ارسالها: 2,339
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
102
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 01:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 02:06 توسط yami.)
بانکهایی که طرف حسابشون معمولا مشتری های خاص هستن وجود دارن و معمولا توی هر شهر هم ممکنه یک شعبه بیشتر نداشته باشن و معمولا در ساختمانهای تجاری و در طبقات بالا تاسیس میشن که اصلا جلوی چشم هم نباشن!
اما چیس بنک و بنک آو آمریکا تمرکزی زیادی روی عامه مردم دارند.
در ضمن با اینکه همانطور که سعید عزیز گفتن سیستم پستی اینجا بسیار مطمئن هست اما به شخصه از تجارب خیلی ها درس گرفتم که در مورد پرداخت بیل ها به چک و پست اعتماد نکنم.
مشکل اول این هست که باید پول تمبر بدم! بذارم تو پاکت، لیسش بزنم، ببرم بندازم صندوخ پست!
نخوام بندازم صندوخ پست هم باید بندازم تو صندوق پست مجتمع که پستجی که میاد اونم برداره ببره اما چه اعتباری که یک ورق کاغذه دیگه، وسط بسته و نامه هاش گم نشد؟
مشکل دوم اینه که اصلا گم شد! ظاهرا چکی هست که هیچ کس بجز کسی که به نامش هست نمیتونه استفاده کنه و مثل ایران هم زیاد به اینکه چند تا از چکهای آدم هنوز کش نشده برای گرفتن دسته چک بعدی گیر نمیدن، اما مشکل اینجاست که بخاطر نرسیدن یا دیر رسیدن چک بیل، آدم باید جریمه بده! که برای کارتهای اعتباری از حوالی 35 دولار برای بار اول شروع میشه.
مشکل سوم هم شرکتهای کلاهبردار هستن. برای مثال خدا نکنه آدم با یکی از این شرکتها درگیر بیوفته. هر چی چک بفرستی ممکنه بگن نرسیده و کش نکن تا سررسیدش برسه و جریمه کنن و مشکلات دیگه که به شخصه این مورد رو در مورد پرداخت ماهیانه های وام منزل دیدم.
بنابراین پرداخت آنلاین با «کارت اعتباری» و نه دبیت کارت که فرادپروتکشن نداره، بهترین کار هست. همان لحظه آنی آدم میبینه که انجام شد و شماره پیگیری به ایمیل آدم فرستاده شد. دیگه فردا نمیتونن بزنن زیرش.
فقط در مورد پرداخت قبوض با کارت اعتباری تون حواستون باشه که بصورت اتوماتیک تنظیم نکنید که هر چی مبلغ قبض بود کم کنه چون اگه اشتباهی بوده باشه و زیاد بردارن، دوباره پس گرفتنش مکافاته و تازه اگه اون لحظه کارتتون هم اعتبار نداشته باشه ممکنه بخاطر باونس کردن تراکنش یک جریمه ای هم بکنن.
البته همه شرکتها کارت اعتباری قبول نمی کنن و بعضی ها فقط با حساب چکینگ از طریق ACH یا همان اتاق پایاپای چکهای الکترونیکی انجام میدن که بازم مشکل خاصی نیست اگه شرکت معتبره ولی حواستون باشه اولا یک حساب چکینگ جدا برای پرداخت قبوض داشته باشین که من از حساب دیسکاوربانک م استفاده میکنم و ثانیا تاکیدا بصورت اتوماتیک ست نکنید.
کمی پیجیده به نظر رسید ولی در کل خیلی راحته!
یک حساب چکینگ جدا برای پرداخت قبوض. هر ماه کمی بیش از مقداری که معمولا بیل هاتون هست بهش پول بذارین که معمولا آنلاین هم میشه انجام داد و هر بیلی که اومد، برین آنلاین دستی پرداختش کنید! به همین راحتی، به همین خوشمزگی، ماکارونی رشد!!
ارسالها: 974
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Nov 2010
رتبه:
68
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی در مورد بانک PNC اطلاعاتی داره یا اصلا اونجا حساب داره؟!
ظاهراً بانک غالب در پیتسبورگ این بانک هست.
ارسالها: 63
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2012
رتبه:
3
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من چند روز پیش برای دومین بار وارد امریکا شدم و 6 ماه پیش حساب چکینگ باز کردم و این دفعه حساب سیوینگ باز کرده و مقداری پول تو حسابم گذاشتم خود مسئول بانک پیشنهاد داد که برات کردیت کارت اپلای کنم منم گفتم خیلی ام خوب بعد از چند روز ایمیل اومد که کارتتان در راه است و خواسته که کارت را اکتیو کنم. من رفتم توی سایت بانک او امریکا و دیدم یک حساب به حسابم اضافه شده که اسمش هست Bankamericard cash rewards platinum plus visa و 1000دلار کردیت لاین کل داره و 200 دلار نوشته کش کردیت لاین. حالا چندتا سوال داشتم لطفا دوستانی که میدونند جواب بدند ممنون میشم. 1 - آیا این سکیور کردیت است و بعد از اکتیو شدن پول از حساب خودم برمی داره؟ 2 - معنی کردیت لاین و اون 1000 دلار و 200 دلار چیه؟ 3 - توی مشخصات این کارت یک جایی خوندم که برای خرید از فروشگاه یا پمپ بنزین 1 تا 3 درصد پول بهم بر می گرده جریان چیه؟ و آخرین سوال من تا 5 ماه دیگه به امریکا نمی روم آیا بهتره الان کارتو فعال کنم یا 5 ماه دیگه که رفتم اگه فعال نکنم نمی سوزه؟
ارسالها: 2,339
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
102
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم! بعید میدونم سکیور کردیت باشه چون اگه بود مینوشت. 1000 دولار کردیت لاین یعنی میتونین هر ماه تا 1000 دولار خرید کنید و در آخر ماه پرداخت کنید ولی اگه بخواهید بیشتر از 1000 دولار خرید کنید باید قبل از سررسید ماه بالانستون رو پرداخت کرده و یکی دو روز بعد که بالانستون صفر شد دوباره با کارت خرید بکنید. البته اساسا بهتر است که قبل از سر رسید حساب در ماه شما بالانستون رو پرداخت کنید تا بیل که براتون صادر میشه یا صفر باشه یا مقدار کمی باشه. این کار کردیت اسکور شما رو به مرور زمان بالا میبره! یک نکته کنکوری هست که هر کسی نمیدونه.
در ضمن سعی کنید بیش از یک سوم کردیت لاین یا کردیت لیمیت تون رو اجازه ندین که در بیل نشان داده بشه چون به ضرر کردیت اسکورتون هست. اگه استفاده تون در مثلا این ماه بیش از سیصد دولار بود یا همه بالانس رو یا حداقل تا مقداری که بالانس رو تا سیصد دولار پایین بیاره قبل از بسته شدن ماهانه حساب و صدور بیل پرداخت کنید. اینکه چه روزی در ماه حساب بسته و چند روز بعدش بیل صادر میشه رو از بانک بپرسید ولی بخاطر تعداد روزهای متفاوت ماهها بین 28 تا 31 روز ممکنه بعضی موسسات بجای روز در ماه از فرمول هر 28 روز یک بار استفاده کنن و باعث چرخشی شدن اون روز بشه.
200 دولار هم یعنی اگه مثلا برین از پابلیکس یا والمارت خرید بکنید و اونا امکان کش بک داشته باشن میتونین بعد از خرید بگین که از حسابم به من اینقدر پول نقد بده، لازم دارم! برای حساب شما نهایت هر ماه 200 دولار میدن و میزنن تو حسابتون والبته برای کردیت کار این مزیت هزینه اضافی داره ولی برای دبیت کارت نه.
کش بک ریوارد هم یکی از مزایای صادر کننده کارت شماست که به ازای خرید از همه جا یا از جاهایی مشخص که ممکنه ثابت باشه یا هر ماه در سایت اعلام کنن، بین این درصدها بهتون جایزه میدن و بهتون برگشت میدن. حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین.
کارت رو تا یک مدتی فعال نکنید به حساب اینکه به دستتون نرسیده باطل میکنن.
معمولا هم اگه در طول یک بازه دوازده تا هجده ماهه اگه تراکنشی در کردیت کارت نباشه با اطلاع قبلی با بدون اطلاع قبلی کارت رو میبندن.
ارسالها: 2,339
موضوعها: 17
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
102
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-22 ساعت 05:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-23 ساعت 03:22 توسط yami.)
تا جایی که میدونم در اروپا هم ظاهرا خرید بنزین با کردیت کارت هزینه اضافه نداره اما در آمریکا تا جایی که من میدونم قیمت بنزین رو که به تابلو میزنن قیمت کش یا نقدش هست. حتی بعضی پمپ بنزینها ممکنه کلمه CASH رو هم بغلش کوچک نوشته باشند.
ممکنه بپرسید که علت این هزینه چیه؟ علتش اینه که درامد پمپ بنزین ها از بنزین مخصوصا با توجه به نوسان قیمت بنزین بسیار حساس هست. یعنی با چند سنت اینور اونور شدن طرف درامد روزانه اش یک عالمه تغییر میکنه.
از طرفی شرکتهای کردیت کارت هم برای هر تراکنش یک مبلغ پایه و احیانا یک مبلغ درصدی شارژ میکنن. حالا این پمپ بنزینیه بنده خدا بیا قیمت نقد و با کردیت یکی بده، باید به ازای هر موتوری که میاد نیم گالن بنزین میزنه هم مثلا یک دولار هزینه شارژ کردیت کارت بده!! (البته معمولا تفاوت قیمت در حد ده سنت در هر گالن هست یا کمی اینور اونور. برای بچه مایه دارها مایه ای نیست!!)
در مورد مسئله امنیت هم بخاطر در دید کامل نبودن پمپ ها یا اصلا کلک بازی کارگر خود پمپ بنزینها احتمال نصب دستگاههایی که شماره کارت رو از روی نوار مغناطیسی و یا حتی بصورت تصویری ضبط کنه روی پمپ ها هست. بنابرین سعی کنید هم بخاطر هزینه هم بخاطر امنیت بنزین رو نقد بخرید اما اگه مصرف بنزینتون بالاست میتونین مثل من یک کردیت کارت مخصوص بنزین مثلا از Mobil یا SHELL یا هر شرکت مورد علاقه تون که به پمپ بنزینش بیش از همه میرید بگیرید. البته گرفتن کارت MOBIL که روی EXXON هم کار میکنه کمی راحتتر از بقیه هست و یا Valero. حتما هم تاکید کنید که فقط کارت بنزینش رو میخواهید و نه کارت ویزا یا مستر شو که هر جا بشه باهاش خرید کرد.
اینطوری هم خرید بنزینتون میره به حساب کردیت و کردیت اسکورتون بالا میره و هم اینکه با این کارتها شرکت هزینه بنزین رو عین نقد حساب میکنه. دنگ فنگ داخل رفتن و پول بده بستان کردن هم نداره. خدای نکرده اتفاقی هم بیوفته براش کارت خود شرکته و پمپ خود شرکت. راست و ریس کردنش خیلی راحتتره.
البته با کارتهای Exxon یا Mobil در فروشگاههای پمپ بنزین هر دوی این شرکتها هم میشه چیز میز خرید. در ضمن میشه حتی کش بک هم تا مقداری گرفت با اینکه کارت بنزین هست ولی یک کوچولو شبیه کردیت کار میکنه در POSهای فروشگاههای پمپ بنزینهای خودشون. من که راضیم.
فقط حواستون باشه که این کارتها هم عین کردیت کارت یا بیش از یک سوم کردیت لیمیتش رو استفاده نکنید و یا اگه مثلا مسافرت رفتین و مجبور شدین بیشترش رو استفاده کنید، حتما شارژش کنید و یکی دو روز بعد دوباره میتونین استفاده کنید و اینطوری مثلا اگه کردیت لیمیتش 500 دولاره و اول ماه رفتین سفر و تا دهم ماه 400 دولار بنزین زدین، اون 400 دولار رو دهم ماه از سایت پرداخت کنید و مثلا دوازدهم ماه که دیدین تو سایت بالانستون دوباره صفر شده و پول به حساب نشسته، باز میتونین بنزین بزنین و اینطوری مثلا تا آخر ماه اگه قرار باشه که 2000 دولار بنزین بزنین هم همشو با کردیت کار زدین و از گردش حسابتون استفاده کردین و هم قبل از بسته شدن حساب ماهانه هم بالانس رو دادین و درصد کردیت به دبیتون پایین نیومده.
*در ضمن هر پمپ بنزینی هم همه جا نیست. اینجا در جنوب فلوریدا یک عالمه Mobil هست و منم اونو گرفتم. رفتیم سفر آلاباما اصلا چند تا بیشتر ندیدیم (و به سختی هماهنگ کردیم مسیر رو که همش از Mobil بنزین بزنیم) ولی بجاش پر بود از Marathon که اصلا فلوریدا خیلی کمه