موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-12 ساعت 01:12)مهرنگار نوشته: دوست عزیز ممنون از پاسختون. بله منظور من کارمزد نگهداری پول است. شاید درست بیان نکردم. یعنی منظورتون اینه که بعضی بانکها از بابت نگهداری پول و سپرده ای که میزارین کارمزد دریافت میکنن و بعضی ها دریافت نمیکنن؟ خب ما که میایم اونجا طبیعتا مقداری پول خواهیم داشت و نموتونیم پول رو همه جا با خودمون حمل کنیم.. پس مجبوریم نزد بانک بگذاریم..
نخیر شما نگران نباشید این موضوع الان مربوط به حسابهای فردی و غیر تجاری نیست و در چند سال گذشته که نرخ بهر به علت رکود نزدیک صفر بوده و بانکها گرفتاریهای خاصی داشتن بعضی بانکها برای مدتی این رویه رو اعمال کردن ولی الان همه بانکها به حساب پس انداز سود کمی هم میدن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام
چند تا سوال از بچه هایی که تو امریکا زندگی می کنن داشتم.
آیا بدو ورود ما به امریکا که هنوز جا و مکان نداریم میتوان در بانک توی فرودگاه حساب باز کرد؟تا پول نقد با خودم حمل نکنم؟
کدام بانک و کدام نوع حساب برای اینکه به 20000 دلار سود بده مناسبه؟ چقدر سود می ده؟ میشه برای گذران زندگی روش حساب کرد؟
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یامی عزیز من از نوشته های شما خیلی استفاده بردم، اگر ممکنه در مورد موارد زیر هم منو راهنمایی فرمایید:
1) خانم من که الان 3 سالی هست که اونجاست و تو chase کردیت داره که به نظر کردیتش بدم نیست (5000$) به من میگه بیا حساب جوینت با من باز کن و زیر مجموعه من شو و از کردیت من استفاده کن، سوال من اینجاست که آیا این کار خوبی هست یا نه ؟ یعنی برای شخص خودم هم کردیت اسکور میسازه یا نه؟ کلا راه منطقی در این شرایط چیه؟ اگه حسابم رو با خانمم یکی کنم آیا امتیازهای اون به من هم میرسه یا نه؟
2) خانم من زیاد سرش تو این جیزایی که میگین نیست که مثلا 20 درصد بیشتر خرج نکنین و ... میخواستم بدونم شما این حرف رو از کجا شنیدید خود بانک بهتون گفته؟
ممنون از شما
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 08:58)yami نوشته: آقا این سایت www.credit.com خیلی خوبه هااا!! شبیه کردیت کارما و کردیت سسامی هست ولی توصیه های ساده ولی قابل فهم عموم جالبی به آدم میده.
اسکورش رو هم از اکسپریان میگیره. من که خیلی خوشم اومد. البته هیچکدام از این سه سایت FICO نمیشه ولی خوب این سه تا تنها سایتهای قابل اعتماد رایگان کردیت اسکور هستن.
به من توصیه میکنه که اولا اجازه بدم عمر یکی دو تا از کارتهام حداقل به 7 سال برسه چون در مورد عمر کردیت هستوری من D گرفتم یعنی خراب!!!
در مورد وام هم توصیه کرد که برای افزایش کردیت هستوری ام حتما وام داشته باشم چون تحقیقات نشون میده کسانی که وام دارن حساب کتابشون درست تره!!
این کارت دیسکاور الان 2 ماه هست که داخل استیتمنت اسکور رو هم میزاره و مدعی هست که فایکو میباشه ! حالا نمیدونم راست میگه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-30 ساعت 11:13)moqadam نوشته: دوست عزیز سلام
چند تا سوال از بچه هایی که تو آمریکا زندگی می کنن داشتم.
آیا بدو ورود ما به آمریکا که هنوز جا و مکان نداریم میتوان در بانک توی فرودگاه حساب باز کرد؟تا پول نقد با خودم حمل نکنم؟
کدام بانک و کدام نوع حساب برای اینکه به 20000 دلار سود بده مناسبه؟ چقدر سود می ده؟ میشه برای گذران زندگی روش حساب کرد؟
دوست عزیز، سود بانکی همه بانک ها تا جایی که من می دونم با هم برابره و کلا خیلی ناچیزه. مقدار سود بانکی رو فدرال رزرو برای همه بانکها تعیین می کنه و فعلا چیزی نزدیک به صفره.
از بانک ولزفارگو که یکی از بانکهای معتبر در آمریکاست، مثال واقعی میارم: این بانک به 6000 دلار پس انداز ماهانه فقط ««5 سنت»» سود میده! پس سود 20000 دلار میشه 16.6 سنت!!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز از پاسختون ممنونم
پس با این اوصاف پولمون رو پیش خودمون نگه داریم بهتره
با این مقدار پول میشه به فکر یک مغازه خدمات خشکشویی یا یه کار دیگه ای خدماتی بود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. در مورد کار و درامد و خرج زندگی نگرانم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-02 ساعت 02:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-02 ساعت 02:13 توسط moqadam.)
(2013-12-31 ساعت 23:21)yami نوشته: [quote='moqadam' pid='453792' dateline='1388515654']
دوست عزیز از پاسختون ممنونم
پس با این اوصاف پولمون رو پیش خودمون نگه داریم بهتره
با این مقدار پول میشه به فکر یک مغازه خدمات خشکشویی یا یه کار دیگه ای خدماتی بود؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. در مورد کار و درامد و خرج زندگی نگرانم
به نظر من تنها راه موفیت برای داشتن بیزنس در آمریکا برای یک مهاجر اینه که خودش شخصا چند سال در اون بیزنس کار کنه بعد به فکر داشتنش باشه تا عیار کار دستش بیاد وگرنه شکست به نوعی تضمینی هست.
مثلا شما تا خودتون در فست فود یا پمپ بنزین کار نکنین از خم چم کار و مشکلاتش و هزینه هاش هیچوقت سر در نخواهید آورد یا در انتخاب محل مناسب اشتباه خواهید کرد.
در حال حاضر بیشتر بیزنسهای برای فروش مخصوصا به قیمتهایی که ماها بتونیم جور کنیم، منظورم در حد زیر 200 هزار دولار هست معمولا مورد دار هستند.
دوست عزیز
از جوابتون ممنونم
اگر اطلاعات بیشتری دارید که چه نوع حسابی بهتره و ازکدوم یکی وام میشه گرفت ممنون میشم. ایا ایالت های مختلف قانون بانکی فرق داره؟ شما در کدوم ایالت هستی؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
انتقال پول از ایران به حساب خودمون تو آمریکا در حد 1000 دلار مشکلی پیش نمیاره ؟
کلا میشه کمی از نحوه و میزان انتقال پول از ایران و برعکس یه کوچولو توضیح بدین.
موفق باشین.
لاتاری 2013