کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2014-12-18 ساعت 02:33)OXyGeNziX نوشته:  
(2014-12-12 ساعت 04:50)parsab نوشته:  راستی دوستان چنتا نکته خیلی مهم و حیاتی درباره پاس سفید:

1- این افسانه ی دو پاکت اکسپرس گذاشتن به ازای هر نفر رو دقیقا نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای درآورده!. یو اس سیس فقط و فقط با پاکت رسمی خودش، نامه اول و دوم رو براتون میفرسته حالا شما ده تا پاکت اکسپرس بندازین قاطی مدارکتون والا هیچ تاثیری نداره. خود دانید بهرحال

2- اگه عجله دارین کارتون زودتر انجام بشه حتما حتما روی تمام صفحه های فرم 131 بالا سمت راست بنویسید expedite و روی خود پاکت اصلی هم همینو بنویسین. اگه چند نفرین هم همه مدارک و فرمهارو میذارین تو یه پاکت بزرگ و حتما حتما بصورت اکسپرس پست کنید.

3- بعد از دریافت نامه دوم، اگه میخاین زودتر از موعد و خارج از نوبت نوشته شده توی نامه دوم برین برای انگشت نگاری (یا همون بایومتریک)، نیازی به وقت گرفتن از سایت اینفوپس نیست!. اینم یه افسانه س!. الزامی نیست. اگه دیدین سایت همه وقتاش پره(که معمولا پره)، بیخود استرس نگیرین. شما با همون نامه دوم و بلیط برگشت برین مرکز ASC و بگید عجله دارین و بلیط برگشت رو نشون بدین و توضیح بدین، در 90 درصد موارد اجازه میدن، فوقش یه چن ساعتی بایست معطلی بکشین(حتی بعد از ساعت اداری هم اگه شلوغ باشه معمولا انجام میدن)

4- در حالت اکسپرس فرقی بین شرکت های usps و fedex و ups و dhl نیست. همشون در یه مدت زمان میرسونن. فقط مهم اینکه مدارکتون بصورت "اکسپرس" پست بشن نه "عادی". نوع شرکت پستی خیلی فرقی نمیکنه. هزینه ش برای usps حدود 20 دلاره که 24 ساعته میرسه به مقصد

5- اگه برای انگشت نگاری عجله دارین، کپی بلیط برگشتتونو حتما ضمیمه مدارکتون بکنین. صد در صد تاثیر داره و حتما توی نامه قید کنین که دانشجویین یا کارمندین و باید زودتر به درس و مشقتون برسین(چون اهمیت میدن به educational ties و اگه شد یه اشتغال به تحصیل از دانشگاتون بگیرین و ضمیمه کنین) و ازشون بخواین هرچه زودتر بهتون وقت بدن برای انگشت نگاری

6- کوچکترین اشتباهی تو پر کردن فرمهای 131 و 1145 باعث میشه نقص مدرک بخورین و کارتون کلی عقب بیوفته. حتما قبل از ارسال، همه چیز رو دابل چک کنین تا چیزی کم و کسر نباشه. عکس فقط 2 تا پشت نویسی شده کافیه و الزامی(دیدم جایی نوشته بودن الزامی نیس!). ضمنا خیلیا دقت نمیکنن تو پر کردن فرم 131 (دیدم که میگم) و نقص مدرک میخورن. حتما امضا بزنین فرم رو. اگه صفحه اضافه برای فرم 131 داشتین (معمولا برای پارت 4 قسمت 1 به extra sheet نیاز دارین که باید اسمتون و شمار A نامبر رو بالاش بنویسین و بالای صفحه قید کنید "ادامه از پارت 4 قسمت 1") اون رو هم حتما امضا کنین.

7- برای توضیح دلایل سفرتون(قسمت 4 بند 1) نیازی به 4 صفحه قصه حسین کرد نوشتن نیست. حداکثر دو پاراگراف کوچولو کافیه. بگید تو لاتاری برنده شدید و کارمند یا دانشجویید و زمان میخایید تا درستون رو تموم کنین یا از کارتون استعفا بدین و خودتونو آماده کنین و بیاین برای همیشه تو آمریکا زندگی کنین. توضیحات عجیب و غریب، بیشتر براشون ذهنیت منفی درست میکنه و مشکوک میشن. یک یا حداکثر دو پاراگرف و خیلی روان و ساده بنویسین و اصلا پیچیده و داستان سرایی نکنین و زیرشم امضا کنین

8- رسید انگشت نگاری که همون نامه دومِ مهرخورده است رو حتما نگه دارین و دور نریزین. موقع برگشت تو فرودگاه اگه گیر دادن، بگید برای پاس سفید اومده بودین و رسید رو باید نشونشون بدین تا ثابت شه واقعا درخواست پاس سفید دادین(این ماجرا برای خود ما اتفاق افتاد و نشون دادیم و اونام گفتن بسلامت)

9- مانی اردر نیازی به امضا نداره. حتما سربرگشو قبل از پست کردن جدا کنین و پیش خودتون داشته باشین.

اگه ایشالا این توصیه های من کوچکترین کمکی کرد یه دعای کوچیکی هم در حق بنده بکنین. فدای همتون

فرستادن پاکت صرفاً دو مزیت دارد

۱. دوستانی که عجله دارند ، مدارکی که باید به دستشان برسد را با این پاکت‌ها پست میکنند که با توجه به اینکه پاکت اکسپرس میفرستید ۲۴ ساعته به دستتان می‌رسد

۲. زمانی‌ که خودتان پاکت‌های تمر خورده و حاوی بار کود را ارسال می‌کنید پس یعنی‌ به راحتی‌ میتوانید بارکد نامه‌ها را در سایت مربوطه چک کنید و از مراحل ارسال مدارک با خبر شوید و بدانید که در هر زمان پاکت نامهٔ شما کجاست ، و اگر مثلا مدارک به در خانه آمد و کسی‌ نبود که تحویل بگیرد ، به راحتی‌ میتوانید رسد کنید که مدارک شما در چه تاریخی‌ و در چه ساعتی‌ به کدام ادارهٔ پست برگشت خورده است

من همراه با مدارکم پاکت نفرستاده بودم. پریروز پاس های سفیدمون با پست اکسپرس USPS (تحویل دو روزه) ارسال شد و ترکینگ نامبر رو هم توی اکانت سایت USCIS گذاشته بودند که باهاشون ترک کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، OXyGeNziX ، Nightsky007
(2015-02-04 ساعت 12:20)parsab نوشته:  
(2014-12-18 ساعت 02:33)OXyGeNziX نوشته:  
(2014-12-12 ساعت 04:50)parsab نوشته:  راستی دوستان چنتا نکته خیلی مهم و حیاتی درباره پاس سفید:

1- این افسانه ی دو پاکت اکسپرس گذاشتن به ازای هر نفر رو دقیقا نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای درآورده!. یو اس سیس فقط و فقط با پاکت رسمی خودش، نامه اول و دوم رو براتون میفرسته حالا شما ده تا پاکت اکسپرس بندازین قاطی مدارکتون والا هیچ تاثیری نداره. خود دانید بهرحال

2- اگه عجله دارین کارتون زودتر انجام بشه حتما حتما روی تمام صفحه های فرم 131 بالا سمت راست بنویسید expedite و روی خود پاکت اصلی هم همینو بنویسین. اگه چند نفرین هم همه مدارک و فرمهارو میذارین تو یه پاکت بزرگ و حتما حتما بصورت اکسپرس پست کنید.

3- بعد از دریافت نامه دوم، اگه میخاین زودتر از موعد و خارج از نوبت نوشته شده توی نامه دوم برین برای انگشت نگاری (یا همون بایومتریک)، نیازی به وقت گرفتن از سایت اینفوپس نیست!. اینم یه افسانه س!. الزامی نیست. اگه دیدین سایت همه وقتاش پره(که معمولا پره)، بیخود استرس نگیرین. شما با همون نامه دوم و بلیط برگشت برین مرکز ASC و بگید عجله دارین و بلیط برگشت رو نشون بدین و توضیح بدین، در 90 درصد موارد اجازه میدن، فوقش یه چن ساعتی بایست معطلی بکشین(حتی بعد از ساعت اداری هم اگه شلوغ باشه معمولا انجام میدن)

4- در حالت اکسپرس فرقی بین شرکت های usps و fedex و ups و dhl نیست. همشون در یه مدت زمان میرسونن. فقط مهم اینکه مدارکتون بصورت "اکسپرس" پست بشن نه "عادی". نوع شرکت پستی خیلی فرقی نمیکنه. هزینه ش برای usps حدود 20 دلاره که 24 ساعته میرسه به مقصد

5- اگه برای انگشت نگاری عجله دارین، کپی بلیط برگشتتونو حتما ضمیمه مدارکتون بکنین. صد در صد تاثیر داره و حتما توی نامه قید کنین که دانشجویین یا کارمندین و باید زودتر به درس و مشقتون برسین(چون اهمیت میدن به educational ties و اگه شد یه اشتغال به تحصیل از دانشگاتون بگیرین و ضمیمه کنین) و ازشون بخواین هرچه زودتر بهتون وقت بدن برای انگشت نگاری

6- کوچکترین اشتباهی تو پر کردن فرمهای 131 و 1145 باعث میشه نقص مدرک بخورین و کارتون کلی عقب بیوفته. حتما قبل از ارسال، همه چیز رو دابل چک کنین تا چیزی کم و کسر نباشه. عکس فقط 2 تا پشت نویسی شده کافیه و الزامی(دیدم جایی نوشته بودن الزامی نیس!). ضمنا خیلیا دقت نمیکنن تو پر کردن فرم 131 (دیدم که میگم) و نقص مدرک میخورن. حتما امضا بزنین فرم رو. اگه صفحه اضافه برای فرم 131 داشتین (معمولا برای پارت 4 قسمت 1 به extra sheet نیاز دارین که باید اسمتون و شمار A نامبر رو بالاش بنویسین و بالای صفحه قید کنید "ادامه از پارت 4 قسمت 1") اون رو هم حتما امضا کنین.

7- برای توضیح دلایل سفرتون(قسمت 4 بند 1) نیازی به 4 صفحه قصه حسین کرد نوشتن نیست. حداکثر دو پاراگراف کوچولو کافیه. بگید تو لاتاری برنده شدید و کارمند یا دانشجویید و زمان میخایید تا درستون رو تموم کنین یا از کارتون استعفا بدین و خودتونو آماده کنین و بیاین برای همیشه تو آمریکا زندگی کنین. توضیحات عجیب و غریب، بیشتر براشون ذهنیت منفی درست میکنه و مشکوک میشن. یک یا حداکثر دو پاراگرف و خیلی روان و ساده بنویسین و اصلا پیچیده و داستان سرایی نکنین و زیرشم امضا کنین

8- رسید انگشت نگاری که همون نامه دومِ مهرخورده است رو حتما نگه دارین و دور نریزین. موقع برگشت تو فرودگاه اگه گیر دادن، بگید برای پاس سفید اومده بودین و رسید رو باید نشونشون بدین تا ثابت شه واقعا درخواست پاس سفید دادین(این ماجرا برای خود ما اتفاق افتاد و نشون دادیم و اونام گفتن بسلامت)

9- مانی اردر نیازی به امضا نداره. حتما سربرگشو قبل از پست کردن جدا کنین و پیش خودتون داشته باشین.

اگه ایشالا این توصیه های من کوچکترین کمکی کرد یه دعای کوچیکی هم در حق بنده بکنین. فدای همتون

فرستادن پاکت صرفاً دو مزیت دارد

۱. دوستانی که عجله دارند ، مدارکی که باید به دستشان برسد را با این پاکت‌ها پست میکنند که با توجه به اینکه پاکت اکسپرس میفرستید ۲۴ ساعته به دستتان می‌رسد

۲. زمانی‌ که خودتان پاکت‌های تمر خورده و حاوی بار کود را ارسال می‌کنید پس یعنی‌ به راحتی‌ میتوانید بارکد نامه‌ها را در سایت مربوطه چک کنید و از مراحل ارسال مدارک با خبر شوید و بدانید که در هر زمان پاکت نامهٔ شما کجاست ، و اگر مثلا مدارک به در خانه آمد و کسی‌ نبود که تحویل بگیرد ، به راحتی‌ میتوانید رسد کنید که مدارک شما در چه تاریخی‌ و در چه ساعتی‌ به کدام ادارهٔ پست برگشت خورده است

من همراه با مدارکم پاکت نفرستاده بودم. پریروز پاس های سفیدمون با پست اکسپرس USPS (تحویل دو روزه) ارسال شد و ترکینگ نامبر رو هم توی اکانت سایت USCIS گذاشته بودند که باهاشون ترک کردم

دوست عزیز ممکنه بفرمایید از روزی که مدارک رو پست کردید تا موعد انگشت نگاری چند روز طول کشید؟

دوستان کسی نمونه پر شده فرمهای I-131 و G-1145 را داره برام ارسال کنه؟
ممنون میشم ازتون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007
لطفا این قسمت in care name of رو توضیح بدید...
اینطوری که من فهمیدم اگه برای بچه داریم پر می کنیم باید اسم مامان یا باباشو و اگه برای خودمونه اسم خودمونو بنویسیم .... درسته ؟

پاسخ
(2015-02-05 ساعت 00:02)Melon2015 نوشته:  لطفا این قسمت in care name of رو توضیح بدید...
اینطوری که من فهمیدم اگه برای بچه داریم پر می کنیم باید اسم مامان یا باباشو و اگه برای خودمونه اسم خودمونو بنویسیم .... درسته ؟
خیر
توی این قسمت نام دارنده ادرس پستی رو می نویسند.
اگه آدرس خودتان است که نام خودتان رو بنویسید وگرنه نام صاحب آدرس نوشته شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: babak12 ، sam11 ، Melon2015 ، Nightsky007
(2015-01-30 ساعت 14:18)parsab نوشته:  
(2015-01-30 ساعت 01:27)m.sabet نوشته:  سلام دوستان باز هم به هم فکری شما نیاز دارم. من 6 ژانویه مدارکم رو پست کردم، 14 ژانویه یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بود مدارکم کامله و منتظر دریافت فرم I-797 طی 7 الی 10 روز آینده از طریق پست باشم. الان از روزی که این ایمیل رو دریافت کردم 15 روز میگذره و از تاریخ ارسال مدارکم هم 23 روز میگذره و تا به حال هیچ نامه ای از طریق پست برای من ارسال نشده نه نامه اول و نه دوم . به نظر شما دیر نشده؟ چه کار میتونم بکنم؟ پیشاپیش مچکرم از راهنمایی تون.

اگه بصورت اکسپدایت پست کردید که باید همین روزا نامه ها رو دریافت کنید. بهرحال چنتا نکته به ذهن من میرسه:
1- حتما زنگ بزنید به USCIS و از اونجا کمک بگیرین
2- بعید میدونم بشه به دفتر نبراسکا زنگ زد، ولی اگه شد، به اونجا هم زنگ بزنید
3-صندوق پست محله یا کامپلکستون رو چک کنین. بعضی جاها نامه ها رو دلیور میکنن به صندوق پست کامپلکس و خودتون باید برین بگیرین. شاید اونجا باشن.
4-اون ایمیلی که دریافت کردید درحقیقت نامه اول بوده که براتون ایمیل شده ولی بصورت کاغذی هم میاد.

ممنون پارسای عزیز از راهنمایی های خوب و همیشگی شما. خوشبختانه نامه من دیروز یعنی 3 فوریه از طریق پست به دستم رسید. تاریخ انگشت نگاری هم یک هفته دیگه هست. در کل از زمان ارسال مدارک تا دریافت نامه دوم کمتر از یک ماه زمان برد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، parsab ، حاجی واشنگتن ، Lindsay Wagner
سلام دوستان ممنون اگه زود جوابمو بدین،باید سریع تصمیم بگیرم

من ایران زندگی میکنم ، ۶ ماه پیش رفتم ۲۰ روز موندم امریکا ،گرین کارتم رسید دستم ، .ازدواج کردم میخوام بدونم اگه پاس سفید نگیرم و ،هر ۶ ماه یکبار برم امریکا و تا ۳ سالی که کار همسرم درست میشه این کارو انجام بدم ایا مشکلی برای گرین کارتم پیش میاد ؟چون شنیدم ممکنه تو فرودگاه بهم گیر بدن

مرسی از راهنماییتون
پاسخ
با سلام خدمت دوستان محترم
ما گرین کارت برنده شده ایم و در حال حاضر هیوستون هستیم و شدیدا راهنمایی نیاز داریم.
1-ما برای گرفتن سیتیزن شیپی 36 ماه باید داخل خاک آمریکا باشیم یا 30 ماه ؟
2-قبلا یک بار پاس سفید گرفته ایم . به نظر پاس سفید یک سال در نظر گرفته می شود . یعنی با این احتساب و با فرض 36 ماه حضور در خاک آمریکا , آیا ما باید تنها 24 ماه در آمریکا باشیم ؟ این یکسال چگونه در نظر گرفته می شود ؟
3-آیا می توان یکبار دیگر پاس سفید گرفت ؟ و در این صورت آیا باز هم یکسال در نظر گرفته می شود ؟
4-از زمان دریافت گرین کارت 5 سال باید سپری شود تا سیتیزن شیپی تعلق گیرد . با این احتساب که طرف یکبار اول پاس سفید می گیره , یکسال هم تو خاک آمریکا می مونه و دفعه دوم که پاس سفید بگیره دیگه تمومه که ؟
ممنون می شوم اگر افراد مطلع ما را راهنمایی کنند . ما بدلیل مشکلات شخصی می خواهیم برگردیم و منتظر پاسخ موارد مذکور هستیم .
با تشکر
پاسخ
(2015-02-06 ساعت 07:49)saeed_n_m2 نوشته:  با سلام خدمت دوستان محترم
ما گرین کارت برنده شده ایم و در حال حاضر هیوستون هستیم و شدیدا راهنمایی نیاز داریم.
1-ما برای گرفتن سیتیزن شیپی 36 ماه باید داخل خاک آمریکا باشیم یا 30 ماه ؟
2-قبلا یک بار پاس سفید گرفته ایم . به نظر پاس سفید یک سال در نظر گرفته می شود . یعنی با این احتساب و با فرض 36 ماه حضور در خاک آمریکا , آیا ما باید تنها 24 ماه در آمریکا باشیم ؟ این یکسال چگونه در نظر گرفته می شود ؟
3-آیا می توان یکبار دیگر پاس سفید گرفت ؟ و در این صورت آیا باز هم یکسال در نظر گرفته می شود ؟
4-از زمان دریافت گرین کارت 5 سال باید سپری شود تا سیتیزن شیپی تعلق گیرد . با این احتساب که طرف یکبار اول پاس سفید می گیره , یکسال هم تو خاک آمریکا می مونه و دفعه دوم که پاس سفید بگیره دیگه تمومه که ؟
ممنون می شوم اگر افراد مطلع ما را راهنمایی کنند . ما بدلیل مشکلات شخصی می خواهیم برگردیم و منتظر پاسخ موارد مذکور هستیم .
با تشکر

سلام
تو اینجور مواقع توصیه میکنم یا با یه وکیل خبره مشاوره کنید یا به سایت های رسمی خود آمریکا مراجعه کنید.
ولی چیزایی که به ذهن من میرسه:
۱-برای سیتیزن شدن باید ۵ سال بطور ناپیوسته و ۲.۵ سال بصورت پیوسته در امریکا زندگی کنید یعنی بیشتر از ۶ ماه بیرون آمریکا نباشید
۲-به محض صدور پاس سفید تمام سوابق مهاجرتی شما صفر میشود. یعنی انگار اصلا قبلش مقیم نبوده اید و تمام فرمول های شمارش سال های پیوسته و ناپیوسته از نو محاسبه میشوند.
۳- اگر بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون باشید یک سال به سابقه ناپیوسته شما تعلق میگیرد (عوض ۵ سال میشود ۴ سال) و چیزی به سابقه پیوسته شما اضافه "نمیشود"
۴- امکان صدور پاس سفید برای بیش از یکبار وجود دارد منتها هربار که پاس سفید جدید بگیرید تمام سوابق قبلی مهاجرتی شما صفر میشوند
۵- درست است که ۵ سال سابقه ناپیوسته از تاریخ صدور گرین کارت محاسبه میشود ولی اگر تقاضای پاس سفید کرده باشید تمام فرمولها از تاریخ صدور آخرین پاس سفید محاسبه میشوند.
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_n_m2 ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
(2015-02-06 ساعت 02:27)enaserinia نوشته:  سلام دوستان ممنون اگه زود جوابمو بدین،باید سریع تصمیم بگیرم

من ایران زندگی میکنم ، ۶ ماه پیش رفتم ۲۰ روز موندم آمریکا ،گرین کارتم رسید دستم ، .ازدواج کردم میخوام بدونم اگه پاس سفید نگیرم و ،هر ۶ ماه یکبار برم آمریکا و تا ۳ سالی که کار همسرم درست میشه این کارو انجام بدم ایا مشکلی برای گرین کارتم پیش میاد ؟چون شنیدم ممکنه تو فرودگاه بهم گیر بدن
مرسی از راهنماییتون

این کاریه که بعضی گرین کارت دار ها میکنند و شش ماه یکبار میروند و باصطلاح حاضری میزنند و برمیگردند. شدنش که میشه. منتها ریسک دارد. چون ممکن است تو فرودگاه گیر بدن و گرین کارتتان به خطر جدی بیوفتد. جدیدا هم سر مسایل تروریستی در خاورمیانه بیشتر به ورود و خروج ها گیر میدهند. من بشخصه مطمینم که تمام ورود و حروج هارا ثبت میکنند و اطلاعات را از ایرلاین ها میگیرند. بهرحال ریسکش پای خودتان.

پی نوشت:من جای شما بودم تقاضای پاس سفید میکردم که گرین کارتم به ریسک و خطر نیوفتد. تا دو سال میتوانید با پاس سفید بیرون باشید و امکان تجدیدش هم وجود دارد
پاسخ
تشکر کنندگان: enaserinia ، sce ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
دوستان سلام. وقتی برای انگشت نگاری میریم نوشته که موبایل و یه سری چیزای دیگه نباید همراهمون باشه. یعنی مویایل رو دم در ازمون میگیرن یا اینکه کلا اصلا نباید موبایل همراهمون باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
دوستان هزینه پاسپورت سفید چقدره ،؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-09 ساعت 10:38)enaserinia نوشته:  دوستان هزینه پاسپورت سفید چقدره ،؟

بین 14 تا 79 سال 445 دلار
13 سال و کمتر و بیشتر از 80 سال 360 دلار
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
(2015-02-09 ساعت 07:59)m.sabet نوشته:  دوستان سلام. وقتی برای انگشت نگاری میریم نوشته که موبایل و یه سری چیزای دیگه نباید همراهمون باشه. یعنی مویایل رو دم در ازمون میگیرن یا اینکه کلا اصلا نباید موبایل همراهمون باشه؟
سلام.
من امروز اونجا بودم.موبایل رو ازتون نمیگیرن.ولی باید یا سایلنت باشه یا خاموش.
کلا اون حالت حفاظتی سفارت مثلا بازرسی بدنی و ... رو به هیچ وجه نداره.یه دفتر کاملا معمولی برای یه سری کارای ادای معمول.نگران نباشین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، Danoosh ، sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
دوستان چقدر طول میکشه تا پاس سفید رو برامون پست کنن؟ الان حدود 3 ماه هست که اقدام کردم و 2 ماه هست که انگشت نگاری انجام دادم و برگتم ایران.
اما هنوز خبری نیست! طبیعیه؟
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
سلام دوستان
دوست عزیز sce شما بخاطر کسی که برای بار سوم برایش اقدام کرده اید امروز رفتید آنجا؟ آیا با درخواست ایشان برای بار سوم موافقت شد؟ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان