کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-03-05 ساعت 04:51)Hamed112 نوشته:  دوستان یکی میشه تروخدا دقیق بگه از صفر برای پاس سفید بخواهیم اقدام کنیم چیکار باید کرد از کجا باید شروع کرد حدودا چقدر طول میکشه و از چه لحظه ای میشه برگشت ایران؟و یه سوال ایا درسته نصف دو سال یعنی یک سال جز اقامت محسوب میشه؟خیلی خیلی ممنون از همگی

دوست گرامى سوالاتى كه پرسيدين در صفحاته قبلى مفصل راجبش صحبت شده شما اول وارده خاكه امريكا ميشيد ويزاتون مهر ميخوره بعدش كه مستقر شديد ميريد در سايتى كه اكانت ساختيد براى پرداخت ١٦٥ دلار از اونجا فرم i-131 رو ميگيريد پر ميكنيد داخل سايت راهنماى پر كردن هم داره بعد ميريد اداره پست مانى اوردر ميگيريد مبلغش هم داخل توضيحات هست و همرو پست ميكنيد بعد جواب نامتون مياد كه درخواستتون رسيده و رسيد ميدن بهتون بعد از اون بهتون وقت انگشت نگارئ ميدن كه معمولا ٢ يا ٣ هفته طول ميكشه و بعد از اينكه رفتيد براى انجام انگشت نگاري بعدش ميتونيد برگرديد تا خوده پاستون بياد اين البته خلاصه رونده كار بود صفحات قبل و مطالعه كنيد بسيار تكميله دوستان زحمت كشيدن توضيحات دقيق دادند . موفق باشيد
شماره کیس ***4 , افراد :2نفر ,کنسولگری : ابوظبی, مصاحبه :june، مقصد :لس آنجلس Smile ويزا يك ضرب Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، Farshid22
(2014-03-03 ساعت 13:46)poonehpopo نوشته:  دوستان کسی هست که صدوره پاس سفیدش بیشتر از 2 ماه طول کشیده باشه؟ برای من و همسرم الان 2 ماه شده البته از تاریخ انگشت نگاری 2 ماه گذشته و هنوز خبری از پاس هامون نشده
بله برای ما 5 ماه طول کشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 12:14)azazil نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 10:32)sara2011 نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 23:31)golesang نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 07:36)poonehpopo نوشته:  
(2013-12-21 ساعت 12:16)smk2 نوشته:  سلام دوست عزیز ما هم شرایط شما را داشتیم ولی دقیقا در اخرین لحضه نامه ما رسید وتاریخ را هم برای دو روز قبل از بلیط به ما داده بودند. شما هم نگران نباش
سلام
من جمعه بليط برگشت دارم ولى هنوز به من وقت ندادن تنها يك رسيد اومده مبنى بر اينكه شما فرم ها و مانى اوردر هاتون به دسته ما رسيده و خبر ديگه اى هم نيست متاسفانه
دوستان تورو خدا كسى ميدونه بايد چكار كنيم؟ ?

دوست عزیز تا قبل اومدن نامه دوم برای تاریخ انگشت نگاری تقریبا هیچ کاری نمیشه کرد البته میتونید از یه دفتر uscis وقت بگیرید و برید و بهشون بگید شاید کاری بکنند ما که سه بار رفتیم کاری از پیش نرفت و آخرش بلیطمونو عوض کردیم ولی به محض اینکه تاریخ انگشت نگاریتون مشخص بشه میتونید با اون نامه به دفتر بایومتریکی که براتون مشخص شده برید و بگید که باید برگردید و بلیط رو نشون بدید همون روز انگشت نگاریتون میکنند و دیگه لزومی نداره صبر کنید تا تاریخی که برای انگشت نگاری براتون تعیین کردن

سلام اميدورام به موقع جواب داده باشم اين تجربه منه حتما عمل كنيد:
حتي اگر نامه نوبت انگشت نگاريتون نرسيد به نزديكترين محل انگشت نگاري(بر اساس ادرس ارساليتون بريد) بليط ارايه بديد(تاريخ برگشت)بپرسيد امكان داره نامه در سيستم براي شما اومده ولي به هر دليل به دست من نرسيده؟ ازشون بخواهيد سيستم شونه چك كنن ايا نوبتي براي شما اومده يا نه .(با فرهنگ ما كمي زياده خواهييه ) اميد وارم حتي اگر نوبت شما اعلام وبراي چند روز ديگه هست كار رو انجام بدن خوشحال ميشم خبر موفقيتتون برام بنويسيد

سلام
دوستان من هم این مشکل رو داشتم ،بلیطم نزدیک بود ونامه انگشت نگاری نیومد.رفتم اداره انگشت نکاری نزید آدرس ،اونها هم خیلی با مهربونی وخوش برخوردی چک کردن گفتن نامه ات برای ما اومده همون روز انگشت نگاری کردن وگفتن برو به سلامت .من روز 6 فوریه رفتم نامه انگشت نگاری برای تاریخ 14 فوریه بود .بنابر این باید تلاش خودتون رو بکنید. جواب میده
سلام.
دوستانی که مشکل زمان انگشت نگاری و بلیط برگشت دارند یک تجربه ای که ما داشتیم بدرد بخور هست.
شما به نزدیک ترین دفتر uscis که توی اینترنت می تونید به راحتی پیدا کنید باهمراه داشتن نامه رسید وجه و بلیط برگشت مراجعه کنید حتما کار شما را همان روز انجام میدن.موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
دوستان عزیز برای اپلای این پاس به اصطلاح سفید باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر رو دریافت کرده باشیم یا خیر؟ در بدو ورود به خاک امریکا هم میشه اقدام کرد. ممنونم از راهنمایی شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 04:34)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز برای اپلای این پاس به اصطلاح سفید باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر رو دریافت کرده باشیم یا خیر؟ در بدو ورود به خاک آمریکا هم میشه اقدام کرد. ممنونم از راهنمایی شما

نیازی به سوشال و گرین کارت نیست. از فرودگاه که اومدی بیرون میتونی اقدام کنی.
راهنماییهای کامل تو همین تاپیک هست.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
(2011-01-24 ساعت 13:24)Hamid55 نوشته:  ترنج جان، شما لینکی که بهتون داده شد را اصلا نگاه کردین؟ قبلا تاپیکی مخصوص این سوال شما ایجاد شده و کلی مطالب مفید داره، و مطمئنا اگر یکبار نگاهش کنید جواب سوالاتتون را دریافت میکنید. اگر باز هم سوالی داشتید در هم تاپیک بپرسید بهتر و سریعتر جواب میگیرید.

permit با پاس سفید هیچ فرقی نداره.
موفق باشید

سلام
متاسفانه سایت ذکر شده یافت نشد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 04:34)amirazimi نوشته:  دوستان عزیز برای اپلای این پاس به اصطلاح سفید باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر رو دریافت کرده باشیم یا خیر؟ در بدو ورود به خاک آمریکا هم میشه اقدام کرد. ممنونم از راهنمایی شما

بله دوست عزیز.بعد از کمی اقامت کوتاه میتونین اقدام کنین.بدون گرین کارت و سوشال رو هم که دوستان جواب دادن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، EKAM
چه جوري ميتونم اداره بيومتريك يا انگشت نگاري پيدا كنم ؟؟؟؟؟؟يعني چي سرچ كنم؟؟ همونuscis بايد بريم يا فرق ميكنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
دوستان سلام
یک سئوالی دارم که ممنون میشم به من پاسخ بدید. لطفا فقط موثق باشه.
من گرین کارت دارم ولی به خاطر اینکه بخشی از درس و بخشی از سرباازیم مونده مجبورم بیش از دو سال ایران بمونم. دیروز که برای اولین بار پس از دریافت گرین کارت وارد فرودگاه واشنگتن شدم افسر از من سئوال کرد قبلا چقدر اینجا بودی گفتم حدودا یک ماه. گفت چند ماه ایران بودی گفتم کمتر از ۶ ماه. پرسید این دفعه چقدر قراره اینجا بمونی ، من صداقتم گل کرد گفتم چون یه سری کارای ناتموم دارم ۲۰ روز می مونم و میرم به جاش دفعه بعدی که اومدم پاس سفید می گیرم، که افسره گفت نه همین دفعه اقدام کن و بعدش هم توی پاسپورتم نوشت:
ARC
Out 6 Month adviced I327
حالا من اگر همین دفعه برای پاس سفید اقدام کنم کارام تموم نمیشه که سر وقت اینجا باشم و اگر هم اقدام نکنم می ترسم دفعه بعدی یعنی حدود یک سال دیگه که میام و می خوام برای پاس سفید اقدام کنم بهم گیر بدن و گرین کارتم رو بگیرن. لطفا راهنماییم کنید. نمی دونم میشه بریم ایران اعلام مفقودی بدیم پاس جدید بگیریم که این کامنت توش نباشه؟ اگر نمی گفتم چند روز دیگه برمی گردیم که برای بار اول خروج این کامنت رو برامون نمی نوشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزان اگر ما پول مربوط به پاس سفید رو پرداخت کنیم ولی وقت انگشت نگاری بهمون نرسه و برگردیم ایران پولمون از بین میره؟ یعنی نمیشه دفعه بعدی که اومدیم آمریکا اقدام کنیم؟
ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی وقتمون کمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-15 ساعت 08:43)smpf نوشته:  چه جوري ميتونم اداره بيومتريك يا انگشت نگاري پيدا كنم ؟؟؟؟؟؟يعني چي سرچ كنم؟؟ همونuscis بايد بريم يا فرق ميكنه
توی نامه ای که برای تائید مدارک ما اومد ASC نوشته بود که با نوشتن آن در گوگل میتونید آدرس رو پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
دوستان جایی خوندم باید 2ماه در امریکا باشم تا بتونم واسه پاس سفید تازه فرم پر کنم راسه؟
یعنی نمیشه در بدو ورود اقدام کرد بعد 1ماه که دیگه کارا انگشت نگاری شد برگشت؟

(2014-03-09 ساعت 11:38)romance33 نوشته:  

بله دوست عزیز.بعد از کمی اقامت کوتاه میتونین اقدام کنین.بدون گرین کارت و سوشال رو هم که دوستان جواب دادن.

بعد از کمی اقامت کوتاه یعنی چه قدر؟1 2 ماه؟؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی جواب منو نمیده؟؟!!Smile

پاسخ
دوستان برای من حیاتی هست که بدونم گرین کارت الزامیست یا نه؟؟؟ چون خییللیی شنیدم که نمیخوا د و ویزای مهر خورده کافیه؟؟ و از اون طرف هم شنیدم که میخواد خودم از یه وکیل پرسیدم گفت میخواد !!! اینجا همه میگن نمیخواد

پاسخ
(2014-03-27 ساعت 12:36)araaaash نوشته:  دوستان برای من حیاتی هست که بدونم گرین کارت الزامیست یا نه؟؟؟ چون خییللیی شنیدم که نمیخوا د و ویزای مهر خورده کافیه؟؟ و از اون طرف هم شنیدم که میخواد خودم از یه وکیل پرسیدم گفت میخواد !!! اینجا همه میگن نمیخواد

دوست خوبم اگه دوستانی که تجربه اش رو دارن و میگن نمیخواد، به حرفشون اعتماد کن. موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: araaaash

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان