیم راه میاد و در هر مقطعی میتونید با مراجعه و صحبت کردن راه حل مناسبی برای مشکلتون پیدا کنید.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، Saeedv13 ، afshinghwink ، amir82 ، kouroshd ، mehdi110 ، Mahshiid ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980
"
ﺑﺎ دبیت ﻛﺎﺭﺕ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻛﺮﺩﻡ.میشه راجع به اتصال حساب به ای بی توضیح بدید یا یه لینک بدید؟به نظرتون کردیت کارت رو بهش متصل کنیم بهتره یا دبیت کارت؟و اینکه چرا شماره حساب سیوینگ یا چکینگ هم ازمون میخاد؟از نظر سکیوریتی مشکلی نداره؟ "
...........................................
ببینید شما حساب سیوینگتون رو با پی پل میتونین جوینت کنین که سیستم اختصاصی پرداخت در ای بی هست و بسیار به نفع شماست چون با پی پل هست که شما جزئ برنامه بایر پروتکشن ای بی میرید به این معنی که پول پرداختی شما به فروشنده تا رضایت کامل شما از جنس ( با توجه به شرایط اجناس البته) به ایشان پرداخت نخواهد شد در صورتیکه با کارت چنین امکانی برای شما نیست و دیسپیوت کردن (ادعای غبن) یک تراکنش وقتی با دبیت باشد تقریبا غیر ممکن و چنانچه با کردیت کارد باشد بسیار دشوار هست و تحت شرائط خاص پس یک حساب پی پل باز کنین برای استفاده در ای بی والمارت بست بای و خیلی درگاههای دیگه و اون رو موقع افتتاح با حسابتون مچ کنید که اگر خواستید چیزی بفروشید هم بکار میاد. در ضمن میتونین همزمان چند منبع به پی پل جوینت کنین اعم از حساب سیوینگ - دبیت یا کردیت اکانت.

** در ضمن نمیدونم چرا من نمیتونم مثل قدیم نقل قول کوتاه درست کنم و پست بصورت خالی میاد !! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، mhz_ir ، Saeedv13 ، amir82 ، sce ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان