کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
به طوری کلی نحوه برخورد آفیسرها در زمان ورود کاملا شانسیه یعنی ی آفسیری گیر میده یکی نه ولی به طور کلی هر آفیسری به ما خورد که آمریکائی اصل نبود خیلی اساسی گیر می داد که چرا نمی مونید و غیره برای مثال ما همیشه می ریم هتل توی فرودگاه گیر می دادن چرا می رین هتل؟ مخصوصا اگر برگه آبی رو پر کنید که معمولا برای وقتیه که بیش از 10000 دلار همراه دارید دیگه آفیسر اولی که پاسارو چک می کنه گیر نده دومی که برای برگه آبی است گیر میده ولی کاملا کاملا شانسیه
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-07-19 ساعت 18:02)sh_mm10 نوشته:  عزیزان سلام
از تجربه خودم در مورد پاس سفید بگم:
به محض ورود به عمه ریکا اقدام کردیم(پر کردن فرمها-گرفتن Money order از خود اداره پست،ضمیمه کردن کپی ها و یک نامه دست نویس در مورد در خواستمان بابت Re-entry permit....)و سرانجام پست کردن مدارک مربوطه(بدون هیچ پاکت نامه اضافی)
پس از چند روز که هیچ ایمیلی واسمون نیومد با اداره مربوطه تماس گرفتیم و ترک نامبر پست را که دادیم (می دونستیم مدارک به دستشون رسیده) گفتند کارتون در دست بررسیه.دوباره چند روز بعد تماس گرفتیم ،گفتیم ما باید برگردیم و تقاضای تسریع در کارمون را دادیم ولی هیچ خبری نشده ،سرانجام یه شماره پیگیری به ما دادند و گفتند از سایتشون پیگیری کنیم و گفت یه نامه هم برامون فرستاده اند.نامه که رسید ،دیدیم تاییدیه رسید مدارک هست و هنوز تاریخ انگشت نگاری مشخص نشده.
تا چند روز سایت را چک کردم،هیچ اپدیت جدیدی نداشت.ما هم یک هفته دیگه بلیط برگشت داشتیم.پیگیر تعویض بلیط شدیم ،تا ۱۰ اگوست پرواز جا نمی داد ،اون هم با کلاس بالاتر و نفری ۱.۵میلیون اضافه باید میدادیم .خلاصه سردرگمی بدی بود.از فردای ان روز هر روز با اداره مهاجرت تماس گرفته و شرایطمون را گفته و خلاصه هر روز پیگیر بودیم ،تا اینکه یک روز یکی از افیسر ها به صورت تلفنی کلیه مشخصات ما رو گرفت و دلیل تقاضامون را طبق دستورالعملی که داشتند و واسمون همه را یک به یک خوند ،جویا شد و سرانجام گفت تا یک هفته دیگه اگر نامه ای واستون امد که هیچ اگر نه دوباره پیگیر بشید.
خلاصه ۳-۴ روز بعد نامه های تاریخ انگشت نگاری امد منتها تاریخ انگشت نگاری را برای 15 جولای یعنی یک هفته بعد از خروج ما از کشور مربوطه زده بودند.
تصمیم گرفتیم فردا صبح اول وقت با نامه ها به ادرسی که داده بودند بریم،هر چه باداباد(ادرس Santa ana .خیابان Main ) بود.
فردا صبح واسه ۷:30 انجا بودیم تقریبا 15 نفری جلوی ما بودند.راس ساعت ۸در باز شده و افیسری به دست هرایواییک فرم +مداد داد و می گفت فرم را که پر کردید بروید در ان صف بایستید.فرمها را پر کردم(قد به اینچ وفوت/ وزن به پوند/رنگ چشم و...) و شماره ای که روی نامه انگشت نگاری قید شده بود.
در پانل نوشته بودند سه تا مدرک برای این کار لازمه۱-نامه انگشت نگاری۲-مدرک شناسایی که از ما همان پاسپورتمان بود ۳-همان فرمی که در انجا به ما دادند پر کنیم
خلاصه این مدارک را به دست افیسر دادیم،بدون اینکه هیچ نگاهی به زمان تعیین شده برای انگشت نگاری بکنه ،یه شماره داد و گفت بریم در صف انگشت نگاری ،و خلاصه مراحل انگشت نگاری و عکس از چهره به سلامتی انجام شد.
نتیجه:حتما پس از درخواست و رسیدن مدارکتون به دست اداره مهاجرت،اگر عجله دارید هر روز باهاشون تماس بگیرید ،گویا سیستمشون بر اساس امار هست،واگر تعداد مراجعه به پرونده شما در سیستمشون بیشتر باشه احتمال تسریع در کارتون بیشتر می شه.(البته هر تماسی تا پروسه اش طی بشه و به کانال مربوطه وصل بشه حداقل یک ربع طول می کشه)
و دوم اینکه وقتی نامه زمان انگشت نگاری به دستتون رسید بدون توجه به زمان تعیین شده ،به ادرس مشخص شده مراجعه کنید ،و انگشت نگاریتون را انجام بدید.
شماره تماس اداره مهاجرت 5283-375-800-۱+
امیدوارم سلامت ،شاد و موفق باشید...

دوست عزیز سپاس از راهنمایی تون فقط میشه لطف کنید بگید در واقع چه تاریخی مدارک رو پست کردید و چه تاریخی نامه انگشت نگاری براتون اومد
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-20 ساعت 10:04)zohre02 نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 18:02)sh_mm10 نوشته:  عزیزان سلام
از تجربه خودم در مورد پاس سفید بگم
............

نتیجه:حتما پس از درخواست و رسیدن مدارکتون به دست اداره مهاجرت،اگر عجله دارید هر روز باهاشون تماس بگیرید ،گویا سیستمشون بر اساس امار هست،واگر تعداد مراجعه به پرونده شما در سیستمشون بیشتر باشه احتمال تسریع در کارتون بیشتر می شه.(البته هر تماسی تا پروسه اش طی بشه و به کانال مربوطه وصل بشه حداقل یک ربع طول می کشه)
و دوم اینکه وقتی نامه زمان انگشت نگاری به دستتون رسید بدون توجه به زمان تعیین شده ،به ادرس مشخص شده مراجعه کنید ،و انگشت نگاریتون را انجام بدید.
شماره تماس اداره مهاجرت 5283-375-800-۱+
امیدوارم سلامت ،شاد و موفق باشید...

دوست عزیز سپاس از راهنمایی تون فقط میشه لطف کنید بگید در واقع چه تاریخی مدارک رو پست کردید و چه تاریخی نامه انگشت نگاری براتون اومد

درود بر شما
ارسال مدارک ۱۲ جون _ رسید نامه جهت انگشت نگاری, ۲ جولای البته پس از پیگیری و تماس های فراوان
کیس نامبر: 2015AS3XXX/سفارت:ابوظبی/ ارسال فرم ها: 24 می/دريافت نامه دوم : Oct 23 2014/ مصاحبه :نیمه دوم دسامبر/ کلیرنس:2 آوریل سفرنامه ابوظبی: قسمت اول قسمت دوم / آپدیت: 19 دسامبر2014، 1فوریه، 29مارس،2 آوریل/ورود Jun 6,2015/امدن سوشال July6/رسید گرین کارت July 15
آرزوی سلامتی و بهترینها برای ایرانیان عزیزSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02 ، ed2008
دوستان سوال اولم اينكه مسلما محاسبه ٦ ماه از تاريخ خروج بايد باشه ولى با توجه به اينكه موقع خروج هيچ مهرى تو پاسپورت نميزنن اين چه جورى محاسبه ميشه؟
سوال دومم هم صاحبان گرين كارتى كه قبل از اتمام ٦ ماه به آمريكا ميرن حداقل چند روز بايد بمونن تا بتونن برگردن و در ورود بعدى به مشكل نخورن؟

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 06:02)negarpak نوشته:  دوستان سوال اولم اينكه مسلما محاسبه ٦ ماه از تاريخ خروج بايد باشه ولى با توجه به اينكه موقع خروج هيچ مهرى تو پاسپورت نميزنن اين چه جورى محاسبه ميشه؟
سوال دومم هم صاحبان گرين كارتى كه قبل از اتمام ٦ ماه به آمريكا ميرن حداقل چند روز بايد بمونن تا بتونن برگردن و در ورود بعدى به مشكل نخورن؟

2015AS19** 01 issued
02 administrative process
Ankara/ October

- تاریخ خروج در سیستم درج شده است
- محدودیتی برای حداقل روزهای اقامت وجود ندارد اما هنگام سیتیزنی ممکن مشکل بوجود اید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
(2015-07-19 ساعت 12:47)vistac نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم کلا چند مرتبه میشه برای پاس سفید اقدام کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ما الان پاس سفید داریم و برای بار دوم میخوایم اقدام کنیم آیا باز پاس سفید میدن؟ دلایل محکم باید بیاریم؟

کسی نبود جواب بده؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 10:16)vistac نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 12:47)vistac نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم کلا چند مرتبه میشه برای پاس سفید اقدام کرد ممنون میشم راهنمایی کنید ما الان پاس سفید داریم و برای بار دوم میخوایم اقدام کنیم آیا باز پاس سفید میدن؟ دلایل محکم باید بیاریم؟

کسی نبود جواب بده؟
ی آقایی به نام بابک تو صفحات اول همین تاپیک تا به حال دو بار گرفته بودن
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقای بابک دوبار 2 ساله گرفتند؟

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
(2015-07-21 ساعت 11:52)gol1 نوشته:  آقای بابک دوبار ۲ ساله گرفتند؟

بله دوساله گرفتن
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، atlantis770

وقتی میگیم برین پست ها رو بخونین به همین خاطره.اینجوری هم اطلاعات خوبی میگیرین و هم از اظطراب و استرستون کم میشه.من قبلا هم اینجا نوشتم که یکی از بستگان من برای بار سوم و مجددا برای دو سال تو همین فوریه سال جاری پاس سفید گرفت و برگشت ایران.ایشون یه سالمنده وکلا از سال 2007 یا 2006 تا الان فکر نکنم مجموعا یک سال رو اینجا مونده باشه.این بار آخر رو خودم براش اپلای کردم.مشکلی هم نبود و اصلا هم سوال و جواب خاصی نکردن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: atlantis770 ، ed2008 ، shahab2000
(2015-07-22 ساعت 10:13)sce نوشته:  

وقتی میگیم برین پست ها رو بخونین به همین خاطره.اینجوری هم اطلاعات خوبی میگیرین و هم از اظطراب و استرستون کم میشه.من قبلا هم اینجا نوشتم که یکی از بستگان من برای بار سوم و مجددا برای دو سال تو همین فوریه سال جاری پاس سفید گرفت و برگشت ایران.ایشون یه سالمنده وکلا از سال 2007 یا 2006 تا الان فکر نکنم مجموعا یک سال رو اینجا مونده باشه.این بار آخر رو خودم براش اپلای کردم.مشکلی هم نبود و اصلا هم سوال و جواب خاصی نکردن.
موفق باشین.
خودشون در آمریکا بودن براشون اپلای کردید؟ یا قبل از ورودشون فرمهارو براشون پست کردید اداره مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله ایشون برای 2 ماه اینجا بودن و تو این فاصله اینکار انجام شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02
بله.ایشون اینجا بودن تو این مدت.
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02
(2015-07-20 ساعت 10:01)zohre02 نوشته:  به طوری کلی نحوه برخورد آفیسرها در زمان ورود کاملا شانسیه یعنی ی آفسیری گیر میده یکی نه ولی به طور کلی هر آفیسری به ما خورد که آمریکائی اصل نبود خیلی اساسی گیر می داد که چرا نمی مونید و غیره برای مثال ما همیشه می ریم هتل توی فرودگاه گیر می دادن چرا می رین هتل؟ مخصوصا اگر برگه آبی رو پر کنید که معمولا برای وقتیه که بیش از 10000 دلار همراه دارید دیگه آفیسر اولی که پاسارو چک می کنه گیر نده دومی که برای برگه آبی است گیر میده ولی کاملا کاملا شانسیه

دوست عزیز، اینکه برخورد آفیسرها در فرودگاه های آمریکا شانسی هست، کاملا واضح و بدیهی است. سوال و موضوع این بود که بر مبنای مشاهدات و تجربیات افراد، کدامیک از فرودگاه های آمریکا در مجموع و به صورت نسبی و میانگین بهتر و آسانتر برخورد می کنند. به هر حال موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-19 ساعت 16:17)aidin123 نوشته:  
(2015-07-18 ساعت 23:07)atamata نوشته:  سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید
من پاس سفیدمو گرفتم و به ایران برگشتم تا منتظر انجام پروسه ی کارهای همسرم بشم
میخواستم بپرسم،زمانی که موقع مصاحبه ی خانومم شد،من حتما باید آمریکا باشم یا میتونم همراه خانومم به یکی از کشورها یرای مصاحبه برم؟(با توجه به اینکه پاس سفید دارم)

سلام
شما حتما در اون زمان باید در آمریکا باشید، آدرسی داشته باشید !
خانم شما وقتی به سفارت میره برای مصاحبه ، خواهد گفت می خواهد به شما در آمریکا بپیوندد!
اگر شما خارج از آمریکا باشید که براش مشکل بوجود میاد و کنسول با درخواستش موافقت نمی کنه !
کار اشتباهی است که همراه خانمتون سفارت بروید و بگویید پاس سفید دارید
داشتن پاس سفید کلآ به معنی این است که شما در آمریکا ساکن نیستید

دوست عزیز درست راهنماییتان کردن من هم تجربه این مورد رادارم حتما باید موقع مصاحبه همسرتان در امریکا حضور داشته باشید و همچنیین مدارکی دال برحضور شما در امریکا به سفارت ارائه بدهید
عکس با روزنامه محلی با کیفیت ووضوح کامل در دست بگیرید در یکی از فروشگاههای معروف حتما دقت کنید تاریخ روزنامه بیفتد
اجاره نامه خونه ای که اجاره کردید
اگر تونستید یک نسخه از پزشک بگیرید
یا پرینت تلفن
البته برای من این مورد اخری نفرستادن
من بخاطر این موضوع چهل پنج روز در انکارا معطل بودم مدارکمو خانمم ناقص میفرستاد
حتما موقع عکس گرفتن پنج یا شش عکس بگیرید و پانزده روز قبل از مصاحبه به سفارت بفرستید(عکس با روزنامه محلی)
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، atamata

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان