موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-09-08 ساعت 05:53)pefa نوشته: (2013-09-07 ساعت 09:55)elima1980 نوشته: تجربه ای راجع به افتتاح حساب بانکی داشتم که لازم دونستم اینجا برای دوستان بذارم تا عزیزان استفاده کنند این تجربه صرفا برای من ودرایلت نوادا لاس وگاس بوده ومیتونید قبلا راجع به این مسله تحقیق کنید که باعث ضررمالی دوستان نشه همین طور که مستحضر هستید یکی ازمراکز بزرگ دزدی درآمریکا بانکها وحسابهای بانکی است ومن مدتی که اینجا بودم بخشی ازفعالیت خودم برروی بررسی شیوه های سرقتهای قانونی این بانکها به عنوان فی وکامزد وخدمات وهزارنوع کلک قانونی دیگه سپری کردم روز اولی که وارد شدم دربانک ولزفاگو با کمک یکی ازدوستان حساب بانکی بازکردم این بانک بدون داشتن سوشال وبا یک آی دی کارت وآدرس وتلفن وپاسپورت برای من حساب باز کرد مدت یک ماه ازاین بانک استفاده کردم وهرروز حساب بانکی خودم بررسی میکردم تاببینم که درچه وضعیتی است بدون توضیح اضافی عرض کنم که این بانک همانند سایربانکها ازراهی برای تیغ زدن ودزدی ازحساب شما استفاده میکنه البته درمورد حساب من موفق به این کارنشد به دلایلی که شرح اوون مفصله اما پس ازیک ماه ودریافت سوشال دیروز حساب خودم تو این بانک بستم وبه بانک سیتی بانک رفتم ویک حساب student basic account
بازکردم البته قبلا خدمت دوستان عرض کنم که من اینجا کالج ثبت نام کرده بودم ودرواقع ازشماره دانشجویی که به من تعلق گرفته بود برای افتتاح این حساب استفاده کردم .مزیتی که این حساب داره که ممکنه بانکهای دیگه نداشته باشه وشاید هم بانکهای دیگه هم این شاخص دارند ومن اطلاع ندارم اینه که به مدت 4 سال شما ازهرگونه شارژوفی که توسط بانک انجا م میشه درامان خواهید بود .درواقع یک دوره چهارساله بصورت رایگان میتونید پول خودتون تو این بانک بذاریداطلاعات فوق شامل دبیت وحسابهای چکینگ وسیوینگ هست ودرمورد کردیت من اطلاع خاصی هنوز ندارم .
در اینکه بانکها تمایل به شارژ کردن شما بابت سرویسشون دارن شکی نیست ولی به نظر من به جای تهمت دزدی زدن بهتره اشکال کار رو بندازیم پای بی اطلاعی خودمون.
هر حسابی که باز کنید یک سری توضیحات داره که راجع به هزینه های ماهیانه، سالیانه، تاخیر در پرداخت، اضافه در برداشت و ... است. شکی ندارم که شما به آن یک ورق توجه نکردید و یا حداقل از بانکر نخواستید که براتون حسابی باز کنه که هیچ هزینه و فی نداشته باشه.
من ماه اولی که اینجا بودم بانک هارو گشتم و اون موقع ولس فارگو بهم اکانت مجانی داد ولی پیش شرط هایی هم داشت که تا زمانی که رعایت میکردم شارژ هم نشدم. بعدا که کالجی شدم هم برای کم کردن محدودیت ها نوع حسابم رو عوض کردم و باقی چیزهای مربوط به حسابم بدون تغییر و هزینه ی اضافی موند.
من ولس فارگو رو پیشنهاد میکنم چون تعدد شعبه و ATM ش در دالاسی که من هستم بیشتر از بانکای دیگه ست و سرویس های الکترونیکش چیزی کم نداره. از نظر نگاه به آینده هم بانک خوبی برای گرفتن اعتبار تجاری و خرید خونه ست. شنیدم که بانک هایی مثل چیس و بانکآفآمریکا مردم عادی رو ژساد تحویل نمیگیرن و بیشتر دنبال ساختن پول از سرمایه داران هستن.
نمیگم بانک سیتی بده، ولی میگم بجای داشتن حساب با شک، کمی وقت بگزارید و با اطمینان حسابی رو باز کنید که میتونید طوری کنترلش کنید که شارژتون نکنه. به نظر من سیستم اینجا خیلی با مشتری هاش که ما باشیم راه میاد و در هر مقطعی میتونید با مراجعه و صحبت کردن راه حل مناسبی برای مشکلتون پیدا کنید.
منم این اطلاعات شما رو دارم ومطالعه کردم ومیدونستم اینو برای اونایی نوشتم که اطلاعات ندارن وزبان نمیدونند درضمن من نمیدونستم شما اینقدربه بانکهای اینجا تعصب دارید اگرنه اهانت به بانکهانمیکردم پیشاپیش ازجامعه بانکداری آمریکا وجنابعالی عذرخواهی میکنم درضمن کارمند بانک وخود بانک درضمینه اینکه چکارکنم که من شارژاضافی نشم راهنمایی نکردند من خودم رفتم ومطالعه کردم وازسایت اینترنتیشون خوندم تا متوجه شدم اینم نوشتم واسه چهارتا مثل خودم که با دوزارپول بی زبون اومدیم اینجا وداریم زندگی جدیدی شروع میکنیم تا هر هقته این پوله مثل شلوارتو ماشین لباسشویی آب نشه.پولی که تو بانک گذاشته میشه بخاطر نگهداری ازش به هرحال اینجا فی وهزینه کسرمیشه سیتی بانک واین حساب که من نوشتم احتیاج به این نداره که هرروز مدام بشینی دودو تا چهارتا کنی که چیکارکنی شارژت نکنن این یه حساب بی دقدقه است همه جا آمریکا وبیشترکشورهای دنیا بانک داره حتی دبی وترکیه بانک فامیل من هم نیست کسی اگه دوست داره این میتونه امتحان کنه دوست هم نداره هزبانکی که دوست داشت .با آرزوی پیروزی برای همه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
قصدم ناراحت کردنت نبود. من شاید توقعم از یک مهاجر خیلی زیاده.
ولی مطمانم که اگه دو روز دیگه تو همین کشور شما هم وارد کسب و کار خودتون شدید و وقتی که برای مشتریتون انتخاب اضافی و سرویس اضافی گذاشتید که در عوضش اونو اکسترا شارژ کنید، دوست نخواهید داشت که کسی مغازهتون رو بنگاه دزدی بخونه.
من نسبت به حرف نا حق تعصب دارم نه نسبت به بانکهای آمریکایی.
هر شارژ اضافه و ناخواسته ای هم که بشم، بدون شک از عدم اطلاع خودمه.
تا روزی که همه ی اسناد بانکیتون رو با زبان انگلیسی در دستتون دارید و چیزی به نام دیکچنری وجود داره، زبان ندونستن توجیهیه برای شانه خالی کردن از یکی از اون مسائلی که هر مهاجری باهاش روبرو هست.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-09-09 ساعت 11:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-09 ساعت 11:06 توسط soheilbadami.)
"
پولی که تو بانک گذاشته میشه بخاطر نگهداری ازش به هرحال اینجا فی وهزینه کسرمیشه سیتی بانک واین حساب که من نوشتم احتیاج به این نداره که هرروز مدام بشینی دودو تا چهارتا کنی که چیکارکنی شارژت نکنن این یه حساب بی دقدقه است همه جا آمریکا وبیشترکشورهای دنیا بانک داره حتی دبی وترکیه بانک فامیل من هم نیست کسی اگه دوست داره این میتونه امتحان کنه دوست هم نداره هزبانکی که دوست داشت .با آرزوی پیروزی برای همه "
......................
دوست عزیز بانک سی تی هم ابتدا این کارو براتون میکنه ولی بعد از گذشت چند ماه قانونش عوض میشه ! همینطور که برای خود من شد و در اوائل این تاپیک توضیحش رو داده ام و به هر حال این روش بانکهای تجاری هست برای کسب درامد و کلا سیستم کسب و کار در امریکا بر این پایه هست و شما به مرور به ان عادت خواهید کرد. حالا برای بانک شما این انتخاب رو داری که به بانکهای تعاونی یا کردیت یونین بری و از این هزینه ها خلاص بشی اما در مورد بیمه و تلفن و اینترنت و تلویزیون و خیلی از کسبهای انحصاری که در اختیار کورپوریشنهای بزرگ هست چکار میخوای بکنی ؟ اونها هر طور که بخوان قانون میگذارن و دستشون باز هست چون رقیبی ندارند برعکس کسب و کارهای کوچک .خوب یا بد این سیستم ناگذیر این ملک هست و قبول دارم تا مدتی گنگ و ازار دهنده هست.
موفق باشی
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من با کارمند بانک صحبت کردم این حساب مخصوص دانشجویان هست وبه مدت چهارسال ازهرگونه هزینه وشارژمعافه .این حساب هم توسط یکی ازدوستان که دردانشگاه تحصیل میکنه وتجربه دوساله استفاده ازاین حساب دراین بانک داشته به من پیشنهاد شد.درمورد تلفن همراه هم من تجربه خوبی درکاهش هزینه داشتم
که به نظرم بیان نشه بهتره .دوستان خودشون برن دنبالش ایشاا.. پیدا میکنند .هیج راهی بسته نیست همه کاراینجا میشه انجام داد به شرط اینکه حوصله وزمان برای این کارها گذاشته بشه .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اگه براتون دسترسی به شعبه مهم نیست و آنلاین میخواهید همه کار کنید من بانک Discover رو که همان شرکت کردیت کارت دیسکاور هست توصیه میکنه.
بدون هیچ هزینه و فی و امکان استفاده رایگان از شصت هزار عابر بانک شبکه های Allpoint و MoneyPass که مزیت بسیار بزرگی هست.
تازه برای incoming wire trasfer localهم که بقیه بانکها تا 15 دولار کم میکردن این رایگانه و اگه کسی براتون داخل آمریکا پول وایر ترانسفر کنه هزینه نداره. در حالیکه استفاده از وسترن یونیون و مانی گرم و یا حتی حواله داخلی خود بانکها همانطور که گفتم هزینه داره.
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه هزینه گرفتن دسته چک چقدره؟اگه بانکها فرق میکنند Bank of America مد نظر هست و اینکه چه تعدادی داره؟
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-29 ساعت 07:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-29 ساعت 07:19 توسط mhz_ir.)
والا امریکا بانک اولش بهم 4-3 تا بیشتر نداد الانم فقط برای دادن اجاره میخام و زیر 10 تا کارمو راه میندازه.پس کمتر از 150 تا نمیدن؟!متاسفانه شرایطم طوری نیست بخام بانک دیگه حساب باز کنم همینم زیادیه!
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان میگفت که بانک آف آمریکا و چیس برا مشتری های عادی سرویس خوبی ندارند چون هدفشون ماها نیست. برعکسدبانک های کوچیکتر سرویس بهتری دارن.
ولس فارگو بانگ کوچیکی نیست ولی اگه بتونید با اطلاعات وارد بانک بشید و حساب باز کنید، میتونید سرویستون رو کامل و بدون هزینه های ماهیانه بگیرید.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!