موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
شما میتوانید سفر کنید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خانم eli al هم بهتون تبريك ميگم هم اينكه شما تو مدت اين دو سال چه بريد چه نريد هيچ مشكلي نداريد فقط ميشه لطف كنيد بگيد دقيقا كي مدارك فرستاديد و كي انگشت نگاري كرديد من الان يك ماه و نيم است از انگشت نگاريم ميگذره هيچ خبري نشده واقعا نگرانم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامي سلام
تا داخل پاسپورت شما A نامبر يا ورود به خاك امريكا نخوره هيچ اقدامي نمتونيد بكنيد و براي انگشت نگاري حتما بايد خودتون باشيد
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
آفا من راه حلم اینه لطفا ببینید عملی هست یا نه
من ویزا رو بگیرم و برم آمریکا و رو ویزام مهر بخوره و تو اون 20 روز کار های ارسال مدارک پاس سفید رو انجام بدم و بعدش برگردم ایران تا زمانی که موقع انگشت نگاری بشه و دوباره برم آمریکا کار انگشت نگاریم رو انجام بدم و تا اون موقع احتمالا گرین کارت به آدرسم ارسال شده و گرین کارت رو بگیرم و بیام ایران تا پاس سفید که صادر شد برادرم برام بیاره ایران
همه ی این 20 روز گفتن من به خاطر قانون مسخره ای هست که میگه 20 روز بیشتر نمیتونید خارج از ایران باشید
حالا برای من توضیح بدید این کار که گفتم خوبه دوستان یا شما پیشنهاد بهتری دارید
دم همتون گرم که راهنمایی میکنید
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 ،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ی سوال داشتم
اگه پاس سفید گرفتید ولی از دو سال بیشتر بشه چی؟؟ مثلا دو سال و 3 ماه . ویزا باطل میشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-19 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-19 ساعت 01:49 توسط hamedsafari.)
(2014-11-17 ساعت 15:03)saboteur نوشته: (2014-11-17 ساعت 01:05)hamedsafari نوشته: عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان مهاجرسرایی عزیز
مساله ای هست که چند روزیه ذهن بنده رو مشغول کرده که امیدوارم دوستان در این باره بنده رو راهنمایی کنند
بنده با اجازتون هفته اینده عازم ایالات متحده هستم چون هنوز سربازی نرفتم با سپردن وثیقه از کشور خارج میشم و 20 روز مهلت موندن دارم
از این رو چون قراره درس و سربازیمو تموم کنم به همین دلیل به 2سال مهلت نیاز دارم که میخوام به پاس سفید اقدام کنم
و همچنین چون مهلتم برای ماندن کمه ضمن نوشتن کلمه اکسپدیت بالای تمامی برگه های فرم برای قانع نمودن بیشتر اداره مهاجرت مبادرت به نوشتن نامه خواهم نمود
سوال بنده از دوستان اینه:
اگر بنده تو اون نامه که به فرمها ضمیمه خواهم کرد اگر قضیه خدمت سربازی و بلاخص گزاشتن وثیقه رو به عنوان عجله خودم بنویسم
به این خدمت سربازی گیر ندن که چرا میخواین بری سربازی و از این حرفا و برای گرفتن پاس سفید مشکل ایجاد کنن
من قصدم فهموندن علت واقعی عجله و برگشتمه
این سوالمو از اونجایی میپرسم که تو سفارت به کسایی که سربازی رفتن گیر میدادن و کلیرنس میزدن
اگر دوستان مطلع کمکم کنند ممنون میشم
بهتره سربازی را ننویسید. همون دلیل تموم کردن و گرفتن مدرک دانشگاهیتون در ایران کفایت میکنه. بگید 2سال از لیسانسم مونده مثلا یا ارشدم مونده. دلایلی دیگر بجز سربازی بنویسید
این 20 روزی که فقط میتونیم بمونیمو چه طور توجیه کنیم که به قول خودمون فوری فوتیه
تا حالا موردی بوده به خدمت کردنش گیر بدن که اقا خدمت نکن و از این حرفا
یا به خدمت رفتن شما برای ما مورد داره و....
دوستان تجربه خاصی داشتن یا حتی شنیدن چنین موردی؟؟؟
میلیتیری سرویس (خدمت)مختص ایران نیست ولی احتمال حساسیت هست؟؟؟؟
این قضیه رو هم محض اطلاع دوستان عرض میکنم
تو راهنمای فرم ای 131
صراحتا نوشته شده برای درخواست شتابان چند علت موجهه
ضرر مالی شخص درخواست کننده رو تهدید کنه
به یک شرکت متعهد باشه
یا به دولت متعهد باشه
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-18 ساعت 16:48)ajab1 نوشته: آفا من راه حلم اینه لطفا ببینید عملی هست یا نه
من ویزا رو بگیرم و برم آمریکا و رو ویزام مهر بخوره و تو اون 20 روز کار های ارسال مدارک پاس سفید رو انجام بدم و بعدش برگردم ایران تا زمانی که موقع انگشت نگاری بشه و دوباره برم آمریکا کار انگشت نگاریم رو انجام بدم و تا اون موقع احتمالا گرین کارت به آدرسم ارسال شده و گرین کارت رو بگیرم و بیام ایران تا پاس سفید که صادر شد برادرم برام بیاره ایران
همه ی این 20 روز گفتن من به خاطر قانون مسخره ای هست که میگه 20 روز بیشتر نمیتونید خارج از ایران باشید
حالا برای من توضیح بدید این کار که گفتم خوبه دوستان یا شما پیشنهاد بهتری دارید
دم همتون گرم که راهنمایی میکنید
اقا من که پول اضافی ندارم دو سه بار برم برگردم
انصافا پول به کنار سختیش هم هست
حیف که مدارکو نمیشه قبل از رفتن پست کرد
ولی من به غیر از اقداماتی که شخصا خواهم کرد یه وکیل هم میگیرم
بلکه فرجی حاصل بشه
نظر دوستان مهمه؟؟؟؟!!!!
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من رضا هستم و 6 روز پیش برای پاس سفید اقدام کردیم. امروز ایمیل و ای ام ای امد که تا 7-10 روز دیگه براتون نامه پست میشه. ما الان هیوستون هستیم و می خواهیم 20 روز دیگه برگردیم ایران. سوالم این است که روزی که شما نامه تان را گرفتید چند روز بعد تاریخ انگشت نگاریتون بود؟کی پاس سفید را گرفتین؟ به چه صورت هست؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من 9 اکتبر مدارک فرستادم برای گرفتن پاس سفید اما تا الان خبری نشد منم اومدم ایران چطوری میتونم بگم مدارکمو برام پس بفرستن
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
چطور میشه کنسل کرد؟؟؟منظورم این هست اگه زودتربرگردیم تکلیف چیه؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
ميتونم اميدوار باشم با يك ماه اقامت در امريكا بتونم گرين كارت ، ssn و re entry permit بگيرم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام يه سوالى داشتم
من ميخوام درخواست پاس سفيد بدم، دو تا بچه كوچيك دارم يكيش ٥ ساله و يكى ٢ ساله، ميخاستم بدونم ايا part 9 فرم
i131 رو من بايد براي بچه ها پر كنم يا لازم نيست
ممنون ميشم دوستان جواب منو بدن
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن دوستان اين فرمG-28 چي هست كه تو پارت ٩ گفته؟
ممنون از راهنماييتون
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار