کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2013-10-28 ساعت 08:11)omniali نوشته:  یک روش خوب و رایگان گرفتن کردیت اسکور استفاده از اپ Credit karma هستش که هم تو اندرید هست و هم تو ios

علاوه بر اینکه امتیاز رو میده عواملی که در آن تاثیر گذر هست رو هم نشو میده و جایگاه شما در مقایسه با بقیه و امکانات دیگه
از سایتش هم میتونید استفاده کنید:

https://www.creditkarma.com/

ممنون از معرفی این سایت. من تاکنون از creditsesame.com استفاده میکردم و الان که در این سایت هم ثبت نام کردم متوجه شدم که اسکوری که این میده کمی کمتر از creditsesame هست. از طرفی هم چون قبلا کردیت کارت والمارت داشتم کماکان میتونم در سایت کردیت والمارت اسکور FICO ام رو بصورت رایگان ببینم و اونم باز متفاوت از این دو هست و احتمالا اگه کردیت ریپورت پولی از هر سه آژآنس کردیت آمریکا بگیرم هر کدام آنها هم معمولا با هم متفاوت هستن!! یعنی کلا هر کی به هر کی هست!! البته هم کارما و هم سسامی هر دو از کردیت اسکور Experian استفاده میکنن ولی درک نمیکنم که چرا کماکان عددی که این دو سایت نشون میدن با هم اینقدر تفاوت داره و احتمالا اگه پول بدین و از خود Experian هم بگیرید (بصورت Trial میشه مفتی هم گرفت و حساب رو بعد کنسل کرد) باز با این دو عدد فرق خواهد کرد!!

در ضمن دوستان مواظب پیشنهادهای کردیت کارتی که این سایتها میدن باشن. همینجوری چشم بسته به حساب اینکه کارما یا سسامی داره پیشنهاد میده، تقاضا ندن. اولا تضمینی نیست که قبول بکنه کردیتور و ثانیا اصلا ممکنه اون کارت خوبی برای شما نباشه. بالاخره هر چه باشه دوکون بازاره این سایتها هم، حالا کنارش یک چیزی هم مفتی به مشتری نشون میدن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nahid.t ، Saeedv13 ، gol1 ، Danoosh ، manila ، omniali ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx
اشکالی ندارد ssn را در سایت وارد کنیم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 08:29)yami نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 08:11)omniali نوشته:  یک روش خوب و رایگان گرفتن کردیت اسکور استفاده از اپ Credit karma هستش که هم تو اندرید هست و هم تو ios

علاوه بر اینکه امتیاز رو میده عواملی که در آن تاثیر گذر هست رو هم نشو میده و جایگاه شما در مقایسه با بقیه و امکانات دیگه

ممنون از معرفی این سایت. من تاکنون از creditsesame.com استفاده میکردم و الان که در این سایت هم ثبت نام کردم متوجه شدم که اسکوری که این میده کمی کمتر از creditsesame هست. از طرفی هم چون قبلا کردیت کارت والمارت داشتم کماکان میتونم در سایت کردیت والمارت اسکور FICO ام رو بصورت رایگان ببینم و اونم باز متفاوت از این دو هست و احتمالا اگه کردیت ریپورت پولی از هر سه آژآنس کردیت آمریکا بگیرم هر کدام آنها هم معمولا با هم متفاوت هستن!! یعنی کلا هر کی به هر کی هست!!

در ضمن دوستان مواظب پیشنهادهای کردیت کارتی که این سایتها میدن باشن. همینجوری چشم بسته به حساب اینکه کارما یا سسامی داره پیشنهاد میده، تقاضا ندن. اولا تضمینی نیست که قبول بکنه کردیتور و ثانیا اصلا ممکنه اون کارت خوبی برای شما نباشه. بالاخره هر چه باشه دوکون بازاره این سایتها هم، حالا کنارش یک چیزی هم مفتی به مشتری نشون میدن Smile
سلام با تشکر از اطلاعات بسیار مفیدتان اگر ممکنه توضیحاتی در مورد روش ثبت اطلاعات کردیت کارت در این سایت اعلام فرمایید ضمنا آیا این سایت برای چک کردیت کارت بانک او امریکا مناسب است و آیا امنیت دارد که اطلاعات خودمان را در آن وارد کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-28 ساعت 18:41)ali039 نوشته:  
(2013-10-28 ساعت 08:29)yami نوشته:  

ممنون از معرفی این سایت. من تاکنون از creditsesame.com استفاده میکردم و الان که در این سایت هم ثبت نام کردم متوجه شدم که اسکوری که این میده کمی کمتر از creditsesame هست. از طرفی هم چون قبلا کردیت کارت والمارت داشتم کماکان میتونم در سایت کردیت والمارت اسکور FICO ام رو بصورت رایگان ببینم و اونم باز متفاوت از این دو هست و احتمالا اگه کردیت ریپورت پولی از هر سه آژآنس کردیت آمریکا بگیرم هر کدام آنها هم معمولا با هم متفاوت هستن!! یعنی کلا هر کی به هر کی هست!! البته هم کارما و هم سسامی هر دو از کردیت اسکور Experian استفاده میکنن ولی درک نمیکنم که چرا کماکان عددی که این دو سایت نشون میدن با هم اینقدر تفاوت داره و احتمالا اگه پول بدین و از خود Experian هم بگیرید (بصورت Trial میشه مفتی هم گرفت و حساب رو بعد کنسل کرد) باز با این دو عدد فرق خواهد کرد!!

سلام با تشکر از اطلاعات بسیار مفیدتان اگر ممکنه توضیحاتی در مورد روش ثبت اطلاعات کردیت کارت در این سایت اعلام فرمایید ضمنا آیا این سایت برای چک کردیت کارت بانک او آمریکا مناسب است و آیا امنیت دارد که اطلاعات خودمان را در آن وارد کنیم؟

در این سایتها صرفا اسم و آدرستون رو میگیرن و چهار رقم آخر سوشال سکیوریتی نامبر. بعدش از روی این اطلاعات شما رو شناسایی میکنن و ازتون چند تا سوال چند گوزینه ای میپرسن که که ببینن که آیا واقعا شما همان فرد هستید یا نه. مثلا اینکه در کدام یک از این بانکها حساب دارید یا در کدام یک از این بانکها وام دارید. بعد از این مرحله دیگه شما تایید شدین و اطلاعات کردیت اسکورتون رو البته به حساب سیستم خودشون نشون میدن. همانطور که گفتم همشون با هم متفاوته و حتی زمان آپدیت شدنشون هم با هم فرق میکونه.
این سایت برای چک کردن کردیت فرد هست نه یک کردیت کارت خاص.
پاسخ
تشکر کنندگان: manila ، Saeedv13 ، mitr.p ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، msnfx
حق قانونی‌ شما هست که سالی‌ یک بار گزارش کامل کردیت و امتیاز کردیتتون رو از هر سه سازمان کردیت (Equifax, TransUnion, Experian) به صورت مجانی‌ بگیرید. تنها وبسایتی هم که برای این کار مورد تائید دولت فدرال آمریکاست این وب سایت هست:
https://www.annualcreditreport.com/index.action
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، manila ، amir82 ، sce ، Saeedv13 ، sib 24 ، mitr.p ، shimoda ، AFSHIN-PIC ، behfaza
سلام
اگه کسی اطلاعاتی راجب گرفتن کارتهای دیسکاور داره، ممنون ميشم يه توضيحي بده.
از كجا بايد بگیریم؟ شرايطش چجوریه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-29 ساعت 18:48)Mahshiid نوشته:  سلام
اگه کسی اطلاعاتی راجب گرفتن کارتهای دیسکاور داره، ممنون ميشم يه توضيحي بده.
از كجا بايد بگیریم؟ شرايطش چجوریه؟

کردیت کارت دیسکاور رو یا باید از سایت خودش تقاضا بدین که صرفا کارت دیسکاور ارائه میده و یا هم از سایت فروشگاهها و شرکتهایی که کردیت کارتشون توسط دیسکاور ارائه میشه.

برای مثال کردیت کارت فروشگاه والمارت توسط دیسکاور ارائه میشه و این یعنی علیرغم اینکه کارت توسط والمارت صادر شده ولی گوشه اش علامت دیسکاور داره و کردیتور اون دیسکاور هست. از این کارت والمارت میشه در هر جایی که کارتهای دیسکاور رو قبول میکنن چه فروشگاه چه آنلاین استفاده کرد.

نکته کنکوری این هست که اشتباهی که من کردم رو شما مرتکب نشید و هیچ وقت کردیت کارتهاتون رو از سایت خود کردیتور یا بانک نگیرید!!

اجازه بدین دقیق تر توضیح بدم. اگه شما کردیت کارت مثلا خود آمریکن اکسپرس یا دیسکاور رو از سایت خودش بگیرید (در مورد ویزا و مستر از بانکتون) احتمال اینکه Rewardهایی که به شما تعلق میگیره دندانگیر باشه کمه. مثلا دیسکاور نهایتا 5 درصد کش بک داره اونم نه برای همه خریدها، بعضی از خریدها که اساسا خیلی هاشون هم راست کار من نیست مثل پمپ بنزین و تازه هر سه ماه هم عوض میشه.

در عوض اگه شما بیایید همان کارت دیسکاور رو از فروشگاه والمارت بگیرید، هم کارت دیسکاور گرفتید، هم عضو سیستم فروشگاه والمارت شدید و از تخفیفات و امتیازات اون فروشگاه بهره مند خواهید شد، مثل بنزین ارزانتر در پمپ بنزینهای والمارت. البته والمارت رو مثال زدم ولی والمارت کارتش بجز بنزین مزیت دیگه ای نداره تا جایی که میدونم و البته دسترسی رایگان به کردیت اسکور FICO تان در سایت والمارت. مال Sam's Club دیسکاور کارتش و امتیازاتش بهتره.

ترجیحا هم فروشگاهی رو هم انتخاب کنید که از اونجا خریدهای بیشتری میکنید تا امتیازات بیشتری بگیرید.
یک امتیاز دیگه تقاضا از طریق شرکتها و فروشگاهها بجای سایت خود کردیتور یا بانک این هست که اگه تقاضاتون رد شد، اتوماتیک اون رو برای صدور کردیت کارت فروشگاهی (اگر داشته باشن البته) بررسی میکنن و به احتمال زیاد یک چیزی میدن. مثلا اگه برای دیسکاور والمارت تقاضا دادین و رد شد، اتوماتیک بررسی میکنن ببینن که آیا حائز شرایط کردیت کارت والمارت که دیگه دیسکاور نیست و فقط قابل استفاده در والمارت هست، هستین یا نه؟ از هیچی بهتره تا اینکه تو هیستوری ریپورتتون قید بشه که هارد اینکواری شد و رد شد.

نکته آخر هم اینکه دیسکاور کمی در کارت دادن مثل آمریکن اکسپرس خسیس هست! اگه کارت اولتون هست یا کردیت اسکور درست حسابی و سابقه طولانی ندارید، بهتره شانستون رو امتحان نکنید! اول برید سراغ ویزا و مستر کارت (بعد از سابقه سازی توسط سکیور کردیت از طریق بانک خودتون).
اگه دانشجو هستین بعد از ترم اول پیشنهاد ویژه سرآشپز برای شما اول کارت ویزا دانشجویی StateFarm و بعد کارت دانشجویی دیسکاور از سایت خود دیسکاور هست ولی برای کسی که در آمریکا سابقه کردیت نداره حتی اگه دانشجو هم باشه کماکان ممکنه دیسکاور به این راحتی حتی کارت دانشجویی هم نده. همان SateFarm رو بچسبید با حدود 500 دولار کردیت لاین اولیه. تا یک سال هم بهیچ وجه کردیت لاین رو افزایش نمیدن. برای شروع کارت عالی هست.

بعضی فروشگاهها هم هستن که دیسکاور و مخصوصا آمریکن اکسپرس رو قبول نمیکنن. علتش اینه که متوجه شدن مشتری زیادی که این کارتها رو استفاده کنه ندارن و نمیخوان پول ماهیانه بیخودی خرج عضویت در شبکه این کردیتورها بکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Man ، s.s.h ، Saeedv13 ، gol1 ، amir82 ، mrhj50 ، itex ، amin arefi ، Danoosh ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، farid_nasiri

ﺑﻨﺎ ب ﮔﻔﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻧﺶ ﺗﻮ ﻛﺮﺩﻳﺘﻤﻮﻥ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﻨﻔﻲ ﺩاﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻪ?? ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺎﻓﺖ چگﮔﻪ ﻳﺎ ﻫﺎﺭﺩ??

ﻳﻚ ﺳﻮاﻝ ﺩﻳﮕﻪ
اﻳﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ كرﺭﺩﻳﺖ اﺯ فروﻭﺷﮕﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺯﻳﺎﺩ اﺯﺵ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﺜﻞ ﺗﺎﻡ ﺗﺎﻡ ﻳﺎ ﻭاﻝ ﻣﺎﺭﺕ ﻓﺮﻕ و ﺗﺎﺛﻴﺮ بيﺷﺘﺮﻱ ﺩاﺮﻩ ﺗﺎ اﻳﻨﻜﻪ كرﺭﺩﻳﺖ رو از ﺟﺎﻳﻲ ﻣﺜﻞ ﻭاﻟﻤﺎﺭﺕ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ??
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام یامی عزیز اگه می‌شه لطف کنید یکم در مورد آمریکن اکسپرس و مزایاش توضیح بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 07:13)kamran123 نوشته:  salam yami aziz age mishe lotf konid yekam dar morede American Express va mazayash tozih bedin

سلام کامران جان
والاه من تنها مزیتی که ازش میدونم اینه که گرفتنش سخته و داشتنش کلاس کاری رو نشون میده!!!!
خداییش نمیدونم. از اول همیشه میگفتن که آمریکن اکسپرس بهتره ولی گرفتنش سخت، منم دیگه زیاد تهش نرفتم و گرفتمش. اینی هم که گرفتم از نوعی هست که به ازای مصرفش امتیاز میده و این امتیاز رو میشه بصورت گیفت کارت فروشگاههای مختلف یا کسر هزینه بلیط هواپیما استفاده کرد. البته رو کارته عکس هواپیما هست بنابراین احتمالا هدف اصلی از این امتیازها همان تخفیف بلیط هواپیما باشه و نسبت به گرفتن گیفت کارت به صرفه تر.
کلا دوست عزیز باید ببینی که چی برات خوبه و اگه اون کارت ریوییو منفی زیادی نداره بگیری. من خانمم یک کارت گرفته که مال بارکلی بانک هست و اصلا کارت معرفی هم نیست ولی متعلق به سیستمی به نام فکر کنم Choice Hotels هست و به ازای استفاده از کارت برای هر نوع خریدی امتیاز میده که میشه بعدا بصورت تخفیف تمام برندهای هتلهای زیر مجموعه اون استفاده کرد. تازه اگه از هتلی های زیر مجموعه اون رو با همین کارت رزرو کنی باز امتیاز بیشتری میده.
ما که راضی هستیم و به نوعی برای مسافرتهامون خیلی خوب بوده. البته وقتی از این سیستم هتل رزرو میکنی نسبت به سایتهایی مثل Hotwire کمی گرانتره اما آخر سر وقتی حساب کتاب میکنیم میبینیم این خیلی به صرفه تر شد.
کسانی هستن که مثلا خیلی مسافرت هوایی یا هتلهای گرانقیمت میرن و در عین حال مخارج روزانه زیادی هم دارن.
این آدمها اگه از کردیت کارتهای هتل یا هواپیمایی که هزینه سالیانه حتی 250 دولاری داره استفاده کنن در نهایت خواهند دید که آخر سر خیلی هم به صرفه شد. باید دید استفاده چی هست و برای اون استفاده چی خوبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: kamran123 ، Saeedv13 ، itex ، amin arefi ، Danoosh ، sce ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-11-04 ساعت 02:03)mitr.p نوشته:  

ﺑﻨﺎ ب ﮔﻔﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻧﺶ ﺗﻮ ﻛﺮﺩﻳﺘﻤﻮﻥ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﻨﻔﻲ ﺩاﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻪ?? ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺎﻓﺖ چگﮔﻪ ﻳﺎ ﻫﺎﺭﺩ??

ﻳﻚ ﺳﻮاﻝ ﺩﻳﮕﻪ
اﻳﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ كرﺭﺩﻳﺖ اﺯ فروﻭﺷﮕﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺯﻳﺎﺩ اﺯﺵ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﺜﻞ ﺗﺎﻡ ﺗﺎﻡ ﻳﺎ ﻭاﻝ ﻣﺎﺭﺕ ﻓﺮﻕ و ﺗﺎﺛﻴﺮ بيﺷﺘﺮﻱ ﺩاﺮﻩ ﺗﺎ اﻳﻨﻜﻪ كرﺭﺩﻳﺖ رو از ﺟﺎﻳﻲ ﻣﺜﻞ ﻭاﻟﻤﺎﺭﺕ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ??

سافت چک های شرکتها بانکها یا سایتهایی مثل سسامی یا کارما تاثیری در کردیت اسکور نداره
قبلا مفصل توضیح دادم اگه پیدا کردید میتونید بخونید اما خلاصه عرض کنم که نوع کارت تاثیری در مقدار کردیت اسکور نداره. همانقدر که این صادر کننده کارت هر ماه ریپورت شما رو به یکی از سه سازمان کردیت بفرسته تمامه. گاها کردیت کارتهایی هستن که ریپورت نمیکنن تا جایی که میدونم مثلا سایت BillMeLater که کردیت کارت آنلاین هست.
حالا شما که از بست بای زیاد خرید میکنین اگه بجای کردیت کارت بانکی معمولی مال بست بای رو بگیرید ممکنه از بست بای امتیازهای بیشتری هم بگیرید. مثلا هر کی کردیت کارت تارگت بگیره، هر چی از سایت فروشگاه تارگت بخره رایگان به خانه اش فرستاده میشه!! به نظر من عالی هست!! هم کردیت کارت ویزا میگیری هم از شر هزینه ارسال راحت میشی. هر شرکتی ممکنه امتیاز خاص خودش رو داشته باشه، بعضی ها ارسال رایگان بعضی ها امکان پس دادن با مدت بیشتر نسبت به بقیه مشتری ها و ...
البته مال والمارت تقریبا امتیازی نداره، صرفا بنزین اگه در پمپ بنزین والمارت بزنی کمی ارزانتره. اونم که هر جایی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، itex ، amin arefi ، Danoosh ، mohamadtj ، AFSHIN-PIC ، behfaza
در ضمن دوستان متوجه شدم که تقریبا هر کردیت اسکوری بجز FICO و کردیت اسکور یکی از سه مرکز کردیت اسکور مثل اکوفکس و اکسپریان و اون یکی! ارزشی نداره و اصطلاحا بهش FAKO فیکو از ریشه Fake میگن. بنابرین بی دلیل نبود که تفاوتشون با هم چیزی در حد صد و بیست امتیاز برای من بود. بنابرین اگه واقعا میخوایی کردیت اسکور درست درمون داشته و مدیریت کنید یا پول بدین و حساب FICO باز کنید یا حداقل کردیت کارت والمارت بگیرید چون با اون میشه کردیت اسکور FICO رو بصورت رایگان دید. جزو خدمات کارت والمارت هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، maka2 ، mitr.p ، Saeedv13 ، amin arefi ، sce ، AFSHIN-PIC ، behfaza
سلام دوستان.
یه کمک فوری لازم دارم.
امروز که برای گرفتن خونه به یه مجتمع آپارتمانیی رفته بودیم،بعد از توافق اولیه قرار شد که هزینه ها(اپلیکیشن فی) به صورت آنلاین پرداخت بشه.من کل پولام تو حسابیه که با همسرم جوینت باز کردیم و دو تا دبیت کارت هم گرفتیم.برای پرداخت چون کردیت نداشتیم با دبیت کارت همسرم خواستیم پرداخت کنیم.چون اولین پرداخت اینترنتی ما بود وقتی از مسئولش که یه پسر کره ای بود خواستیم کمک کنه،اون خودش شماره کارت و همینطور شماره سی وی وی پشت کارت رو وارد کرد.البته همسرم متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد که اطلاعات کارت رو به ایشون داد.خوشبختانه کارت همسرم که تازه هفته پیش گرفته بودیم هنوز اکتیو نشده بود و بنابر این تراکنشی هم انجام نشد.البته موضوع اکتیو نیودن کارت رو وقتی به علت نگرانی از این موضوع به بانک مراجعه کردیم کارمند بانک به ما گفت.بعد از این موضوع من خودم شخصا به مجتمع مراجعه کردم و از دبیت کارت خودم هزینه رو دادم و وقتی هم بالانس حساب خودم رو چک کردم درست بود.حالا قراره که بریم و درخواست تعویض کارت رو بدیم.به نظر شما باز هم مشکلی پیش میاد.یه کم نگران شدم.چون حسابهای ما یکیه و ترسم از اینه که بشه ازش برداشت کرد.البته جایی که رفتیم جای درست درمونیه و به صورت زنجیره ای هم کار می کنن.با این حال می خوام بدونم بهترین کار واسه امنیت بیشتر چیه ؟
ممنون.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
جواب سوال قبلی رو کسی نداد و ما هم رفتیم و یه کارت جدید گرفتیم.حال یه سوال دیگه دارم و اینو بزارین به حساب تازه کار بودن.
این چک حقوقی که داده میشه رو حتما باید برد و گذاشت به حساب ؟راهی هست که مثلا با عابر بانک بشه به حساب واریز کرد و شارژ نشد ؟اصلا بهتر نیست حقوق رو دیرکت دیپازیت کنیم تا مستقیم به حساب واریز بشه ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-11-10 ساعت 05:23)sce نوشته:  جواب سوال قبلی رو کسی نداد و ما هم رفتیم و یه کارت جدید گرفتیم.حال یه سوال دیگه دارم و اینو بزارین به حساب تازه کار بودن.
این چک حقوقی که داده میشه رو حتما باید برد و گذاشت به حساب ؟راهی هست که مثلا با عابر بانک بشه به حساب واریز کرد و شارژ نشد ؟اصلا بهتر نیست حقوق رو دیرکت دیپازیت کنیم تا مستقیم به حساب واریز بشه ؟
موفق باشین.
هفته پیش که من چک های حقوقی رو پشت نویسی کرده بودم و به کارمند بانک دادم سئوال فرمودند شما اسمارت فون دارین؟ پرسیدم چطور مگه؟ توضیح دادند که اگر اسمارت فون داشته باشین می تونین اپلیکیشن های بانک رو از سایت بانک دانلود و نصب کنین. بعد از چکتون عکس بگیرین و عکسش رو برای ما بفرستین. ما چک رو نقد می کنیم می ریزیم به حسابتون. اگرم می خوای که هیچکدوم از این دردسرها رو نداشته باشی روی یک برگ چکت بنویس Void بده به حسابداری محل کارت تا خودشون اتومات بریزن به حسابت.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، soheilbadami ، Danoosh ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، reza_norouzi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان