کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام آيا مي توان إز يكي إز سفارتها پاس سفيد گرفت
من يك بار إز أمريكا گرفتم و انگشت نگاري شدم برا بار دوم ميخوام،كسي تجربه داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74
سلام بر دوستان عزیز
بنده هفت ماه پیش پاس سفید گرفتم و الان ایرانم میخوام چهار ماه دیگه برگردم چون به نظرم دارم وقت رو از دست میدم . میخوام یک بار دیگه پر قدرت تر از روی این جوی بپرم . اما این بار به یک ایالت دیگه . چند تا سوال داشتم . اطلاع مستندی از این که آیا اگه من قبل از یک سال برگردم به یو اس نیازی به نشون دادن پاس سفید دارم ؟ و آیا اصلا نیازه پاس رو ببینن ؟ اعتبار پاس سفید دو ساله اگه زودتر بریم باطل میشه یا تا دو سال رفت و برگشت مشکلی نداره ؟ اگه من قبل از یک سال برم یو اس چه مدت از این زمان در سیتیزن شیپ محاسبه میشه گویا یک سال از دو سال ولی اگه کمتر بود نصف اون یا باید دقیق دو سال باشه تا محاسبه بشه ؟ اگه خانواده ام حدود سه ماه بعد از من بیان با نشون دادن پاس سفید مشکلی ندارن یا نیاز به توجیه آفیسر هست ؟ ببخشین که سوالات زیاد شد فکر میکنم اکثر دوستان دیر یا زود به این مرحله برسن و لطفاً جدی بگیرید . لطفاً اطلاعات مستند باشه متتتتتشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shoshina
میشه جواب بدید به سوال من؟Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-30 ساعت 11:48)roza63 نوشته:  میشه جواب بدید به سوال من؟Smile

توًکتابچه راهنمای دریاغت پاس سفید و همینطور سایت uscis.gov قید شده که حتما باید تو امریکا حضور داشته باشید.
اون انگشت نگاری فقط مربوط به همون کیس بوده. مگر نه اینکه هم روز مصاحبه و هم هنگام ورود انگشت نگاری شده بودیم؟!!!
ولی ظاهرا میشه درخواست داد که پاس سفید بعد از صدور، به یکی از سفارتها ارسال بشه .
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان عزیز
بنده هفت ماه پیش پاس سفید گرفتم و الان ایرانم میخوام چهار ماه دیگه برگردم چون به نظرم دارم وقت رو از دست میدم . میخوام یک بار دیگه پر قدرت تر از روی این جوی بپرم . اما این بار به یک ایالت دیگه . چند تا سوال داشتم . اطلاع مستندی از این که آیا اگه من قبل از یک سال برگردم به یو اس نیازی به نشون دادن پاس سفید دارم ؟ و آیا اصلا نیازه پاس رو ببینن ؟ اعتبار پاس سفید دو ساله اگه زودتر بریم باطل میشه یا تا دو سال رفت و برگشت مشکلی نداره ؟ اگه من قبل از یک سال برم یو اس چه مدت از این زمان در سیتیزن شیپ محاسبه میشه گویا یک سال از دو سال ولی اگه کمتر بود نصف اون یا باید دقیق دو سال باشه تا محاسبه بشه ؟ اگه خانواده ام حدود سه ماه بعد از من بیان با نشون دادن پاس سفید مشکلی ندارن یا نیاز به توجیه آفیسر هست ؟ ببخشین که سوالات زیاد شد فکر میکنم اکثر دوستان دیر یا زود به این مرحله برسن و لطفاً جدی بگیرید . لطفاً اطلاعات مستند باشه متتتتتشکرم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-01-19 ساعت 10:36)poonehpopo نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 18:31)vistac نوشته:  دوستان ویزا حتما باید مهر بخوره بعد برای اداره انگشت نگاری بفرستیم؟ یا قبل از رفتن به آمریکا میشه توسط فامیلمون که در آمریکاست مدارک رو ارساال کنیم؟

دوست عزيز تا جايي كه من اطلاع دارم حتما بايد وارد خاك امريكا شده باشيد و ويزاتون مهر بخوره كه حكمه همون گرين كارت و داره

دوست عزیز ... از چه ارگانی یا به چه شماره ای می تونیم تماس بگیریم تا متوجه شیم دقیق که آیا حتما نیاز به حضور ما هست برای درخواست پاس سفید یا 2 هفته پیش از ورودمون اقواممون می تونن درخواست رو بفرستن !؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-31 ساعت 15:53)Modekai نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 18:31)vistac نوشته:  دوستان ویزا حتما باید مهر بخوره بعد برای اداره انگشت نگاری بفرستیم؟ یا قبل از رفتن به آمریکا میشه توسط فامیلمون که در آمریکاست مدارک رو ارساال کنیم؟

دوست عزيز تا جايي كه من اطلاع دارم حتما بايد وارد خاك امريكا شده باشيد و ويزاتون مهر بخوره كه حكمه همون گرين كارت و داره

دوست عزیز ... از چه ارگانی یا به چه شماره ای می تونیم تماس بگیریم تا متوجه شیم دقیق که آیا حتما نیاز به حضور ما هست برای درخواست پاس سفید یا 2 هفته پیش از ورودمون اقواممون می تونن درخواست رو بفرستن !؟
دوست عزیز قانونا شما هنگام درخواست باید در آنجا باشید اما برخی از دوستان ریسک کردن و به گفته خودشان مشکلی پیش نیامد اما من ریسک نکردم

دوست عزیز قانونا شما هنگام درخواست باید در آنجا باشید اما برخی از دوستان ریسک کردن و به گفته خودشان مشکلی پیش نیامد اما من ریسک نکردم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
پاسخ
تشکر کنندگان:

به همراه مدارک، شما باید مدرکی دال بر اقامت دائم قانونی در آمریکا (کپی گرین کارت I-551 یا ویزا که مهر ورود خورده)، ارسال کنید. پس وقتی که شما هنوز نرفتید، این مدرک رو ندارید.
رجوع کنید به این فایل، صفحه 8، پاراگراف اول؛
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm
تو راهنمای فرم I-131 هیچ عکسی برای متقاضی Re-Entry Permit درخواست نکرده.
پس چرا اینجا دوستان عکس هم بهمراه فرم I-131 فرستادن ؟؟

آیا آدرس زیر برای ارسال مدارک با پست USPS درسته ؟
USCIS
P.O. Box 5757
Chicago, IL 60680-5757
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز ما یک هفته هستش که اومدیم آمریکا ، ایالت کالیفرنیا شهر ساکرامنتو، قراره 2 هفته دیگه هم بمونیم، ما از همون اول واسه پاس سفید اقدام کردیم با پست سفارشی ولی هنوز هیچ نامه ای نگرفتیم بچه ها اگه تجربه ای دارید به من بگید ممنون می شوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 06:21)najafi alireza نوشته:  RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان من الان ٣ ماهه كه اومدم سانفرانسيسكو ولي گرين كارتم نيومده ١٦٥ دلار رو هم دو ماه پيش پرداخت كردم كسي ميدونه الان بايد چي كار كنم ؟ و اينكه اگر من گرين كارتم نگيرم ميتونم بر گردم ايران و دوباره بيام يا نه؟ خواهشا هر كسي ميدونه سريعتر جواب بده لطفا
دوست عزیز فکر کنم از طریق سایت میشه پیگیری کرد، اگر ویزاتون مهلت داره حتماً میتونین خب.Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
من و همسرم همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشتیم پست اکسپرس کردیم ، آیا این کار اشتباه بوده یعنی باید جدا جدا پست می کردیم ؟ الان چی کار کنیم ؟
خواهشا اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-05 ساعت 23:53)mona_gh نوشته:  من و همسرم همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشتیم پست اکسپرس کردیم ، آیا این کار اشتباه بوده یعنی باید جدا جدا پست می کردیم ؟ الان چی کار کنیم ؟

نه دوست عزیز نگران نباشید ما هم 4 نفری همه تو یه پاکت فرستادیم ولی تنها اشکالش اینه که اگه مدارک یه کدومتون ناقصی داشته باشه اونوقت مدارک هردوتونو پس میفرستن البته چون به هرحال هردو باهم برمیگردید اصلا مسئله مهمی نیست
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان:
این فرم I-131 قبلا 3 صفحه بیشتر نبود گویا الان شده 5 صفحه ,, کسی از دوستان میدونه که آیا شرایطش هم فرق کرده یا هنوز مثل همون فرم قبلیه؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: gol1
(2014-02-06 ساعت 01:08)golesang نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:53)mona_gh نوشته:  من و همسرم همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشتیم پست اکسپرس کردیم ، آیا این کار اشتباه بوده یعنی باید جدا جدا پست می کردیم ؟ الان چی کار کنیم ؟

نه دوست عزیز نگران نباشید ما هم 4 نفری همه تو یه پاکت فرستادیم ولی تنها اشکالش اینه که اگه مدارک یه کدومتون ناقصی داشته باشه اونوقت مدارک هردوتونو پس میفرستن البته چون به هرحال هردو باهم برمیگردید اصلا مسئله مهمی نیست

خیلی ممنون که جواب دادید ، مال شما چند روز بعد از ارسال جواب اومد ؟ یعنی چند روز بعد نوبت انگشت نگاری داددند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان