موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که پاس سفید دارم سوال دارم و آن این است که ایا باید داخل پاس سفید را امضا کنیم یا اجباری نیست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در قسمت In Care of Name نام خودمان را بنویسیم یا نام کسی که ادرس دادیم ؟
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
در حالت عادي بايد 5 سال در آمريكا حضور داشته باشيم تا بتونيم براي سيتي زن شيپي اقدام كنيم.
با داشتن پاس سفيد چطور؟
ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پروسه پاس سفید من
27 جولای: ارسال مدارک با fedex
31 جولای: دریافت ای میل تایید
7 آگوست: دریافت نامه ی اول و دوم (با هم) وقت انگشت نگاری: 17 آگوست
10 آگوست: مراجعه به مرکز EL MONTE و انجام انگشت نگاری پیش از موعد/ دریافت دوباره ی نامه دوم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برنده 2015 هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در امریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید 2 سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال امریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا 2 سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر 2 هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من امریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ميشه در مورد تمديد كارت سبز توضيح بديد ... بعد از 10 سال نياز به تمديد مجدد كارته ....جايي هست كه بشه فرم 1-90 را به فارسي و توضيح بدست بيارم ممنون ميشم راهنمايي كنيد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 15:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 15:58 توسط poonehpopo.)
سلام دوستان من یک بار پاس سفید گرفتم به مدت 2 سال میدونم که 2 سال دیگه هم میتونم بگیرم فقط نمیدونم مدارک باید شامل چه چیزهایی باشه و اینکه هزینه مثل قبل هست یا نه؟ یک سوال دیگه هم دارم باید تاریخ پاس اول تموم بشه تا برای بار دوم اقدام کنم؟ جریانه امضا کردن داخله پاس چی هست؟ چون ما اومدیم ایران و پاس رو برامون به ادرسی که داده بودیم فرستادن کجارو باید امضا کنیم؟ در ضمن ما اومدیم ایران مدارک رو برامون اوردن داخل پاس مهر خروج نداره اصلا برگردیم دچار مشکل نمیشیم؟ممنون میشم پاسخ بدید .
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس ويزا يك ضرب
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 11:51)سامانتاوآرش نوشته: سلام دوستان
من برنده ۲۰۱۵ هستم .
حقیقتش من الان اصلا شرایط موندن در آمریکا رو ندارم اینطور هم بگم فعلا می خوام برم که گرین کارتو از دست ندم و بیام ببینم شرایطم چطور میشه شاید ۲ سال دیگه برم اگر جور بشه و اگر نه شاید بیخیال آمریکا شم ( در این حد) حالا برای این موضوع من مطمئنا تا ۲ سال آینده نمیرم و فکر کنم تنها راهش همین پاس سفیده
ز طرفی حداکثر ۲ هفته میتونم اونجا باشم و زود باید برگردم آیا از طریق دوستم میتونم فرم و کارهای اولیش رو انجام بدم و ایشون بفرستن و پست کنن و تاریخ انگشت نگاری من آمریکا باشم؟یا نه برای ارسال فرم هم باید خودم شخصا حضور داشته باشم ؟ چون اینجور که بچه ها می گن باید حداقل یک ماه 40 روزی باشم اونجا تا کارهاش کامل انجام بشه که باز هم با شرایط من جور نیست
خواهش می کنم راهنماییم کنید.
ممنون
فکر کنم با توجه به اینکه شما اولین باره وارد امریکا میشید و مهر ورود به امریکا ندارید نمیشه دوستان براتون پست کنند و دو هفته برای انگشت نگاری یک کم کمه شما تمام مدارکو ایران آماده کنید فردای روزی که به امریکا برسید پست کنید احتمالا 10-12 روز بعد پست نامه انگشت نگاری میرسه بمحض اینکه نامه رسید بدمن توجه به تاریخ نامه به آدرس مندرج در برگه مراجعه و انگشت نگاری را انجام دهید یادتون باشه حتما کپی بلیط برگشت را داخل پاکت مدارک بگذارید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA