کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
با خوندن پست ها متوجه شدم که:
1- بالا بودن کردیت اسکور زیاد مهم نیست....مهم داشتن سابقه و حقوق بالاست
حالا اینجا یه مسئله پیش میاد که موقع تکس ریترن خیلی ها عنوان میکنند که حقوق سالانه زیر 30 هزارتا داشتند.
خوب این خودش یه مسئله است. چون موقع خرید خونه که حساب درامدی ات رو چک کنند میگن تو که گفتی حقوق زیر 30 هزار تا داشتی....قسم حضرت عباس رو باور کنند یا دم خروس!!!!!
پس یا باید به فکر تکس ریترن باشیم یا وام و غیره.
کسی از دوستان تجربه داره که هر دو رو بشه داشت؟؟
2- یکی از دوستان میگفت که هر دفعه که میرید اسکور کردیتتون رو چک میکنید از اسکورتون کم میشه!!!!
مثلا یه سایتی رو گفت به اسم Karma.com میگفت که اسکور کردیتت رو میده . اما در کل چک کردن اسکور هرفعه از اسکورتون کم میکنه!!!! چقدر این موضوع صحت داره؟؟
3- ما از wells fargoسکیور کردیت 300 دلاری برای خودم و همسرم جدا گرفتیم...چند ماهه....از کپیتان چند بار نامه اومده که بیاین کردیت 500 تایی بهتون بدم . ولی ما فعلا اقدام نکردیم...اگر همین سکیور خورمون رو ادامه بدیم فرقی نداره یا بهتره کردیت کپیتال وان رو بگیریم؟؟
4- غیر از خرید ماشین و خونه و اقساط مورد دیگه ای برای بردن کردیت نیست؟؟
چون ما خواسته و نا خواسته که قبض هامون رو پرداخت میکنیم.........نمیخواهیم هم خودمون رو درگیر قسط کنیم

منون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2013-10-23 ساعت 07:43)mitr.p نوشته:  با خوندن پست ها متوجه شدم که:
1- بالا بودن کردیت اسکور زیاد مهم نیست....مهم داشتن سابقه و حقوق بالاست
حالا اینجا یه مسئله پیش میاد که موقع تکس ریترن خیلی ها عنوان میکنند که حقوق سالانه زیر 30 هزارتا داشتند.
خوب این خودش یه مسئله است. چون موقع خرید خونه که حساب درامدی ات رو چک کنند میگن تو که گفتی حقوق زیر 30 هزار تا داشتی....قسم حضرت عباس رو باور کنند یا دم خروس!!!!!
پس یا باید به فکر تکس ریترن باشیم یا وام و غیره.
کسی از دوستان تجربه داره که هر دو رو بشه داشت؟؟
2- یکی از دوستان میگفت که هر دفعه که میرید اسکور کردیتتون رو چک میکنید از اسکورتون کم میشه!!!!
مثلا یه سایتی رو گفت به اسم Karma.com میگفت که اسکور کردیتت رو میده . اما در کل چک کردن اسکور هرفعه از اسکورتون کم میکنه!!!! چقدر این موضوع صحت داره؟؟
3- ما از wells fargoسکیور کردیت 300 دلاری برای خودم و همسرم جدا گرفتیم...چند ماهه....از کپیتان چند بار نامه اومده که بیاین کردیت 500 تایی بهتون بدم . ولی ما فعلا اقدام نکردیم...اگر همین سکیور خورمون رو ادامه بدیم فرقی نداره یا بهتره کردیت کپیتال وان رو بگیریم؟؟
4- غیر از خرید ماشین و خونه و اقساط مورد دیگه ای برای بردن کردیت نیست؟؟
چون ما خواسته و نا خواسته که قبض هامون رو پرداخت میکنیم.........نمیخواهیم هم خودمون رو درگیر قسط کنیم

منون

کردیت اسکور از فاکتورهای زیادی تشکیل شده و حتی هر شرکت اعتباری میتونه تعیین کنه که کدام فاکتورها براش در تعیین کردیت مشتریهاش مهمتر از بقیه هست. اینکه سابقه اش بیشتر باشه یا حقوق فعلی اش یا کلا کردیت اسکور هر چه باشه همان.
از جریان خونه زیاد خبردار نیستم. کلا با توجه به مشکلات خرید خانه در آمریکا اصلا سراغش نرفتم. خونه خوب که در عرض چند سال به گتو و جای بد تبدیل نشه، چیزی که در ایران ممکنه سالهای سال طول بکشه، در اینجا خیلی سریع اتفاق میوفته. حتی با داشتن خونه مخارجی مثل شارژ هیات امنا و نگهبانی و فضای سبز و استخر (حتی اگه آدم نیاز نداشته باشه) و بیمه منزل و مالیات سالیانه که گاها تا ماهی سیصد دولار برای یک خانه معمولی معمولی معموووولی هم میرسه خرید خونه رو اصلا معقول نمیکنه. با این وضع کار هم که امنیت شغلی نیست دست آدم رو برای نقل و انتقال به شهرهای دیگه برای کار میبنده.
البته کسی که بچه داره و کارشم کمی جا افتاده بهتره دیگه بخره و از خانه بدوشی رها بشه.
حقوق رو همینجوری که به دروغ نمیشه گفت. بالاخره یا طرف برای کسی کار کرده و حق و حقوقش مشخصه چی گرفته یا خودش شرکت داره و اونم حسابدار و بند و بساط داره. دروغ هم بگه کارش با کرام الکاتبین هست!! اینجا قتل رو ببخشن، فرار از مالیات و بیخیال نمیشن. از درد این مسئله خیلی از آمریکایی های ساکن کشورهای دیگه که قصد برگشتن ندارن، ترک تابعیت میکنن که هم به اون کشور و هم به آمریکا مالیات ندن.
چک کردیت دو جوره، سافت و هارد. سافت اونی هست که سایتهایی مثل کردیت سسامی و یا فایکو نشون میدن و تاثیری در کردیت اسکور نداره. هارد چک اونی هست که موقع تقاضای کردیت کارت یا وام خرید منزل یا خودرو انجام میشه و چون هر بار هارد چک انجام شده در کردیت هیستوری ذخیره میشه، به نوعی فاکتور منفی هست چون نشون میده که این فرد در جستجوی گرفتن کردیت یا وام بیشتر هست!! تاثیرش البته اگه کردیت رو گرفته باشین تقریبا چیزی نیست و در عرضی یک ماه برمیگرده اما اگه جواب منفی باشه، اونم میره باز تو هیستوری که به فلان دلیل ندادیم بهش کردیت و خوب نیست.
به نظر من بهتره که از کپیتال وان کردیت کارت رو بگیرید. چون با 300 دولار کردیت ولزفارگو شما نباید بیش از صد دولارش رو هر ماه استفاده کنید چون تاثیر منفی در کردیت اسکورتون میذاره یعنی آخر ماه درصد کردیت استفاده شده به کل کردیت شخص که به آژانسهای کردیت ارسال میشه برای شما بالا خواهد بود و این خوب نیست. برای جلوگیری از این کار مجبورید که در طول ماه هر وقت که بالانستون به صد دولار یعنی یک سوم کردیت لیمیتتون رسید هی پول واریز کنید و بعد دوباره خرید کنید که اینجوری نشه. دردسره...
تازه کردیتور ها هم اجازه نمیدن که در طول ماه هر چندبار که دلتون خواست بالانستون رو صفر کنید. ممکنه نهایتا دو یا سه بار اجازه بده.
بهتره که کپیتال وان رو بگیرد و اون سکیور کردیت رو ببندید. حتی اگه هزینه سالیانه داره. فقط مطمئن باشید که میدن. در نظر هم داشته باشید که این کارت رو باید تا سالها نگه دارید چون اولین کردیت کارتتون هست و بستن اون به شدت به کردیت هیستوری تون آسیب میرسونه. مخصوصا اگه فاصله کارت اول با کارت دومتون زیاد باشه مثلا 5 سال. اونوقت کار اول رو که ببندین سابقه کردیت تون یک دفعه از مثلا 10 سال به 5 سال افت میکنه!!
در ضمن اگه برای هر دوتون نفرستادن سعی کنید که کارت رو شیر با هم بگیرید که اگه دادن کردیت هیستوریش برای هر دوتون ثبت بشه.

توجه کنید که بحث سر خوب یا بد بودن یک کردیت کارت نیست. بحث سر اینه که هر کی که هست بالاخره یک کارتی به شما بده که اولا کردیت باشه و ثانیا راحتتر و زودتر کردیت لیمیتتون رو بالا ببره (که کاپیتال وان از همشون معمولن راحتتر و سهل گیر تره) تا مخارجون رو بیشتر و بیشتر به کردیت کارت منتقل کنید تا کردیت هیستوری تون بره بالا. اگه به کردیت اسکور نبود که اصلا خیلی از مردم عمرا خودشون رو درگیر کردیت کارت میکردن اما کردیت اسکور در زندگی اینجا خیلی مهمه.
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، ghafari88 ، sce ، Saeedv13 ، Danoosh ، sasbk ، amir82 ، mirman ، Mahshiid ، mitr.p ، mohamadtj ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2013-10-20 ساعت 23:22)yami نوشته:  تبریک میگم! بعید میدونم سکیور کردیت باشه چون اگه بود مینوشت. 1000 دولار کردیت لاین یعنی میتونین هر ماه تا 1000 دولار خرید کنید و در آخر ماه پرداخت کنید ولی اگه بخواهید بیشتر از 1000 دولار خرید کنید باید قبل از سررسید ماه بالانستون رو پرداخت کرده و یکی دو روز بعد که بالانستون صفر شد دوباره با کارت خرید بکنید. البته اساسا بهتر است که قبل از سر رسید حساب در ماه شما بالانستون رو پرداخت کنید تا بیل که براتون صادر میشه یا صفر باشه یا مقدار کمی باشه. این کار کردیت اسکور شما رو به مرور زمان بالا میبره! یک نکته کنکوری هست که هر کسی نمیدونه.
در ضمن سعی کنید بیش از یک سوم کردیت لاین یا کردیت لیمیت تون رو اجازه ندین که در بیل نشان داده بشه چون به ضرر کردیت اسکورتون هست. اگه استفاده تون در مثلا این ماه بیش از سیصد دولار بود یا همه بالانس رو یا حداقل تا مقداری که بالانس رو تا سیصد دولار پایین بیاره قبل از بسته شدن ماهانه حساب و صدور بیل پرداخت کنید. اینکه چه روزی در ماه حساب بسته و چند روز بعدش بیل صادر میشه رو از بانک بپرسید ولی بخاطر تعداد روزهای متفاوت ماهها بین 28 تا 31 روز ممکنه بعضی موسسات بجای روز در ماه از فرمول هر 28 روز یک بار استفاده کنن و باعث چرخشی شدن اون روز بشه.
200 دولار هم یعنی اگه مثلا برین از پابلیکس یا والمارت خرید بکنید و اونا امکان کش بک داشته باشن میتونین بعد از خرید بگین که از حسابم به من اینقدر پول نقد بده، لازم دارم! برای حساب شما نهایت هر ماه 200 دولار میدن و میزنن تو حسابتون والبته برای کردیت کار این مزیت هزینه اضافی داره ولی برای دبیت کارت نه.
کش بک ریوارد هم یکی از مزایای صادر کننده کارت شماست که به ازای خرید از همه جا یا از جاهایی مشخص که ممکنه ثابت باشه یا هر ماه در سایت اعلام کنن، بین این درصدها بهتون جایزه میدن و بهتون برگشت میدن. حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین.
کارت رو تا یک مدتی فعال نکنید به حساب اینکه به دستتون نرسیده باطل میکنن.
معمولا هم اگه در طول یک بازه دوازده تا هجده ماهه اگه تراکنشی در کردیت کارت نباشه با اطلاع قبلی با بدون اطلاع قبلی کارت رو میبندن.

سلام دوست گرامی از اطلاعات بسیار مفید شما خیلی خیلی ممنونم هستم من یک سوالی دیگه دارم چون یک مشکلی پیش اومده. همونطوریکه گفتم ایمیلی برای فعال کردن کردیت کارت برام اومده که روزهای اول خواستم از طریق آیکونی که در ایمیل گذاشته کارتو فعال کنم ولی چون و.ی.پ.ی.ا.ن. نداشتم انجام ندادم. حالا که و.ی.پ.ی.ا.ن را برای ورودی به سایت بانک تهیه کردم، وقتی وارد ایمیلم می شوم و می خواهم فعال کنم دیگه لینک را نمی شناسه و ظاهرا آیکون و آدرس مربوطه غیر فعال شده است. از طرفی دیگه شما فرمودید اگه فعال نکنم ممکنه کارت باطل بشه. فعلا هم کارت دست اقوام در امریکا می باشد لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم؟ باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 11:29)ali039 نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 23:22)yami نوشته:  تبریک میگم! بعید میدونم سکیور کردیت باشه چون اگه بود مینوشت. 1000 دولار کردیت لاین یعنی میتونین هر ماه تا 1000 دولار خرید کنید و در آخر ماه پرداخت کنید ولی اگه بخواهید بیشتر از 1000 دولار خرید کنید باید قبل از سررسید ماه بالانستون رو پرداخت کرده و یکی دو روز بعد که بالانستون صفر شد دوباره با کارت خرید بکنید. البته اساسا بهتر است که قبل از سر رسید حساب در ماه شما بالانستون رو پرداخت کنید تا بیل که براتون صادر میشه یا صفر باشه یا مقدار کمی باشه. این کار کردیت اسکور شما رو به مرور زمان بالا میبره! یک نکته کنکوری هست که هر کسی نمیدونه.
در ضمن سعی کنید بیش از یک سوم کردیت لاین یا کردیت لیمیت تون رو اجازه ندین که در بیل نشان داده بشه چون به ضرر کردیت اسکورتون هست. اگه استفاده تون در مثلا این ماه بیش از سیصد دولار بود یا همه بالانس رو یا حداقل تا مقداری که بالانس رو تا سیصد دولار پایین بیاره قبل از بسته شدن ماهانه حساب و صدور بیل پرداخت کنید. اینکه چه روزی در ماه حساب بسته و چند روز بعدش بیل صادر میشه رو از بانک بپرسید ولی بخاطر تعداد روزهای متفاوت ماهها بین 28 تا 31 روز ممکنه بعضی موسسات بجای روز در ماه از فرمول هر 28 روز یک بار استفاده کنن و باعث چرخشی شدن اون روز بشه.
200 دولار هم یعنی اگه مثلا برین از پابلیکس یا والمارت خرید بکنید و اونا امکان کش بک داشته باشن میتونین بعد از خرید بگین که از حسابم به من اینقدر پول نقد بده، لازم دارم! برای حساب شما نهایت هر ماه 200 دولار میدن و میزنن تو حسابتون والبته برای کردیت کار این مزیت هزینه اضافی داره ولی برای دبیت کارت نه.
کش بک ریوارد هم یکی از مزایای صادر کننده کارت شماست که به ازای خرید از همه جا یا از جاهایی مشخص که ممکنه ثابت باشه یا هر ماه در سایت اعلام کنن، بین این درصدها بهتون جایزه میدن و بهتون برگشت میدن. حواستون باشه که خرید با کردیت کارت از دستگاه پمپ در پمپ بنزین کاری غیر ایمن بوده و در ضمن قیمت بنزین هم اضافه حساب میشه. اگه اصرار به این کار دارید یک گس کارت بگیرید که مثلا مال موبیل یا اکسون باشه و فقط مخصوص بنزین.
کارت رو تا یک مدتی فعال نکنید به حساب اینکه به دستتون نرسیده باطل میکنن.
معمولا هم اگه در طول یک بازه دوازده تا هجده ماهه اگه تراکنشی در کردیت کارت نباشه با اطلاع قبلی با بدون اطلاع قبلی کارت رو میبندن.

سلام دوست گرامی از اطلاعات بسیار مفید شما خیلی خیلی ممنونم هستم من یک سوالی دیگه دارم چون یک مشکلی پیش اومده. همونطوریکه گفتم ایمیلی برای فعال کردن کردیت کارت برام اومده که روزهای اول خواستم از طریق آیکونی که در ایمیل گذاشته کارتو فعال کنم ولی چون و.ی.پ.ی.ا.ن. نداشتم انجام ندادم. حالا که و.ی.پ.ی.ا.ن را برای ورودی به سایت بانک تهیه کردم، وقتی وارد ایمیلم می شوم و می خواهم فعال کنم دیگه لینک را نمی شناسه و ظاهرا آیکون و آدرس مربوطه غیر فعال شده است. از طرفی دیگه شما فرمودید اگه فعال نکنم ممکنه کارت باطل بشه. فعلا هم کارت دست اقوام در آمریکا می باشد لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم؟ باتشکر

معمولا فعالسازی کارت با تماس با شماره تلفنی که روی کارت برچسب کردن انجام میشه. من نمیدونم اون ایمیله چیه. احتمالا اون فعالسازی اکانت تون در سایت بانک هست. این لینکها هم معمولا یکی دو سه روز بیشتر اعتبار ندارن. دوباره در سایت ثبت نام کنید. به فامیلتون بگید با اون شماره روی کارت تماس بگیره ولی بهتره خودتون این کار رو بکنید چون ممکنه فعالسازی توسط اپراتور انسانی باشه و سوال بپرسه و فامیلتون ندونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، ali039 ، msnfx ، reza_norouzi ، آلیس-1980
به نظر شما بهتر نیست که ما پولهامون رو به جای یک بانک تو چند بانک مختلف نگهداری کنیم ؟
بهترین بانکی که کامل ترین سرویس بانکی رو بدون شارژ کردن اضافه می دهد کدومه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 02:11)marco250 نوشته:  به نظر شما بهتر نیست که ما پولهامون رو به جای یک بانک تو چند بانک مختلف نگهداری کنیم ؟

پول شما تا 250 هزار دولار توسط دولت یا بیمه یا یک همچین چیزی تضمینه. اگه بیشتر از این دارین طبیعتا بهتره در چند بانک نگه دارین مگه اینکه بیزنسمن باشین و با بانکهای شاخص جهانی در حال کار باشین. بغیر از این داشتن حساب در چند بانک مختلف مزیتی نداره به نظر من. اگه هم در مورد مسئله کارت عابربانک هست صحبتتون باید عرض کنم که با گرفتن یک دبیت کارت از Discover به بیش از شصت هزار عابربانک دسترسی رایگان خواهید داشت. این یعنی سه برابر تعداد عابربانکهای چیس یا چهار و نیم برابر عابربانکهای بانک آو آمریکا اگه اشتباه نکنم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، sasbk ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx ، آلیس-1980
(2013-10-25 ساعت 02:16)yami نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 02:11)marco250 نوشته:  به نظر شما بهتر نیست که ما پولهامون رو به جای یک بانک تو چند بانک مختلف نگهداری کنیم ؟

پول شما تا 250 هزار دولار توسط دولت یا بیمه یا یک همچین چیزی تضمینه. اگه بیشتر از این دارین طبیعتا بهتره در چند بانک نگه دارین مگه اینکه بیزنسمن باشین و با بانکهای شاخص جهانی در حال کار باشین. بغیر از این داشتن حساب در چند بانک مختلف مزیتی نداره به نظر من. اگه هم در مورد مسئله کارت عابربانک هست صحبتتون باید عرض کنم که با گرفتن یک دبیت کارت از Discover به بیش از شصت هزار عابربانک دسترسی رایگان خواهید داشت. این یعنی سه برابر تعداد عابربانکهای چیس یا چهار و نیم برابر عابربانکهای بانک آو آمریکا اگه اشتباه نکنم!!

منظور من بحث امنیت و بیمه نیست. موضوع داشتن همه امکانات بانکی بدون شازژ شدن توسط بانکه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 04:18)marco250 نوشته:  

منظور من بحث امنیت و بیمه نیست. موضوع داشتن همه امکانات بانکی بدون شازژ شدن توسط بانکه.

منظورتون کدام امکانات هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-25 ساعت 04:22)yami نوشته:  

Unlimited banking transactions
Free safety deposit box
Free Personalized cheques
Free Certified cheques and money orders
Waive Premium credit card annual fee
Waive account monthly fee
No fee for non-Bank ATM use
...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-25 ساعت 06:28)marco250 نوشته:  

Free safety deposit box
...

اولی که متوجه نشدم چی هست. تنها تراکنشی که بانک چیس بیش از شش بار در ماه رو هزینه کم میکنه تراکنش انتقال پول از حساب سیوینگ به چکینگ خود آدم هست.
دومی هم بانک چیس همانطور که قبلا هم در همین تاپیک نوشتم برای حساب بالای پانزده هزار دولار موجودی یک جعبه امانات میده اما خیلی کوچیک هست ولی دراز. توش میشه مدارک رو لوله کرد و جا داد و همینطور هارد دیسک اینجور چیزها. با همین موجودی میشه مورد مانی اوردر رایگان رو هم گرفت. فقط باید موجودی بیش از پانزده هزار دولار رو حفظ کرد تا نوع حساب بالاتر از نوع معمولی باشه.
چک شخصی اینا هم نمیدونم واقعا ارزش داشته باشه. بعضی ها میرن چک میگیرن عکس باربی و سوپر من میزنن روش یا حتی عکس خودشون رو!!! برای من نوعی اصلا جاذبه ای نداره. کلا تو بیزنس هم جالب نیست. فکر کن کسی به شما چک بده که عکس خودش روشه چه احساسی بهتون دست میده!؟ یکی یک چک بده که کاملا عادی باشه با آرم بانک چی؟
کردیت کارت هم که اگه بشه از اون بانک گرفت شامل میشه. بگیر نگیر داره. ممکنه اصلا اون بانک علیرغم داشتن خدمات خوب، کردیت کارت خوبی نداشته باشه. من از بانک چیس راضیم ولی علیرغم داشتم کردیت کارتش همیشه از آمریکن اکسپرس استفاده میکنم چون بقولی جایزه اش بیشتره!
عابر بانک هم مورد زیاد مهمی نیست. یعنی اگه بانکی باشه که تمام خدماتش عالی باشه ولی این مورد رو نداشته باشه با یک دبیت کارت Discover و نگه داشتن هزار دولاری توش برای مواقع لزوم مسئله حله.
بنابراین برای چند مورد اول میشه تحقیق کرد و بانک خوبی پیدا کرد ولی همانها هم با صرفا یک بانک حله و نیازی به داشتن چند حساب نیست، مثلا چه فرقی میکنه مانی اوردر رایگانتون رو از یک بانک بگیرید یا چند بانک؟ رایگان رایگانه به نظر من فرقی نداره. میمونه صندوخ امانات که اگه چند تا بخواهید خوب اونوقت میتونید در چند تا بانک حساب باز کنید. اما تمامی این بانکها موجودی بالا خواهند خواست تا این خدمات رو بدن و شما اگه پولتون رو چند تکه کنید ممکنه به اون سقفه نرسه مگه اینکه ماشالا هزار ماشالا وضعتون توپ باشه و سی چهل هزار تایی در هر کدام بذارید که هر کدام یک صندوخ امانات به شما بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Danoosh ، storagemeter ، nahid.t ، amir82 ، mrhj50 ، Mahshiid ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx ، reza_norouzi ، آلیس-1980

مزیتی که اینکار ممکنه داشته باشه اینه که اگر از هر کدام از بانکها هم کردیت کارد بگیرید بعد از سه چهار سال می توانید سابقه کردیت بهتر و مطمئن تری داشته باشید تا اینکه فقط در یک بانک.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-10-25 ساعت 08:19)User نوشته:  

مزیتی که اینکار ممکنه داشته باشه اینه که اگر از هر کدام از بانکها هم کردیت کارد بگیرید بعد از سه چهار سال می توانید سابقه کردیت بهتر و مطمئن تری داشته باشید تا اینکه فقط در یک بانک.

تا جایی که من میدونم داشتن حساب در یک بانک هیچ مزیتی بابت دادن کردیت کارت ایجاد نمیکنه. کلا بحث کردیت کارت جدای از بانک هست. ممکنه به خاطر داشتن حساب کردیت هیستوری شما رو سافت چک بکنن و اگه دیدن احتمال گرفتن کارت زیاده بهتون نامه بفرستن که بیا تقاضا بده تا هارد چک کنیم (ولی تضمینی نیست) و اگه حائز شرایط بودی کارت بگیری ولی شما خودتون هم اگه ببینید که کردیت اسکورتون خوبه میتونین به هر بانکی یا کردیتوری که خواستین مراجعه کنید و تقاضای کردیت کارت بکنید. یا میدن یا نمیدن ولی مجبورتون نمیکنن که حساب باز بکنید. من خودم از Citi کردیت کارت مستر دارم ولی حساب هم ندارم تو بانکشون.
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، sasbk ، behfaza ، msnfx ، آلیس-1980
(2013-10-25 ساعت 06:53)yami نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 02:16)yami نوشته:  پول شما تا 250 هزار دولار توسط دولت یا بیمه....

منظور من بحث امنیت و بیمه نیست. ...

Free safety deposit box
...

اولی که متوجه نشدم چی هست. تنها تراکنشی که بانک چیس بیش از شش بار در ماه رو هزینه کم میکنه تراکنش انتقال پول از حساب سیوینگ به چکینگ خود آدم هست.
دومی هم بانک چیس همانطور که قبلا هم در همین تاپیک نوشتم برای حساب بالای پانزده هزار دولار موجودی یک جعبه امانات میده اما خیلی کوچیک هست ولی دراز. توش میشه مدارک رو لوله کرد و جا داد و همینطور هارد دیسک اینجور چیزها. با همین موجودی میشه مورد مانی اوردر رایگان رو هم گرفت. فقط باید موجودی بیش از پانزده هزار دولار رو حفظ کرد تا نوع حساب بالاتر از نوع معمولی باشه.
چک شخصی اینا هم نمیدونم واقعا ارزش داشته باشه. بعضی ها میرن چک میگیرن عکس باربی و سوپر من میزنن روش یا حتی عکس خودشون رو!!! برای من نوعی اصلا جاذبه ای نداره. کلا تو بیزنس هم جالب نیست. فکر کن کسی به شما چک بده که عکس خودش روشه چه احساسی بهتون دست میده!؟ یکی یک چک بده که کاملا عادی باشه با آرم بانک چی؟
کردیت کارت هم که اگه بشه از اون بانک گرفت شامل میشه. بگیر نگیر داره. ممکنه اصلا اون بانک علیرغم داشتن خدمات خوب، کردیت کارت خوبی نداشته باشه. من از بانک چیس راضیم ولی علیرغم داشتم کردیت کارتش همیشه از آمریکن اکسپرس استفاده میکنم چون بقولی جایزه اش بیشتره!
عابر بانک هم مورد زیاد مهمی نیست. یعنی اگه بانکی باشه که تمام خدماتش عالی باشه ولی این مورد رو نداشته باشه با یک دبیت کارت Discover و نگه داشتن هزار دولاری توش برای مواقع لزوم مسئله حله.
بنابراین برای چند مورد اول میشه تحقیق کرد و بانک خوبی پیدا کرد ولی همانها هم با صرفا یک بانک حله و نیازی به داشتن چند حساب نیست، مثلا چه فرقی میکنه مانی اوردر رایگانتون رو از یک بانک بگیرید یا چند بانک؟ رایگان رایگانه به نظر من فرقی نداره. میمونه صندوخ امانات که اگه چند تا بخواهید خوب اونوقت میتونید در چند تا بانک حساب باز کنید. اما تمامی این بانکها موجودی بالا خواهند خواست تا این خدمات رو بدن و شما اگه پولتون رو چند تکه کنید ممکنه به اون سقفه نرسه مگه اینکه ماشالا هزار ماشالا وضعتون توپ باشه و سی چهل هزار تایی در هر کدام بذارید که هر کدام یک صندوخ امانات به شما بدن.
- منظور از گزینه اول تعداد تراکنش های حساب چکینگ در ماه هست (مثل : پرداخت انلاین صورت حساب , دریافت پول از ATM , مانی اردر , ... ).
- منظور من waive کردن هزینه سالانه کردیت کارتهای Premium یا First class همون بانک است نه کردیت کارتهای معمولی.
- Personalize Cheque که فقط انداختن عکس باربی و سوپرمن نیست و ممکنه برای شما مهم نباشه ولی به هرحال بعنوان یک سرویس می تونه در معرفی کردن و نشان دادن علایق شما به طرف مقابل موثر باشه.
سئوال من هم دقیقا مشخص شدن بانک ها از لحاظ تعدد سرویس های رایگان و به مشتریان از نظر کاربران دیگر با ذکر مشخصات حساب بود تا بتونه تازه واردین رو راهنمایی کنه.
مثلا شما نزد بانک Chase حساب دارید و از ان راضی هستید بیایید از مزایا و معایب حسابتون بقیه رو در جریان بگذارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk
(2013-10-25 ساعت 18:51)marco250 نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 06:53)yami نوشته:  
(2013-10-25 ساعت 04:18)marco250 نوشته:  منظور من بحث امنیت و بیمه نیست. ...

Free safety deposit box
...

- منظور از گزینه اول تعداد تراکنش های حساب چکینگ در ماه هست (مثل : پرداخت انلاین صورت حساب , دریافت پول از ATM , مانی اردر , ... ).
- منظور من waive کردن هزینه سالانه کردیت کارتهای Premium یا First class همون بانک است نه کردیت کارتهای معمولی.
- Personalize Cheque که فقط انداختن عکس باربی و سوپرمن نیست و ممکنه برای شما مهم نباشه ولی به هرحال بعنوان یک سرویس می تونه در معرفی کردن و نشان دادن علایق شما به طرف مقابل موثر باشه.
سئوال من هم دقیقا مشخص شدن بانک ها از لحاظ تعدد سرویس های رایگان و به مشتریان از نظر کاربران دیگر با ذکر مشخصات حساب بود تا بتونه تازه واردین رو راهنمایی کنه.
مثلا شما نزد بانک Chase حساب دارید و از ان راضی هستید بیایید از مزایا و معایب حسابتون بقیه رو در جریان بگذارید.

از این نظر ...
اولی رو که تا حالا اهمیتی ندادم چون تراکنش من اونقدرها نیست که حتی هزینه ای باشه برای مقادیر بالا شاملم بشه.
کارتهای پرمیوم هم معتقدم به شخصه که مال شرکتها خیلی بهتر از بانکها هست. برای مثال کسی که دنبال مایلج رایگان پروازی کردیت کارت پرمیوم هست مایلج بهتری از کردیت کارتهای شرکتهای هوایی یا آمریکن اکسپرس ممکنه بگیره تا کردیت کارت بانک. لینک یا دلیل واضحی ندارم ولی در طول این چند سال بررسی ام احساس کردم اینجوری هست. یا برای کسی که دنبال هتل هست بهتره که از کردیت کارت هیلتون یا ماریوت استفاده کنه. حداقل این نظر میتونه باعث بشه کسی که در جستجوی این مزایا هست قبل از تقاضای کارت مقایسه ای بکنه و ببینه کدام بهتره. همسر من یک کردیت کارت داره مال شرکت نمیدونم چی هست و هر وقت با اون از سایت خودشون هتل رزرو کنیم امتیاز میده و این امتیازها دوباره میشه باهاش از همان سایت هتل رایگان گرفت. البته در حد جزیی گرانتر از سایتهای دیگه رزرو هتل ممکنه محاسبه کنن اما نهایتا باز خیلی ارزان میوفته بعد از گرفتن اقامت رایگان.
در ضمن دوستان اگه مزایا رو قید کنن حتما به حداقل موجودی مورد نیاز برای گرفتن اون مزایا هم اشاره کنن چون کلاس حساب در نوع این امتیازها طبیعتا تاثیر صد در صد داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: sasbk ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx ، آلیس-1980 ، ziziii
یک روش خوب و رایگان گرفتن کردیت اسکور استفاده از اپ Credit karma هستش که هم تو اندرید هست و هم تو ios

علاوه بر اینکه امتیاز رو میده عواملی که در آن تاثیر گذر هست رو هم نشو میده و جایگاه شما در مقایسه با بقیه و امکانات دیگه
از سایتش هم میتونید استفاده کنید:

https://www.creditkarma.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، sib 24 ، mitr.p ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان