کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
دوستانی که برای پاس سفید اقدام کردین لطفا راهنمایی کنید. من مدارکم رو هشت روز پیش پست کردم و الان این ایمیل رو دریافت کردم، واسه شما هم همین متن ایمیل شد؟ منظور از فرم I-797 چیه؟

Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number ***. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

This confirmation provides notification of the date USCIS received your case. This notice does NOT grant any immigration status or benefit. You MAY NOT present this notice as evidence that you have been granted any immigration status or benefit. Further, this notice does NOT constitute evidence that your case remains pending with USCIS. The current status of your case must be verified with USCIS.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11
(2015-01-15 ساعت 11:43)m.sabet نوشته:  دوستانی که برای پاس سفید اقدام کردین لطفا راهنمایی کنید. من مدارکم رو هشت روز پیش پست کردم و الان این ایمیل رو دریافت کردم، واسه شما هم همین متن ایمیل شد؟ منظور از فرم I-797 چیه؟

Your case has been accepted and routed to the USCIS Nebraska Service Center for processing. Within 7-10 days by standard mail you will receive your official Receipt Notice (Form I-797) with your Receipt Number ***. With the official Receipt Notice (Form I-797) you may visit www.uscis.gov where you can check the status of your case using My Case Status. We suggest you wait until you have received your Form I-797 before checking My Case Status.

This confirmation provides notification of the date USCIS received your case. This notice does NOT grant any immigration status or benefit. You MAY NOT present this notice as evidence that you have been granted any immigration status or benefit. Further, this notice does NOT constitute evidence that your case remains pending with USCIS. The current status of your case must be verified with USCIS.

فرم I-797 در حقیقت فرمیه که USCIS برای مکاتبه رسمی با مهاجرین استفاده میکند. این نامه هم که شما اینجا گذاشتی یعنی مدارک شما به دستشون رسیده و دارن بررسی میکنند و بزودی نامه دوم رو که نامه تاریخ و محل انگشت نگاریه رو دریافت میکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m.sabet ، sce ، iranian1 ، sam11
سلام،،من می خواستم بدونم می شه بیش تر از ۶ ماه ولی کمتر از ۱ سال خارج از آمریکا بود برای بار اول و پاس سفید هم نگرفت؟
پاسخ
(2015-01-16 ساعت 16:59)goliii1992 نوشته:  سلام،،من می خواستم بدونم می شه بیش تر از ۶ ماه ولی کمتر از ۱ سال خارج از آمریکا بود برای بار اول و پاس سفید هم نگرفت؟

ظاهرا گفته میشه برای بار اول بیشتر از 6 ماه و کمتراز یک سال فقط باید به افیسر تو فرودگاه پاسخگو باشید و علت دقیق نیامدنتون رو اعلام کنید.
ولی سعی کنید در زمان کمتر از یک سال برگردید.
پاسخ
(2015-01-16 ساعت 17:29)رضا2015 نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 16:59)goliii1992 نوشته:  سلام،،من می خواستم بدونم می شه بیش تر از ۶ ماه ولی کمتر از ۱ سال خارج از آمریکا بود برای بار اول و پاس سفید هم نگرفت؟

ظاهرا گفته میشه برای بار اول بیشتر از 6 ماه و کمتراز یک سال فقط باید به افیسر تو فرودگاه پاسخگو باشید و علت دقیق نیامدنتون رو اعلام کنید.

تاریخ صدور گرین کارت شما دقیقا تاریخ اولین ورود شماست. یعنی شخصی که گرین کارت داره نباید بیشتر از ۶ماه خارج از امریکا بمونه (کلک و آرسن لوپن بازیایی که خیلی از مهاجرا درمیارن رو کاری نداریم. طرف از یه ایالت وارد میشه و از یه ایالت دیگه خارج میشه و فکر میکنه اونا نمیفهمن و جایی ثبت نمیشه. اگه کسی میخاد ازین کارا بکنه خب باید پای ریسکش هم بایسته. من بشخصه همچی کاری نمیکنم ولو اینکه هزاران نفر بکنن). حالا اگه فرد میخاد بیشتر از ۶ ماه خارج باشه، باید پاس سفید بگیره تا گرین کارتش باطل نشه.
ضمنا گرین کارت خودبخود و در صورت غیبت شش ماهه باطل نمیشه. شخصی که بدون پاس سفید و بیش از ۶ ماه خارج بوده رو به محض ورود در فرودگاه، دادگاهی میکنن(استثناهارو کاری ندارم، ولی بصورت عمومی همینه). شخص باید به دادگاه بره و به قاضی توضیحات قانع کننده بده. اگه قاضی قانع شد که هیچ، ولی درغیر اینصورت قاضی میتونه گرین کارت یا بعبارتی اقامت شخص رو باطل کنه (یه حرفایی میزنن که قاضی ها معمولا بار اول رو شل میگیرن و یخورده فیلم بازی کنین و اینا!. ولی من اصولا هیچوقت روی حرف این و اون زندگیمو ریسک نمیکنم. شوخی که نیست، اقامته). فلسفه گرین کارت از نظر اونا اینکه به کسی داده میشه که بخواد باهاش داخل آمریکا زندگی بکنه نه اینکه از گرین کارت بعنوان ویزا استفاده کنه و هی بیاد و بره. واس همینم اونا روی این گیرن که شما از گرین کارتت چه استفاده ای میکنی

چیزی که نظر منه:
از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. بنظرم الان با وضعیت گل و بلبلی که توی دنیا هست و ما ایرانیام که ماشالله از همه خوشنامتر! و اونام تو این چندسال خیلی حواسشون به ورود و خروج مهاجرین هست(خود ارلاین ها لیست ورود و خروجها رو میدن به پلیس)، بهتره آدم ریسک نکنه و حتی برای ۸-۹ ماه هم اگه میخاد خارج باشه، تقاضای پاس سفید بکنه (حالا بماند که اونا اگه بخوان گیر بدن حتی با داشتن پاس سفید هم گیر میدن!. ولی خب با پاس سفید گیرش کمتره!).

ضمنا اون تمدید ویزای یک ساله که روی ویزا هست هم ربطی به اعتبار گرین کارت نداره. اون میگه شما تا یک سال حتی اگر گرین کارت هم نداشته باشی اجازه داری با اون ویزا وارد آمریکا بشی. ولی اگه گرین کارتت صادر شده باشه شما نباید بیشتر از شش ماه خارج باشی و باید قانون شش ماه رو رعایت کنی. در کل نظر من اینکه آدم بهتره روی یه سری چیزا تو زندگیش ریسک نکنه حتی با اینکه درصد موفقیت بالا باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، m.sabet ، behjat ، Nazanin93
سلام به دوستان قدیمی و جدید
یه وکیل مهاجرت به من گفته اونایی که بیشتر از 1 سال خارج از امریکا بودن و پاس سفید هم ندارن به امریکا نمیرسن که بخوان تو دادگاه توضیح بدن. از هر مسیری که برن مثلا اروپا یا امارات و قطر ، کارمندای اداره مهاجرت امریکا هستن که اونا رو بر میگردونن. به استثنای افراد خیلی مسن.
کسی چیزی در این مورد نشنیده؟ خودم حدسم اینه که طرف میخواست منو قانع کنه 4.5 میلیون بهش بدم برام پرونده سازی کنه و ویزای ورود به امریکا رو برام بگیره تا تو امریکا منو راه بدن و گرین کارت رو نگیرن.
تو سایت اداره مهاجرت نوشته کسانی که بیشتر از 1 سال بیرون بودن اگه پاس سفید ندارن باید دوباره از طریق کنسولگریهای امریکا در خواست ویزا کنن. فرم DS260 هم به همراه مدارک درخواستی بفرستن. تو این فرم هم علت اقامت خارج از امریکا و هم مدرکی دال بر اینکه قصد خروج دائم از امریکا رو نداشتی بیاری. مثلا گواهی نامه ای گرفته باشی یا مالیاتی پرداخت کرده باشی و ....
البته در صورت درخواست ویزا گرین کارت توسط کنسول گری دریافت میشه و باید منتظر مراحل کلیرنس مثل روز اول باشی.
حالا درخواست ویزا بهتره یا شانسی بیایم امریکا بریم دادگاه؟
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1 ، sam11
سلام
من در سال 2012 گرین کارت دریافت کردم در سال 2013 با پاس سفید بمدت دوسال یعنی تا سال 2015 خارج ازآمریکا بودم ، با توجه به این تفاسیر دقیقا در چه سالی میتوانم درخواست تابعیت کنم؟

ممنون
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تا الان ٧٥ صفحه رو خوندم ولي يك چيزي رو متوجه نشدم
بعضي از دوستان نوشتن كه فرمو آن لاين پر كردن!!! مگه اين فرم pdfنيست؟
مگه تو سايتش ننوشته بايد پرينت بگيريم و با خودكار مشكي پر كنيم؟؟!!!
پس چه طوريه كه دوستان ميگن در قسمتexpected lenght
٧٧٠ روز جا نميشده!!!!

پاسخ
تشکر کنندگان: parsab ، sam11
(2015-01-26 ساعت 00:28)Melon2015 نوشته:  من تا الان ٧٥ صفحه رو خوندم ولي يك چيزي رو متوجه نشدم
بعضي از دوستان نوشتن كه فرمو آن لاين پر كردن!!! مگه اين فرم pdfنيست؟
مگه تو سايتش ننوشته بايد پرينت بگيريم و با خودكار مشكي پر كنيم؟؟!!!
پس چه طوريه كه دوستان ميگن در قسمتexpected lenght
٧٧٠ روز جا نميشده!!!!

آنلاین که نه. منظور اینه که توی خود پی دی اف تایپ کنی. شما هم میتونی فرم رو پرینت بگیری بعد با خودکار پر کنی. هم میتونی اول تو پی دی اف جاهای خالی رو تایپ کنی بعد پرینت بگیری و امضا کنی و پست کنی. من خودم کار دوم رو انجام دادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Melon2015 ، sce ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، ed2008
(2015-01-24 ساعت 12:48)iranian1 نوشته:  سلام
من در سال 2012 گرین کارت دریافت کردم در سال 2013 با پاس سفید بمدت دوسال یعنی تا سال 2015 خارج ازآمریکا بودم ، با توجه به این تفاسیر دقیقا در چه سالی میتوانم درخواست تابعیت کنم؟

ممنون

سوابق مهاجرتی شما قبل از سال ۲۰۱۳ که درخواست پاس سفید دادید صفر منظور میشوند. ولی یک سال بخاطر پاس سفید به شما تعلق میگیرد. اگر سایر شرایط را دارا باشید(مانند حداقل ۲.۵ سال اقامت پیوسته در آمریکا) در سال ۲۰۱۵+۴=۲۰۱۹ سیتیزن میشوید
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، iranian1 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
دوستان عزیز من یک کمکی میخواستم ممنون میشم اگه کمکم کنید
من برای بار دوم اوایل آپریل برای یک ما ه عازم امریکا هستم
به نظرتون میتونم تو یک ماه اقامتم انگشت نگاری برای گرفتن پاس سفید را انجام بدم؟
اگه دوستان در سن خوزه یا اطراف ان وکیلی خوب که بتونه سرعت به کارم بده و بتونم زودتر کارمو انجام بدم معرفی کنن ممنون میشم
ضمنا من نمیتونم قبل رفتنم فرمها یا مدارکشو ارسال کنم که بشه زودتر انجام بشه؟
از دوستان مطلع خواهش میکنم راهنمایی کنن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، sam11 ، Nightsky007
[quote='ali3875' pid='576109' dateline='1422451055']
من برای بار دوم اوایل آپریل برای یک ما
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
[quote='ali3875' pid='576109' dateline='1422451055']
من برای بار دوم اوایل آپریل برای یک ما ه عازم آمریکا هستم
به نظرتون میتونم تو یک ماه اقامتم انگشت نگاری برای گرفتن پاس سفید را انجام بدم؟
اگه دوستان در سن خوزه یا اطراف ان وکیلی خوب که بتونه سرعت به کارم بده و بتونم زودتر کارمو انجام بدم معرفی کنن ممنون میشم
ضمنا من نمیتونم قبل رفتنم فرمها یا مدارکشو ارسال کنم که بشه زودتر انجام بشه؟
از دوستان مطلع خواهش میکنم راهنمایی کنن
yek mah pishtar mikhad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007
(2015-01-16 ساعت 21:27)parsab نوشته:  
(2015-01-16 ساعت 17:29)رضا2015 نوشته:  

تاریخ صدور گرین کارت شما دقیقا تاریخ اولین ورود شماست. یعنی شخصی که گرین کارت داره نباید بیشتر از ۶ماه خارج از آمریکا بمونه (کلک و آرسن لوپن بازیایی که خیلی از مهاجرا درمیارن رو کاری نداریم. طرف از یه ایالت وارد میشه و از یه ایالت دیگه خارج میشه و فکر میکنه اونا نمیفهمن و جایی ثبت نمیشه. اگه کسی میخاد ازین کارا بکنه خب باید پای ریسکش هم بایسته. من بشخصه همچی کاری نمیکنم ولو اینکه هزاران نفر بکنن). حالا اگه فرد میخاد بیشتر از ۶ ماه خارج باشه، باید پاس سفید بگیره تا گرین کارتش باطل نشه.
ضمنا گرین کارت خودبخود و در صورت غیبت شش ماهه باطل نمیشه. شخصی که بدون پاس سفید و بیش از ۶ ماه خارج بوده رو به محض ورود در فرودگاه، دادگاهی میکنن(استثناهارو کاری ندارم، ولی بصورت عمومی همینه). شخص باید به دادگاه بره و به قاضی توضیحات قانع کننده بده. اگه قاضی قانع شد که هیچ، ولی درغیر اینصورت قاضی میتونه گرین کارت یا بعبارتی اقامت شخص رو باطل کنه (یه حرفایی میزنن که قاضی ها معمولا بار اول رو شل میگیرن و یخورده فیلم بازی کنین و اینا!. ولی من اصولا هیچوقت روی حرف این و اون زندگیمو ریسک نمیکنم. شوخی که نیست، اقامته). فلسفه گرین کارت از نظر اونا اینکه به کسی داده میشه که بخواد باهاش داخل آمریکا زندگی بکنه نه اینکه از گرین کارت بعنوان ویزا استفاده کنه و هی بیاد و بره. واس همینم اونا روی این گیرن که شما از گرین کارتت چه استفاده ای میکنی

چیزی که نظر منه:
از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن. بنظرم الان با وضعیت گل و بلبلی که توی دنیا هست و ما ایرانیام که ماشالله از همه خوشنامتر! و اونام تو این چندسال خیلی حواسشون به ورود و خروج مهاجرین هست(خود ارلاین ها لیست ورود و خروجها رو میدن به پلیس)، بهتره آدم ریسک نکنه و حتی برای ۸-۹ ماه هم اگه میخاد خارج باشه، تقاضای پاس سفید بکنه (حالا بماند که اونا اگه بخوان گیر بدن حتی با داشتن پاس سفید هم گیر میدن!. ولی خب با پاس سفید گیرش کمتره!).

ضمنا اون تمدید ویزای یک ساله که روی ویزا هست هم ربطی به اعتبار گرین کارت نداره. اون میگه شما تا یک سال حتی اگر گرین کارت هم نداشته باشی اجازه داری با اون ویزا وارد آمریکا بشی. ولی اگه گرین کارتت صادر شده باشه شما نباید بیشتر از شش ماه خارج باشی و باید قانون شش ماه رو رعایت کنی. در کل نظر من اینکه آدم بهتره روی یه سری چیزا تو زندگیش ریسک نکنه حتی با اینکه درصد موفقیت بالا باشه

bale shoma bayad bered ba edare mohajerate mantaghe khodeton onja yek mohr roye viza mizanad ke chand mah alave bar etebar viza be shoma bishtar etebar midan man khodam reftam
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
(2015-01-26 ساعت 14:31)parsab نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 12:48)iranian1 نوشته:  سلام

ممنون

سوابق مهاجرتی شما قبل از سال ۲۰۱۳ که درخواست پاس سفید دادید صفر منظور میشوند. ولی یک سال بخاطر پاس سفید به شما تعلق میگیرد. اگر سایر شرایط را دارا باشید(مانند حداقل ۲.۵ سال اقامت پیوسته در آمریکا) در سال ۲۰۱۵+۴=۲۰۱۹ سیتیزن میشوید

سلام
اما شرایط سیتیزن شدن اینست که 5 سال از صدورگرین کارت گدشته باشد واز این 5سال 2/5 سال در آمریکا مانده باشم، یکسال بابت پاس سفید اقامت محسوب میشه وتا سال 2017 هم مدام بمانم در نتیجه من در سال 2017 واجد شرایط میشوم درسته یا من اشتباه میکنم؟
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان