موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از پاسختون ولي ٢ ماه نيست از روزي كه انگشت نگاري رفتم تا الان ١ ماه و از زمان ارسال درخواست ٤٠ روز ميگذرد تماس گرفتم جواب درستي نميدن نگرانم كه اصلا ميدن يا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-06 ساعت 14:09)marco250 نوشته: (2014-11-06 ساعت 13:34)senavid نوشته: سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین
applicants for re-entry permits and refugee travel documents that are ages 14 through 79 provide biometrics before departing from the United States.
با سلام و تشکر از جوابتون
یعنی همین که فرم I797 که پست شده بدستمون رسید می تونیم برگردیم ایران و نیاز به مصاحبه هم نیست ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA
آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شرايط تمديد تراول داكيومنت (پاس سفيد ) چيست و چه مدت زمان تمديد ميشود
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من يك سوال كلي داشتم
مدت زمان دريافت پاس سفيد از زمان اولين ورود به امريكا چقدر طول ميكشه؟ حداقل زمان - متوسط زمان- حداكثر زمان
متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-07 ساعت 03:33)senavid نوشته: (2014-11-06 ساعت 14:09)marco250 نوشته: (2014-11-06 ساعت 13:34)senavid نوشته: سلام دوستان من برای پسرم که 10 سالش هست درخواست پاس سفید کردم دو روز پیش ایمیلی مبنی بر اینکه بین 7 تا 10 روز دیگه فرم I-797 به آدرسم پست میشود رسید می خواستم بدونم برای پسر 10 ساله هم انگشت نگاری یا مصاحبه داره ؟ چون بلیط برگشتمون 18 روز دیگه است
خیلی ممنون از جوابی که میدین
applicants for re-entry permits and refugee travel documents that are ages 14 through 79 provide biometrics before departing from the United States.
با سلام و تشکر از جوابتون
یعنی همین که فرم I797 که پست شده بدستمون رسید می تونیم برگردیم ایران و نیاز به مصاحبه هم نیست ؟
برای پسرم فرم I-797 آمده و یک وقت مصاحبه تعیین شده , اگر نیاز به انگشت نگاری نیست پس وقت ملاقات برای چیه ؟
2014AS5xxx -آنکارا - نفر اصلی خودم - تاریخ مصاحبه هفته سوم می - نفرات کیس:3 نفر - خودم و پسرم ویزای یکضرب و همسرم AP - مقصد CA
آپدیت اول 8 APR - دوم 29 APR - سوم 5 MAY - چهارم 23 MAY (همزمان با صدور ویزا) - پنجم 27 MAY (فقط نفر اصلی) - همسرم 23 MAY
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در تاریخ 28 اکتبر نامه های درخواست پاس سفید و دو تا فرم ها و مانی اردرها رو برای خودم و همسرم و دخترم عینا طبق راهنمایی های شما عزیزان برای USCIS ATTN:aos 1820E.skyharbor circle S suite 100 phoenix,AZ85034
ارسال کردم.بالای سمت راست فرم ها expedite هم نوشتم.و بیماری خواهر شوهرم را علت بازگشت نوشتم.هنوز نامه اول هم بدستم نرسیده.بیش از دو هفته شد.لطفا مرا راهنمایی کنید.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-17 ساعت 01:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-17 ساعت 01:08 توسط hamedsafari.)
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان مهاجرسرایی عزیز
مساله ای هست که چند روزیه ذهن بنده رو مشغول کرده که امیدوارم دوستان در این باره بنده رو راهنمایی کنند
بنده با اجازتون هفته اینده عازم ایالات متحده هستم چون هنوز سربازی نرفتم با سپردن وثیقه از کشور خارج میشم و 20 روز مهلت موندن دارم
از این رو چون قراره درس و سربازیمو تموم کنم به همین دلیل به 2سال مهلت نیاز دارم که میخوام به پاس سفید اقدام کنم
و همچنین چون مهلتم برای ماندن کمه ضمن نوشتن کلمه اکسپدیت بالای تمامی برگه های فرم برای قانع نمودن بیشتر اداره مهاجرت مبادرت به نوشتن نامه خواهم نمود
سوال بنده از دوستان اینه:
اگر بنده تو اون نامه که به فرمها ضمیمه خواهم کرد اگر قضیه خدمت سربازی و بلاخص گزاشتن وثیقه رو به عنوان عجله خودم بنویسم
به این خدمت سربازی گیر ندن که چرا میخواین بری سربازی و از این حرفا و برای گرفتن پاس سفید مشکل ایجاد کنن
من قصدم فهموندن علت واقعی عجله و برگشتمه
این سوالمو از اونجایی میپرسم که تو سفارت به کسایی که سربازی رفتن گیر میدادن و کلیرنس میزدن
اگر دوستان مطلع کمکم کنند ممنون میشم
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من سوالم خیلی حساس هست لطفا راهنمایی کنید
من نظام وظیفه بهم 20 روز وقت میده برم خارج از کشور و حالا میخوام بدونم آیا میشه من برادرم آمریکا هست برای من کار های پستی پاس سفید رو زودتر انجام ده که پروسه زودتر پیش بره؟ منظورم اینه قبل از این که من برم این کار هاش رو انجام بده تا زمان انگشت نگاری و مصاحبه برم آمریکا. آیا امکانش هست یا به خود من هم هنگام پست کردن مدارک نیاز هست؟
و دیگر اینکه بعد از پروسه ی انگشت نگاری آیا به خود من نیازی هست که آمریکا بمونم؟ میشه بیام ایران و پاس سفید رو برادرم برام بیاره؟ موقع خروج از آمریکا آیا به مشکلی بر نمیخورم؟
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam,
baraye ersale madarek khodetun bayad unja bashid, vali bad az angosht negari mitunid kharej shid va hich moshkeli ham psh nemiad.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam doostan,
man re entery permitamo maho gozashte gereftam,soali ke daram ineke aya ba in madrak mitunam be modate 2 hafte be amrica safar konam va bargardam .ya inke age safar konam dge etebar nadare in madrak ?
ba tashakor