کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام
دوستان
من برنده 1015 هستم و تا 2ناه آینده اولین سفرم به امریکا رو خواهم داشت. و چون شرایطم جور نیست برای موندن میخوام پاس سفید بگیرم. باتوجه به اینکه در سفر اول میخوام اینکارو انجام بدم ، میشه راهنمایی کنید حداقل و حداکثر چند روز باید بمونم تا اوکی بشه کارم و برگردم چون میخوام بر اون مبنا بلیط بگیرم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
حدودا سه چهار هفته زمان میبره تا انگشت نگاری انجام بدی
اگه آشنا داری اونجا،بعد از انگشت نگاری میتونی برگردی و وقتی پاست آماده شد،اونا برات بیارن ایران
اگر نه،باید وایسی تا خودت پاس سفیدتو تحویل بگیری و بیای که حدودا 40 روز زمان میبره
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، سامانتاوآرش
ممنونم از راهنماییهاتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 18:06)kasra17 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 10:01)zohre02 نوشته:  به طوری کلی نحوه برخورد آفیسرها در زمان ورود کاملا شانسیه یعنی ی آفسیری گیر میده یکی نه ولی به طور کلی هر آفیسری به ما خورد که آمریکائی اصل نبود خیلی اساسی گیر می داد که چرا نمی مونید و غیره برای مثال ما همیشه می ریم هتل توی فرودگاه گیر می دادن چرا می رین هتل؟ مخصوصا اگر برگه آبی رو پر کنید که معمولا برای وقتیه که بیش از 10000 دلار همراه دارید دیگه آفیسر اولی که پاسارو چک می کنه گیر نده دومی که برای برگه آبی است گیر میده ولی کاملا کاملا شانسیه

دوست عزیز، اینکه برخورد آفیسرها در فرودگاه های آمریکا شانسی هست، کاملا واضح و بدیهی است. سوال و موضوع این بود که بر مبنای مشاهدات و تجربیات افراد، کدامیک از فرودگاه های آمریکا در مجموع و به صورت نسبی و میانگین بهتر و آسانتر برخورد می کنند. به هر حال موفق باشید.
من که قبلش بهتون جواب داده بود تا جایی که من شنیدم و تجربه دوستام بوده نیویورک
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
سلام دوستان عزیز. لطفا اگه کسی میدونه من را راهنمایی کنه. من میخوام پاس سفید بگیرم ولی بخاطر سربازی 20 روز اجازه خروج به من میدن و با توجه به اینکه 20 روز کافی نیست میخوام دوبار سفر کنم. میخواستم ببینم فاصله بین دو سفر چقدر باشه خوبه؟ من میخوام expedite نکنم کسی نمیدونه چقدر طول میکشه؟ ممنون
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضربBig Grin خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-25 ساعت 12:32)zohre02 نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 18:06)kasra17 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 10:01)zohre02 نوشته:  به طوری کلی نحوه برخورد آفیسرها در زمان ورود کاملا شانسیه یعنی ی آفسیری گیر میده یکی نه ولی به طور کلی هر آفیسری به ما خورد که آمریکائی اصل نبود خیلی اساسی گیر می داد که چرا نمی مونید و غیره برای مثال ما همیشه می ریم هتل توی فرودگاه گیر می دادن چرا می رین هتل؟ مخصوصا اگر برگه آبی رو پر کنید که معمولا برای وقتیه که بیش از 10000 دلار همراه دارید دیگه آفیسر اولی که پاسارو چک می کنه گیر نده دومی که برای برگه آبی است گیر میده ولی کاملا کاملا شانسیه

دوست عزیز، اینکه برخورد آفیسرها در فرودگاه های آمریکا شانسی هست، کاملا واضح و بدیهی است. سوال و موضوع این بود که بر مبنای مشاهدات و تجربیات افراد، کدامیک از فرودگاه های آمریکا در مجموع و به صورت نسبی و میانگین بهتر و آسانتر برخورد می کنند. به هر حال موفق باشید.
من که قبلش بهتون جواب داده بود تا جایی که من شنیدم و تجربه دوستام بوده نیویورک

من هم قبلا بهنون گفتم که منظور، تجربیات و مشاهدات عینی خود افراد است. در این گونه مسایل به شنیده های دیگران و یا نقل قول آنها از افراد و دوستان دیگر، خیلی نمی توان اعتماد کرد، مگر اینکه تجربه و مشاهده عملی خود آنها باشد. موفق باشید.
پاسخ
بچه ها یه سوال شاید خیلی بدیهی. برای expected length of trip توی فرم I-131، چون به تعداد روز خواسته، باید بزنم 730 دیگه؟
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان برای گرفتن پاس سفید، اونجا چه جوری باید اقدام کنیم? به کجا باید مراجعه کرد? آیا لازم هس از ایران فرمی پر بشه و فرستاده بشه?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
سلام دوستان،

ما برنده لاتاری 2014 هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و 3 ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و 4 ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به امریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر 2 سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به امریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
به نظرتان به چه آدرسی ایمیل بزنم و سوال کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، humsun ، mahdii
(2015-07-28 ساعت 14:40)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان برای گرفتن پاس سفید، اونجا چه جوری باید اقدام کنیم? به کجا باید مراجعه کرد? آیا لازم هس از ایران فرمی پر بشه و فرستاده بشه?

دوست عزیز نیازی به مراجعه نیست شما دو فرم داره که دانلود میکنی و با مدارک پست میکنید منتظر نامه انگشت نگاری میشوید بعد از انجام انگشت نگاری میتونید از امریکا خارج شوید پاس سفید به آدرسی که تو امریکا دادید میرسه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، samirakn
(2015-07-28 ساعت 15:18)ekhtera نوشته:  سلام دوستان،

ما برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و ۳ ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و ۴ ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به آمریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر ۲ سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به آمریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز فکر کنم شما باید با سفارتی که ویزا را دریافت کردید صحبت کنید و شرح حالتون رو براشون بگید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید.
من می خوام ار نیویورک یاکت re-entry رو پست کنم ولی نمی دونم به چه آدرسی باید ارسال بشه. من صفحه آدرس ها رو هر چی می خونم متوجه نمی شم باید به کدوم ادرس ارسال نشه خواهشن فوری راهنماییم کنید. من تایم زیادی ندارم.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875 ، ed2008
(2015-07-29 ساعت 02:45)charchian نوشته:  با سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید.
من می خوام ار نیویورک یاکت re-entry رو پست کنم ولی نمی دونم به چه آدرسی باید ارسال بشه. من صفحه آدرس ها رو هر چی می خونم متوجه نمی شم باید به کدوم ادرس ارسال نشه خواهشن فوری راهنماییم کنید. من تایم زیادی ندارم.
ممنون
دوست عزیز لینک زیر را بخونید اونجا آدرس داده
http://www.uscis.gov/i-131-addresses
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

پاسخ

ما برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و ۳ ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و ۴ ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به آمریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر ۲ سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به آمریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من هم شرایط شما رو دارم الان باردارم یک ماه دیگه می خوام برم آمریکا برای درخواست پاس سفید و برگردم ایران و ایران بچه مو بدنیا بیارم تا جایی که من خبر دارم باید از طریق سفارت سوئیس در ایران که حافظ منافع آمریکا می باشد برای بچه ی برگه بگیرید و اون برگه حکم ویزا رو داره و زمان ورود به آمریکا برگه رو تحویل بدهید و گرین کارت بچه صادر می شه ولی بهتره از سفارت سوئیس سوال کنید خواهشم اینه اگه اطلاعاتتون کامل شد به من هم اطلاع دهید متشکرم
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: humsun ، ed2008
(2015-07-29 ساعت 10:12)zohre02 نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من هم شرایط شما رو دارم الان باردارم یک ماه دیگه می خوام برم آمریکا برای درخواست پاس سفید و برگردم ایران و ایران بچه مو بدنیا بیارم تا جایی که من خبر دارم باید از طریق سفارت سوئیس در ایران که حافظ منافع آمریکا می باشد برای بچه ی برگه بگیرید و اون برگه حکم ویزا رو داره و زمان ورود به آمریکا برگه رو تحویل بدهید و گرین کارت بچه صادر می شه ولی بهتره از سفارت سوئیس سوال کنید خواهشم اینه اگه اطلاعاتتون کامل شد به من هم اطلاع دهید متشکرم
ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه از زمان ورود به آمريكا براي اولين بار تا دريافت پاس سفيد چقدر زمان ميبره؟
ما تصميم داشتيم بچه دار بشيم و حالا برنده شدن كلا برنامه مون رو به هم ريخته و با توجه به سنم نميتونم ريسك كنم.
خيلي درگيرم و نميدونيم كه بهترين راه چيه؛ بريم اونجا و بعد از پيدا كردن كار و ... اقدام كنيم يا بريم و پاس سفيد بگيريم و بياييم اينجا بچه دار بشيم و بريم يا ....
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان