موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امروز با یک وکیل بنام بیژن اصیل که از طریق تلویزیون داشت تبلیغ میکرد صحبت کردم گفت چون پسر شما تنها فرد بازمانده خانواده هست برایش درخواست بخشودگی میکنیم و ظرف شش ما اقامت امریکا را براش میگیریم اسم قانونش گفت فکر کنم پرول البته دوباره پرسیم چی تکرار نکرد و گفت همین چند وقت پیش یک دختر را که تنها مانده بود براش اقدا کردیم و ظرف شش ماه امد . ممکنه اگر اطلاعاتی در این مورد دارید به من هم بگید . البته گفت سایت ما را کامل بخونید اکر باز سوال موند زنگ بزنبد 8000 دلار هم دستمزد میگرفت .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا ... من تنها فرزند دخترم یکساله که خانوادم میرن و میان و من فقط 9 ماه و 27 روز بالای 21 سال بودم . می تونید آدرس سایتش را بگید اینجا برام؟
کسی می دونه این قانون چیه ؟ لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس ما لاتاری هستش موقع ثبت نام و اعلام نتایج من 20 سالم بود ولی برای روز مصاحبه 21 سالم هست کسی تجربه یکسان داره ؟؟ منم جزو کیس هستم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 30 سلام الان هم 2 ماهی هست اومدم امریکا سال 2001 اقدام کرده بودیم که من 17 سالم بود 2009 هم اپرو شدیم و 404 دلار پرداخت کردیم 28 may 2014 هم مصاحبه مون بود کیس f4
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ٢٨ سالمه و مجرد پدر و مادرم تقريباً يك سال پيش توي شهريور رفتن ولي مجبور شدن بخاطر مريضي من توي فروردين برگردن حالا دوره درمانم داره تموم ميشه ايا ميتونن براي من اقدام كنن؟ و به چه طريقي؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 38 سال دارم و در سپتامبر 2007 طلاق گرفتم .در دسامبر 2007 کیس نامبرم رو از NVC دریافت کردم. البته لازم بذکر است پدرم که سیتیزن بودن برای گرین کارت من اقدام کردن .از ان زمان تا الان که ژانویه 2015 هستش هیچ خبری از وضعیت پروندم و اینکه چه زمانی برای مصاحبه برم نشده ! وقتی برای من اقدام شد 31 سال داشتم و طلاقم رو گرفته بودم ( فرزند مجرد بالای 21 سال ) محسوب میشدم .
ایا این مدت طولانی که حدود 8 سال میشه و با توجه باینکه جزو کتگوری F1 هستم نرمال است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
اين سايتو تازه پيدا كردم
سوالي داشتم اگه كسي جواب سوْال منو ميدونه لطفا راهنماييم كنه
مادر بزرگ من براي پدر و مادر من در سال 2003ژانوي تقاضا دادن.من در آن تاريخ ١٤ سال و ٢ ماه سن داشتم.در تاريخ ٢٠٠٩/٥/٥ پروندهي ما اپروو شد.كه من در اون تاريخ ٢٠ سال و ٥ ماهم بوده.كه كلا ٦ سال و ٣ ماه طول كشيد.
Priority date= 2003/1/ 27
Notice data(approve date)=2009/5/5
چند سوال داشتم از شما.
١)آيا اين قانون كه ميگويند اين فاصله زماني از سن فرزندان مجرد بالاي ٢١ سال كم ميشود وجود دارد؟
٢)آيا با وجود بودن همچين قانوني اين چند سال از سن من وقتي كه به سفارت ميروم برأي مصاحبه كم ميشود يا بايد وقتي من اپروو شدم سن من زير ٢١ سال بوده باشد؟
٣)آيا با اين شرايطي كه من توضيح دادم از پروندهي خود اين قانون شامل حال من ميشود و من ميتوانم به همراه پدرو مادرم گرين كارت بگيرم؟
٤)اگر ميشود پس چرا اداره مهاجرت وقتي مدارك پدرو مادرم را براي دادن وقت سفارت در آنكارا از ما خواست اسمي از من نبردن و نگفتن پرونده هاي من و مثل ترجمه شناسنامه و كپي پاسپرت..... به همراه مداوك مادرو پدرم براي ما بفرستيد.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه پدرم یک هفته قبل از پایان تمدید ویزای توریستی ما به رحمت خدا رفتن و ما رو در این دنیا تنها گذاشتن,نمیدونم در این شرایط چی به سر ما خواهد آمد.پدرم سال 2009 برای ما درخواست داده بودند وقتی که خودشون گرین کاارت داشتند,پارسال سیتیزن شدند و کیس ما آپدیت شد و همزمان مادر من هم برای ما درخواست گرین کارت دادند,حالا نمیدونم چی بر سر پرونده ما خواهد آمد,الان یکسال هست که با ویزای توریستی آمریکا هستیم و فردای روزی که پدرم فوت کردند (یک هفته قبل از بکسال)دوباره درخواست تمدید ویزا دادیم.