موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من بانک chase حساب باز کردم بعد بک هفته نامه ای از با عنوان tax payer information اومد که نوشته شما چون در باتک فرم IRS W-8BEN رو پر کردید که این فرم نامعبر هستش برا شما بعد داخل همون پاکت فرم w-9 اومده که نوشته باید این رو پر کنید و شاید شما ۵۰ دلار بابت این کار جریمه بشید آیا برا کسی این اتفاق افتاده؟ من رفتم بانک و به کارمندش توضیح دادم ولی اون گفت که باید بری پیش مشاور برا مالیات . من بهشون گفتم شما برا من فرم ویزیتوری پر کردین در حالیکه من permanent residence هسنم گفت من از کجا میدونستم گفتم من ویزام که همون کار I-551 هستش رو میکنه گفت بانک قبول نداره من تازه وارد آمریکا شدم تپ نامه نوشته اگه تا ۲۴ فوریه فرم w-9 رو پر نکنید و نفرستی حسابت بسته میشه. من چه باید یکنم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مورد حساب کردیت یک سوال داشتم ، برا من خوب جا نیفتاده (متوجه نمی شم )
فرض کنیم 1000 دلار کردیت داریم و 300 دلار خرج کنیم ، استیتمنت بانک بیاد و duo رو بنویسه (50$)
حالا باید همش رو پرداخت کنیم ؟
یا چقدر رو پرداخت کنیم تا اسکورمون بالا بره
ممنون می شم راهنمایی کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 12:47)onlyonline نوشته: سلام دوستان
در مورد حساب کردیت یک سوال داشتم ، برا من خوب جا نیفتاده (متوجه نمی شم )
فرض کنیم 1000 دلار کردیت داریم و 300 دلار خرج کنیم ، استیتمنت بانک بیاد و duo رو بنویسه (50$)
حالا باید همش رو پرداخت کنیم ؟
یا چقدر رو پرداخت کنیم تا اسکورمون بالا بره
ممنون می شم راهنمایی کنید .
سلام
اگر سکیور(Secure) هستش بهتره همه 300$ رو پرداخت کنین .
در ضمن بهره هم نمیدین.
اگه آن سیکیور بعنی پولی بعنوان ضمانت نزاشتین بانکها معمولاً 1 سال اول برای مشتری های جدید رو بدون بهره میدن (no interest)
1-اگه پول لازمتون نیست،همه مبلغ رو بدین
2-اگه پولتون رو لازم دارین میتونین دیو (due)رو بدین شارژ هم نمیشین
از این فرصت میتونین برای خرید استفاده کنین فقط باید حسابشده عمل کنین
مثال 2000 تا کردیت دارین و 1 سال هم بدون بهره هستش.
میخواین یک بسته 1000$ خرید کنین و 1 ساله پرداخت کنین اما برای تقسیط اون فروشگاه شارژ تون میکنه، شما میتونین همش رو با کردیتون بدین و ماه به ماه نسبت به مبلغ خرید پول بریزین به حساب کردیت کارت
موفق باشین
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-11 ساعت 07:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 07:44 توسط yami.)
کردیت کارتهایی هست که به شما اجازه میده که مثلا بالانستون رو در عرض شش ماه یا یک سال بدون سود پرداخت کنید همیشه جای بحث داشته. هنوز هم با قطعیت نمیشه گفت که در این حالت صادر کننده کردیت کارت شما در آخر هر ماه همه بدهی شما رو ریپورت خواهد کرد یا نه. واقعیت این هست که اگه این کار رو بکنن بخاطر بالا بودن نسبت بدهی به کردیت شما، از بابت این وام بدون سود نه تنها شما سودی نمی برید بلکه حسابی به کردیت اسکورتون هم آسیب خواهد رسید. بنابرین چون راه درست حسابی برای کشف این نکته نیست و به حرف یک اپراتور ساده صادر کننده کردیت کارت هم نمیشه اعتماد کرد، احتیاط واجب آنست که اگه واقعا به اون پول احتیاج مبرم ندارید و بقولی پول لازم نیستید، از خیر این نوع مزایا بگذرید.
البته وامهای بانکی مثل وام منزل یا وام خودرو حسابشون جداست و گرفتن و بازپرداخت سر موعد ماهانه اونا به شدت به نفع کردیت اسکور هست.
در ضمن اگر بیش از 20 درصد کردیت لاینتون رو استفاده کردید حتما قبل از Closing date تا آن مقدار که بالانستون به زیر 20 درصد کردیتون برسه رو پرداخت کنید ولی هیچوقت همه بالانس رو قبل از Closing date پرداخت نکنید چون اگه شما همه شو بدین در تاریخ Closing date بانک شما به سازمانهای کریدیت هیستوری ریپورتی که میفرسته خواهد نوشت که مقدار کردیت استفاده شده این ماه 0 صفر دولار هست!! این کار هیچ مزیتی برای کردیت هیستوری شما نداره چون نشون میده که از کارت استفاده نشده. بنابرین توصیه متخصصین کردیت اینه که حداقل بین 15 تا 20 درصد بالانستون رو نگه دارید و اجازه بدین که در استیتمنت نشون داده بشه. این حالت بهترین حالتی هست که شما ضمن استفاده از بخش بزرگی از کردیتتون، بهترین نتیجه رو از ریپورت صادر کننده کردیت کارت به سازمانهای کردیت هیستوری به دست میارید. البته تجربه شخصی من هم همین مسئله رو ثابت کرد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باتجربه ممنون میشم اگه تجربیات و اطلاعاتتون رو راجع به بهترین راههای استفاده از loan خرید مسکن واسه تازه وارد ها بفرمایید من هر چی تحقیق کردم بدون داشتن 2 سال تکس فایلینگ حتی با کریدیت اسکور بالا را هی به جز اقدام به عنوان یک خارجی پیدا نکردم که اون هم دون پیمنت بالایی میخواد و اینترستش هم بالاست نسبت به بقیه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 07:38)yami نوشته: کردیت کارتهایی هست که به شما اجازه میده که مثلا بالانستون رو در عرض شش ماه یا یک سال بدون سود پرداخت کنید همیشه جای بحث داشته. هنوز هم با قطعیت نمیشه گفت که در این حالت صادر کننده کردیت کارت شما در آخر هر ماه همه بدهی شما رو ریپورت خواهد کرد یا نه. واقعیت این هست که اگه این کار رو بکنن بخاطر بالا بودن نسبت بدهی به کردیت شما، از بابت این وام بدون سود نه تنها شما سودی نمی برید بلکه حسابی به کردیت اسکورتون هم آسیب خواهد رسید. بنابرین چون راه درست حسابی برای کشف این نکته نیست و به حرف یک اپراتور ساده صادر کننده کردیت کارت هم نمیشه اعتماد کرد، احتیاط واجب آنست که اگه واقعا به اون پول احتیاج مبرم ندارید و بقولی پول لازم نیستید، از خیر این نوع مزایا بگذرید.
البته وامهای بانکی مثل وام منزل یا وام خودرو حسابشون جداست و گرفتن و بازپرداخت سر موعد ماهانه اونا به شدت به نفع کردیت اسکور هست.
در ضمن اگر بیش از 20 درصد کردیت لاینتون رو استفاده کردید حتما قبل از Closing date تا آن مقدار که بالانستون به زیر 20 درصد کردیتون برسه رو پرداخت کنید ولی هیچوقت همه بالانس رو قبل از Closing date پرداخت نکنید چون اگه شما همه شو بدین در تاریخ Closing date بانک شما به سازمانهای کریدیت هیستوری ریپورتی که میفرسته خواهد نوشت که مقدار کردیت استفاده شده این ماه 0 صفر دولار هست!! این کار هیچ مزیتی برای کردیت هیستوری شما نداره چون نشون میده که از کارت استفاده نشده. بنابرین توصیه متخصصین کردیت اینه که حداقل بین 15 تا 20 درصد بالانستون رو نگه دارید و اجازه بدین که در استیتمنت نشون داده بشه. این حالت بهترین حالتی هست که شما ضمن استفاده از بخش بزرگی از کردیتتون، بهترین نتیجه رو از ریپورت صادر کننده کردیت کارت به سازمانهای کردیت هیستوری به دست میارید. البته تجربه شخصی من هم همین مسئله رو ثابت کرد.
سلام
در مورد این 20% با نظر شما مخالفم،شما چه همه statment رو بدین و یا due رو پرداخت کنین بانک اون رو OK میزنه .
پرداخت کل استیتمنت در آخر ماه به اونایی که تازه کارت گرفتن توصیه میشه، هر ماه کارت رو باید استفاده کنین و آخر ماه پرداخت کنین .
در مورد کریدت زمان هم عامل مهمی هستش !!!
شما میتونین از کمپانی TransUnion ریپورت رایگان بگیرین و در اونجا هیستوری کردیت شما از ابتدا براتون ارسال میشه از قبیل چند بار کردیت شما ران شده ،کجا ها کردیت دارین، وامهاتون و ....
این از یک بابت خوبه که شاید دیدین کریدت شما بدون درخواست شما ران شده و یا شاید حسابی در بانکی به اسم شما باز شده میتونین گزارش بدین .
موفق باشین
تاریخ کارنت شدن کیس:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 23:45)yami نوشته: [البته من فکر میکنم که شما منظور من رو کامل متوجه نشدید. من نگفتم که همه استیتمنت رو نده یا 20 درصدش رو نگه داره برای ماه بعد، بلکه گفتم باید مقدار بالانس گزارش شده در استیتمنت رو زیر 20 درصد کردیت لیمیتش نگه داره]
aram7x جان، در این مورد در همین تاپیک یا تاپیکی دیگر بحثهای زیادی شده که شما رو به خواندنش دعوت میکنم. در اینترنت هم با جستجوی عباراتی مثل Is it good to pay balance early or before closing date به اطلاعات مشابهی دست خواهید یافت. برای نمونه به سایت معتبر کردیت کارما که یکی از سه سایت معتبر ارائه کردیت اسکور رایگان هست (با سه سازمان گزارش اعتبار مشتریان اشتباه نشود) در لینک زیر توجه فرمایید:
https://www.creditkarma.com/article/cred...tilization
کردیت یوتیلایزیشن به عبارتی همان نسبت بدهی/دبیت یا کردیت استفاده شده به کل مبلغ کردیت هست. بانک یا هر صادر کننده کردیت کارت یا وام بعد از کلوزینگ دیت به اون سه سازمان گزارش اعتبار مشتری برای هر مشتری OK نمیفرسته بلکه گزارشی از نحوه استفاده از کردیت رو میفرسته که مهمترین فاکتور اون همان کردیت یوتیلایزیشن هست.
هر قدر مقدار بدهی/دبیت یا کردیت استفاده شده به نسبت کل مبلغ کردیت فرد بالا باشه، به معنی این هست که ریسک این فرد بالاست. یعنی دو نفر هر دو با کردیت لیمیت 1000 دولار، اولی براش بانک 200 دولار این ماه بالانس نهایی گزارش کرده و برای دیگری 700 دولار. نفر دوم یوتیلایزیشنش بالاست و از نظر الگوریتم احتمال اینکه این فرد نتونه بالانسش رو به موقع یا همش رو یکجا بده بیشتر از اولی هست.
تنها نکته کنکوری این قضیه که من خودم هم ازش بی اطلاع بودم تا همین تازگیها اینه که پرداخت همه بالانس قبل از کلوزینگ دیت/صدور استیتمنت هم اشتباه هست چون برای شما استیتمنت 0 دولار میاد و همین هم به سازمانهای اعتبار مشتری گزارش میشه و الگوریتم درمورد بالانس صفر دولار بجای دادن کمترین یوتیلایزیشن که به نفع مشتری هست ، مینویسه CARD NOT USED!!! که هیچ کمکی به افزایش کردیت اسکور نمیکنه.
بنابرین نگه داشتن بالانس برای استیمنت در حد 15 تا 20 درصد و حداکثر تا 30 درصد بهترین حالت گفته شده. استیتمنت هم که اومد خونه، همش رو یک جا میده طرف و تمام.
مهم اینه که اگه کسی میخواد قسمت اعظم کردیت کارتش رو استفاده کنه، قبل از کلوزینگ دیت/صدور استیتمنت مقدار بدهی اش رو با پرداخت آنلاین به زیر 20 درصد کردیت لیمیتش برسونه.
*** یادم رفت در مورد TransUnion که فرموده بودید اضافه کنم که این سه سازمان گزارش اعتبار مشتری سیستمشون با هم فرق میکنه و بانکها و صادر کنندگان کردیت کارت و وام بخاطر هزینه ممکنه به هر سه گزارش کنن و یا از هر سه گزارش بگیرن برای صدور کردیت کارت یا وام یا فقط از یکی یا دوتا از اونا استفاده کنن (اینجا: http://www.bankrate.com/finance/credit/l...reaus.aspx) ولی نکته مهم اینکه در کنار یک یا دو یا هر سه اونا حتما از FICO در وهله اول استفاده میکنن. اون سه سازمان اساسا الگوریتمهاشون بر اساس FICO است بنابرین برای گرفتن بهترین و دقیقترین کردیت اسکور شما باید اسکورFICOتان رو نگاه کنید و نه اسکور یکی یا هر سه اون سه سازمان رو. برای مثال برای من همیشه Equifax از همه کمتر و Experian از همه بیشتر بوده، البته با توجه به اینکه مقیاس و درجه بندی این سه سازمان هم با هم فرق میکنه.
برای گرفتن فایکو باید پول داد ولی اگه از والمات کردیت کارت بگیرید چه معمولی و چه نوع دیسکاور اون در سایتش به فایکو خود به رایگان دسترسی خواهید داشت و من همین الان ازش استفاده میکنم.
البته من کردیت کارت والمارت م رو بعدا بستم ولی کماکان به اکانتم دسترسی دارم و امتیاز فایکو خودم رو میبینم.
منبع این مطلب هم اینجاست: http://www.myfico.com/crediteducation/qu...cores.aspx
من منظور شما رو بد متوجه شده بودم!!!
تاریخ کارنت شدن کیس:
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
البته بگم در این نامه که اومده از طرف خود بانک هست که کپی همون فرم w8ben
رو گذاشته بودن با یه پاکت خالی و خواسته بود که در مورد این که چرا از یک ادرس در امریکا استفاده کردم توضیح بدم یا اینکه اگر اطلاعات شوت اشتباه هست درست کنم اطلاعات شون رو. و حرفی از جریمه و این چیزا نزده بود
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 12:51)tartar نوشته: دوستان باتجربه ممنون میشم اگه تجربیات و اطلاعاتتون رو راجع به بهترین راههای استفاده از loan خرید مسکن واسه تازه وارد ها بفرمایید من هر چی تحقیق کردم بدون داشتن 2 سال تکس فایلینگ حتی با کریدیت اسکور بالا را هی به جز اقدام به عنوان یک خارجی پیدا نکردم که اون هم دون پیمنت بالایی میخواد و اینترستش هم بالاست نسبت به بقیه.
در تاپیک مسکن اطلاعات زیادی هست اما در کل همونطور که خودتون متوجه شدید جواب منفیه. شما 2 سال تکس ریترن میخواین تازه برای بررسی درخواست یعنی ممکنه با اون هم تایید نشید. اسکور تقریبا ربطی به خود مورگج نداره بلکه مهمترین فاکتورها شغل و درامد پایدار و سایقه کردیت/اعتبار و لون هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
من همین جا از یامی عزیز بابت اطلاعات خوبش تشکر می کنم.باور بفرمایین دونستن این نکته های به قول ایشون کنکوری از اون موضوعاتیه که شاید خیلیا بعد از گذشت 20 و اندی سال زندگی تو این مملکت هنوز متوجه نشدن.
بازم مرسی یامی جان و من به همین روش شما تونستم تمام مخارج خودم رو با کردیت کارت 300 دلاری هندل کنم.هر آخر هفته بدهی خودم رو تا حدودی صاف می کنم و یه جوری تنظیم می کنم تا قبل از کلوزینگ دیت و زمان صادر شدن استیتمنت بدهی من 60 دلاری صادر بشه.فردای کلوزینگ دیت هم دوباره علی یارت.البته زیاد هم نمی خواد با برنامه ربزی باشه.تمام مدیریت این موضوع می تونه تو همون هفته آخر منتهی به کلوزینگ دیت باشه و خلاص.
با اجازتون الان هم استیتمنت هر دو نفر ما به مبلغ 60 دلار یعنی معادل 20 درصد کردیت لاین صادر شده.
موفق باشین.
لاتاری 2013