کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-08-14 ساعت 18:38)nikoo2468 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 17:38)aghajamali نوشته:  با سلام
در فرم I-131 در PART ۳ قسمت ۲ مدت زمان را برای دو سال به روز بنویسیم ؟
یا سال ؟
اگر روز 730 روز بنویسیم ؟
سوال دیگر قسمت های خالی چیزی ننویسم یا اینکه N/A بنویسیم ؟
سپاس
من در کادر نوشتم 730 =۲ years

با سلام و سپاس از پاسخ

قسمت های خالی را چه کنیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستانی که پاس سفید دارم سوال دارم و آن این است که ایا باید داخل پاس سفید را امضا کنیم یا اجباری نیست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 09:24)روشنک نصیری نوشته:  از دوستانی که پاس سفید دارم سوال دارم و آن این است که ایا باید داخل پاس سفید را امضا کنیم یا اجباری نیست ؟

باید محل مربوطه را امضا کنید.
من وقتی برای گرفتن Re-Entry Permit به کنسولگری رفتم ، ازم خواست که امضا کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 09:44)marco250 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 09:24)روشنک نصیری نوشته:  از دوستانی که پاس سفید دارم سوال دارم و آن این است که ایا باید داخل پاس سفید را امضا کنیم یا اجباری نیست ؟

باید محل مربوطه را امضا کنید.
من وقتی برای گرفتن Re-Entry Permit به کنسولگری رفتم ، ازم خواست که امضا کنم.

با سلام و سپاس

قسمت های خالی فرم را چه کنیم ؟ خالی باشد یا N/A بنویسیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
در قسمت In Care of Name نام خودمان را بنویسیم یا نام کسی که ادرس دادیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 10:47)aghajamali نوشته:  با سلام

نام کسی را که آدرس دادید بنویسید

نام کسی را که ادرس دادید را بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان:

نام کسی را که ادرس دادید را بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008
در حالت عادي بايد 5 سال در آمريكا حضور داشته باشيم تا بتونيم براي سيتي زن شيپي اقدام كنيم.
با داشتن پاس سفيد چطور؟
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-15 ساعت 09:16)aghajamali نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 18:38)nikoo2468 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 17:38)aghajamali نوشته:  با سلام
در فرم I-131 در PART ۳ قسمت ۲ مدت زمان را برای دو سال به روز بنویسیم ؟
یا سال ؟
اگر روز 730 روز بنویسیم ؟
سوال دیگر قسمت های خالی چیزی ننویسم یا اینکه N/A بنویسیم ؟
سپاس
من در کادر نوشتم 730 =۲ years

با سلام و سپاس از پاسخ

قسمت های خالی را چه کنیم ؟
من صفحه اول N/A گذاشتم. صفحه های بعد را خالی گذاشتم
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: aghajamali
پروسه پاس سفید من
27 جولای: ارسال مدارک با fedex
31 جولای: دریافت ای میل تایید
7 آگوست: دریافت نامه ی اول و دوم (با هم) وقت انگشت نگاری: 17 آگوست
10 آگوست: مراجعه به مرکز EL MONTE و انجام انگشت نگاری پیش از موعد/ دریافت دوباره ی نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، ed2008 ، luigiazzuri4
سلام دوستان
من برنده 2015 هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در امریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید 2 سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال امریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا 2 سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر 2 هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من امریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: ali3875
سلام ميشه در مورد تمديد كارت سبز توضيح بديد ... بعد از 10 سال نياز به تمديد مجدد كارته ....جايي هست كه بشه فرم 1-90 را به فارسي و توضيح بدست بيارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من یک بار پاس سفید گرفتم به مدت 2 سال میدونم که 2 سال دیگه هم میتونم بگیرم فقط نمیدونم مدارک باید شامل چه چیزهایی باشه و اینکه هزینه مثل قبل هست یا نه؟ یک سوال دیگه هم دارم باید تاریخ پاس اول تموم بشه تا برای بار دوم اقدام کنم؟ جریانه امضا کردن داخله پاس چی هست؟ چون ما اومدیم ایران و پاس رو برامون به ادرسی که داده بودیم فرستادن کجارو باید امضا کنیم؟ در ضمن ما اومدیم ایران مدارک رو برامون اوردن داخل پاس مهر خروج نداره اصلا برگردیم دچار مشکل نمیشیم؟ممنون میشم پاسخ بدید .
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 11:51)سامانتاوآرش نوشته:  سلام دوستان
من برنده ۲۰۱۵ هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در آمریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید ۲ سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال آمریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا ۲ سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر ۲ هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من آمریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
ممنون

اين سوالو منم بالاتر پرسيدم كسي جواب نداده فعلا Smile

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-16 ساعت 11:51)سامانتاوآرش نوشته:  سلام دوستان
من برنده ۲۰۱۵ هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در آمریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید ۲ سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال آمریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا ۲ سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر ۲ هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من آمریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
ممنون
فکر کنم با توجه به اینکه شما اولین باره وارد امریکا میشید و مهر ورود به امریکا ندارید نمیشه دوستان براتون پست کنند و دو هفته برای انگشت نگاری یک کم کمه شما تمام مدارکو ایران آماده کنید فردای روزی که به امریکا برسید پست کنید احتمالا 10-12 روز بعد پست نامه انگشت نگاری میرسه بمحض اینکه نامه رسید بدمن توجه به تاریخ نامه به آدرس مندرج در برگه مراجعه و انگشت نگاری را انجام دهید یادتون باشه حتما کپی بلیط برگشت را داخل پاکت مدارک بگذارید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، babak12 ، luigiazzuri4 ، mahdii ، سامانتاوآرش

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان