موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-04 ساعت 18:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-04 ساعت 20:20 توسط bia2mob.)
از الان مطمن هستم که پشیمون نمی شم
چون یه جورایی من توی محل زندگیم که سی و یک سالمه احساس می کننم یه مهاجر هستم
چند سالیه که تنها زندگی می کنم و برایم من هیچ تفاوتی نداره دوست دارم اگر خدا عمر منو 35 سال مقرر کرده باشه اونو تو امریکا باشم
خودمو کاملا از لحاظ روحی و روانی اماده کردم و الان من خودمو اونجا تصور می کنم باشد که او میدانم خیر و صلاح بنده هاشو و از خدا میخوام که خیر و صلاح بنده هاشو میخواد برا همه دوستان ارزوی سربلند ی وسلامتی و روزهای خوش می کنم و ارزو می کنم که اگر صلاح بر اینه که جایی بهتر باشن حتما خداوند براشون مقدر کنه
یا حق
2013 = has been not selected
2014 = has been not selected
2015= کیس نامبر 8200 و کارنت نشدن
2016 در پروسه 2015 بودم و ثبت نام نکردم
2017 = has been not selected
2018 = has been not selected
2019= has been not selected
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مهاجر زاده شدم
تا 7 سالگی یک شهر
دانشگاه یک شهر دیگه
کار یک شهر دیگه
عوض کردن کار و رفتن به یک شهر دیگه
مهاجرت به یک کشور خارجی
راضیم چون هر روز یک جوری بوده، هر روز یک چیز جدید برای یاد گرفتن بوده حتی اگر یاد گرفتن راههای محل زندگی
حالا هم آماده مهاجرت بعدیم
درسته هر مهاجرت یعنی یک بار دیگر کیلومتر را صفر کردن یعنی شروع مجدد اما زندگی یعنی چالش، یادگیری ، تجربه های جدید و رفتن به جلو
شاید من مفهوم دیگری برای زندگی نمی شناسم.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
میبینم که هیچکی از پشیمونی حرف نمیزنه.اینجوری نمیشه
از اونجایی که پام از شهرمون بیرون نرفته شروع میکنم:آقا ما نه دانشگاهمون خارج از شهرمون بوده نه خدمت سربازیمون و نه محل کارمون ینی اگه پام برسه فرودگاه ال ای مثل سگ آقای پیتیبل پشیمون میشم.ینی داغوووون ها.اینو جدی میگم.خب تکلیف چیه؟هیچی یه چند روزی مثل خر گریه میکنیم بعد خیره میشیم به آسمون و غروب این مصخره بازی ها بعد هی زت و زت زنگ میزنیم خونمون بعد یکم فروشگاه هارو سیاحت میکنیم مخصوصا بازار پوشاک و کیف و کفش و لوازم منزل.راستی میگن لوس آنجلس خیلی پاساژهای شیکی داره.سعی میکنیم بریم چند تا تیکه لباس میدین یو اس آ بخریم و یک جفت کفش اسپرت اصل آدیداس.یک خط موبایل قرارداد دوساله با یک گوشی خوشگل هم ردیف میکنیم و خلاصه سر چهارراه با یک آمریکایی اصل یک گپ دوستانه میزنیم و یک سرکی هم به یکی از کلاب های شهر میزنیم و آخ خدا مردم از خوشی. آخیش چه روز خوبی بود.
اصن گور بابای دل تنگی.کی؟ من؟دل تنگ؟برووو بابا امکان نداره....
برگرفته از کتاب تخیلات یک مهاجر ینگه دنیا
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز نوشته های همه شما در این تاپیک رو خوندم و دیدم دکمه تشکر کافی نیست و باید با ارسال یه پیام حسابی هم تشکر کنم و هم شما را به دوباره نوشتن تشویق کنم. نوشته هاتون عالی بود و ازتون تشکر میکنم!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اين سايت برام خيلى جالبه همه يه جورايى صميمى هستن ، راستش تو ايران هيج مشكلى ندارم ثروت رفاه و بهترين امكانات ولى فكر مهجرت واقعا از سرم نميره هر روز هر شب تو يسايت ها دنبال رفتن و راه درست ام البته دليلم تنها فرزندمه ..دايى من نيو زيلنده ولى كارى برام نميكنه ،، اميدوارم هر كى مثله منه و ميخواد بتونه بره حد اقل pass رو بدست بياره نخواست بركرده حتى مهر ماه دوستم زنك زد كه برم لاتارى شركت كنم ولى كفتم برو بابا ول كن ،،، ولى الان ناراحتم بايدميرفتم الاقل واسه فرزندم ،،،
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
عزیزم یک ویزای توریستی بگیر بیا اینجا را ببین . وقتی مشکل مالی نداری سفر کردن خیلی راحته در ضمن فرزندتون هم پس گرفتن لیسانس میتونه با ویزای دانشجویی بیاید و فوق یا دکترا بگیره . فقط باید از الان زبان بخونه .
وقتی یک سفر بیای میبینی ... آواز دهول شنیدن از دور خوش هست .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شهلا خانم يعنى شما راضى نيستيد ؟ فرزند من تازه ١١ سالشه خيلى مونده تا دانشكاه . خدا كمكم كنه واقعا سخته و اين فكر ازارم ميده وهر وقت فكره مهاجرت مى افتم قلبم درد ميكنه ولى از خدا مى خواهم هر راهى كه درسته براى همه و من بوجود بياد .