کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-02-06 ساعت 22:55)mona_gh نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 01:08)golesang نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:53)mona_gh نوشته:  من و همسرم همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشتیم پست اکسپرس کردیم ، آیا این کار اشتباه بوده یعنی باید جدا جدا پست می کردیم ؟ الان چی کار کنیم ؟
خواهشا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید

نه دوست عزیز نگران نباشید ما هم 4 نفری همه تو یه پاکت فرستادیم ولی تنها اشکالش اینه که اگه مدارک یه کدومتون ناقصی داشته باشه اونوقت مدارک هردوتونو پس میفرستن البته چون به هرحال هردو باهم برمیگردید اصلا مسئله مهمی نیست

خیلی ممنون که جواب دادید ، مال شما چند روز بعد از ارسال جواب اومد ؟ یعنی چند روز بعد نوبت انگشت نگاری داددند؟

مال ما خیلی طول کشید بیشتر از یکماه و ما مجبور شدیم بلیطمون رو عوض کنیم ولی همزمان با ما دوستی بود که یک هفته ای تاریخ انگشت نگاریشو دادن به نظرم شانسیه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: EKAM
تو راهنمای فرم I-131 هیچ عکسی برای متقاضی Re-Entry Permit درخواست نکرده.
پس چرا اینجا دوستان عکس هم بهمراه فرم I-131 فرستادن ؟؟

آیا آدرس زیر برای ارسال مدارک با پست USPS درسته ؟
USCIS
P.O. Box 5757
Chicago, IL 60680-5757
پاسخ
تشکر کنندگان: nooshin92
(2013-09-11 ساعت 07:19)us0912 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 03:20)kakero نوشته:  خواهش می کنم می شه یکی بگه بخوایم زودتر انگشت نگاری بشیم باید دقیقا چیکار کنیم؟ من دیروز مدارک فرستادم امروز رسیده دستشون. می خوام زودتر برگردم ایران نمی تونم اینج وایستم. لطفا یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟ ممنون

دوست من راه خاصی نداره. معمولا بین 3 تا 6 هفته بعد وقت میدن. باید وایسی تا نامه انگشت نگاری بیاد. اگه تاریخش دیر باشه تنها کاری که میشه کرد با همون نامه بری بیومتریک ازشون خواهش کنی بلیط نشو بدی و از این صحبتها. او نم بسته به آدمش میتونه کارتو راه بندازه میتونه بگه نه . باید زود میستادی . من خودم از ایران فرستادم واسه دوستم اون پست کرد. وقتی هم رسیدیم اونجا 3 روز بعد انگشت نگاری شدیم.

من يه سوال دارم كه اگه دوست عزيزى كه ميگن مداركشونو فرستادن واسه دوستشون جواب بدن ممنون ميشم،شما كپى صفحه اى از پاسپوتو كه ويزا توشه رو هم فرستادين؟بدون مهر ورود بوده؟ ايرادى نگرفتن؟(چون تو سايتشون نوشته ويزا با مهر ورود)
پاسخ
تشکر کنندگان:
میشه لطفا منو راهنمایی کنید
۱-آیا اون دوتا پاکت اضافی را بذاریم یا نه
۲-پارت ۳یعنی processing informationچی باید بنویسیم
۳- آیا اگه من امروز مدارک را بفرستم ۱۴ روز بعد تاریخ انگشت نگاری میدن خیلی مهمه اینو بدونم
ممنون میشم جواب بدین
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان عزیز انگار این پست ما رو کسی ندیده فکر کنم کم رنگه لطفا راهنمایی کنید
بنده هفت ماه پیش پاس سفید گرفتم و الان ایرانم میخوام چهار ماه دیگه برگردم چون به نظرم دارم وقت رو از دست میدم . میخوام یک بار دیگه پر قدرت تر از روی این جوی بپرم . اما این بار به یک ایالت دیگه . چند تا سوال داشتم . اطلاع مستندی از این که آیا اگه من قبل از یک سال برگردم به یو اس نیازی به نشون دادن پاس سفید دارم ؟ و آیا اصلا نیازه پاس رو ببینن ؟ اعتبار پاس سفید دو ساله اگه زودتر بریم باطل میشه یا تا دو سال رفت و برگشت مشکلی نداره ؟ اگه من قبل از یک سال برم یو اس چه مدت از این زمان در سیتیزن شیپ محاسبه میشه گویا یک سال از دو سال ولی اگه کمتر بود نصف اون یا باید دقیق دو سال باشه تا محاسبه بشه ؟ اگه خانواده ام حدود سه ماه بعد از من بیان با نشون دادن پاس سفید مشکلی ندارن یا نیاز به توجیه آفیسر هست ؟ ببخشین که سوالات زیاد شد فکر میکنم اکثر دوستان دیر یا زود به این مرحله برسن و لطفاً جدی بگیرید . لطفاً اطلاعات مستند باشه متتتتتشکرم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-02-09 ساعت 20:41)مرآت74 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز انگار این پست ما رو کسی ندیده فکر کنم کم رنگه لطفا راهنمایی کنید
بنده هفت ماه پیش پاس سفید گرفتم و الان ایرانم میخوام چهار ماه دیگه برگردم چون به نظرم دارم وقت رو از دست میدم . میخوام یک بار دیگه پر قدرت تر از روی این جوی بپرم . اما این بار به یک ایالت دیگه . چند تا سوال داشتم . اطلاع مستندی از این که آیا اگه من قبل از یک سال برگردم به یو اس نیازی به نشون دادن پاس سفید دارم ؟ و آیا اصلا نیازه پاس رو ببینن ؟ اعتبار پاس سفید دو ساله اگه زودتر بریم باطل میشه یا تا دو سال رفت و برگشت مشکلی نداره ؟ اگه من قبل از یک سال برم یو اس چه مدت از این زمان در سیتیزن شیپ محاسبه میشه گویا یک سال از دو سال ولی اگه کمتر بود نصف اون یا باید دقیق دو سال باشه تا محاسبه بشه ؟ اگه خانواده ام حدود سه ماه بعد از من بیان با نشون دادن پاس سفید مشکلی ندارن یا نیاز به توجیه آفیسر هست ؟ ببخشین که سوالات زیاد شد فکر میکنم اکثر دوستان دیر یا زود به این مرحله برسن و لطفاً جدی بگیرید . لطفاً اطلاعات مستند باشه متتتتتشکرم .

سلام
من پست شما رو دیدم ولی چون صد در صد مطمین نبودم جواب ندادم گفتم شاید کسی بتونه بهتر و دقیقتر راهنمایی کنه
در هر حال پاسخهای من:
طبق تجارب دوستان برای زیر 1 سال خروج نیازی به نشان دادن پاس سفید نیست
اینجور که شنیدم پاس سفید با همون ورود اول باطل میشه اگه قرار باشه در مدت 2 سال هر چند بار که بخواهیم بریم و بیاییم پس گرین کارت به چه کاری میاد؟

فلسفه پاس سفید اینه که قاعدتا نیازی به توجیه آفیسر نیست اگر چه همه چیز به رفتار اون فرد بستگی داره
پاسخ
تشکر کنندگان: EMS ، مرآت74 ، smk2 ، mahbube
(2014-01-28 ساعت 10:32)sara2011 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 23:31)golesang نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 08:58)poonehpopo نوشته:  دوستان سلام من الان ٣ هفته هست براى پاس سفيد اقدام كردم طبق دستورالعمل دوستان اما هنوز وقت بهم ندادن روي پاكت هم نوشتم فورى نامه هم نوشتم و بليط برگشت هم گذاشتم اما هنوز خبرى از وقته انگشت نگارى نشده هفته ديگه هم بايط برگشت دارم فقط رسيده ارسال فرم ها اومده كسي راهى بلد نيست پيشنهاد بده؟

سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش
سلام

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن

سلام اميدورام به موقع جواب داده باشم اين تجربه منه حتما عمل كنيد:
حتي اگر نامه نوبت انگشت نگاريتون نرسيد به نزديكترين محل انگشت نگاري(بر اساس ادرس ارساليتون بريد) بليط ارايه بديد(تاريخ برگشت)بپرسيد امكان داره نامه در سيستم براي شما اومده ولي به هر دليل به دست من نرسيده؟ ازشون بخواهيد سيستم شونه چك كنن ايا نوبتي براي شما اومده يا نه .(با فرهنگ ما كمي زياده خواهييه ) اميد وارم حتي اگر نوبت شما اعلام وبراي چند روز ديگه هست كار رو انجام بدن خوشحال ميشم خبر موفقيتتون برام بنويسيد

سلام
دوستان من هم این مشکل رو داشتم ،بلیطم نزدیک بود ونامه انگشت نگاری نیومد.رفتم اداره انگشت نکاری نزید آدرس ،اونها هم خیلی با مهربونی وخوش برخوردی چک کردن گفتن نامه ات برای ما اومده همون روز انگشت نگاری کردن وگفتن برو به سلامت .من روز 6 فوریه رفتم نامه انگشت نگاری برای تاریخ 14 فوریه بود .بنابر این باید تلاش خودتون رو بکنید. جواب میده
پاسخ
(2014-02-11 ساعت 12:14)azazil نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 10:32)sara2011 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 23:31)golesang نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش
سلام

من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن

سلام اميدورام به موقع جواب داده باشم اين تجربه منه حتما عمل كنيد:
حتي اگر نامه نوبت انگشت نگاريتون نرسيد به نزديكترين محل انگشت نگاري(بر اساس ادرس ارساليتون بريد) بليط ارايه بديد(تاريخ برگشت)بپرسيد امكان داره نامه در سيستم براي شما اومده ولي به هر دليل به دست من نرسيده؟ ازشون بخواهيد سيستم شونه چك كنن ايا نوبتي براي شما اومده يا نه .(با فرهنگ ما كمي زياده خواهييه ) اميد وارم حتي اگر نوبت شما اعلام وبراي چند روز ديگه هست كار رو انجام بدن خوشحال ميشم خبر موفقيتتون برام بنويسيد

سلام
دوستان من هم این مشکل رو داشتم ،بلیطم نزدیک بود ونامه انگشت نگاری نیومد.رفتم اداره انگشت نکاری نزید آدرس ،اونها هم خیلی با مهربونی وخوش برخوردی چک کردن گفتن نامه ات برای ما اومده همون روز انگشت نگاری کردن وگفتن برو به سلامت .من روز 6 فوریه رفتم نامه انگشت نگاری برای تاریخ 14 فوریه بود .بنابر این باید تلاش خودتون رو بکنید. جواب میده
بله دوستان اینکار رو هم حتما بکنید ما هم رفته بودیم و زدن تو سیستم و گفتن که تاریخ انگشت نگاریمون تو سیستمشون هم هنوز نیومده بود در نتیجه صبر کردیم تا ایمیلش برامون اومد
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
وای دوستان الان 3 هفته گذشت برای ما هم خبری نشد و ما باید دیروز برمی گشتیم دوباره 10 روز بلیط رو تمدید کردیم نمی دونم اصلا میاید یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها یه خبر بعد از 20 روز که نامه رو برای پاس سفید پست کرده بودیم جوابش اومد و تاریخ انگشت نگاری بهمون دادن یعنی تاریخ که دادن واسه 30 روز بعد از تاریخی بود که مدارک رو پست کرده بودیم
حالا یه سوال همون روزی که بریم انگشت نگاری دیگه کاری نداریم اینجا؟ یعنی می شه همون روز برگشت ایران ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-26 ساعت 11:57)mona_gh نوشته:  بچه ها یه خبر بعد از 20 روز که نامه رو برای پاس سفید پست کرده بودیم جوابش اومد و تاریخ انگشت نگاری بهمون دادن یعنی تاریخ که دادن واسه 30 روز بعد از تاریخی بود که مدارک رو پست کرده بودیم
حالا یه سوال همون روزی که بریم انگشت نگاری دیگه کاری نداریم اینجا؟ یعنی می شه همون روز برگشت ایران ؟
شما الان که نامه انگشت نگاری رو دارید همین امروز میتونید برید و انگشت نگاری کنید و فردا برگردید ایران دیگه کاری ندارید پاسهاتون به آدرستون میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، atlantis770
بچه ها ما فردا 8 صبح نوبت انگشت نگاری داریم یعنی ممکن چه سوالی از ما بپرسند ؟ چی باید بگیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-03 ساعت 02:48)mona_gh نوشته:  بچه ها ما فردا 8 صبح نوبت انگشت نگاری داریم یعنی ممکن چه سوالی از ما بپرسند ؟ چی باید بگیم؟

دوست عزیز سوال خاصی نمیپرسن فقط میشینید تا نوبتتون بشه بعدش اسمتون رو میپرسن و خوده کسی که انگشت نگاری میکنه راهنماییتون میکنه که چکار کنید فقط قد و وزنتون رو اندازشو بدونید که در فرمی که پر میکنید به مشکل نخورید قد به فوت و وزن به پوند Smile
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
دوستان کسی هست که صدوره پاس سفیدش بیشتر از 2 ماه طول کشیده باشه؟ برای من و همسرم الان 2 ماه شده البته از تاریخ انگشت نگاری 2 ماه گذشته و هنوز خبری از پاس هامون نشده
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza esf
دوستان یکی میشه تروخدا دقیق بگه از صفر برای پاس سفید بخواهیم اقدام کنیم چیکار باید کرد از کجا باید شروع کرد حدودا چقدر طول میکشه و از چه لحظه ای میشه برگشت ایران؟و یه سوال ایا درسته نصف دو سال یعنی یک سال جز اقامت محسوب میشه؟خیلی خیلی ممنون از همگی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان