کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-07-29 ساعت 07:41)ali3875 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 02:45)charchian نوشته:  با سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید.
من می خوام ار نیویورک یاکت re-entry رو پست کنم ولی نمی دونم به چه آدرسی باید ارسال بشه. من صفحه آدرس ها رو هر چی می خونم متوجه نمی شم باید به کدوم ادرس ارسال نشه خواهشن فوری راهنماییم کنید. من تایم زیادی ندارم.
ممنون
دوست عزیز لینک زیر را بخونید اونجا آدرس داده
http://www.uscis.gov/i-131-addresses

سلام دوستان جدا من هم نفهمیدم وقتی نیویورک هستیم باید به کدام ادرس برای بار اول پاکت درخواست پاس سفید را پست کرد که زود تر رسیدگی بشه شرمنده دوستان میشه ادرس را بزارید اینجا
اینه ادرس اصلی ؟
USCIS Chicago Lockbox

U.S. Postal Service (USPS) deliveries:

USCIS
P.O. Box 5757
Chicago, IL 60680-5757
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-29 ساعت 14:11)ed2008 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 07:41)ali3875 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 02:45)charchian نوشته:  با سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید.
من می خوام ار نیویورک یاکت re-entry رو پست کنم ولی نمی دونم به چه آدرسی باید ارسال بشه. من صفحه آدرس ها رو هر چی می خونم متوجه نمی شم باید به کدوم ادرس ارسال نشه خواهشن فوری راهنماییم کنید. من تایم زیادی ندارم.
ممنون
دوست عزیز لینک زیر را بخونید اونجا آدرس داده
http://www.uscis.gov/i-131-addresses

سلام دوستان جدا من هم نفهمیدم وقتی نیویورک هستیم باید به کدام ادرس برای بار اول پاکت درخواست پاس سفید را پست کرد که زود تر رسیدگی بشه شرمنده دوستان میشه ادرس را بزارید اینجا
اینه ادرس اصلی ؟
USCIS Chicago Lockbox

U.S. Postal Service (USPS) deliveries:

USCIS
P.O. Box 5757
Chicago, IL 60680-5757

نه، این که مربوط به شما نمیشه. اگر اسکرول کنی پایین تر، اون آدرسی رو باید ببینی که ستون سمت چپ نوشته:
All other Form I-131 Filings, including Re-entry Permits
If you are filing Form I-131 based on a category not previously mentioned

حالا بستگی به ایالتی که هستین به آدرس Phoenix یا Dallas باید بفرستی. اگر نیویورکی که باید به Dallas بفرستی.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، ریحانا
(2015-07-28 ساعت 15:18)ekhtera نوشته:  سلام دوستان،

ما برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و ۳ ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و ۴ ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به آمریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر ۲ سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به آمریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
به نظرتان به چه آدرسی ایمیل بزنم و سوال کنم؟
سلام دوست من ما هم مثل شما هستیم و شما باید به دفتر حافظ منافع امریکا در سفارت سوئیس برید البته مدارک رو هم با خودت ببری اونا نامه ای برای ورود فرزند شما به امریکا میدن مدارکی شامل شناسنامه شما و خانوم و بچه(ترجمه و مهر امور خارجه)- گواهی از بیمارستانی که خانوم اونجا زایمان کرده- گرین کارت شما و خانوم - پاس سفید هر دو رو میبرید و نامه رو میگیرید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، mahdii ، zohre02 ، ekhtera
(2015-07-29 ساعت 11:29)humsun نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 10:12)zohre02 نوشته:  

ما برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستیم. سال پیش رفتیم هیوستون و ۳ ماه بودیم و برگشتیم. پاس سفید گرفتیم و الان تهرانیم. خانمم الان بارداره و ۴ ماهشه. می خواهد ایران وضع حمل کند و سال دیگه برگردیم به آمریکا. کسی می دونه برای بردن بچه چه باید بکنیم؟ آیا ویزا می خواهد؟
جایی در سایتهای خارجی خواندم که بچه اگر زیر ۲ سالش باشه می تواند با پدر و مادرش که گرین کارت داره برگرده به آمریکا. اما از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتون کهپرسیدم دقیق نمی دانست. گفت باید انگار ویزا برای بچه بگیرید.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من هم شرایط شما رو دارم الان باردارم یک ماه دیگه می خوام برم آمریکا برای درخواست پاس سفید و برگردم ایران و ایران بچه مو بدنیا بیارم تا جایی که من خبر دارم باید از طریق سفارت سوئیس در ایران که حافظ منافع آمریکا می باشد برای بچه ی برگه بگیرید و اون برگه حکم ویزا رو داره و زمان ورود به آمریکا برگه رو تحویل بدهید و گرین کارت بچه صادر می شه ولی بهتره از سفارت سوئیس سوال کنید خواهشم اینه اگه اطلاعاتتون کامل شد به من هم اطلاع دهید متشکرم
ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه از زمان ورود به آمريكا براي اولين بار تا دريافت پاس سفيد چقدر زمان ميبره؟
ما تصميم داشتيم بچه دار بشيم و حالا برنده شدن كلا برنامه مون رو به هم ريخته و با توجه به سنم نميتونم ريسك كنم.
خيلي درگيرم و نميدونيم كه بهترين راه چيه؛ بريم اونجا و بعد از پيدا كردن كار و ... اقدام كنيم يا بريم و پاس سفيد بگيريم و بياييم اينجا بچه دار بشيم و بريم يا ....
با سلام
البته من قبلا که این سوال رو مطرح کردم یکی از دوستان یک لینک رو گذاشته بود مبنی بر اینکه بچه زیر ۲سال تو فرودگاه ;کارهای گرین کارتش انجام میشه ولی مدارک پدر و مادرش و مدارک تولد و شناسنامه کودک همراه با ترجمه همراهمون باشه
ولی در مورد سوال دوست عزیزمون در خصوص اینکه کجا بچه دار بشیم بهتره به نظر من هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشو داره و بستگی به شرایط کاری و روحی و مالی افراد داره
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: humsun ، ed2008 ، ekhtera
(2015-04-03 ساعت 12:33)Sam2014 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 10:22)2013selectee نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 01:19)mahdii نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 01:10)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
اگر کسی پاس سفید داشته باشه و تو مدتی که ایران هستش صاحب فرزندی بشه برای اولین ورود بچه باید چیکار کنه
ممنون میشوم اگر دوستی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه و بیشتر ممنون میشوم اگر لینک قانونش رو هم بزاره Wink
برای یک بچه کسی راهنمایی نکرد حالا اگر ۲ قلو باشه چی Big Grin

(2015-04-03 ساعت 03:27)آرش منظري نوشته:  سوال مهم وجالبي بود خواهشاً يه نفر كه مطمنه جواب بده

قبلا چند بار تو تاپیکهای مختلف مطرح شده بود.
مشکلی نداره.
بچه باید قبل از ۲ سالگی تو اولین سفر مادر به آمریکا همراهش وارد بشه. ویزا نیاز نداره. کارهای مهاجرتیش توی فرودگاه انجام میشه.
لینک منبع رو الان نمیتونم در بیارم.
green card holder child born abroad رو سرچ کنید
درود بر دوستان
در تکمیل فرمایش 2013selectee
این متن را گیر آوردم:

As outlined in ۹ FAM 42.۱ N1.۱, a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-۱ visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.
این هم منبعش :
http://www.state.gov/documents/organization/87519.pdf
ولی توصیه می شود تحقیقات کامل بعدش نتیجه گیری
سربلند و پیروز باشید.
این لینک بودی بود که دوست عزیز برام گذاشته بود
امیدوارم بدرد شما هم بخوره و خواهشمندم اگر کسی اطلاعات بیشتر و بهتری داره برامون بزاره
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، zohre02
(2015-07-29 ساعت 22:33)mahdii نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 12:33)Sam2014 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 10:22)2013selectee نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 01:19)mahdii نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 01:10)mahdii نوشته:  با سلام خدمت دوستان
اگر کسی پاس سفید داشته باشه و تو مدتی که ایران هستش صاحب فرزندی بشه برای اولین ورود بچه باید چیکار کنه
ممنون میشوم اگر دوستی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه و بیشتر ممنون میشوم اگر لینک قانونش رو هم بزاره Wink
برای یک بچه کسی راهنمایی نکرد حالا اگر ۲ قلو باشه چی Big Grin

(2015-04-03 ساعت 03:27)آرش منظري نوشته:  سوال مهم وجالبي بود خواهشاً يه نفر كه مطمنه جواب بده

قبلا چند بار تو تاپیکهای مختلف مطرح شده بود.
مشکلی نداره.
بچه باید قبل از ۲ سالگی تو اولین سفر مادر به آمریکا همراهش وارد بشه. ویزا نیاز نداره. کارهای مهاجرتیش توی فرودگاه انجام میشه.
لینک منبع رو الان نمیتونم در بیارم.
green card holder child born abroad رو سرچ کنید
درود بر دوستان
در تکمیل فرمایش 2013selectee
این متن را گیر آوردم:

As outlined in ۹ FAM 42.۱ N1.۱, a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-۱ visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.
این هم منبعش :
http://www.state.gov/documents/organization/87519.pdf
ولی توصیه می شود تحقیقات کامل بعدش نتیجه گیری
سربلند و پیروز باشید.
این لینک بودی بود که دوست عزیز برام گذاشته بود
امیدوارم بدرد شما هم بخوره و خواهشمندم اگر کسی اطلاعات بیشتر و بهتری داره برامون بزاره

خب بجای اینکه مدارک رو با خودت ببری که فرودگاه تحویل بدی و استرس اینکه آیا قبول کنند یا نه همون مدارک رو تهران تحویل میدی و یه نامه مثل ویزای ورود برا بچه صادر میکنند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02
بنظر منم مراجعه به سفارت سوئیس بهتره حداقلش اینه که شاید معطلی تو فرودگاه کمتر بشه که با بچه کوچیک و خستگی راه و احتمالا استرس اینه که چی میشه خیلی سخته
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 17:49)ali3875 نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 14:40)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان برای گرفتن پاس سفید، اونجا چه جوری باید اقدام کنیم? به کجا باید مراجعه کرد? آیا لازم هس از ایران فرمی پر بشه و فرستاده بشه?

دوست عزیز نیازی به مراجعه نیست شما دو فرم داره که دانلود میکنی و با مدارک پست میکنید منتظر نامه انگشت نگاری میشوید بعد از انجام انگشت نگاری میتونید از آمریکا خارج شوید پاس سفید به آدرسی که تو آمریکا دادید میرسه

دوست عزیز، بغیر از فرم فرم I-131 چه فرم دیگه ای می بایست پر بشه?
و مدارک مورد نیاز چی هس?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-31 ساعت 14:14)samirakn نوشته:  
دوستان برای گرفتن پاس سفید، اونجا چه جوری باید اقدام کنیم? به کجا باید مراجعه کرد? آیا لازم هس از ایران فرمی پر بشه و فرستاده بشه?

دوست عزیز نیازی به مراجعه نیست شما دو فرم داره که دانلود میکنی و با مدارک پست میکنید منتظر نامه انگشت نگاری میشوید بعد از انجام انگشت نگاری میتونید از آمریکا خارج شوید پاس سفید به آدرسی که تو آمریکا دادید میرسه

و مدارک مورد نیاز چی هس?

فرم G-1145 هم میخواد به همراه کپی ویزا با مهر ورود به امریکا و کپی گرین کارت اگه هست به همراه مانی اردر به مبلغ445 دلار در وجه homland security و دیگه هیچی نمیخواد هر کس گفت پاکت اضافی بذار گوش نکن نیازی نیست منم با همین مدارک فرستادم یک هفته ای اومد فقط اگه بلیط برگشت دارید کپی شو حتما بذارید تو پاکت
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: samirakn
(2015-07-31 ساعت 15:08)ali3875 نوشته:  
(2015-07-31 ساعت 14:14)samirakn نوشته:  

و مدارک مورد نیاز چی هس?

فرم G-1145 هم میخواد به همراه کپی ویزا با مهر ورود به آمریکا و کپی گرین کارت اگه هست به همراه مانی اردر به مبلغ445 دلار در وجه homland security و دیگه هیچی نمیخواد هرایوایگفت پاکت اضافی بذار گوش نکن نیازی نیست منم با همین مدارک فرستادم یک هفته ای اومد فقط اگه بلیط برگشت دارید کپی شو حتما بذارید تو پاکت
1. دوست عزیز، این مبلغ برای هر خانواده هس? و به چه شکل باید پرداخت بشه?
2. در بدو ورودمون بدون داشتن گرین کارد می تونیم برای پاس سفید اقدام کنیم? یا باید منتظر آمدن گرین کارد باشیم?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
1-این پول برای هر نفر است
مانی اوردر-چک
2- میتوانید برگردید وپاس به ادرستان ارسال می شود

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان: samirakn
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، در پر کردن فرم پاس سفید،
1. تو قسمت part 1, برای class of admission چی باید نوشت?
2. در قسمت part 2 برای application type, کدوم گزینه رو باید زد?
3. در part3, منظور ر از date of intended departure, چیست؟
4. در part3, منظور از expected length of trip, چیست؟
5. در part3, جواب بخش 3a , باید no, باشه?
خدا خواست و شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-01 ساعت 01:37)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیز، در پر کردن فرم پاس سفید،
۱. تو قسمت part ۱, برای class of admission چی باید نوشت?
۲. در قسمت part ۲ برای application type, کدوم گزینه رو باید زد?
۳. در part3, منظور ر از date of intended departure, چیست؟
۴. در part3, منظور از expected length of trip, چیست؟
۵. در part3, جواب بخش 3a , باید no, باشه?
دوست عزیز به صفحه 27 همین تاپیک مراجعه کن یکی از کاربران کامل و بند به بند توضیح داده منم از روی توضیحات ایشون پر کردم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، ریحانا
(2015-07-29 ساعت 17:11)vistac نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست من ما هم مثل شما هستیم و شما باید به دفتر حافظ منافع آمریکا در سفارت سوئیس برید البته مدارک رو هم با خودت ببری اونا نامه ای برای ورود فرزند شما به آمریکا میدن مدارکی شامل شناسنامه شما و خانوم و بچه(ترجمه و مهر امور خارجه)- گواهی از بیمارستانی که خانوم اونجا زایمان کرده- گرین کارت شما و خانوم - پاس سفید هر دو رو میبرید و نامه رو میگیرید

سلام دوست عزیز.ممنون از جوابت. من هم به دفتر حافظ منافع آمریکا در نهران زنگ زدم و همین موارد را گفت.
اما یه سوال: ما که رسیدیم به آمریکا، چه قدر اونجا طول می کشه که گرین کارت بچه بیاد؟
از همین دفتر که پرسیدم ، نمی دانست.
ازش پرسیدم اگر زیاد طول بکشه می تونیم تو اون مدت بیام ایران؟گفت نه. باید وایستید تا گرین کارت بچه بیاد.
اما از یکی دیگر که پرسیدم گفت به دفاتر مهاجرت در امریکا می روید و نامه بهتان می دهند که بتونید بعدش بچه را بیارید ایران.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-29 ساعت 11:29)humsun نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 10:12)zohre02 نوشته:  

لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من هم شرایط شما رو دارم الان باردارم یک ماه دیگه می خوام برم آمریکا برای درخواست پاس سفید و برگردم ایران و ایران بچه مو بدنیا بیارم تا جایی که من خبر دارم باید از طریق سفارت سوئیس در ایران که حافظ منافع آمریکا می باشد برای بچه ی برگه بگیرید و اون برگه حکم ویزا رو داره و زمان ورود به آمریکا برگه رو تحویل بدهید و گرین کارت بچه صادر می شه ولی بهتره از سفارت سوئیس سوال کنید خواهشم اینه اگه اطلاعاتتون کامل شد به من هم اطلاع دهید متشکرم
ميشه لطفا راهنمايي كنيد كه از زمان ورود به آمريكا براي اولين بار تا دريافت پاس سفيد چقدر زمان ميبره؟
ما تصميم داشتيم بچه دار بشيم و حالا برنده شدن كلا برنامه مون رو به هم ريخته و با توجه به سنم نميتونم ريسك كنم.
خيلي درگيرم و نميدونيم كه بهترين راه چيه؛ بريم اونجا و بعد از پيدا كردن كار و ... اقدام كنيم يا بريم و پاس سفيد بگيريم و بياييم اينجا بچه دار بشيم و بريم يا ....

دوست عزیز وقتی رسیدی آمریکا باید وایسی تا گرین کارت و سوشیالت بیاد که نرمال زیر یک کاه زمان می بره. از آن زمان هم می تونی بری دنبال پاس سفید که 2-3 هفته زمان می بره و بعد انگشت نگاری بیایی ایران. ایران بچه دار شی و بعدش با بچه بری.
یعنی حدوده 2 ماه باید امریکا باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان