موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز برای اپلای این پاس به اصطلاح سفید باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر رو دریافت کرده باشیم یا خیر؟ در بدو ورود به خاک امریکا هم میشه اقدام کرد. ممنونم از راهنمایی شما
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-15 ساعت 08:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-15 ساعت 08:46 توسط smpf.)
چه جوري ميتونم اداره بيومتريك يا انگشت نگاري پيدا كنم ؟؟؟؟؟؟يعني چي سرچ كنم؟؟ همونuscis بايد بريم يا فرق ميكنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یک سئوالی دارم که ممنون میشم به من پاسخ بدید. لطفا فقط موثق باشه.
من گرین کارت دارم ولی به خاطر اینکه بخشی از درس و بخشی از سرباازیم مونده مجبورم بیش از دو سال ایران بمونم. دیروز که برای اولین بار پس از دریافت گرین کارت وارد فرودگاه واشنگتن شدم افسر از من سئوال کرد قبلا چقدر اینجا بودی گفتم حدودا یک ماه. گفت چند ماه ایران بودی گفتم کمتر از ۶ ماه. پرسید این دفعه چقدر قراره اینجا بمونی ، من صداقتم گل کرد گفتم چون یه سری کارای ناتموم دارم ۲۰ روز می مونم و میرم به جاش دفعه بعدی که اومدم پاس سفید می گیرم، که افسره گفت نه همین دفعه اقدام کن و بعدش هم توی پاسپورتم نوشت:
ARC
Out 6 Month adviced I327
حالا من اگر همین دفعه برای پاس سفید اقدام کنم کارام تموم نمیشه که سر وقت اینجا باشم و اگر هم اقدام نکنم می ترسم دفعه بعدی یعنی حدود یک سال دیگه که میام و می خوام برای پاس سفید اقدام کنم بهم گیر بدن و گرین کارتم رو بگیرن. لطفا راهنماییم کنید. نمی دونم میشه بریم ایران اعلام مفقودی بدیم پاس جدید بگیریم که این کامنت توش نباشه؟ اگر نمی گفتم چند روز دیگه برمی گردیم که برای بار اول خروج این کامنت رو برامون نمی نوشت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان اگر ما پول مربوط به پاس سفید رو پرداخت کنیم ولی وقت انگشت نگاری بهمون نرسه و برگردیم ایران پولمون از بین میره؟ یعنی نمیشه دفعه بعدی که اومدیم آمریکا اقدام کنیم؟
ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی وقتمون کمه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-26 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-26 ساعت 00:11 توسط araaaash.)
دوستان جایی خوندم باید 2ماه در امریکا باشم تا بتونم واسه پاس سفید تازه فرم پر کنم راسه؟
یعنی نمیشه در بدو ورود اقدام کرد بعد 1ماه که دیگه کارا انگشت نگاری شد برگشت؟
(2014-03-09 ساعت 11:38)romance33 نوشته: (2014-03-09 ساعت 04:34)amirazimi نوشته: دوستان عزیز برای اپلای این پاس به اصطلاح سفید باید گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر رو دریافت کرده باشیم یا خیر؟ در بدو ورود به خاک آمریکا هم میشه اقدام کرد. ممنونم از راهنمایی شما
بله دوست عزیز.بعد از کمی اقامت کوتاه میتونین اقدام کنین.بدون گرین کارت و سوشال رو هم که دوستان جواب دادن.
بعد از کمی اقامت کوتاه یعنی چه قدر؟1 2 ماه؟؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
کسی جواب منو نمیده؟؟!!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای من حیاتی هست که بدونم گرین کارت الزامیست یا نه؟؟؟ چون خییللیی شنیدم که نمیخوا د و ویزای مهر خورده کافیه؟؟ و از اون طرف هم شنیدم که میخواد خودم از یه وکیل پرسیدم گفت میخواد !!! اینجا همه میگن نمیخواد