کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2013-09-29 ساعت 07:19)mhz_ir نوشته:  والا آمریکا بانک اولش بهم 4-3 تا بیشتر نداد الانم فقط برای دادن اجاره میخام و زیر 10 تا کارمو راه میندازه.پس کمتر از 150 تا نمیدن؟!متاسفانه شرایطم طوری نیست بخام بانک دیگه حساب باز کنم همینم زیادیه!

شما میتونید به صورت آنلاین و با قیمت کم سفارش بدین (حدود ۶ دلار)

یک نمونه از سایت هاش اینه : order cheque

در ضمن میتونید بسته به سلیقتون طرحش رو هم انتخاب کنین :
http://www.walmartchecks.com/line.aspx?l...der+checks
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mhz_ir ، amin arefi ، sce ، AFSHIN-PIC ، آلیس-1980
بانکهایی که طرف حسابشون معمولا مشتری های خاص هستن وجود دارن و معمولا توی هر شهر هم ممکنه یک شعبه بیشتر نداشته باشن و معمولا در ساختمانهای تجاری و در طبقات بالا تاسیس میشن که اصلا جلوی چشم هم نباشن!
اما چیس بنک و بنک آو آمریکا تمرکزی زیادی روی عامه مردم دارند.
در ضمن با اینکه همانطور که سعید عزیز گفتن سیستم پستی اینجا بسیار مطمئن هست اما به شخصه از تجارب خیلی ها درس گرفتم که در مورد پرداخت بیل ها به چک و پست اعتماد نکنم.
مشکل اول این هست که باید پول تمبر بدم! بذارم تو پاکت، لیسش بزنم، ببرم بندازم صندوخ پست!
نخوام بندازم صندوخ پست هم باید بندازم تو صندوق پست مجتمع که پستجی که میاد اونم برداره ببره اما چه اعتباری که یک ورق کاغذه دیگه، وسط بسته و نامه هاش گم نشد؟
مشکل دوم اینه که اصلا گم شد! ظاهرا چکی هست که هیچ کس بجز کسی که به نامش هست نمیتونه استفاده کنه و مثل ایران هم زیاد به اینکه چند تا از چکهای آدم هنوز کش نشده برای گرفتن دسته چک بعدی گیر نمیدن، اما مشکل اینجاست که بخاطر نرسیدن یا دیر رسیدن چک بیل، آدم باید جریمه بده! که برای کارتهای اعتباری از حوالی 35 دولار برای بار اول شروع میشه.
مشکل سوم هم شرکتهای کلاهبردار هستن. برای مثال خدا نکنه آدم با یکی از این شرکتها درگیر بیوفته. هر چی چک بفرستی ممکنه بگن نرسیده و کش نکن تا سررسیدش برسه و جریمه کنن و مشکلات دیگه که به شخصه این مورد رو در مورد پرداخت ماهیانه های وام منزل دیدم.
بنابراین پرداخت آنلاین با «کارت اعتباری» و نه دبیت کارت که فرادپروتکشن نداره، بهترین کار هست. همان لحظه آنی آدم میبینه که انجام شد و شماره پیگیری به ایمیل آدم فرستاده شد. دیگه فردا نمیتونن بزنن زیرش.
فقط در مورد پرداخت قبوض با کارت اعتباری تون حواستون باشه که بصورت اتوماتیک تنظیم نکنید که هر چی مبلغ قبض بود کم کنه چون اگه اشتباهی بوده باشه و زیاد بردارن، دوباره پس گرفتنش مکافاته و تازه اگه اون لحظه کارتتون هم اعتبار نداشته باشه ممکنه بخاطر باونس کردن تراکنش یک جریمه ای هم بکنن.
البته همه شرکتها کارت اعتباری قبول نمی کنن و بعضی ها فقط با حساب چکینگ از طریق ACH یا همان اتاق پایاپای چکهای الکترونیکی انجام میدن که بازم مشکل خاصی نیست اگه شرکت معتبره ولی حواستون باشه اولا یک حساب چکینگ جدا برای پرداخت قبوض داشته باشین که من از حساب دیسکاوربانک م استفاده میکنم و ثانیا تاکیدا بصورت اتوماتیک ست نکنید.
کمی پیجیده به نظر رسید ولی در کل خیلی راحته!
یک حساب چکینگ جدا برای پرداخت قبوض. هر ماه کمی بیش از مقداری که معمولا بیل هاتون هست بهش پول بذارین که معمولا آنلاین هم میشه انجام داد و هر بیلی که اومد، برین آنلاین دستی پرداختش کنید! به همین راحتی، به همین خوشمزگی، ماکارونی رشد!!
پاسخ
(2013-10-03 ساعت 01:59)yami نوشته:  فقط در مورد پرداخت قبوض با کارت اعتباری تون حواستون باشه که بصورت اتوماتیک تنظیم نکنید.....
یک حساب چکینگ جدا برای پرداخت قبوض. هر ماه کمی بیش از مقداری که معمولا بیل هاتون هست بهش پول بذارین که معمولا آنلاین هم میشه انجام داد و هر بیلی که اومد، برین آنلاین دستی پرداختش کنید! به همین راحتی، به همین خوشمزگی، ماکارونی رشد!!

یامی خوشمزه جان اخه یکی دوتا بیل که نیست که! همه هم در یک تاریخ نمی ایند که ادم یک دو روزی مشغول بشه به بیل پرداخت کردن بعد بره تا ماه بعد.

من الان شمردم می بینم هر ماه 15 تا بیل میاد که هر کدوم یک تاریخیه. تنها راهش همون اتوماتیک ست هست البته نه برای همه.
من یکی دوبار دیرکرد داشتم که هم جریمه شدم هم دیرکرده دیگه. بده!

به نظرم اتوماتیک برای بعضی هاشون خوبه. ولی کردیت ها را باید دستی پرئاخت کرد.
پاسخ
(2013-10-03 ساعت 03:16)User نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 01:59)yami نوشته:  فقط در مورد پرداخت قبوض با کارت اعتباری تون حواستون باشه که بصورت اتوماتیک تنظیم نکنید.....

یامی خوشمزه جان اخه یکی دوتا بیل که نیست که! همه هم در یک تاریخ نمی ایند که ادم یک دو روزی مشغول بشه به بیل پرداخت کردن بعد بره تا ماه بعد.

من الان شمردم می بینم هر ماه 15 تا بیل میاد که هر کدوم یک تاریخیه. تنها راهش همون اتوماتیک ست هست البته نه برای همه.

با سلام
من خیلی منظور شما رو نفهمیدم بخصوص از دستی پرداخت کردن کردیت و یا آنلاین دستی پرداخت کردن !!!
ضمنآ شما تقریبآ همه بیل هاتون رو میتونید دودیتش (due date) رو تغییر بدید طوریکه همه بیلهاتون توی یک یا دو روز باشن و بازهم تقریبأ میشه همه رو آنلاین پرداخت کرد. البته من یکبار از این فروشگاههای کلاه بردار کردیت گرفتم و با اینکه آنلاین پرداخت کرده بودم باز هم منو شارژ کردن که البته با کلی کلنجار درست شد ولی بعدش بانکم بهم گفت بهتره تمام بیلهاتو از قسمت pay bill سایت بانک انجام بدی نه سایت فروشگاهها و یا سایر جاها چون اینجوری ما در صورتیکه سایت اونها اجازه واریز نده یا خراب باشه خودمون پیگیری میکنیمو دیگه نمیتونن شما رو شارژ کنن.

پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Saeedv13 ، amir82 ، amin arefi ، valencia ، sce ، MEHR52 ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2013-10-03 ساعت 03:16)User نوشته:  

والا من بیل کلنگ زیاد ندارم. یکی برای آب و برق با هم در یک فیش میاد، تلفنهامون هم همه پری پید هست که بیل نداره.
میمونه کارت اعتباری هام. اونا هم که چهار تا دارم از هر مارک یه دونه! ویزا مستر دیسکاور آمریکن.
معمولا فقط از آمریکن استفاده میکنم و بقیه رو هر از چند ماه یک بار اگه یک خرید مثلا چند ده دولاری باشه میذارم رو یکی و میام خونه و در اولین فرصت هم حسابش رو صاف میکنم که اصلا نگران بیلش هم نباشم. بنابراین تنها بیل واقعی من مال کردیت کارت آمریکن من هست. اونم البته بخاطر مسائل کردیت اسکور، یادآور دارم برای خودم که یک هفته قبل از بسته شده حسابها همه حساب رو پرداخت میکنم و بیلم یا صفر میاد یا نهایتا چند دولاری که در این فاصله استفاده کردم.
به هر حال بیلها رو بهتره آنلاین پرداخت کنی. اگه شد با کردیت کارت و نشد با داشتن یک حساب چکینگ مخصوص و پرداخت اتوماتیک هم اگه اشتباهی در بیل باشه و اونا همه پول رو بردارن (تازه اگه همه اون مقدار در حسابت بوده باشه و باونس نشه!) بعد از اصلاح بیل پس گرفتن اون پول مکافات عظمی هست!
پاسخ
(2013-10-03 ساعت 01:12)omniali نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 07:19)mhz_ir نوشته:  والا آمریکا بانک اولش بهم 4-3 تا بیشتر نداد الانم فقط برای دادن اجاره میخام و زیر 10 تا کارمو راه میندازه.پس کمتر از 150 تا نمیدن؟!متاسفانه شرایطم طوری نیست بخام بانک دیگه حساب باز کنم همینم زیادیه!

خیلی ممنون ولی کمی جوابتون دیر به کمکم اومد.چون برای اجاره اول ماه مجبور شدم از خود بانک دسته چک بگیرم( 15$ پول) و چون گفتن یه هفته تا ده روز دیگه میاد مجبور شدم 5$ بدم money order بگیرم خلاصه پول زور دادمSad این سایت والمارت که دادین آپشن خوبیه زده یک باکس.شما گرفتید؟چون پیدا نکردم هر باکش چند تا داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2013-10-04 ساعت 08:37)mhz_ir نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 01:12)omniali نوشته:  

خیلی ممنون ولی کمی جوابتون دیر به کمکم اومد.چون برای اجاره اول ماه مجبور شدم از خود بانک دسته چک بگیرم( 15$ پول) و چون گفتن یه هفته تا ده روز دیگه میاد مجبور شدم 5$ بدم money order بگیرم خلاصه پول زور دادمSad این سایت والمارت که دادین آپشن خوبیه زده یک باکس.شما گرفتید؟چون پیدا نکردم هر باکش چند تا داره؟

راستش هنوز نه

چون من هم دقیقا مشکله شما رو داشتم اما یک بانک دیگه حساب داشتم که کلی‌ چک مجانی‌ داده بود موقع افتتاح حساب (Popular Community Bank)

این بانک همه‌چیش مجانیه اما همه جا شعبه نداره و خیلی‌ هم معروف نیست

شرمنده دیر شد ولی‌ چون دیر به دیر میام و دیدم مشکلی‌ بود که خودمم داشتم گفتم پاسخ بدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی در مورد بانک PNC اطلاعاتی داره یا اصلا اونجا حساب داره؟!
ظاهراً بانک غالب در پیتسبورگ این بانک هست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، آلیس-1980
(2013-10-10 ساعت 20:53)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی در مورد بانک PNC اطلاعاتی داره یا اصلا اونجا حساب داره؟!

من حساب ندارم ولی میدونم بانک خیلی خوبی هست.

در ضمن یک مطلبی هم اضافه کنم که اگه در بانک چیس بیش از 15000 دولار موجودی داشته باشین بهتون یک صندوخ عماناط کوچیک رایگان میدن. حدودا سه وجب طولشه و یک وجب کمتر عرضش و حدود 4 انگشت هم ارتفاعش!! از هیچی بهتره اگه کسی این همه مایه داشته باشه و خونه اش در تخته درست درمانی نداشته باشه. میتونن طلا جواهر خانمشون و یک هارد دیسک از اطلاعات و عکسها و فیلمهاشون بصورت بک آپ و مدارک شناسایی ایرانیشون و کپی رنگی تمام مدارک مهم آمریکاییشون و اگه خونه رسما در و تخته درستی نداره، حتی پاسپورتاشونم بذارن که البته این یک قلم زیاد سفارش نمیشه. چون ساعات کار صندوخ عماناط مثل بانک هست و روزهای تعطیل هم چند ساعتی فقط باز هست.
در ضمن در آمریکا بخاطر ساخت خونه ها میتونم بگم بیشتر از دزد، استورم و طوفان و سونامی و گردباد و آتش سوزی و سیل هست که مدارک آدم رو در خونه تهدید میکنه. والا بخدا!
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، amir82 ، Saeedv13 ، amin arefi ، tartar ، mahbube ، sce ، MEHR52 ، Mahshiid ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2013-10-10 ساعت 21:34)yami نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 20:53)ghafari88 نوشته:  بچه ها کسی در مورد بانک PNC اطلاعاتی داره یا اصلا اونجا حساب داره؟!

من حساب ندارم ولی میدونم بانک خیلی خوبی هست.

در ضمن یک مطلبی هم اضافه کنم که اگه در بانک چیس بیش از 15000 دولار موجودی داشته باشین بهتون یک صندوخ عماناط کوچیک رایگان میدن. حدودا سه وجب طولشه و یک وجب کمتر عرضش و حدود 4 انگشت هم ارتفاعش!! از هیچی بهتره اگه کسی این همه مایه داشته باشه و خونه اش در تخته درست درمانی نداشته باشه. میتونن طلا جواهر خانمشون و یک هارد دیسک از اطلاعات و عکسها و فیلمهاشون بصورت بک آپ و مدارک شناسایی ایرانیشون و کپی رنگی تمام مدارک مهم آمریکاییشون و اگه خونه رسما در و تخته درستی نداره، حتی پاسپورتاشونم بذارن که البته این یک قلم زیاد سفارش نمیشه. چون ساعات کار صندوخ عماناط مثل بانک هست و روزهای تعطیل هم چند ساعتی فقط باز هست.
در ضمن در آمریکا بخاطر ساخت خونه ها میتونم بگم بیشتر از دزد، استورم و طوفان و سونامی و گردباد و آتش سوزی و سیل هست که مدارک آدم رو در خونه تهدید میکنه. والا بخدا!

خیلی از لطف شما ممنونم
بازم متشکر می شم اگر دیگر دوستان هم راجع به این بانک ( PNC ) اطلاعاتی دارند ( به صورت ملموس والا سایتش رو دیدم خودم Wink ) در اختیار بذارن.
شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، آلیس-1980
سلام دوستان من چند روز پیش برای دومین بار وارد امریکا شدم و 6 ماه پیش حساب چکینگ باز کردم و این دفعه حساب سیوینگ باز کرده و مقداری پول تو حسابم گذاشتم خود مسئول بانک پیشنهاد داد که برات کردیت کارت اپلای کنم منم گفتم خیلی ام خوب بعد از چند روز ایمیل اومد که کارتتان در راه است و خواسته که کارت را اکتیو کنم. من رفتم توی سایت بانک او امریکا و دیدم یک حساب به حسابم اضافه شده که اسمش هست Bankamericard cash rewards platinum plus visa و 1000دلار کردیت لاین کل داره و 200 دلار نوشته کش کردیت لاین. حالا چندتا سوال داشتم لطفا دوستانی که میدونند جواب بدند ممنون میشم. 1 - آیا این سکیور کردیت است و بعد از اکتیو شدن پول از حساب خودم برمی داره؟ 2 - معنی کردیت لاین و اون 1000 دلار و 200 دلار چیه؟ 3 - توی مشخصات این کارت یک جایی خوندم که برای خرید از فروشگاه یا پمپ بنزین 1 تا 3 درصد پول بهم بر می گرده جریان چیه؟ و آخرین سوال من تا 5 ماه دیگه به امریکا نمی روم آیا بهتره الان کارتو فعال کنم یا 5 ماه دیگه که رفتم اگه فعال نکنم نمی سوزه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
تبریک میگم! بعید میدونم سکیور کردیت باشه چون اگه بود مینوشت. 1000 دولار کردیت لاین یعنی میتونین هر ماه تا 1000 دولار خرید کنید و در آخر ماه پرداخت کنید ولی اگه بخواهید بیشتر از 1000 دولار خرید کنید باید قبل از سررسید ماه بالانستون رو پرداخت کرده و یکی دو روز بعد که بالانستون صفر شد دوباره با کارت خرید بکنید. البته اساسا بهتر است که قبل از سر رسید حساب در ماه شما بالانستون رو پرداخت کنید تا بیل که براتون صادر میشه یا صفر باشه یا مقدار کمی باشه. این کار کردیت اسکور شما رو به مرور زمان بالا میبره! یک نکته کنکوری هست که هر کسی نمیدونه.
در ضمن سعی کنید بیش از یک سوم کردیت لاین یا کردیت لیمیت تون رو اجازه ندین که در بیل نشان داده بشه چون به ضرر کردیت اسکورتون هست. اگه استفاده تون در مثلا این ماه بیش از سیصد دولار بود یا همه بالانس رو یا حداقل تا مقداری که بالانس رو تا سیصد دولار پایین بیاره قبل از بسته شدن ماهانه حساب و صدور بیل پرداخت کنید. اینکه چه روزی در ماه حساب بسته و چند روز بعدش بیل صادر میشه رو از بانک بپرسید ولی بخاطر تعداد روزهای متفاوت ماهها بین 28 تا 31 روز ممکنه بعضی موسسات بجای روز در ماه از فرمول هر 28 روز یک بار استفاده کنن و باعث چرخشی شدن اون روز بشه.
200 دولار هم یعنی اگه مثلا برین از پابلیکس یا والمارت خرید بکنید و اونا امکان کش بک داشته باشن میتونین بعد از خرید بگین که از حسابم به من اینقدر پول نقد بده، لازم دارم! برای حساب شما نهایت هر ماه 200 دولار میدن و میزنن تو حسابتون والبته برای کردیت کار این مزیت هزینه اضافی داره ولی برای دبیت کارت نه.
کش بک ریوارد هم یکی از مزایای صادر کننده کارت شماست که به ازای خرید از همه جا یا از جاهایی مشخص که ممکنه ثابت باشه یا هر ماه در سایت اعلام کنن، بین این درصدها بهتون جایزه میدن و بهتون برگشت میدن. حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین.
کارت رو تا یک مدتی فعال نکنید به حساب اینکه به دستتون نرسیده باطل میکنن.
معمولا هم اگه در طول یک بازه دوازده تا هجده ماهه اگه تراکنشی در کردیت کارت نباشه با اطلاع قبلی با بدون اطلاع قبلی کارت رو میبندن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali039 ، Saeedv13 ، sib 24 ، ghafari88 ، shimoda ، amin arefi ، tartar ، mrhj50 ، amir82 ، sce ، Mahshiid ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2013-10-20 ساعت 23:22)yami نوشته:  حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین...

ممنون ازاطلاعات مفیدتون.نکته کنکوری رونمیدونستم.Big Grinشما مطمئن هستیدباکردیت کارت بنزین بزنیم بیشترشارژمیکنند؟من همیشه باکردیت کارت بنزین میزنم ولی تغییرقیمتی ندیدم!!!
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، mrhj50 ، mahbube ، yami ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-10-21 ساعت 06:17)sib 24 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 23:22)yami نوشته:  حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین...

ممنون ازاطلاعات مفیدتون.نکته کنکوری رونمیدونستم.Big Grinشما مطمئن هستیدباکردیت کارت بنزین بزنیم بیشترشارژمیکنند؟من همیشه باکردیت کارت بنزین میزنم ولی تغییرقیمتی ندیدم!!!
من هم با نظر شما موافقم وفقط بعضی از پمپ بنزینها مثل آرکو خرید با کردیت کارت را شارژمی کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، sib 24 ، AFSHIN-PIC
تا جایی که میدونم در اروپا هم ظاهرا خرید بنزین با کردیت کارت هزینه اضافه نداره اما در آمریکا تا جایی که من میدونم قیمت بنزین رو که به تابلو میزنن قیمت کش یا نقدش هست. حتی بعضی پمپ بنزینها ممکنه کلمه CASH رو هم بغلش کوچک نوشته باشند.
ممکنه بپرسید که علت این هزینه چیه؟ علتش اینه که درامد پمپ بنزین ها از بنزین مخصوصا با توجه به نوسان قیمت بنزین بسیار حساس هست. یعنی با چند سنت اینور اونور شدن طرف درامد روزانه اش یک عالمه تغییر میکنه.
از طرفی شرکتهای کردیت کارت هم برای هر تراکنش یک مبلغ پایه و احیانا یک مبلغ درصدی شارژ میکنن. حالا این پمپ بنزینیه بنده خدا بیا قیمت نقد و با کردیت یکی بده، باید به ازای هر موتوری که میاد نیم گالن بنزین میزنه هم مثلا یک دولار هزینه شارژ کردیت کارت بده!! (البته معمولا تفاوت قیمت در حد ده سنت در هر گالن هست یا کمی اینور اونور. برای بچه مایه دارها مایه ای نیست!!)
در مورد مسئله امنیت هم بخاطر در دید کامل نبودن پمپ ها یا اصلا کلک بازی کارگر خود پمپ بنزینها احتمال نصب دستگاههایی که شماره کارت رو از روی نوار مغناطیسی و یا حتی بصورت تصویری ضبط کنه روی پمپ ها هست. بنابرین سعی کنید هم بخاطر هزینه هم بخاطر امنیت بنزین رو نقد بخرید اما اگه مصرف بنزینتون بالاست میتونین مثل من یک کردیت کارت مخصوص بنزین مثلا از Mobil یا SHELL یا هر شرکت مورد علاقه تون که به پمپ بنزینش بیش از همه میرید بگیرید. البته گرفتن کارت MOBIL که روی EXXON هم کار میکنه کمی راحتتر از بقیه هست و یا Valero. حتما هم تاکید کنید که فقط کارت بنزینش رو میخواهید و نه کارت ویزا یا مستر شو که هر جا بشه باهاش خرید کرد.
اینطوری هم خرید بنزینتون میره به حساب کردیت و کردیت اسکورتون بالا میره و هم اینکه با این کارتها شرکت هزینه بنزین رو عین نقد حساب میکنه. دنگ فنگ داخل رفتن و پول بده بستان کردن هم نداره. خدای نکرده اتفاقی هم بیوفته براش کارت خود شرکته و پمپ خود شرکت. راست و ریس کردنش خیلی راحتتره.
البته با کارتهای Exxon یا Mobil در فروشگاههای پمپ بنزین هر دوی این شرکتها هم میشه چیز میز خرید. در ضمن میشه حتی کش بک هم تا مقداری گرفت با اینکه کارت بنزین هست ولی یک کوچولو شبیه کردیت کار میکنه در POSهای فروشگاههای پمپ بنزینهای خودشون. من که راضیم.
فقط حواستون باشه که این کارتها هم عین کردیت کارت یا بیش از یک سوم کردیت لیمیتش رو استفاده نکنید و یا اگه مثلا مسافرت رفتین و مجبور شدین بیشترش رو استفاده کنید، حتما شارژش کنید و یکی دو روز بعد دوباره میتونین استفاده کنید و اینطوری مثلا اگه کردیت لیمیتش 500 دولاره و اول ماه رفتین سفر و تا دهم ماه 400 دولار بنزین زدین، اون 400 دولار رو دهم ماه از سایت پرداخت کنید و مثلا دوازدهم ماه که دیدین تو سایت بالانستون دوباره صفر شده و پول به حساب نشسته، باز میتونین بنزین بزنین و اینطوری مثلا تا آخر ماه اگه قرار باشه که 2000 دولار بنزین بزنین هم همشو با کردیت کار زدین و از گردش حسابتون استفاده کردین و هم قبل از بسته شدن حساب ماهانه هم بالانس رو دادین و درصد کردیت به دبیتون پایین نیومده.

*در ضمن هر پمپ بنزینی هم همه جا نیست. اینجا در جنوب فلوریدا یک عالمه Mobil هست و منم اونو گرفتم. رفتیم سفر آلاباما اصلا چند تا بیشتر ندیدیم (و به سختی هماهنگ کردیم مسیر رو که همش از Mobil بنزین بزنیم) ولی بجاش پر بود از Marathon که اصلا فلوریدا خیلی کمه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ghafari88 ، mrhj50 ، sce ، amir82 ، javadi436 ، deineath ، amiz.abdollah ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان