کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
سلام دوستان
برای درخواست برای گرفتن پاس سفید برای دومین بار چه شروطی وجود دارد؟ آیا شرط حضور 6 ماهه در امریکا برای درخواست دوم نیاز است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11
(2015-01-29 ساعت 04:29)iranian1 نوشته:  
(2015-01-26 ساعت 14:31)parsab نوشته:  
(2015-01-24 ساعت 12:48)iranian1 نوشته:  سلام
من در سال 2012 گرین کارت دریافت کردم در سال 2013 با پاس سفید بمدت دوسال یعنی تا سال 2015 خارج ازآمریکا بودم ، با توجه به این تفاسیر دقیقا در چه سالی میتوانم درخواست تابعیت کنم؟

ممنون

سوابق مهاجرتی شما قبل از سال ۲۰۱۳ که درخواست پاس سفید دادید صفر منظور میشوند. ولی یک سال بخاطر پاس سفید به شما تعلق میگیرد. اگر سایر شرایط را دارا باشید(مانند حداقل ۲.۵ سال اقامت پیوسته در آمریکا) در سال ۲۰۱۵+۴=۲۰۱۹ سیتیزن میشوید

سلام
اما شرایط سیتیزن شدن اینست که 5 سال از صدورگرین کارت گدشته باشد واز این 5سال 2/5 سال در آمریکا مانده باشم، یکسال بابت پاس سفید اقامت محسوب میشه وتا سال 2017 هم مدام بمانم در نتیجه من در سال 2017 واجد شرایط میشوم درسته یا من اشتباه میکنم؟

ربطی به تاریخ صدور گرین کارت نداره. قبلا هم توضیح داده شده. وقتی پاس سفید شما صادر میشه سابقه قبلیت مهاجریتتون صفر میشه و بعدا برای پروسه سیتیزنی به حساب نمیاد. در نتیجه از ۲۰۱۵ ، چهار سال بعد، میتونی تقاضای سیتیزنی کنین.(یه سال کمتر. چون بیشتر از یک سال با پاس سفید بیرون بودید)
پاسخ
تشکر کنندگان: iranian1 ، sam11 ، حاجی واشنگتن
سلام دوستان باز هم به هم فکری شما نیاز دارم. من 6 ژانویه مدارکم رو پست کردم، 14 ژانویه یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بود مدارکم کامله و منتظر دریافت فرم I-797 طی 7 الی 10 روز آینده از طریق پست باشم. الان از روزی که این ایمیل رو دریافت کردم 15 روز میگذره و از تاریخ ارسال مدارکم هم 23 روز میگذره و تا به حال هیچ نامه ای از طریق پست برای من ارسال نشده نه نامه اول و نه دوم . به نظر شما دیر نشده؟ چه کار میتونم بکنم؟ پیشاپیش مچکرم از راهنمایی تون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-29 ساعت 10:20)hamid87 نوشته:  سلام دوستان
برای درخواست برای گرفتن پاس سفید برای دومین بار چه شروطی وجود دارد؟ آیا شرط حضور 6 ماهه در آمریکا برای درخواست دوم نیاز است؟
فكر نكنم شرايط خاصي داشته باشه.من كه براي بار سوم دارم واسه يكي إز بستگان درخواست ميدم و نامه دوم هم دو روز پيش اومد.
موفق باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، parsab ، sam11 ، romance33 ، hamid87
(2015-01-30 ساعت 01:27)m.sabet نوشته:  سلام دوستان باز هم به هم فکری شما نیاز دارم. من 6 ژانویه مدارکم رو پست کردم، 14 ژانویه یک ایمیل دریافت کردم که نوشته بود مدارکم کامله و منتظر دریافت فرم I-797 طی 7 الی 10 روز آینده از طریق پست باشم. الان از روزی که این ایمیل رو دریافت کردم 15 روز میگذره و از تاریخ ارسال مدارکم هم 23 روز میگذره و تا به حال هیچ نامه ای از طریق پست برای من ارسال نشده نه نامه اول و نه دوم . به نظر شما دیر نشده؟ چه کار میتونم بکنم؟ پیشاپیش مچکرم از راهنمایی تون.

اگه بصورت اکسپدایت پست کردید که باید همین روزا نامه ها رو دریافت کنید. بهرحال چنتا نکته به ذهن من میرسه:
1- حتما زنگ بزنید به USCIS و از اونجا کمک بگیرین
2- بعید میدونم بشه به دفتر نبراسکا زنگ زد، ولی اگه شد، به اونجا هم زنگ بزنید
3-صندوق پست محله یا کامپلکستون رو چک کنین. بعضی جاها نامه ها رو دلیور میکنن به صندوق پست کامپلکس و خودتون باید برین بگیرین. شاید اونجا باشن.
4-اون ایمیلی که دریافت کردید درحقیقت نامه اول بوده که براتون ایمیل شده ولی بصورت کاغذی هم میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sce ، sam11
من هر دو نامه اول و دوم رو در یک روز دریافت کردم.اما همراه این دو تا یه نامه دیگه هم بود که واو به واو اون مثل نامه دومه.همه چیز.از الف تا یا.فقط تنها فرقش اینه که رو این یکی نوشته RETURN SERVICE REQUIRED .
کسی می دونه داستان این نامه چیه ؟بیخیال بشیم یا اینکه باید کاری انجام بدیم.
مرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sam11 ، romance33
لطفا این قسمت in care name of رو توضیح بدید...
اینطوری که من فهمیدم اگه برای بچه داریم پر می کنیم باید اسم مامان یا باباشو و اگه برای خودمونه اسم خودمونو بنویسیم .... درسته ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام بر دوستان گرامی
دوستان من از بازماندگان لاتاری 2012 هستم که خانمم سال 2012 رفتند و برای من اقدام کردند و پاس سفید به مدت 2 سال گرفتند و برگشتند و در این مدت یک کوچولوی ناز به ما اضافه شده که شیر خوار است اما هنوز کار ما درست نشده و همسرم باید چند روز دیگر برگردد می خواهد پاس سفیدش را تمدید کند آیا همین مقدار هزینه را باید پرداخت کند و باز باید برای انگشت نگاری برود؟چه مدت تمدید میکنند؟ چون میخواهیم مدارک و هزینه را همین جا آماده کرده و به محض ورود اقدام کند از راهنماییتان متشکرم.به نظر شما تمدید بهتر است یا اینکه برود وچند روز بماند و برگردد؟راستی ما در انتظار وقت مصاحبه هستیم!
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، iranian1
(2015-02-01 ساعت 00:46)Melon2015 نوشته:  لطفا این قسمت in care name of رو توضیح بدید...
اینطوری که من فهمیدم اگه برای بچه داریم پر می کنیم باید اسم مامان یا باباشو و اگه برای خودمونه اسم خودمونو بنویسیم .... درسته ؟
این یعنی به دست کی برسه.
برای بچه هم می تونه به نام خودش باشه.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-01 ساعت 01:15)sam11 نوشته:  سلام بر دوستان گرامی
دوستان من از بازماندگان لاتاری 2012 هستم که خانمم سال 2012 رفتند و برای من اقدام کردند و پاس سفید به مدت 2 سال گرفتند و برگشتند و در این مدت یک کوچولوی ناز به ما اضافه شده که شیر خوار است اما هنوز کار ما درست نشده و همسرم باید چند روز دیگر برگردد می خواهد پاس سفیدش را تمدید کند آیا همین مقدار هزینه را باید پرداخت کند و باز باید برای انگشت نگاری برود؟چه مدت تمدید میکنند؟ چون میخواهیم مدارک و هزینه را همین جا آماده کرده و به محض ورود اقدام کند از راهنماییتان متشکرم.به نظر شما تمدید بهتر است یا اینکه برود وچند روز بماند و برگردد؟راستی ما در انتظار وقت مصاحبه هستیم!
بله.مراحل کاملا مشابه بار اوله.همون هزینه و همون مراحل.تا 2 سال هم مجددا اعتبار داره.همونطور که گفتم من برای کسی برای بار سوم دارم درخواست میدم.البته پاس سفید تمدید نمیشه.اگه منقضی شده باید دوباره درخواست داده بشه.مس تونین مدارک رو ایران آماده کنین و به محض رسیدن بدین پست.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، حاجی واشنگتن
دوستان میشه مدارک مورد نیار و لینک فرمهاشو برم بذارید که ما همه مدارکو ایران اماده کنیم رسیدیم یو اس سریع پست کنیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

پاسخ
(2015-02-01 ساعت 12:49)ali3875 نوشته:  دوستان میشه مدارک مورد نیار و لینک فرمهاشو برم بذارید که ما همه مدارکو ایران اماده کنیم رسیدیم یو اس سریع پست کنیم

از طریق لینک زیر میتونید فرم های مربوطه (I-131 و G-1145) و دستور العمل پر کردنشون، مدارک لازم و آدرس پست کردن فرم ها رو به طور کامل پیدا کنید: http://www.uscis.gov/i-131
پاسخ
تشکر کنندگان: parsab ، sam11 ، iranian1
سلام دوستان

میشه منو راهنمایی کنید در مورد نوشتن نامه برای درخواست پاس سفید

۱)بودن کنار همسر دلیل قانع کننده تری هست یا کارهای نیمه تمام در ایران ؟

۲)متن نامه رو خطاب به کجا بنویسم ؟

ممنون از راهنماییتون
[/font][/size]
پاسخ
(2015-02-04 ساعت 04:35)enaserinia نوشته:  سلام دوستان

ممنون از راهنماییتون
[/font][/size]

احتیاج به نوشتن نامه نیست.
تو فرم I-131 سکشن ۴ قسمت 1a دلیلتان رو بنویسید.
پاسخ
(2015-02-04 ساعت 07:37)marco250 نوشته:  
(2015-02-04 ساعت 04:35)enaserinia نوشته:  سلام دوستان

ممنون از راهنماییتون
[/font][/size]

احتیاج به نوشتن نامه نیست.
تو فرم I-131 سکشن ۴ قسمت 1a دلیلتان رو بنویسید.

کارهای نیمه تمام. داستان طولانی ننویسید. بگویید کارهای نیمه تمام دارید که باید تمامشان کنید و به زمان احتیاج دارید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان