کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-11-06 ساعت 10:56)seda نوشته:  بچه ها چقدر طول ميكشه جواب بدن الان من ٤٠ روزه از دريافت نامه اولم ميگذره و ٢٠ روزه از acceptance تو سايت ميگذره چقدر طول ميكشه اصلا بفهميم به من پاس سفيد ميدن يا نه؟ چرا كسي جواب من را نميده؟؟؟

شما ۲ ماهه منتظری و هنوز دریافت نکردید؟ به نظر من حتمن تماس بگیرید و پی گیر بشید. معمولن یک و نیم تا دو ماه بیشتر طول نمی کشه.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسي از پاسختون ولي ٢ ماه نيست از روزي كه انگشت نگاري رفتم تا الان ١ ماه و از زمان ارسال درخواست ٤٠ روز ميگذرد تماس گرفتم جواب درستي نميدن نگرانم كه اصلا ميدن يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-06 ساعت 14:09)marco250 نوشته:  
(2014-11-06 ساعت 13:34)senavid نوشته:  سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین

applicants for re-entry permits and refugee travel documents that are ages 14 through 79 provide biometrics before departing from the United States.
با سلام و تشکر از جوابتون
یعنی همین که فرم I797 که پست شده بدستمون رسید می تونیم برگردیم ایران و نیاز به مصاحبه هم نیست ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
شرايط تمديد تراول داكيومنت (پاس سفيد ) چيست و چه مدت زمان تمديد ميشود
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
پاسخ
تشکر کنندگان:
من يك سوال كلي داشتم
مدت زمان دريافت پاس سفيد از زمان اولين ورود به امريكا چقدر طول ميكشه؟ حداقل زمان - متوسط زمان- حداكثر زمان
متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-07 ساعت 03:33)senavid نوشته:  
(2014-11-06 ساعت 13:34)senavid نوشته:  سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است

applicants for re-entry permits and refugee travel documents that are ages 14 through 79 provide biometrics before departing from the United States.
یعنی همین که فرم I797 که پست شده بدستمون رسید می تونیم برگردیم ایران و نیاز به مصاحبه هم نیست ؟
برای پسرم فرم I-797 آمده و یک وقت مصاحبه تعیین شده , اگر نیاز به انگشت نگاری نیست پس وقت ملاقات برای چیه ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA

آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-13 ساعت 06:51)senavid نوشته:  
(2014-11-07 ساعت 03:33)senavid نوشته:  

برای پسرم فرم I-797 آمده و یک وقت مصاحبه تعیین شده , اگر نیاز به انگشت نگاری نیست پس وقت ملاقات برای چیه ؟
واسش فرم پر میکنید و ازش عکس میگیرند.
پسر من هم ۷ سالش بود و این مراحل رو انجام دادیم.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: senavid
سلام دوستان
من در تاریخ 28 اکتبر نامه های درخواست پاس سفید و دو تا فرم ها و مانی اردرها رو برای خودم و همسرم و دخترم عینا طبق راهنمایی های شما عزیزان برای USCIS ATTN:aos 1820E.skyharbor circle S suite 100 phoenix,AZ85034
ارسال کردم.بالای سمت راست فرم ها expedite هم نوشتم.و بیماری خواهر شوهرم را علت بازگشت نوشتم.هنوز نامه اول هم بدستم نرسیده.بیش از دو هفته شد.لطفا مرا راهنمایی کنید.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2011-01-23 ساعت 10:43)Toranj نوشته:  دوستان عزیز

با توجه به عقبگرد visa bulletin و نامشخص بودن علت این موضوع تا اطلاع ثانوی من متوجه شدم که علاوه بر پاس سفید، مدرک دیگری به نام Re-entry permit موجود می‌باشد که با گرفتن آن , کسانی‌ که کارت سبز دارند و به اصطلاح LPR) lawful permanent resident ) هستند میتوانند به مدت ۲ سال خارج از آمریکا باشند بدون اینکه کارت سبز آنها در این مدت باطل شود!

با گرفتن این Permit ,همسران و خانواده کسانی‌ که کارت سبز دارن و الان برای همسر و یا بستگان درجه اولشون از طریق کارت سبز اقدام کردن میتوانند به مدت ۲ سال از ایران خارج نشوند تا کار بستگانشون درست بشه! مخصوصا الان که همهٔ کتگوری‌های خانوادگی به عقب برگشتن و معلوم نیست کی‌ به حالت نرمال برگرده!

من به سایت www.USCIS.govمراجعه کردم و در اونجا متوجه شدم که کسی‌ که LPR هست باید فرم I-131 را هنگامی که در آمریکا هست پر کنه.

می‌خواستم خواهش کنم اگر کسی‌ اطلاعات دقیقی‌ در مورد این موضوع داره یا قبلا نسبت به گرفتن اینPERMIT اقدام کرده در اینجا اطلاع‌رسانی کنه.

ممنون از همگی‌Rolleyes
salam,,
Madarek ro bayad az amrica post konid va montazere nameh az immigration office bemund,bad nameyi be dastetun mirese ke davat be angosht negari mikonan va bad az un ha r zamani ke bekhaid mitunid az keshvar kharej shid va pass be address i eke tu formaha neveshtid ferestade mishe.
man khodam re entery permit gereftam soali ke daram ineke ke man mitunam alan 2 hafte safar konam ba in pass va dobare bargardam ya inke behtare ke ke ta 2 sal safar nakonam ???
پاسخ
تشکر کنندگان:
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان مهاجرسرایی عزیز
مساله ای هست که چند روزیه ذهن بنده رو مشغول کرده که امیدوارم دوستان در این باره بنده رو راهنمایی کنند
بنده با اجازتون هفته اینده عازم ایالات متحده هستم چون هنوز سربازی نرفتم با سپردن وثیقه از کشور خارج میشم و 20 روز مهلت موندن دارم
از این رو چون قراره درس و سربازیمو تموم کنم به همین دلیل به 2سال مهلت نیاز دارم که میخوام به پاس سفید اقدام کنم
و همچنین چون مهلتم برای ماندن کمه ضمن نوشتن کلمه اکسپدیت بالای تمامی برگه های فرم برای قانع نمودن بیشتر اداره مهاجرت مبادرت به نوشتن نامه خواهم نمود
سوال بنده از دوستان اینه:
اگر بنده تو اون نامه که به فرمها ضمیمه خواهم کرد اگر قضیه خدمت سربازی و بلاخص گزاشتن وثیقه رو به عنوان عجله خودم بنویسم
به این خدمت سربازی گیر ندن که چرا میخواین بری سربازی و از این حرفا و برای گرفتن پاس سفید مشکل ایجاد کنن
من قصدم فهموندن علت واقعی عجله و برگشتمه
این سوالمو از اونجایی میپرسم که تو سفارت به کسایی که سربازی رفتن گیر میدادن و کلیرنس میزدن
اگر دوستان مطلع کمکم کنند ممنون میشم
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 01:05)hamedsafari نوشته:  عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان مهاجرسرایی عزیز
مساله ای هست که چند روزیه ذهن بنده رو مشغول کرده که امیدوارم دوستان در این باره بنده رو راهنمایی کنند
بنده با اجازتون هفته اینده عازم ایالات متحده هستم چون هنوز سربازی نرفتم با سپردن وثیقه از کشور خارج میشم و 20 روز مهلت موندن دارم
از این رو چون قراره درس و سربازیمو تموم کنم به همین دلیل به 2سال مهلت نیاز دارم که میخوام به پاس سفید اقدام کنم
و همچنین چون مهلتم برای ماندن کمه ضمن نوشتن کلمه اکسپدیت بالای تمامی برگه های فرم برای قانع نمودن بیشتر اداره مهاجرت مبادرت به نوشتن نامه خواهم نمود
سوال بنده از دوستان اینه:
اگر بنده تو اون نامه که به فرمها ضمیمه خواهم کرد اگر قضیه خدمت سربازی و بلاخص گزاشتن وثیقه رو به عنوان عجله خودم بنویسم
به این خدمت سربازی گیر ندن که چرا میخواین بری سربازی و از این حرفا و برای گرفتن پاس سفید مشکل ایجاد کنن
من قصدم فهموندن علت واقعی عجله و برگشتمه
این سوالمو از اونجایی میپرسم که تو سفارت به کسایی که سربازی رفتن گیر میدادن و کلیرنس میزدن
اگر دوستان مطلع کمکم کنند ممنون میشم
بهتره سربازی را ننویسید. همون دلیل تموم کردن و گرفتن مدرک دانشگاهیتون در ایران کفایت میکنه. بگید 2سال از لیسانسم مونده مثلا یا ارشدم مونده. دلایلی دیگر بجز سربازی بنویسید
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، atlantis770
سلام
دوستان من سوالم خیلی حساس هست لطفا راهنمایی کنید
من نظام وظیفه بهم 20 روز وقت میده برم خارج از کشور و حالا میخوام بدونم آیا میشه من برادرم آمریکا هست برای من کار های پستی پاس سفید رو زودتر انجام ده که پروسه زودتر پیش بره؟ منظورم اینه قبل از این که من برم این کار هاش رو انجام بده تا زمان انگشت نگاری و مصاحبه برم آمریکا. آیا امکانش هست یا به خود من هم هنگام پست کردن مدارک نیاز هست؟
و دیگر اینکه بعد از پروسه ی انگشت نگاری آیا به خود من نیازی هست که آمریکا بمونم؟ میشه بیام ایران و پاس سفید رو برادرم برام بیاره؟ موقع خروج از آمریکا آیا به مشکلی بر نمیخورم؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam,
baraye ersale madarek khodetun bayad unja bashid, vali bad az angosht negari mitunid kharej shid va hich moshkeli ham psh nemiad.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-17 ساعت 22:27)ajab1 نوشته:  سلام
دوستان من سوالم خیلی حساس هست لطفا راهنمایی کنید
من نظام وظیفه بهم 20 روز وقت میده برم خارج از کشور و حالا میخوام بدونم آیا میشه من برادرم آمریکا هست برای من کار های پستی پاس سفید رو زودتر انجام ده که پروسه زودتر پیش بره؟ منظورم اینه قبل از این که من برم این کار هاش رو انجام بده تا زمان انگشت نگاری و مصاحبه برم آمریکا. آیا امکانش هست یا به خود من هم هنگام پست کردن مدارک نیاز هست؟
و دیگر اینکه بعد از پروسه ی انگشت نگاری آیا به خود من نیازی هست که آمریکا بمونم؟ میشه بیام ایران و پاس سفید رو برادرم برام بیاره؟ موقع خروج از آمریکا آیا به مشکلی بر نمیخورم؟

salam,baraye ersale madarek khodetun bayad unja bashid vali bade angosht negari mitunid kharej shid bedune hich moshkeli...
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam doostan,
man re entery permitamo maho gozashte gereftam,soali ke daram ineke aya ba in madrak mitunam be modate 2 hafte be amrica safar konam va bargardam .ya inke age safar konam dge etebar nadare in madrak ?
ba tashakor
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان