موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
اشکالی ندارد ssn را در سایت وارد کنیم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-28 ساعت 22:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-28 ساعت 22:12 توسط Reb.)
حق قانونی شما هست که سالی یک بار گزارش کامل کردیت و امتیاز کردیتتون رو از هر سه سازمان کردیت (Equifax, TransUnion, Experian) به صورت مجانی بگیرید. تنها وبسایتی هم که برای این کار مورد تائید دولت فدرال آمریکاست این وب سایت هست:
https://www.annualcreditreport.com/index.action
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه کسی اطلاعاتی راجب گرفتن کارتهای دیسکاور داره، ممنون ميشم يه توضيحي بده.
از كجا بايد بگیریم؟ شرايطش چجوریه؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-04 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-04 ساعت 02:15 توسط mitr.p.)
(2013-10-28 ساعت 08:11)omniali نوشته: یک روش خوب و رایگان گرفتن کردیت اسکور استفاده از اپ Credit karma هستش که هم تو اندرید هست و هم تو ios
علاوه بر اینکه امتیاز رو میده عواملی که در آن تاثیر گذر هست رو هم نشو میده و جایگاه شما در مقایسه با بقیه و امکانات دیگه
از سایتش هم میتونید استفاده کنید:
https://www.creditkarma.com/
ﺑﻨﺎ ب ﮔﻔﺘﻪ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻧﺶ ﺗﻮ ﻛﺮﺩﻳﺘﻤﻮﻥ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻣﻨﻔﻲ ﺩاﺭﻩ ﻳﺎ ﻧﻪ?? ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺎﻓﺖ چگﮔﻪ ﻳﺎ ﻫﺎﺭﺩ??
ﻳﻚ ﺳﻮاﻝ ﺩﻳﮕﻪ
اﻳﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ كرﺭﺩﻳﺖ اﺯ فروﻭﺷﮕﺎﻫﻲ ﻛﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺯﻳﺎﺩ اﺯﺵ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﺜﻞ ﺗﺎﻡ ﺗﺎﻡ ﻳﺎ ﻭاﻝ ﻣﺎﺭﺕ ﻓﺮﻕ و ﺗﺎﺛﻴﺮ بيﺷﺘﺮﻱ ﺩاﺮﻩ ﺗﺎ اﻳﻨﻜﻪ كرﺭﺩﻳﺖ رو از ﺟﺎﻳﻲ ﻣﺜﻞ ﻭاﻟﻤﺎﺭﺕ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ??
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-04 ساعت 07:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-04 ساعت 09:05 توسط Saeedv13.)
سلام یامی عزیز اگه میشه لطف کنید یکم در مورد آمریکن اکسپرس و مزایاش توضیح بدین.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
در ضمن دوستان متوجه شدم که تقریبا هر کردیت اسکوری بجز FICO و کردیت اسکور یکی از سه مرکز کردیت اسکور مثل اکوفکس و اکسپریان و اون یکی! ارزشی نداره و اصطلاحا بهش FAKO فیکو از ریشه Fake میگن. بنابرین بی دلیل نبود که تفاوتشون با هم چیزی در حد صد و بیست امتیاز برای من بود. بنابرین اگه واقعا میخوایی کردیت اسکور درست درمون داشته و مدیریت کنید یا پول بدین و حساب FICO باز کنید یا حداقل کردیت کارت والمارت بگیرید چون با اون میشه کردیت اسکور FICO رو بصورت رایگان دید. جزو خدمات کارت والمارت هست.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه کمک فوری لازم دارم.
امروز که برای گرفتن خونه به یه مجتمع آپارتمانیی رفته بودیم،بعد از توافق اولیه قرار شد که هزینه ها(اپلیکیشن فی) به صورت آنلاین پرداخت بشه.من کل پولام تو حسابیه که با همسرم جوینت باز کردیم و دو تا دبیت کارت هم گرفتیم.برای پرداخت چون کردیت نداشتیم با دبیت کارت همسرم خواستیم پرداخت کنیم.چون اولین پرداخت اینترنتی ما بود وقتی از مسئولش که یه پسر کره ای بود خواستیم کمک کنه،اون خودش شماره کارت و همینطور شماره سی وی وی پشت کارت رو وارد کرد.البته همسرم متاسفانه این اشتباه رو مرتکب شد که اطلاعات کارت رو به ایشون داد.خوشبختانه کارت همسرم که تازه هفته پیش گرفته بودیم هنوز اکتیو نشده بود و بنابر این تراکنشی هم انجام نشد.البته موضوع اکتیو نیودن کارت رو وقتی به علت نگرانی از این موضوع به بانک مراجعه کردیم کارمند بانک به ما گفت.بعد از این موضوع من خودم شخصا به مجتمع مراجعه کردم و از دبیت کارت خودم هزینه رو دادم و وقتی هم بالانس حساب خودم رو چک کردم درست بود.حالا قراره که بریم و درخواست تعویض کارت رو بدیم.به نظر شما باز هم مشکلی پیش میاد.یه کم نگران شدم.چون حسابهای ما یکیه و ترسم از اینه که بشه ازش برداشت کرد.البته جایی که رفتیم جای درست درمونیه و به صورت زنجیره ای هم کار می کنن.با این حال می خوام بدونم بهترین کار واسه امنیت بیشتر چیه ؟
ممنون.
لاتاری 2013
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
جواب سوال قبلی رو کسی نداد و ما هم رفتیم و یه کارت جدید گرفتیم.حال یه سوال دیگه دارم و اینو بزارین به حساب تازه کار بودن.
این چک حقوقی که داده میشه رو حتما باید برد و گذاشت به حساب ؟راهی هست که مثلا با عابر بانک بشه به حساب واریز کرد و شارژ نشد ؟اصلا بهتر نیست حقوق رو دیرکت دیپازیت کنیم تا مستقیم به حساب واریز بشه ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013