کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)
(2015-02-11 ساعت 01:55)sam11 نوشته:  سلام دوستان
دوست عزیز sce شما بخاطر کسی که برای بار سوم برایش اقدام کرده اید امروز رفتید آنجا؟ آیا با درخواست ایشان برای بار سوم موافقت شد؟ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
بله.من برای یکی از بستگان و برای بار سوم درخواست داده بودم.
همونطوری که گفتم اونجا اصلا مصاحبه ای در کار نبود و طبق قرار قبلی فقط انگشت نگاری کردن و عکس گرفتن.عینا مشابه بار اول و دوم.حالا اینکه بعد از اون چه اتفاقی میوفته و قبول می کنن یا نه رو اطلاعی ندارم.اونجا که کسی چیزی از ما نپرسید.امیدوارم بقیه مراحل هم نپرسن تا پاس سفید مثل دفعات قبل دوساله صادر بشه و به دستمون برسه.به هر حال این آشنای ما بلیط داره و هفته آینده داه برمیگرده ایران.اگر هر اتفاقی افتاد حتما اینجا خبرش رو میزارم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.sabet ، sam11 ، shadi79 ، Nightsky007
اگه براي آدرس ، صندوق پستي اجاره كنيم قبول ميكنند؟
كسي اطلاعي داره؟
من نميدونم كجا رو بايد ببينم ?

پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، Nightsky007
سلام
ممنون دوست عزیزsce از اینکه پاسخم دادید به امید خدا مشکلی پیش نمیاد اصل همان وقت انگشت نگاری که میدهند یعنی موافقت شده بسلامتی مبارک باشد.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Nightsky007
(2015-02-13 ساعت 11:17)Melon2015 نوشته:  اگه براي آدرس ، صندوق پستي اجاره كنيم قبول ميكنند؟
كسي اطلاعي داره؟
من نميدونم كجا رو بايد ببينم ?

شما می تونید از UPS صندوق پستی با Street Address اجاره کنید.
تلفنی هم می تونید با هاشون تماس بگیرید تا محتویات صندوق رو به هر آدرسی که می خواهید براتون ارسال کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، shadi79 ، sam11 ، Melon2015 ، Nightsky007
دوستان سلام،
من عذرخواهی می کنم بدون مطالعه صفحات قبل دارم سوالمو می پرسم؛
دوستانی که مطلع هستن ممنون می شم پاسخ بدین، مرسی

۱- اگر کسی تقاضای پاس سفید بده، بنا به مشکلات و یا شرایط خاص، نخواد امریکا رو ترک کنه، امکانش هست، می تونه برگشت به ایران رو کنسل و یا به تعویق بندازه؟

۲- آیا پروسه پاس سفید تاثیری روی این استیت شدن فرد داره، یعنی کسی که ۶ماه در امریکا بوده باشه و بعد بر فرض مثال ۶ماه در ایران بمونه و دوباره برگرده، یک سالش پر میشه و این استیت میشه یا خیر؟ یا فقط کافیه مدارکی دال بر اینکه در یک سال گذشته امریکا بودین باید ارایه بدین؟ تاریخ خروج از امریکا تاثیری داره یا نه؟

بازم ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ
سلام. من پاس سفيد گرفتم ولي اگه قبل از دو سال كه تاريخ انقضا پاس سفيد هست به آمريكا برم آيا پاس سفيد از اعتبار خارج ميشه وبايد شش ماه يه بار برم يا بازم اعتبار داره. ٢ اگر با داشتن پاس سفيد زير يكسال به آمريكا برم براي سيتي زن شدن مشكل ايجاد ميشه
پاسخ
با عرض پوزش ، احتمالا سوالم کاملا به تاپیک مربوط نمیشه ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم.
من میخوام بدونم آیا بعد از سفر اولم به آمریکا میتونم یکسال ایران بمونم یا نه؟
شنیدم که اینجا همه میگن که فقط دفعه اول اونم بخاطر ویزا که با مهر ورود یکسال اعتبار داره میشه که بجای 6 ماه بعد از یکسال رفت . ولی چند نفر بهم گفتن که باید قبل از 6 ماه بری حتما...کسی میدونه کجا نوشته تو سایت؟لینکی چیزی؟
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
پاسخ
سلام
لطف میکنید من رو راهنمایی کنید؟
من اگر از کالیفرنیا بخوام اقام کنم آدرس رو باید کجا بزنم برای ارسال مدارک؟ ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2015-02-17 ساعت 18:33)masuodrh نوشته:  سلام
من اگر از کالیفرنیا بخوام اقام کنم آدرس رو باید کجا بزنم برای ارسال مدارک؟ ممنون

آدرس
پاسخ
تشکر کنندگان: masuodrh ، sam11
(2015-02-17 ساعت 18:50)marco250 نوشته:  

آدرس

ممنون
کدوم آدرس رو باید انتخاب کنم؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
پاسخ
(2015-02-17 ساعت 19:49)masuodrh نوشته:  
(2015-02-17 ساعت 18:50)marco250 نوشته:  

آدرس

ممنون
کدوم آدرس رو باید انتخاب کنم؟

If you live in :
Alaska, Arizona, California, Colorado, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, Wyoming, Guam, or the Commonwealth of Northern Mariana
Islands

USCIS Phoenix Lockbox

U.S. Postal Service (USPS) deliveries:
USCIS
PO Box 21281
Phoenix, AZ 85036
Express mail and courier deliveries:
USCIS
ATTN: AOS
1820 E. Skyharbor Circle S
Suite 100
Phoenix, AZ 85034

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، masuodrh ، sam11 ، Nightsky007
dostan baraye pas sefid har chi zod tar eghdam konid behtar hastesh chon 4 mah tol mikeshe
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، حاجی واشنگتن ، Nightsky007
سلام به همه دوستان.
ببینید من سرباز و مشمول هستم که در 1سال معافیت فارق التحصیلی هستم
میخوام از همون روزی که وارد آمریکا شدم برای Re-Entry یا پاس سفید اقدام کنم.
نظام وظیفه برای خروج من تنها 20روز مهلت خروج میده و اگر بیشتر از اون باشه وثیقه منو ضبط میکنه. من نمی خوام این اتفاق بیفته چون در حال اقدام برای معافی هستم و این پروسه ممکنه 1سال طول بکشه.
ایالتی که انتخاب کردم کالیفرنیا هست و شنیدم که این قضیه ممکنه بین 20-25روز طول بکشه که متاسفانه برای من ممکن نیست چون من باید 18روز حضورم برگردم تا مرز 20روز اجازه خروج رو رد نکنم.
به نظر شما من باید با در نظر گرفتن تمام این شرایط چه اقدامی بکنم؟

لطفاً بنده رو کامل راهنمایی بفرمایید
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11 ، m.sabet ، Nightsky007
سلام دوستان
دوست عزیزsce آیا حقیقت داره که 4 ماه پاس سفید طول میکشد شما که برای دوستتان اقدام کردید چه مدت زمان طول کشید؟آخه همسر من هفته آینده دارد میرود اما 20 روز بیشتر نمیماند چون ما یک کوچولو یکساله داریم که شدیدا به مادرش وابسته است اما همسرم مجبور است برود و اقدام کند وبرگردد!متشکرم از اینکه وقت میگذارید و پاسخ می دهید.
خانوادگيF2A,تاريخ ارسال مدارك: 23ژانويه 2013 ,دريافت كيس نامبر:28 آگوست 2013,تاريخ واريز88$:20Feb,2014 تاريخ واريز 230$:6Mar,2014 ارسال فرم اسپانسر و جوينت اسپانسر و فرم DS-261 . تاریخ مصاحبه 1 ماه آپریل نتیجه برگه آبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2015-02-19 ساعت 01:58)sam11 نوشته:  سلام دوستان
دوست عزیزsce آیا حقیقت داره که 4 ماه پاس سفید طول میکشد شما که برای دوستتان اقدام کردید چه مدت زمان طول کشید؟آخه همسر من هفته آینده دارد میرود اما 20 روز بیشتر نمیماند چون ما یک کوچولو یکساله داریم که شدیدا به مادرش وابسته است اما همسرم مجبور است برود و اقدام کند وبرگردد!متشکرم از اینکه وقت میگذارید و پاسخ می دهید.
4 ماه چی طول می کشه ؟پروسه درخواست تا مرحله انگشت نگاری یا اومدن پاس سفید ؟
از زمان درخواست تا زمان انگشت نگاری اگه درست یادم باشه زیر بیست رو بود.شاید هم زودتر.بعد از اونم که شما لازم نیست بمونین.می تونین برین.پاس سفید رو به آدرس شما پست می کنن و هر کسی که تحویل می گیره براتون پست می کنه.حالا چند وقت بعد میاد رو نمی دونم.اما بعید می دونم 3 یا 4 ماه باشه.حالا اگر پاس سفید این آشنای ما اومد بهتون خبر میدم کخ چقدر طول می کشه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان