کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستان من می خوام آدرسمو توی سایت مهاجرت میشه راهنمایی کنید توی قسمت فرم کیس چه شماره ای رو باید بنوسیم با تشکر
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-02 ساعت 08:17)USA2014 نوشته:  
(2014-12-01 ساعت 21:11)ekhtera نوشته:  سلام بچه ها،
ما هیستون هستیم و دو هفته هست فرم های پاس سفید را فرستادیم. نامه اول با شماره LINامده است اما نامه دوم که وقت انگشت نگاری باید بدن نیامده و ما هفته دیگه باید بلیط برگشت داریم.
بچه ها چه کار باید بکنیم؟زنگ زدم کاستومر سرویس اما می گه یه ماه بعد ممکنه نامه انگشت نگاریتون بیاد باید صبر کنید. لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز نامه تاریخ انگشت نگاری تقریبا یک ماه طول میکشه بیاد البته شنیدم دوستانی که 20 روزه واسشون اومده.
تا اون هم نیاد شما نمیتونید برگردید. بعد از اومدن ا ون نامه میتونید مراجعه کنید که زودتر کارتون رو انجام بدن.
زیر یک ماه هم نه جواب ایمیل میدن نه کمک خاصی میکنن من همه این راهها رو رفتم.
پس صبر کنید و اگه بلیت دارید آمادگی تغییر اون رو تا چند روز قبلش داشته باشید.

کل پروسه پاس سفید ما 16 روز طول کشید. تازه وسطشم خورد به دو روز تعطیلات رسمی تنکسگیوینگ و بلک فرایدی تو تگزاس وگرنه شاید 2 هفته ای تموم میشد. شما باید مدارکت رو درست روز بعد از ورودت به آمریکا بصورت اکسپدایت میفرستادی تا کارت رو زودتر انجام بدن. در اون صورت، بعد از تقریبا یه هفته نامه اول میاد که توش مینویسن مدارکتون رسیده و همه چی اوکی هست(و یا نیست و نقص داره یا نداره). اگه مدارکت کامل بوده باشه، چن روز بعد از نامه اول، نامه دومی برات میاد که تاریخ و محل انگشت نگاری توشه. به تاریخی که تو نامه دوم نوشته توجه نکنین(خارج از نوبت برین اگه بلیط برگشت دارین). فورا به مرکز مربوطه برین تا خارج از نوبت انگشت نگاری کنین . معمولا تا 90 درصد کیسهایی که خارج از نوبت باشن رو اجازه میدن(بگید بلیط هواپیما دارین و ازین آه و ناله ها که زودتر باس برگردینSmile ). مثل وقت گرفتن بین مریض تو دکترهای خودمون میمونه که باید بین مریض بریم تو Smile بهش میگن walk-in

ولی بدون داشتن نامه دوم خیلی احتمالش کمه اجازه انگشت نگاری بدن. چون روی نامه دوم شما بارکد مخصوصی داره که با دستگاه لیرزخوان روش رو میخونن و این روی نامه اول نیست. شما نامه دوم(یا همون نامه تعیین وقت) رو که گرفتی فرداش برو نزدیک ترین مرکز ASC شهرتون. ضمنا مواظب باشین که انگشتتونم نبرین چون اگه انگشت، بریدگی یا زخم داشته باشه ابدا انگشت نگاری نمیکنن تا خوب شه. با انگشت نگاری ساده فرودگاه فرق داره و کاملا دقیق انجام میشه و تا بند دوم هر انگشت رو کاملا از چپ به راست میگیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhtera ، sce ، Melon2015 ، atlantis770 ، حاجی واشنگتن
(2014-12-10 ساعت 12:10)kiavashh نوشته:  سلام ، سوال من اینه که اگر نامهٔ انگشت نگاری بیاد ، آیا می‌شه تاریخش رو عقب انداخت ؟ تا چه مدت می‌شه عقب انداخت تاریخ انگشت نگاری رو ؟

من می‌خوام برم آمریکا درخواست رو بدم و برگردم و بعداز اومدن نامه انگشت نگری از طریقه دوستم در آمریکا تاریخش رو به تعویق بندازم و بعداز مدتی‌ دوباره برم و انگشت نگاری کنم ؟ به نظرتون امکان پذیر هست ؟

بله میشه عقب انداخت. بهش میگن rescheduleکردن . ولی بیشتر از 90 روز نمیشه عقب انداخت. برای تعویقِ زیر سه ماه، باید با نامه دوم بری ASC شهرتون و از اونجا درخواست بدی به مرکز نبراسکا(که مرکز اصلی این کارا تو کل امریکاس) و وقتتو عقب میندازن. ولی تقریبا مطمینم که با نامه دوم حداکثر تا سه ماه میتونی وقتتو بندازی عقب

برای عقب انداختن بیشتر از سه ماه، باید ازنو درخواست فرم 131 یا همون پاس سفید بدی یا بعبارت دیگه باید دوباره همه مدارک رو از داخل خاک آمریکا مثل روز اول پست کنی(اگه آشنا در داخل خاک آمریکا داری و مهر ورود تو صفحه ویزای آمریکا توی پاست خورده (یا اگه گرین کارتت اومده که چه بهتر) میتونی فرم 131 رو پر کنی و حتما امضا بزنی و بدی آشنات برات پست کنه و برات وقت بگیره ، اونوخ خودت فقط برای انگشت نگاری بری آمریکا)
پاسخ
تشکر کنندگان: kiavashh ، sce
(2014-12-10 ساعت 20:30)shadi79 نوشته:  دوستان من می خوام آدرسمو توی سایت مهاجرت میشه راهنمایی کنید توی قسمت فرم کیس چه شماره ای رو باید بنوسیم با تشکر

اگه منظورت اینکه میخای تغییر آدرست رو اعلام کنی بهشون ، میری تو این سایت:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.do

و داخل مربع ها رو پر میکنین و تو قسمت فرم نامبر هم i131 رو انتخاب کنین و Receipt Number رو هم از سایتی که برای صدور گرین کارتتون (http://www.uscis.gov/uscis-elis) پر کردین بردارین، اونجا هس
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، sce
(2014-12-10 ساعت 07:25)شاپرک نوشته:  سلام دوستان

من دیروز انگشت نگاریم رو انجام دادم. می خوام بدونم اگه الان لرگردم ایران دیگه مشکلی که برام \یش نمیاد تا پاس سفید آماده بشه و دستم برسه؟؟

شما یه ساعت بعد از انگشت نگاری میتونی خاک آمریکا رو ترک کنی ! و پاس سفیدت به آدرسی که دادی پست میشه. میتونی ادرس یکی از اشناهارو بدی ، بعدن اون براتون پست کنه ایران . اگه خارج از ایران هم زندگی میکنی میتونی ادرس کنسولگری امریکا رو بدی که بفرستن اونجا. تو سایت سیس هم میتونی فرایند صدور پاس سفیدتو پیگیری کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، mahdi9557 ، sce ، حاجی واشنگتن
(2014-12-02 ساعت 08:12)USA2014 نوشته:  
(2014-12-02 ساعت 01:07)mehdi2014 نوشته:  
(2014-12-01 ساعت 10:34)seda نوشته:  شما همين امروز همون نامه را بهمراه كپي بليطتون ببريد به همون آدرسي كه بهتون دادند و بهتر است ساعت ٢ آنجا باشيد سرشون اون موقع خلوت تر هست و بهتون اجازه انگشت نگاري ميدهند

سلام راستش دوست ما رفتن ولی گفتن که باید سر وقت تعیین شده بیایید که زمانش بعد از زمان بلیطشونه. چجوری باید راضیشون کرد که زودتر انگشت نگاری رو انجام داد. اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه.

من رفتم و کارم رو انجام دادن،
باید آخر وقت رفت که همه ی وقتاشون تموم شده باشه و اگه وقت اضافه داشته باشن با توجه به بلیتتون واستون انجام میدن.
این چیزی بود که به من گفتن.
مرسی از همه

هیچ تضمینی نداره که صددرصد اجازه بدن. اگه مشتری زیاد داشته باشن که میگن باید منتظر بمونین تا اونایی که نوبت دارن. شاید مجبور شین چن ساعت منتظر وایسین. اکه خلوت باشه ممکنه همون لحطه بگن بیا برو انگشت نگاری کن. بستگی به شلوغی و راستش به اخلاق سوپروایزر مرکز داره. بعضیاشون گیرن بعضیاشون زیاد گیر نیستن. حتما کپی بلیط برگشت رو ببرین با خودتون و یخورده هم فیلم بازی کنین که هزارتا بدبختی دارین و نمیتونین منتظر بمونین تا روز مشخص شده توی نامه دوم.

تجربه شخصی من: بنظر من صبح اول وقت برین. یعنی اگه ساعت 8 شروع به کار میکنن ساعت 7:30 صبح اونجا باشین تا اولین نفر برین تو. من که همین کارو کردم و با اینکه کلی آدم با داشتن نوبت اومده بودن منو نفر اول انگشت نگاری کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi9557 ، sce
راستی دوستان چنتا نکته خیلی مهم و حیاتی درباره پاس سفید:

1- این افسانه ی دو پاکت اکسپرس گذاشتن به ازای هر نفر رو دقیقا نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای درآورده!. یو اس سیس فقط و فقط با پاکت رسمی خودش، نامه اول و دوم رو براتون میفرسته حالا شما ده تا پاکت اکسپرس بندازین قاطی مدارکتون والا هیچ تاثیری نداره. خود دانید بهرحال

2- اگه عجله دارین کارتون زودتر انجام بشه حتما حتما روی تمام صفحه های فرم 131 بالا سمت راست بنویسید expedite و روی خود پاکت اصلی هم همینو بنویسین. اگه چند نفرین هم همه مدارک و فرمهارو میذارین تو یه پاکت بزرگ و حتما حتما بصورت اکسپرس پست کنید.

3- بعد از دریافت نامه دوم، اگه میخاین زودتر از موعد و خارج از نوبت نوشته شده توی نامه دوم برین برای انگشت نگاری (یا همون بایومتریک)، نیازی به وقت گرفتن از سایت اینفوپس نیست!. اینم یه افسانه س!. الزامی نیست. اگه دیدین سایت همه وقتاش پره(که معمولا پره)، بیخود استرس نگیرین. شما با همون نامه دوم و بلیط برگشت برین مرکز ASC و بگید عجله دارین و بلیط برگشت رو نشون بدین و توضیح بدین، در 90 درصد موارد اجازه میدن، فوقش یه چن ساعتی بایست معطلی بکشین(حتی بعد از ساعت اداری هم اگه شلوغ باشه معمولا انجام میدن)

4- در حالت اکسپرس فرقی بین شرکت های usps و fedex و ups و dhl نیست. همشون در یه مدت زمان میرسونن. فقط مهم اینکه مدارکتون بصورت "اکسپرس" پست بشن نه "عادی". نوع شرکت پستی خیلی فرقی نمیکنه. هزینه ش برای usps حدود 20 دلاره که 24 ساعته میرسه به مقصد

5- اگه برای انگشت نگاری عجله دارین، کپی بلیط برگشتتونو حتما ضمیمه مدارکتون بکنین. صد در صد تاثیر داره و حتما توی نامه قید کنین که دانشجویین یا کارمندین و باید زودتر به درس و مشقتون برسین(چون اهمیت میدن به educational ties و اگه شد یه اشتغال به تحصیل از دانشگاتون بگیرین و ضمیمه کنین) و ازشون بخواین هرچه زودتر بهتون وقت بدن برای انگشت نگاری

6- کوچکترین اشتباهی تو پر کردن فرمهای 131 و 1145 باعث میشه نقص مدرک بخورین و کارتون کلی عقب بیوفته. حتما قبل از ارسال، همه چیز رو دابل چک کنین تا چیزی کم و کسر نباشه. عکس فقط 2 تا پشت نویسی شده کافیه و الزامی(دیدم جایی نوشته بودن الزامی نیس!). ضمنا خیلیا دقت نمیکنن تو پر کردن فرم 131 (دیدم که میگم) و نقص مدرک میخورن. حتما امضا بزنین فرم رو. اگه صفحه اضافه برای فرم 131 داشتین (معمولا برای پارت 4 قسمت 1 به extra sheet نیاز دارین که باید اسمتون و شمار A نامبر رو بالاش بنویسین و بالای صفحه قید کنید "ادامه از پارت 4 قسمت 1") اون رو هم حتما امضا کنین.

7- برای توضیح دلایل سفرتون(قسمت 4 بند 1) نیازی به 4 صفحه قصه حسین کرد نوشتن نیست. حداکثر دو پاراگراف کوچولو کافیه. بگید تو لاتاری برنده شدید و کارمند یا دانشجویید و زمان میخایید تا درستون رو تموم کنین یا از کارتون استعفا بدین و خودتونو آماده کنین و بیاین برای همیشه تو آمریکا زندگی کنین. توضیحات عجیب و غریب، بیشتر براشون ذهنیت منفی درست میکنه و مشکوک میشن. یک یا حداکثر دو پاراگرف و خیلی روان و ساده بنویسین و اصلا پیچیده و داستان سرایی نکنین و زیرشم امضا کنین

8- رسید انگشت نگاری که همون نامه دومِ مهرخورده است رو حتما نگه دارین و دور نریزین. موقع برگشت تو فرودگاه اگه گیر دادن، بگید برای پاس سفید اومده بودین و رسید رو باید نشونشون بدین تا ثابت شه واقعا درخواست پاس سفید دادین(این ماجرا برای خود ما اتفاق افتاد و نشون دادیم و اونام گفتن بسلامت)

9- مانی اردر نیازی به امضا نداره. حتما سربرگشو قبل از پست کردن جدا کنین و پیش خودتون داشته باشین.

اگه ایشالا این توصیه های من کوچکترین کمکی کرد یه دعای کوچیکی هم در حق بنده بکنین. فدای همتون
پاسخ
تشکر کنندگان: himmlisch ، m.sabet ، sce ، Melon2015 ، Mirhosseini ، atlantis770 ، حاجی واشنگتن
(2013-07-03 ساعت 03:35)alireza1777 نوشته:  با سلام خدمت دوستان،من تجربیات خودم را در مورد پاس سفید که اخیرا اقدام کردم رو مینویسم،امیدوارم مفید باشه
نکته:1- اگر قصد گرفتن پاس سفید را دارید فردای ورود به آمریکا اقدام کنید
2- فرمها و دستورالعمل آن را در ایران دانلود کنید و فرمها را بازائ هر نفر یک فرم پر کنید
مدارک مورد نیاز:برای هر نفر
1- فرم پر شده i131
2- فرم پر شده G1145
2- 3 قطعه عکس با شرایط عکسهایی که به سفارت دادین(پشت نویسی شده اسم و فامیلی و Aنامبر)
4- کپی از صفحه اول گذرنامه و صفحه ویزا که مهر ورود خورده
5- مانی اردر یا چک به مبلغ 445 دلار برای هر نفر
راهمنای پر کردن فرمها:فرم I-131
صفحه1
در مربع بالا چیزی نمی نویسید
پارت1:مشخصات شخصی به همراه آدرسی که بوسیله آن با شما مکاتبه میکنند و مدارکتون به آن آدرس میرسد
در قسمت class of admission باید همان کلمه نوشته شده درویزا زیر عبارت IV Category را بنویسید
از انجایی که تازه وارد هستید و سوشال نامبر ندارید در مربع آن N/A بنویسید
پارت2:مربع A را تیک بزنید و به بقیه صفحه کاری نداشته باشید
صفحه2
پارت3: در مربع 1 تاریخ خروج از آمریکا را بنویسید و در مربع 2 بنویسید 2سال و در قسمت 3 noرا علامت بزنیدو در قسمت 4 چون قبلا پاس سفید نگرفتید no بزنید
در قسمت 5 اگر a را علامت بزنید مدارکتون میره به همان آدرسی که تو صفحه 1 نوشتید پس اگر همون آدرسه علامت بزنید و به بقیه کاری نداشته باشید
پارت4: در مربع بزرگ دلیل مسافرت خود را بنویسید و در مربع کوچک کشوری را که به آن مسافرت میکنید یعنی ایران بنویسید
پارت5: در قسمت بالا Less than six months را علامت بزنید و در قسمت پایین no را علامت بزنید چون تا حالا مالیات ندادین
پارت6: شامل حال ما نمیشه مربوط به ******** هاست
پارت7: شامل حال ما نمیشه
پارت8:امضائ و تاریخ و شماره تلفن که ساعات اداری جوابگو باشه
پارت9:اگر شخصی به غیر از متقاضی فرم را پر کرده مثلا برای بچه ها امضاء و تاریخ و شماره تلفن
فرم G-1145
این فرم برای آن است که بوسیله اس ام اس یا ایمیل شما را از روند پرونده خودتون باخبر کنه
در این فرم مشخصات خودتون و شماره تلفن و ایمیلتون رل بنویسید
ارسال مدارک
شما کلیه مدارک خودتون رو در یک پاکت میزارید و براساس ایالتی که در اون هستید بر اساس جدول صفحه 8 دستورالعمل پست میکنید،پست دواتی ups هست اما پستای خصوصی هم
هست که گرون تره مثل fedex حالا اینکه اکسپرس بفرستید یا معمولی بستگی به خودتون داره مثلا من سفارشی از پست ups فرستادم که شماره ردیابی داره که محموله شما کجاست شد 11 دلار اول میخواستم اکسپرس بفرستم متصدی خودش گفت فرقی نداره و پول اضافی نده اون میشد 27 دلار همه مدارک رو تو یه پاکت معمولی بزرگ گزاشتم و پست کردم البته در
مطالب قبلی خونده بودم که همراه مدارک پاکت خالی برای هرنفر 2 تا بزارید که بوسیله آن شما رو با خبر کنند و حتی اکسپرس هم بکنید من خودم هم فرستادم در صورتی که چنین چیزی نیست و آنها با پاکت مخصوص با شما مکاتبه میکنند و از پاکت شما استفاده نمیکنند.
در مورد مانی اردر شما به هر فروشگاه بزرگی که مراجعه کنید کنار در ورودیش یه قسمتی داره که از اونجا میتونی مانی اردر بگیری مانند یه چک میمونه که باید 3 قسمت اون رو پر کنید
در قسمت اول باید بنویسی US Department of Homeland Security در قسمت پایین اسم و امضاء و در پایین آدرس میتونی از مانی اردر کپی بگیری و نگه داری ته برگ مانی اردرها رو هم نگه دارید
بعد از پست کردن مدارک براتون یه نامه میاد که رسید پول پرداختی شماست و اعلام میکند که مدارک شما بدست ما رسیده و پول شما به این مبلغ دریافت شده و همچنین یه ریسیت نامبر داره که از طریق اون میتونید تو سایت uscis مراحل کارتون رو پیگیری کنید.
حالا باید منتظر نامه تاریخ انگشت نگاری باشید که ماهم منتظریم

در ادامه توضیحات قبل میخوام چند نکته را برای راهنمایی دوستان اضافه کنم،
الآن که من همه مراحل رو پشت سر گذاشتم تازه متوجه صحت و سقم بعضی مطالب شدم که برای شما میگم که لااقل ما که به زحمت افتادیم، شماها دردسر نکشید و دلهره نداشته باشید

1-در مورد مدارک مورد نیاز توجه کنید که اگر شما هنوز گرین کارت نگرفتید و سوشیال هم ندارید اشکالی نداره و فقط باید یک کپی از صفحه اول پاسپورت بهمراه کپی از صفحه ویزا که مهر ورود به آمریکا کنارش خورده را بهراه فرم آی 131 و فرم G1145 ارسال کنید،اگر گرین کارت دارید کپی از گرین کارت کفایت میکند، حتی عکس هم نمیخواد،عکس فقط از پناهندگان میخواد نه از مهاجرین گرین کارتی.

2-اگر عجله دارید حتما فرم G1145 را هم پرکنید و باید روی صفحه اول فرم آی 131 بالای صفحه سمت راست کلمه EXPEDITE را با خودکار مشکی بنویسید
3-فرم ها را باید با خودکار مشکی پر کنید و حتما در جاهای خالی که چیزی نمینویسد N/Aبنویسید و یا اگر جوابتون نه هست حتما NONE بنویسید.

4-برای علت سفر هم نمیخواد داستان راستان بنویسید و همه فامیل رو به گشتن بدین و از مرگ و میر بنویسید
کافیه بنویسید چون تازه مهاجر هستید نیاز به زمان کافی برای فروختن وسایل و خانه و ماشین و جمع آوری الباقی وسایل دارید.

5- برای ارسال مدارک همانطور که قبلا هم گفتم بازاء هر نفر یکسری کامل از فرم ها را پر میکنید به همراه کپی مدارک و مانی اردر داخل یه پاکت معمولی میزارید و پست میکنید
اگر چند نفر هستید باز هم همه را باهم داخل پاکت میگذارید و پست میکنید
نیازی هم به ارسال پاکت خالی نیست چون اداره مهاجرت با فرمت خودش با شما نامه نگاری میکنه نه با پاکت شما،اصلا شما به یه اداره ای نامه میفرستید بعد از یه اداره دیگه تو یه شهر دیگه نامه دریافت میکنید ،نمیدونم این دیگه از کجا درامده که پاکت خالی بفرستید!!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا من هم پاکت خالی فرستادم؟؟؟؟؟

6-در مورد ارسال مدارک هم کلا تو آمریکا 2تا مرکز هست که این نامه رو دریافت می کنند یکیش تو فونیکسه یکیش تو دالاس منتی شما بر اساس ایالتی که توش هستید و بر اساس جدول صفحه 8 باید انتخاب کنید که به کدام مرکز ارسال کنید اما جلوی هرکدام از مراکز 2 تا آدرس نوشته که باز بر اساس نوع پست و شرکت پستی که توسط اون میخواهید ارسال کنید باید انتخاب کنید ،کافیه به متصدی پست نشون بدین خودش به شما میگه کدام آدرسه،

7-مدت زمان پروسه هم بستگی به ترافیک اداره مهاجرت داره امااااااااااااااااااا اگر فرم G1145 را پرکنید و همانطور که گفتم روی صفحه اول بنویسید EXPEDITE اون وقت بجای نامه نگاری با شما که زمان بر است براتون میل یا فکس میزنند و اون وقت سریع تر کارتون انجام میشه و روال معمولی که 7 هفته است نصف میشه،7هفته یعنی از زمان ارسال مدارک تا رسیدن نامه انگشت نگاری4 هفته و 3 هفته برای خود انگشت نگاری.

نکته:اگر محل اقامت شما تا مراکز فونیکس یا دالاس خیلی دوره بهتره با پست اکسپرس مدارک رو بفرستید که زودتر برسد.
درضمن برای انگشت نگاری یه جایی رو تو همان شهری که شما هستید و نزدیک به آدرستون باشه معرفی میکنند.

نکته:در روز انگشت نگاری هم اول یه فرم میدن که باز مشخصات خودتون رو مینویسد البته به همراه رنگ چشم و مو و نژاد که باید WHITEبزنید و وزن برحسب پوند و قد بر حسب فوت و اینچ ،حواستون باشه نژاد ما ایرانی ها آسیایی نیست ما سفید هستیم،بعدش تک تک انگشتاتون رو اسکن میکنند و ازتون یه عکس میاندازن و میگن به سلامت،

امیدوارم مطالب براتون مفید باشه و مثل ما گیج نزنید

سلام فکر کنم برای بچه ها باید پارت 8 پر بشه. این رو تو یه فروم لاتین خوندم که زنگ زده بود واز USCIS پرسیده بود. اگه کسی بیشتر میدونه لطفا جواب بده
پاسخ
تشکر کنندگان: anoosha1 ، atlantis770 ، aghajamali
(2014-12-12 ساعت 03:41)parsab نوشته:  
(2014-12-10 ساعت 12:10)kiavashh نوشته:  سلام ، سوال من اینه که اگر نامهٔ انگشت نگاری بیاد ، آیا می‌شه تاریخش رو عقب انداخت ؟ تا چه مدت می‌شه عقب انداخت تاریخ انگشت نگاری رو ؟

من می‌خوام برم آمریکا درخواست رو بدم و برگردم و بعداز اومدن نامه انگشت نگری از طریقه دوستم در آمریکا تاریخش رو به تعویق بندازم و بعداز مدتی‌ دوباره برم و انگشت نگاری کنم ؟ به نظرتون امکان پذیر هست ؟

بله میشه عقب انداخت. بهش میگن rescheduleکردن . ولی بیشتر از 90 روز نمیشه عقب انداخت. برای تعویقِ زیر سه ماه، باید با نامه دوم بری ASC شهرتون و از اونجا درخواست بدی به مرکز نبراسکا(که مرکز اصلی این کارا تو کل آمریکاس) و وقتتو عقب میندازن. ولی تقریبا مطمینم که با نامه دوم حداکثر تا سه ماه میتونی وقتتو بندازی عقب

برای عقب انداختن بیشتر از سه ماه، باید ازنو درخواست فرم 131 یا همون پاس سفید بدی یا بعبارت دیگه باید دوباره همه مدارک رو از داخل خاک آمریکا مثل روز اول پست کنی(اگه آشنا در داخل خاک آمریکا داری و مهر ورود تو صفحه ویزای آمریکا توی پاست خورده (یا اگه گرین کارتت اومده که چه بهتر) میتونی فرم 131 رو پر کنی و حتما امضا بزنی و بدی آشنات برات پست کنه و برات وقت بگیره ، اونوخ خودت فقط برای انگشت نگاری بری آمریکا)

سلام مرسی‌ برای جوابتون .

من گرین کاردم اومده ، این که میگید می‌تونم امضا کنم بدم فامیلمون بفرسته شدنیه ؟ مگه قانونش این نیست که حتما موقع درخواست باید خودم هم حتما توی آمریکا باشم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-12 ساعت 22:29)kiavashh نوشته:  

بله میشه عقب انداخت. بهش میگن rescheduleکردن . ولی بیشتر از 90 روز نمیشه عقب انداخت. برای تعویقِ زیر سه ماه، باید با نامه دوم بری ASC شهرتون و از اونجا درخواست بدی به مرکز نبراسکا(که مرکز اصلی این کارا تو کل آمریکاس) و وقتتو عقب میندازن. ولی تقریبا مطمینم که با نامه دوم حداکثر تا سه ماه میتونی وقتتو بندازی عقب

من گرین کاردم اومده ، این که میگید می‌تونم امضا کنم بدم فامیلمون بفرسته شدنیه ؟ مگه قانونش این نیست که حتما موقع درخواست باید خودم هم حتما توی آمریکا باشم ؟

چون گرین کارت در دستتان است نیازی نیست الزاما موقع پر کردن مدارک و پست مدارک داخل آمریکا باشید. نص صریح قانون اینه "مدارک باید از داخل خاک آمریکا پست بشوند و شخص در روز انگشن نگاری باید در خاک آمریکا باشد" خب این یعنی شما میتونی مدارک رو تو ایران پر کنی و بفرستی به آشنایت در داخل آمریکا، اونم از همونجا پست بکنه به مرکز مربوطه. مرکز نبراسکا(مرکز مخصوص پاس سفید) هم وقتی نامه اول و دوم رو برای آشنای شما فرستاد یا بعبارتی روز و محل مصاحبه ت تعیین شد، شما سه سوت سوار هواپیما میشی و می ری یو اس و انگشت نگاری میکنی و برمیگردی. خیلی راحت!. اینجوری لازم نیست سه - چهارهفته داخل خاک یو اس باشی (اینو برای کسایی میگم که تو ایران گیرِ دانشگاه یا کارن و نمیتونن یه ماه مرخصی بگیرن). اگر نه که خیلی راحت خودت میتونی بری یو اس و از اونجا مثل اول همه مدارک رو بفرستی و سه تا چهار هفته منتظر بمونی تا کارت انجام بشه. بخودت بستگی داره در هرحال. چون فرق شما با بقیه اینکه شما قبلا به خاک آمریکا ورود کردی و گرین کارتت اومده ولی کسایی که هنوز برای بار اول وارد آمریکا نشدن نمیتونن باین روش از خارج از آمریکا تقاضای پاس سفید بکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi9557 ، sce ، m.sabet
(2014-12-13 ساعت 00:14)parsab نوشته:  

چون گرین کارت در دستتان است نیازی نیست الزاما موقع پر کردن مدارک و پست مدارک داخل آمریکا باشید. نص صریح قانون اینه "مدارک باید از داخل خاک آمریکا پست بشوند و شخص در روز انگشن نگاری باید در خاک آمریکا باشد" خب این یعنی شما میتونی مدارک رو تو ایران پر کنی و بفرستی به آشنایت در داخل آمریکا، اونم از همونجا پست بکنه به مرکز مربوطه. مرکز نبراسکا(مرکز مخصوص پاس سفید) هم وقتی نامه اول و دوم رو برای آشنای شما فرستاد یا بعبارتی روز و محل مصاحبه ت تعیین شد، شما سه سوت سوار هواپیما میشی و می ری یو اس و انگشت نگاری میکنی و برمیگردی. خیلی راحت!. اینجوری لازم نیست سه - چهارهفته داخل خاک یو اس باشی (اینو برای کسایی میگم که تو ایران گیرِ دانشگاه یا کارن و نمیتونن یه ماه مرخصی بگیرن). اگر نه که خیلی راحت خودت میتونی بری یو اس و از اونجا مثل اول همه مدارک رو بفرستی و سه تا چهار هفته منتظر بمونی تا کارت انجام بشه. بخودت بستگی داره در هرحال. چون فرق شما با بقیه اینکه شما قبلا به خاک آمریکا ورود کردی و گرین کارتت اومده ولی کسایی که هنوز برای بار اول وارد آمریکا نشدن نمیتونن باین روش از خارج از آمریکا تقاضای پاس سفید بکنن
سلام دوست عزیز. ولی بالای پارت 8 فرم I-131 صراحتا گفته :
If you are filing for Re-entry Permit or Refugee Travel Document, you must be in the United States to file this application
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-13 ساعت 04:50)mahdi9557 نوشته:  
(2014-12-13 ساعت 00:14)parsab نوشته:  

سلام دوست عزیز. ولی بالای پارت 8 فرم I-131 صراحتا گفته :
If you are filing for Re-entry Permit or Refugee Travel Document, you must be in the United States to file this application

مطمینا شما صفحه های قبل رو نخوندی وگرنه این سوال رو نمیپرسیدی. اگه چن ساعت وقت بذاری و بخونی دستت میاد. ارسال مدارک برای تقاضای پاس سفید از طریق پست خونه های معمولی(دی اچ ال. فدکس. یو اس پی اس یا هرچی) انجام میشه. طبعا فرمها، مخصوصا فرم ۱۳۱ ، باید امضای شما زيرش باشه (این یعنی شخص باید داخل امریکا باشه برای امضاکردن مدراک. چون اونا مث ما پیچیده فکر نمیکنن و فکر میکنن کسی كه فرم ۱۳۱ رو امضا میکنه حتما داخل آمریکا امضا كرده نه بیرون!).
حالا فرض میگیریم شما فرم ها رو از قبل امضا کردی و برای دوستت داخل آمریکا پست کردی. دوستت فرمهارو برمیداره و میره اولین پست خونه سرکوچه شون و ظرف کمتر از ۱۰ دقیقه پست میکنه به مرکز مربوطه و بعدش منتظر نامه اول و دوم میمونه تا بیان. نامه دوم که اومد، بهت خبر میده و شما سوار هواپیما میشی و میری یو اس و فقط انگشت نگاری رو انجام میدی و خلاص

این روش فقط برای کساییکه این شرط رو داشته باشن: (((گرین کارت دارن یا مهر ورود به خاک آمریکا کنار ویزاشون خورده)))

و ضمنا تو ایران مشکل مرخصی دارن و به هر دلیلی نمیتونن برای سه یا چهار هفته بیرون باشن و فقط میخوان کارشون یکی دو روزه تموم شه و زودی برگردن

بهرحال خودتون ببینید شرایطتون چیه و تصمیم بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، atlantis770
سلام من پاس سفيدم اومد و ايران هستم كسي هست كه بخواهد از امريكا به ايران بيايد و زحمت بكشد پاس من را بياورد خبر بدهيد ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من پارسال پاییز پاس سفید گرفتم . الان هم مشغول تحصیل هستم و هنوز درسم تموم نشده. تابستان امسال میخوام برم برای 2 سال دیگه اجازه بگیرم. ظاهرا باید مدرک فعلی رو بهشون پس بدم. از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن. چطوری اینکارو انجام بدم.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من پارسال پاییز پاس سفید گرفتم . الان هم مشغول تحصیل هستم و هنوز درسم تموم نشده. تابستان امسال میخوام برم برای 2 سال دیگه اجازه بگیرم. ظاهرا باید مدرک فعلی رو بهشون پس بدم. از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم راهنمایی کنن. چطوری اینکارو انجام بدم.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان