موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی یامی جان در مورد راهنماییت در خصوص دبیت کارت.
متاسفااین سهل انگاری رو انجام دادیم و بلافاصله رفتیم بانک و درخواست کارت جدید دادیم.البته کارمند بانک گفت که با این کار هم تضمینی به امنیت کامل نیست.امروز کارت جدید به دستمون رسیده.خوشبختانه همون طور که گفتم کارت قبلی در هنگام تراکنش فعال نبود و بنابر این در 2 بار تلاش ناموفق هیچ برداشتی از حساب صورت نگرفت.حالا من نگران 2 موضوع هستم.یکی اینکه احتمال داره این 2 تراکنش ناموفق همچنان در حالت پندینگ باشه و با فعال کردن کارت جدید از حساب کسر بشه ؟چون روزی که کارمند بانک داشت واسه ما این موضوع رو توضیح میداد رو مانیتورش من دیدم که دو تراکنش ناموفق از کارت ما هست.نگرانی بعدی من هم اینه که نکنه با تعویض کارت هم همچنان نگرانی از این موضوع ادامه داشته باشه.البته به قول همون کارمند بانک قرار نیست آدم هرجا حس کرد امکان سوء استفاده وجود داره بیاد و کارت رو عوض کنه.
با این حال همچنان نگرانم و البته تو این مدت اتفاق بدی هم نیوفتاده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
برای امنیت بیشتر کردیت کارتتون، موقع خرید اونو دست کسی ندین، در سایت اطلاعات کارتتون رو به هیچ وجه ذخیره نکنید و تا جایی که میتونید با شماره کارت و اطلاعات دیگه خرید انجام ندید.
برای خرید های آنلاینتون یا از paypal استفاده کنید یا از گیفت کارت.
شنیدم که آیفون برای فعال شدن برخی امکانات آیتونز، اطلاعات کردیت رو میخواد، یکی از دوستان ما در سه مرحله از کردیتش خرید های آنچنانی شد که هربار بانک پولش رو بر میگردوند ولی این قضیه همچنان تکرار میشد تا روزی که اطلاعات کردیتش رو از آیفونش برداشت و به جاش اطلاعات یه گیفت کارت ۵دلاری رو وارد کرد.
تو یکی از این سرقت ها، ۱۶ هزار دلار بازی پلی استیشن و ایکس باکس از آیتونز باهاش خریداری شده بود. اونم ۱۰ تا ۱۰ تا از هر بازی! خریدار هم با آی.پی پاناما خرید رو انجام داده بود.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
خود شرکت کردیت هم تراکنشهای غیر معمول و خصوصا با رقم بالا و یا پی در پی یا از جای مشکوک و غیر معمول رو عدم تایید میکنه و جدیدا واقعا سخت هست که کسی بتونه با کردیت کلاه برداری بزرگ کنه مگر در حد چند ده دلار یا افتابه دزدی ! به هر حال زیاد نباید نگران این مسائل بود و الا زندگی سخت میشه ! الان معمولترین نوع کلاهبردای ایدی تفت هست یعنی با مشخصات شما حساب کردیت باز میکنند و خب دیگه نتیجه معلومه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
سعید جان متن سوالت رو نگذاشتی که بشه گفت ولی از اون جمله ریپورت و توضیح بعدش معلومه که بانک او امریکا هم از اون دسته هست که گزارشها رو بعد از دو دیت میده برای همین هم بازه 2 ماهه براش گذاشته . در مورد قسمت قرمز هم براشون بنویس که چنین چیزی نبوده تا دوباره کنترل کنن. بانک او امریکا یک چیزی تو مایه ای تی ان تی هست از لحاظ شیر تو شیر بودن اوضاعش ! و اینکه صدها صاحب داره ! و در و پیکری نداره.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-18 ساعت 06:29)yami نوشته: (2013-11-18 ساعت 06:25)soheilbadami نوشته: سعید جان متن سوالت رو نگذاشتی که بشه گفت ولی از اون جمله ریپورت و توضیح بعدش معلومه که بانک او آمریکا هم از اون دسته هست که گزارشها رو بعد از دو دیت میده برای همین هم بازه 2 ماهه براش گذاشته . در مورد قسمت قرمز هم براشون بنویس که چنین چیزی نبوده تا دوباره کنترل کنن. بانک او آمریکا یک چیزی تو مایه ای تی ان تی هست از لحاظ شیر تو شیر بودن اوضاعش ! و اینکه صدها صاحب داره ! و در و پیکری نداره.
عا قربون دهنت سهیل جان!! برای همینه که کلا بانک عاو عمریکا رو من به هیچ وجه به هیچ کس توصیه نمیکنم
حالا این همسایه من میگفت جالبترینش اینه که وقتی زنگ میزنی بهشون یک نفر از ناف دهلی نو با لهجه هندی میگه من مایکل هستم ها می ای اسیست یو تدی ؟ البته این موضوع رو پسر خودمم میگه راجع مایکروسافت برای مواقعی که این بازی انلاینشون ( نمیدونم چه زهر ماری ! که چند تا با هم انلاین بازی میکنن ) گیر میکنه.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-10 ساعت 12:08)مهرنگار نوشته: سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
نه دوست عزیز هیچ مالیاتی از کسی کسر نمیشه و اصولا مالیات رو هر کس خودش در سال مالی با دولت فدرال / استیت/ کانتی/شهر ( بسته به وسعت بام و مقدار برف ! باید به همه مالیات داد ) حساب و کتاب میکنه و مالیات بر حسب درامد هست و ارزش افزوده سرمایه.
بانک میزان بهره های احتمالی دریافتیتون رو به خودتون و ازون طرف هم به اداره مالیات اعلام میکنه که اگر در حساب نیاوردید اونها در جریان باشن !
ممکن است شنیده شما مربوط به کارمزدی هست که بعضی بانکها از بعضی پولها برای نگهداریش دریافت میکنن که داستان دیگه ای هست
اما بطور کلی موقع افتتاح هر حساب باید شرایطش رو دقیق بررسی کرد و از هزینه هاش اگاه شد که از مهمترین گلوگاههای گوش بری از مشتری هستن !
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 12:44)soheilbadami نوشته: (2013-12-10 ساعت 12:08)مهرنگار نوشته: سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
نه دوست عزیز هیچ مالیاتی از کسی کسر نمیشه و اصولا مالیات رو هر کس خودش در سال مالی با دولت فدرال / استیت/ کانتی/شهر ( بسته به وسعت بام و مقدار برف ! باید به همه مالیات داد ) حساب و کتاب میکنه و مالیات بر حسب درامد هست و ارزش افزوده سرمایه.
بانک میزان بهره های احتمالی دریافتیتون رو به خودتون و ازون طرف هم به اداره مالیات اعلام میکنه که اگر در حساب نیاوردید اونها در جریان باشن !
ممکن است شنیده شما مربوط به کارمزدی هست که بعضی بانکها از بعضی پولها برای نگهداریش دریافت میکنن که داستان دیگه ای هست
اما بطور کلی موقع افتتاح هر حساب باید شرایطش رو دقیق بررسی کرد و از هزینه هاش اگاه شد که از مهمترین گلوگاههای گوش بری از مشتری هستن !
دوست عزیز ممنون از پاسختون. بله منظور من کارمزد نگهداری پول است. شاید درست بیان نکردم. یعنی منظورتون اینه که بعضی بانکها از بابت نگهداری پول و سپرده ای که میزارین کارمزد دریافت میکنن و بعضی ها دریافت نمیکنن؟ خب ما که میایم اونجا طبیعتا مقداری پول خواهیم داشت و نموتونیم پول رو همه جا با خودمون حمل کنیم.. پس مجبوریم نزد بانک بگذاریم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.