کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-11-26 ساعت 03:44)Melon2015 نوشته:  ميتونم اميدوار باشم با يك ماه اقامت در امريكا بتونم گرين كارت ، ssn و re entry permit بگيرم؟

سلام لطفا از مديران خواهش ميكنم جواب اين سوال را بدهند براي من هم سوال است متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-29 ساعت 12:05)Shahram914 نوشته:  
(2014-11-26 ساعت 03:44)Melon2015 نوشته:  ميتونم اميدوار باشم با يك ماه اقامت در امريكا بتونم گرين كارت ، ssn و re entry permit بگيرم؟

سلام لطفا از مديران خواهش ميكنم جواب اين سوال را بدهند براي من هم سوال است متشكرم

من اخیرا از امریکا برگشتم و اطلاعاتم به روزه. سوشیال که 2 هفته از ورودتون حداقل زمان میبره .گرین کارت هم حداقل یکماه و پاس سفید هم 1/5 تا 2 ماه از زمان انگشت نگاری . اگه به محض ورود فرم ها و مدارک پاس سفید رو پست کنید حدود 2 هفته بعدش بهتون وقت انگشت نگاری میدن. فکر نمیکنم با یکماه اقامت بتونید همه کارها رو انجام بدین شاید 2 ماه زمان کافی و منطقی تری باشه .
بهر حال بد نیست در مدت اقامتتون آی دی ایالت رو هم بگیرید 6 سال اعتبار داره و دفعه بعد که برگشتید به دردتون میخوره . اونم از زمان درخواست 1 تا 1/5 ماه زمان میخواد
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، Melon2015 ، Shahram914 ، sce ، حاجی واشنگتن
(2014-11-29 ساعت 15:14)عسلبانو نوشته:  
(2014-11-29 ساعت 12:05)Shahram914 نوشته:  

من اخیرا از آمریکا برگشتم و اطلاعاتم به روزه. سوشیال که 2 هفته از ورودتون حداقل زمان میبره .گرین کارت هم حداقل یکماه و پاس سفید هم 1/5 تا 2 ماه از زمان انگشت نگاری . اگه به محض ورود فرم ها و مدارک پاس سفید رو پست کنید حدود 2 هفته بعدش بهتون وقت انگشت نگاری میدن. فکر نمیکنم با یکماه اقامت بتونید همه کارها رو انجام بدین شاید 2 ماه زمان کافی و منطقی تری باشه .
بهر حال بد نیست در مدت اقامتتون آی دی ایالت رو هم بگیرید 6 سال اعتبار داره و دفعه بعد که برگشتید به دردتون میخوره . اونم از زمان درخواست 1 تا 1/5 ماه زمان میخواد
ممنونم از پاسختون

Id ايالت چي هست؟
شما كدوم ايالت بوديد؟
دقيقا هزينه re entry permit چقدره؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-29 ساعت 00:37)tabrizi نوشته:  دوستان سلام يه سوالى داشتم
من ميخوام درخواست پاس سفيد بدم، دو تا بچه كوچيك دارم يكيش ٥ ساله و يكى ٢ ساله، ميخاستم بدونم ايا part 9 فرم
i131 رو من بايد براي بچه ها پر كنم يا لازم نيست
ممنون ميشم دوستان جواب منو بدن
دوستان كسى جواب سوال منو نميدونه؟

(2014-11-29 ساعت 01:26)tabrizi نوشته:  در ضمن دوستان اين فرمG-28 چي هست كه تو پارت ٩ گفته؟
ممنون از راهنماييتون

دوستان لطفا جواب بديد
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
همه اینجا درمورد گرفتنش مطلب نوشتن ولی خوب چرا کسی درمورد بعدش چیزی ننوشته مثلن حالا طرف گرفت خارج شد بعد 1 1.5 خواست برگرده باید چیکار کنه؟؟؟آیا فرمی باید پرکنه؟؟؟پس چطور کنسل میشه؟؟؟کسی اطلاعی داره؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: maria2000
دوستان عزیز باداشتن گرین کارت و به فاصله زمانی زیر شش ماه تا چند مرتبه میشه از ا م ریکا خارج شد؟با تشکر
case number:59xx
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2013 w4 april
دریافت ویزا:یکضرب
تعداد افراد:2 نفر
مقصد:وگاس
هزینه ها:و این داستان همچنان ادامه دارد
پاسخ
سلام دوستان
نامه انگشت نگاریه من اومد ولی واسه 13 روز دیگه هست و منم 3 روز دیگه بلیت دارم.
دوستانی که زودتر رفتن و واسشون انجام دادن چه طوری این کارو کردن چون اینا که اصلا غیر وقت خودت راه نمیدن بری داخل، خواهش میکنم اگه کسی راه حلی داره بگه من موندم چه کار کنمSad
پاسخ
شما همين امروز همون نامه را بهمراه كپي بليطتون ببريد به همون آدرسي كه بهتون دادند و بهتر است ساعت ٢ آنجا باشيد سرشون اون موقع خلوت تر هست و بهتون اجازه انگشت نگاري ميدهند
پاسخ
تشکر کنندگان: USA2014 ، Nightsky007
سلام بچه ها،
ما هیستون هستیم و دو هفته هست فرم های پاس سفید را فرستادیم. نامه اول با شماره LINامده است اما نامه دوم که وقت انگشت نگاری باید بدن نیامده و ما هفته دیگه باید بلیط برگشت داریم.
بچه ها چه کار باید بکنیم؟زنگ زدم کاستومر سرویس اما می گه یه ماه بعد ممکنه نامه انگشت نگاریتون بیاد باید صبر کنید. لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ
کسی جوابی برای سوال من نداره؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: USA2014
(2014-12-01 ساعت 10:34)seda نوشته:  شما همين امروز همون نامه را بهمراه كپي بليطتون ببريد به همون آدرسي كه بهتون دادند و بهتر است ساعت ٢ آنجا باشيد سرشون اون موقع خلوت تر هست و بهتون اجازه انگشت نگاري ميدهند

سلام راستش دوست ما رفتن ولی گفتن که باید سر وقت تعیین شده بیایید که زمانش بعد از زمان بلیطشونه. چجوری باید راضیشون کرد که زودتر انگشت نگاری رو انجام داد. اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: USA2014 ، AlmFarzaneh
(2014-12-02 ساعت 01:07)mehdi2014 نوشته:  
(2014-12-01 ساعت 10:34)seda نوشته:  شما همين امروز همون نامه را بهمراه كپي بليطتون ببريد به همون آدرسي كه بهتون دادند و بهتر است ساعت ٢ آنجا باشيد سرشون اون موقع خلوت تر هست و بهتون اجازه انگشت نگاري ميدهند

سلام راستش دوست ما رفتن ولی گفتن که باید سر وقت تعیین شده بیایید که زمانش بعد از زمان بلیطشونه. چجوری باید راضیشون کرد که زودتر انگشت نگاری رو انجام داد. اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه.

من رفتم و کارم رو انجام دادن،
باید آخر وقت رفت که همه ی وقتاشون تموم شده باشه و اگه وقت اضافه داشته باشن با توجه به بلیتتون واستون انجام میدن.
این چیزی بود که به من گفتن.
مرسی از همه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2014-12-01 ساعت 21:11)ekhtera نوشته:  سلام بچه ها،
ما هیستون هستیم و دو هفته هست فرم های پاس سفید را فرستادیم. نامه اول با شماره LINامده است اما نامه دوم که وقت انگشت نگاری باید بدن نیامده و ما هفته دیگه باید بلیط برگشت داریم.
بچه ها چه کار باید بکنیم؟زنگ زدم کاستومر سرویس اما می گه یه ماه بعد ممکنه نامه انگشت نگاریتون بیاد باید صبر کنید. لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز نامه تاریخ انگشت نگاری تقریبا یک ماه طول میکشه بیاد البته شنیدم دوستانی که 20 روزه واسشون اومده.
تا اون هم نیاد شما نمیتونید برگردید. بعد از اومدن ا ون نامه میتونید مراجعه کنید که زودتر کارتون رو انجام بدن.
زیر یک ماه هم نه جواب ایمیل میدن نه کمک خاصی میکنن من همه این راهها رو رفتم.
پس صبر کنید و اگه بلیت دارید آمادگی تغییر اون رو تا چند روز قبلش داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Melon2015 ، sce ، Nightsky007 ، Danoosh ، parsab
سلام دوستان

من دیروز انگشت نگاریم رو انجام دادم. می خوام بدونم اگه الان لرگردم ایران دیگه مشکلی که برام \یش نمیاد تا پاس سفید آماده بشه و دستم برسه؟؟
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام ، سوال من اینه که اگر نامهٔ انگشت نگاری بیاد ، آیا می‌شه تاریخش رو عقب انداخت ؟ تا چه مدت می‌شه عقب انداخت تاریخ انگشت نگاری رو ؟

من می‌خوام برم آمریکا درخواست رو بدم و برگردم و بعداز اومدن نامه انگشت نگری از طریقه دوستم در آمریکا تاریخش رو به تعویق بندازم و بعداز مدتی‌ دوباره برم و انگشت نگاری کنم ؟ به نظرتون امکان پذیر هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: parsab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان