کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب
(2013-11-10 ساعت 05:23)sce نوشته:  جواب سوال قبلی رو کسی نداد و ما هم رفتیم و یه کارت جدید گرفتیم.حال یه سوال دیگه دارم و اینو بزارین به حساب تازه کار بودن.
این چک حقوقی که داده میشه رو حتما باید برد و گذاشت به حساب ؟راهی هست که مثلا با عابر بانک بشه به حساب واریز کرد و شارژ نشد ؟اصلا بهتر نیست حقوق رو دیرکت دیپازیت کنیم تا مستقیم به حساب واریز بشه ؟
موفق باشین.

دبیت کارتها معمولا مثل کردیت کارتها به اصطلاح بیمه کلاهبرداری ندارن!! یعنی از کردیت کارت کسی سو استفاده بشه راحت میتونه بگه کار من نبوده و بانک میدونه و اون طرفی که کارت رو قبول کرده و کسی که استفاده کرده و اف بی آی!! حالا چجوری از رو تصویر دوربین پیدا کنن یا چی به خودشون ربط داره. البته یکی کشکی بگه من استفاده نکردم و بعدا مشخص بشه که کار خودش بوده، هم پدرش رو در میارن!!
اما دبیت کارتها متاسفانه به اون صورت مورد حمایت نیستن. در کردیت کارت، شما بدون اینکه بالانس رو بدین میگین کار من نبوده و مسئله به جریان میوفته ولی در کلاهبرداری از دبیت کارت، پول شما رفته هست و اگه بتونن طرف رو گیر بیارن و پول رو ازش بگیرن پولتون به حساب بر میگرده. بازم میگم بانک به بانک ممکنه فرق داشته باشه و حتی ممکنه که بعضی بانکها تا یک سقفی هم بیمه بکنن و در آخر پروسه اگه به نتیجه نرسید بخشی از خسارت رو بدن. اما اصول دبیت همانی بود که عرض کردم. بنابرین در استفاده از دبیت کارتتون بی نهایت محتاط باشید. ترجیحا از دبیت صرفا برای برداشت پول از عابربانک و یا خرید از جایی که بهش اعتماد دارید استفاده کنید و به هیچ وجه من الوجوه شماره اش رو بر خلاف کردیت کارت که گاها مجبورید به افراد غیر بدین، به کسی ندین.
در حساب بانکی تون هم تنظیم بکنین که هر وقت برداشتی از حسابتون میشه یا تراکنشی انجام میشه به شما ایمیل یا پیامک بزنه. همینجوریش ما یک قلم سو استفاده از حساب همسرم رو چند روز پیش متوجه شدیم و جالبه که وقتی زنگ زدیم سیتی بانک بهمون گفتن که خودمون متوجه شدیم و تراکنش رو رد کردیم و برات یک کارت با شماره دیگه میفرستیم.
بهرحال یک کردیت کارت حتی سکیور هم که شده یا از این CapitalOne یا همچین جای در پیتی هم که شده بگیرید برای این مواقع.
چک حقوق رو باید به حساب بانکی بذارین و البته اینکه همان لحظه میتونین مبلغش رو از حسابتون بردارین یا نه بستگی به سیستم بانک داره. بعضی بانکها اگه مبلغش کم باشه یا مشخص باشه که چک حقوق یک جای معتبر هست موردی ندارن و نقد میدن همان لحظه و از یک مبلغی به بعد باید منتظر باشید که کلیر بشه چک بعد. من به شخصه هیچوقت نیازی نداشتم که چکی رو که به حساب میذارم همان لحظه نقد کنم بنابرین عملا نمیدونم حتی سیاست بانک چیس من چی هست. باید بپرسید. به همین خاطر در آمریکا جاهایی هست به نام Check Cashing Store هست به نامها و برندهای مختلف که من اولها نمیدونستم یعنی چی! بعدا فهمیدم که مردم چکشون رو میبرن اونجا و اونا بعد از کسر مبلغی بعنوان کارمزد مبلغ نقد میدن. البته همشون چک اشخاص رو قبول نمی کنن. والمارت هم ظاهرا جدیدا چک کش میکنه با هزینه ای کمتر تا حداکثر هزار دولار فکر کنم.
برای جای تعجب بود که اصلا لزوم این جور جاها برای چیه. علت وجودشون این هست که بعضی ها به هر دلیلی حساب بانکی ندارن، حالا چه عرض کنم، یا غیر قانونی تو آمریکا هستن نتونستن حساب بانکی باز کنن یا در سفر در ایالتی هستن که شعبه بانکشون در نزدیکی نیست که چک رو ببرن اونجا و ازین دست دلایل. خلاصه خوب دکونی برای خودشون باز کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، shimoda ، Danoosh ، afs ، sasbk ، ghafari88 ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، remarya
مرسی یامی جان در مورد راهنماییت در خصوص دبیت کارت.
متاسفااین سهل انگاری رو انجام دادیم و بلافاصله رفتیم بانک و درخواست کارت جدید دادیم.البته کارمند بانک گفت که با این کار هم تضمینی به امنیت کامل نیست.امروز کارت جدید به دستمون رسیده.خوشبختانه همون طور که گفتم کارت قبلی در هنگام تراکنش فعال نبود و بنابر این در 2 بار تلاش ناموفق هیچ برداشتی از حساب صورت نگرفت.حالا من نگران 2 موضوع هستم.یکی اینکه احتمال داره این 2 تراکنش ناموفق همچنان در حالت پندینگ باشه و با فعال کردن کارت جدید از حساب کسر بشه ؟چون روزی که کارمند بانک داشت واسه ما این موضوع رو توضیح میداد رو مانیتورش من دیدم که دو تراکنش ناموفق از کارت ما هست.نگرانی بعدی من هم اینه که نکنه با تعویض کارت هم همچنان نگرانی از این موضوع ادامه داشته باشه.البته به قول همون کارمند بانک قرار نیست آدم هرجا حس کرد امکان سوء استفاده وجود داره بیاد و کارت رو عوض کنه.
با این حال همچنان نگرانم و البته تو این مدت اتفاق بدی هم نیوفتاده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 07:41)sce نوشته:  مرسی یامی جان در مورد راهنماییت در خصوص دبیت کارت.
متاسفااین سهل انگاری رو انجام دادیم و بلافاصله رفتیم بانک و درخواست کارت جدید دادیم.البته کارمند بانک گفت که با این کار هم تضمینی به امنیت کامل نیست.امروز کارت جدید به دستمون رسیده.خوشبختانه همون طور که گفتم کارت قبلی در هنگام تراکنش فعال نبود و بنابر این در 2 بار تلاش ناموفق هیچ برداشتی از حساب صورت نگرفت.حالا من نگران 2 موضوع هستم.یکی اینکه احتمال داره این 2 تراکنش ناموفق همچنان در حالت پندینگ باشه و با فعال کردن کارت جدید از حساب کسر بشه ؟چون روزی که کارمند بانک داشت واسه ما این موضوع رو توضیح میداد رو مانیتورش من دیدم که دو تراکنش ناموفق از کارت ما هست.نگرانی بعدی من هم اینه که نکنه با تعویض کارت هم همچنان نگرانی از این موضوع ادامه داشته باشه.البته به قول همون کارمند بانک قرار نیست آدم هرجا حس کرد امکان سوء استفاده وجود داره بیاد و کارت رو عوض کنه.
با این حال همچنان نگرانم و البته تو این مدت اتفاق بدی هم نیوفتاده.
موفق باشین.

بنده بانکدار نیستم ولی بانکدارها رو دوست دارم! مخصوصا پولاشون رو اما تا جایی که سواد نیمچه من قد میده، دبیت کارت کردیت کارت نیست و وقتی تراکنشی انجام میشه قاعدتا یا همان لحظه باید انجام بشه و از حساب کسر بشه و یا تراکنش رد بشه و دیگه امکان سعی دوباره بدون حضور فیزیکی کارت مقدور نیست. اسمش روشه! دبیت کارت. البته دبیت کارتها یک سقف کوچکی از کردیت معمولا دارند و اون تا حد اون سقفه بدون حضور فیزیکی کارت میشه سو استفاده کرد اما ثانیا اون سقف خیلی پایینه و اولا همون سقفه هم قوانین مثل قوانین کردیت هست و اگه سو استفاده بشه ضرری به تو نمیرسه و به عهده بانک و پذیرنده کارت هست.
البته کردیت کارت اینجوری نیست و تراکنش ناموفق میتونه بعدا دوباره تکرار بشه تا زمانی که انجام بشه.
البته من خودم هم نمیدونم که سایتهایی مثل آمازون بالفرض وقتی کسی با دبیت کارت و بدون حضور فیزیکی کارت خرید میکنه تکلیفش چیه؟
شما کارتت رو عوض کردی رفته پی کارش و اون شماره کارتم دیگه بسته شده. بذار هر چی دلش میخواد تلاش کنه! دیگه چی میخواد بشه مثلا؟ بستی حساب رو داداش من بستی!!
همانطور که گفتم یک کردیت کارت به هر نحوی شده بگیر و خودت رو راحت کن. دبیت کارت رو هم فقط در فروشگاههای معتبر و عابربانک استفاده کن.
این مسائل جزئی از زندگی آمریکایی هست همانطور که گشت ارشاد جزئی از زندگی ایرانی هست. بخوای خیلی به خودت سخت بگیری و مته به خشخاش بذاری که دیگه لذتی نمیبری از زندگی در اینجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Danoosh ، afs ، sasbk ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
برای امنیت بیشتر کردیت کارتتون، موقع خرید اونو دست کسی ندین، در سایت اطلاعات کارتتون رو به هیچ وجه ذخیره نکنید و تا جایی که میتونید با شماره کارت و اطلاعات دیگه خرید انجام ندید.
برای خرید های آنلاینتون یا از paypal استفاده کنید یا از گیفت کارت.
شنیدم که آیفون برای فعال شدن برخی امکانات آیتونز، اطلاعات کردیت رو میخواد، یکی از دوستان ما در سه مرحله از کردیتش خرید های آنچنانی شد که هربار بانک پولش رو بر میگردوند ولی این قضیه همچنان تکرار میشد تا روزی که اطلاعات کردیتش رو از آیفونش برداشت و به جاش اطلاعات یه گیفت کارت ۵دلاری رو وارد کرد.
تو یکی از این سرقت ها، ۱۶ هزار دلار بازی پلی استیشن و ایکس باکس از آیتونز باهاش خریداری شده بود. اونم ۱۰ تا ۱۰ تا از هر بازی! خریدار هم با آی.پی پاناما خرید رو انجام داده بود.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Danoosh ، Saeedv13 ، afs ، amin arefi ، AFSHIN-PIC
(2013-11-10 ساعت 19:04)pefa نوشته:  برای امنیت بیشتر کردیت کارتتون، موقع خرید اونو دست کسی ندین، در سایت اطلاعات کارتتون رو به هیچ وجه ذخیره نکنید و تا جایی که میتونید با شماره کارت و اطلاعات دیگه خرید انجام ندید.
برای خرید های آنلاینتون یا از paypal استفاده کنید یا از گیفت کارت.
شنیدم که آیفون برای فعال شدن برخی امکانات آیتونز، اطلاعات کردیت رو میخواد، یکی از دوستان ما در سه مرحله از کردیتش خرید های آنچنانی شد که هربار بانک پولش رو بر میگردوند ولی این قضیه همچنان تکرار میشد تا روزی که اطلاعات کردیتش رو از آیفونش برداشت و به جاش اطلاعات یه گیفت کارت ۵دلاری رو وارد کرد.
تو یکی از این سرقت ها، ۱۶ هزار دلار بازی پلی استیشن و ایکس باکس از آیتونز باهاش خریداری شده بود. اونم ۱۰ تا ۱۰ تا از هر بازی! خریدار هم با آی.پی پاناما خرید رو انجام داده بود.

البته اینکه کارت رو به دست فروشنده ندیم ممکنه واقعا همیشه مقدور نباشه. مسئله اینه که اگه کسی بخواد از این دزدی ها بکنه، راههای دیگه هم هست از نصب دوربین در کنار دستگاه که وقتی کارت رو میکشین تصویرش رو برداره تا دستگاههای الکترونیکی که اطلاعات رو موقع تبادل کارت با دستگاه بخونه. سر و تهش یک نوار مغناطیسی هست و چند تا شماره.
تازه قانونا فروشنده میتونه از خریدار بخواد که کارت رو بده بهش تا اصالتش رو چک کنه و حتی کارت شناسایی بخواد که امضاشو تطبیق بده. بنابراین کار نشدنی هست. واقعا اگه آدم به جایی اعتماد نداره باید از اونجا نقدی بخره که اونم ممکنه مسائل خودش رو داشته باشه مثل ایراددار بودن جنس و بامبول درآوردن فروشنده.
همانطور که دوستمون اشاره کردن بهتره برای تراکنشهای آنلاینتون از یک کردیت کارت با کردیت لیمیت پایین استفاده کنید. بیشتر سایتها گیفت کارت و یا کارتهای قابل شارژ ویزا و مستر رو که در فروشگاهها میشه خرید قبول میکنن ولی اگه سایتی بود که اکیدا شماره کردیت کارت میخواد (مثلا قراره هر ماه مبلغی ازش کم بشه یا بسته به استفاده شما از خدمات اونا مبلغی کم یا زیاد برداشته میشه) اونوقت بهترین و احتمالا تنها ترین راه همان استفاده از کردیت کارت واقعی ولی با کردیت لیمیت پایینه.
البته در هر صورت فعال کردن Alert های خرید با کارت فراموش نشه با اینکه متاسفانه بعضی شرکتهای کارت این ایمیلها رو نمیشه برای مبالغ زیر 200 تنظیم کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Danoosh ، Saeedv13 ، afs ، amin arefi ، afshinghwink ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
خود شرکت کردیت هم تراکنشهای غیر معمول و خصوصا با رقم بالا و یا پی در پی یا از جای مشکوک و غیر معمول رو عدم تایید میکنه و جدیدا واقعا سخت هست که کسی بتونه با کردیت کلاه برداری بزرگ کنه مگر در حد چند ده دلار یا افتابه دزدی ! به هر حال زیاد نباید نگران این مسائل بود و الا زندگی سخت میشه ! الان معمولترین نوع کلاهبردای ایدی تفت هست یعنی با مشخصات شما حساب کردیت باز میکنند و خب دیگه نتیجه معلومه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amin arefi ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-11-11 ساعت 12:38)soheilbadami نوشته:  خود شرکت کردیت هم تراکنشهای غیر معمول و خصوصا با رقم بالا و یا پی در پی یا از جای مشکوک و غیر معمول رو عدم تایید میکنه و جدیدا واقعا سخت هست که کسی بتونه با کردیت کلاه برداری بزرگ کنه مگر در حد چند ده دلار یا افتابه دزدی ! به هر حال زیاد نباید نگران این مسائل بود و الا زندگی سخت میشه ! الان معمولترین نوع کلاهبردای ایدی تفت هست یعنی با مشخصات شما حساب کردیت باز میکنند و خب دیگه نتیجه معلومه.
من اون روز از داخل صفحه اینترنتی مربوط به حسابم یک پیام متنی براشون فرستادم و خواستم تاریخ ارسال گزارش حسابم به Credit Bureaus رو برام ارسال کنند. این جوابشون هست که یا نفهمیده من چی خواستم یا نخواسته که تاریخ رو بگه:
Dear Saeed XXXXXXX,

Thank you for your inquiry dated 11/11/2013. We value you as our customer and will be happy to help you.

We understand you need more information about the credit bureau report.

Please be informed, Bank of America reports every account status to the credit bureaus every 30 to 60 days. Kindly note, accounts which are past due by more than 30 days will have an impact on their credit report.

After reviewing your credit card account, we see two electronic payments in the amount of $80.00 were posted on 10/11/2013 and 10/12/2013 respectively..

Kindly note, we will not be able to make any changes to the credit report. If you wish to know any information about your credit report, we request you to contact the credit bureau for the same.

The following are the contact information of the Credit Bureaus:

Credit Bureau Phone Number Website

Experian 1.888.397.3742 www.Experian.com
Equifax 1.800.685.1111 www.Equifax.com
Trans Union 1.800.888.4213 www.Transunion.com

If we may be of further assistance, please contact us again by e-mail. Thank you for choosing Bank of America.

Sincerely,

Shannon Twain
Bank of America
قسمت جالبش اون جملاتی هست که قرمز کردم. تو اون تاریخ ها من هیچ ترنزکشنی با اون مبالغ نداشتم. الان منظور این بابا از این حرف چی بوده؟ کسی می خواسته با اطلاعات کردیت کارت من دو تا 80 دلار خرج کنه و اینها فهمیدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، afshinghwink ، amiz.abdollah ، soheilbadami
سعید جان متن سوالت رو نگذاشتی که بشه گفت ولی از اون جمله ریپورت و توضیح بعدش معلومه که بانک او امریکا هم از اون دسته هست که گزارشها رو بعد از دو دیت میده برای همین هم بازه 2 ماهه براش گذاشته . در مورد قسمت قرمز هم براشون بنویس که چنین چیزی نبوده تا دوباره کنترل کنن. بانک او امریکا یک چیزی تو مایه ای تی ان تی هست از لحاظ شیر تو شیر بودن اوضاعش ! و اینکه صدها صاحب داره ! و در و پیکری نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Saeedv13 ، amin arefi ، bayat_r ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-11-18 ساعت 06:25)soheilbadami نوشته:  سعید جان متن سوالت رو نگذاشتی که بشه گفت ولی از اون جمله ریپورت و توضیح بعدش معلومه که بانک او آمریکا هم از اون دسته هست که گزارشها رو بعد از دو دیت میده برای همین هم بازه 2 ماهه براش گذاشته . در مورد قسمت قرمز هم براشون بنویس که چنین چیزی نبوده تا دوباره کنترل کنن. بانک او آمریکا یک چیزی تو مایه ای تی ان تی هست از لحاظ شیر تو شیر بودن اوضاعش ! و اینکه صدها صاحب داره ! و در و پیکری نداره.

عا قربون دهنت سهیل جان!! برای همینه که کلا بانک عاو عمریکا رو من به هیچ وجه به هیچ کس توصیه نمیکنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، soheilbadami ، amin arefi ، bayat_r ، behzadb57 ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-11-18 ساعت 06:29)yami نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 06:25)soheilbadami نوشته:  سعید جان متن سوالت رو نگذاشتی که بشه گفت ولی از اون جمله ریپورت و توضیح بعدش معلومه که بانک او آمریکا هم از اون دسته هست که گزارشها رو بعد از دو دیت میده برای همین هم بازه 2 ماهه براش گذاشته . در مورد قسمت قرمز هم براشون بنویس که چنین چیزی نبوده تا دوباره کنترل کنن. بانک او آمریکا یک چیزی تو مایه ای تی ان تی هست از لحاظ شیر تو شیر بودن اوضاعش ! و اینکه صدها صاحب داره ! و در و پیکری نداره.

عا قربون دهنت سهیل جان!! برای همینه که کلا بانک عاو عمریکا رو من به هیچ وجه به هیچ کس توصیه نمیکنم Smile
حالا این همسایه من میگفت جالبترینش اینه که وقتی زنگ میزنی بهشون یک نفر از ناف دهلی نو با لهجه هندی میگه من مایکل هستم Big Grin ها می ای اسیست یو تدی ؟ البته این موضوع رو پسر خودمم میگه راجع مایکروسافت برای مواقعی که این بازی انلاینشون ( نمیدونم چه زهر ماری ! که چند تا با هم انلاین بازی میکنن ) گیر میکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، bayat_r ، Saeedv13 ، behzadb57 ، AFSHIN-PIC ، behfaza
(2013-11-18 ساعت 12:59)soheilbadami نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 06:29)yami نوشته:  

حالا این همسایه من میگفت جالبترینش اینه که وقتی زنگ میزنی بهشون یک نفر از ناف دهلی نو با لهجه هندی میگه من مایکل هستم Big Grin ها می ای اسیست یو تدی ؟ البته این موضوع رو پسر خودمم میگه راجع مایکروسافت برای مواقعی که این بازی انلاینشون ( نمیدونم چه زهر ماری ! که چند تا با هم انلاین بازی میکنن ) گیر میکنه.

متاسفانه درسته ... خوشبختانه چیپس بانک! من هنوز به این درد دچار نشده ولی هر وقت خواست میتونه! ایکی ثانیه عوض میکنم بانکم رو.
مایکروسافت که از قدیم مشهور بوده برای این کار... سهیل! نذار بچه ات بیوفته تو این چی چی میگن، مسخره بازی گیم بازی ازینها. مخش مثل مال این آمریکایی ها میپوسه هااا!!! از من گفتن...
این آت آشغالها برای اینه که این مملکت به آدم بی سواد و بی حال هم برای کار ریتیل نیاز داره! وگرنه همه برن دانشگاه برای خودشون آدمی بشن اینا باید برای بقیه کارها آدم از هند و مکزیک کشتی کشتی وارد کنن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، bayat_r ، soheilbadami ، ghafari88 ، deineath ، AFSHIN-PIC ، behfaza
سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter
(2013-10-28 ساعت 22:08)ITGuy نوشته:  حق قانونی‌ شما هست که سالی‌ یک بار گزارش کامل کردیت و امتیاز کردیتتون رو از هر سه سازمان کردیت (Equifax, TransUnion, Experian) به صورت مجانی‌ بگیرید. تنها وبسایتی هم که برای این کار مورد تائید دولت فدرال آمریکاست این وب سایت هست:
https://www.annualcreditreport.com/index.action
دوست عزیز مرسی از پاسخ خیلی خوبتون.
اگر امکان دارد تفاوت گزارش کردیت و امتیاز کردیت و FICO را با هم بگویید؟ که من حسابی گیج شدم.
آیا می توانید سایتی معرفی کنید که به غیر از گزارش٬ امتیاز و فیکو را هم رایگان بدهد؟
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 12:08)مهرنگار نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
نه دوست عزیز هیچ مالیاتی از کسی کسر نمیشه و اصولا مالیات رو هر کس خودش در سال مالی با دولت فدرال / استیت/ کانتی/شهر ( بسته به وسعت بام و مقدار برف ! باید به همه مالیات داد ) حساب و کتاب میکنه و مالیات بر حسب درامد هست و ارزش افزوده سرمایه.
بانک میزان بهره های احتمالی دریافتیتون رو به خودتون و ازون طرف هم به اداره مالیات اعلام میکنه که اگر در حساب نیاوردید اونها در جریان باشن !
ممکن است شنیده شما مربوط به کارمزدی هست که بعضی بانکها از بعضی پولها برای نگهداریش دریافت میکنن که داستان دیگه ای هست
اما بطور کلی موقع افتتاح هر حساب باید شرایطش رو دقیق بررسی کرد و از هزینه هاش اگاه شد که از مهمترین گلوگاههای گوش بری از مشتری هستن !
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، مهرنگار ، behzadb57 ، amin arefi ، AFSHIN-PIC ، behfaza ، remarya
(2013-12-11 ساعت 12:44)soheilbadami نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 12:08)مهرنگار نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز.. آیا این صحیح است که بانکهای آمریکا از حسابهای بانکی بیشتر از 2000 دلار بعنوان مالیات ماهانه ملبغی را کسر میکنه؟؟ خیلی ممنون میشوم اگر در این مورد اطلاع رسانی کنید..
سربلند و پیروز باشین.
نه دوست عزیز هیچ مالیاتی از کسی کسر نمیشه و اصولا مالیات رو هر کس خودش در سال مالی با دولت فدرال / استیت/ کانتی/شهر ( بسته به وسعت بام و مقدار برف ! باید به همه مالیات داد ) حساب و کتاب میکنه و مالیات بر حسب درامد هست و ارزش افزوده سرمایه.
بانک میزان بهره های احتمالی دریافتیتون رو به خودتون و ازون طرف هم به اداره مالیات اعلام میکنه که اگر در حساب نیاوردید اونها در جریان باشن !
ممکن است شنیده شما مربوط به کارمزدی هست که بعضی بانکها از بعضی پولها برای نگهداریش دریافت میکنن که داستان دیگه ای هست
اما بطور کلی موقع افتتاح هر حساب باید شرایطش رو دقیق بررسی کرد و از هزینه هاش اگاه شد که از مهمترین گلوگاههای گوش بری از مشتری هستن !

دوست عزیز ممنون از پاسختون. بله منظور من کارمزد نگهداری پول است. شاید درست بیان نکردم. یعنی منظورتون اینه که بعضی بانکها از بابت نگهداری پول و سپرده ای که میزارین کارمزد دریافت میکنن و بعضی ها دریافت نمیکنن؟ خب ما که میایم اونجا طبیعتا مقداری پول خواهیم داشت و نموتونیم پول رو همه جا با خودمون حمل کنیم.. پس مجبوریم نزد بانک بگذاریم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان