موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه یه دونه موی مشکی هم ندارم. چهار ماهه همه اش سفید شد(همه اش ۲۵ سالمه). اگر تعلق خاطر دارید نیاید. زندگی یک سفر روحانیست نه یک سفر مادی.
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
(2015-01-08 ساعت 09:32)Doogh نوشته: من دیگه یه دونه موی مشکی هم ندارم. چهار ماهه همه اش سفید شد(همه اش ۲۵ سالمه). اگر تعلق خاطر دارید نیاید. زندگی یک سفر روحانیست نه یک سفر مادی.
دوغ عزیز شما کجای آمریکا تشریف دارین؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ولی من شنیدم پدر مادرا اگه برن و درخواست دیدار فرزند بکنن میتونن برن وحتما به یکیشون ویزا میدن من اقواممون رو دیدم که اینکارو میکنن.البته شرایط شما شاید فرق داشته باشه.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه پدرم یک هفته قبل از پایان تمدید ویزای توریستی ما به رحمت خدا رفتن و ما رو در این دنیا تنها گذاشتن,نمیدونم در این شرایط چی به سر ما خواهد آمد.پدرم سال 2009 برای ما درخواست داده بودند وقتی که خودشون گرین کاارت داشتند,پارسال سیتیزن شدند و کیس ما آپدیت شد و همزمان مادر من هم برای ما درخواست گرین کارت دادند,حالا نمیدونم چی بر سر پرونده ما خواهد آمد,الان یکسال هست که با ویزای توریستی آمریکا هستیم و فردای روزی که پدرم فوت کردند (یک هفته قبل از بکسال)دوباره درخواست تمدید ویزا دادیم.نمیدونم شاید این بدترین آمدن به آمریکا برای یک خوانواده خیلی نزدیک و صمیمی بود,بعد از 6 سال ندیدن پدرم با خبر سرطان ایشان آمدیم اینجا و حالا باید با از دست دادن تمام زحمات آنها در این چند سال برگردیم
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2015-01-27 ساعت 11:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-27 ساعت 11:53 توسط شهلا 1346.)
دوست عزيز خيلي ناراحت شدم و تسلیت عرض میکنم . امیدوارم خداوند صبر و تحمل خیلی زیاد برای تحمل این همه مشکلات را به شما و مادرتان عطا کند من و خانواده ام را در غم خود شریک بدانید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از یکشنبه غروب تا جممه عصر از اومدن به اینجا پشیمون میشم. کار و درس و دانشگاه رفتن و سر کار انگلیسی صحبت کردن و.. حس و حال برام نمیرازه.
ولی..
عاشق جمعه غروب تا یکشنبه ظهرشم.
هوای تمیز، آرامش، لذت بردن از خرید و گشتن.
حیف که تو هفت روز فقط دو روزش خوبه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-27 ساعت 09:16)amir_khoramian نوشته: متاسفانه پدرم یک هفته قبل از پایان تمدید ویزای توریستی ما به رحمت خدا رفتن و ما رو در این دنیا تنها گذاشتن,نمیدونم در این شرایط چی به سر ما خواهد آمد.پدرم سال 2009 برای ما درخواست داده بودند وقتی که خودشون گرین کاارت داشتند,پارسال سیتیزن شدند و کیس ما آپدیت شد و همزمان مادر من هم برای ما درخواست گرین کارت دادند,حالا نمیدونم چی بر سر پرونده ما خواهد آمد,الان یکسال هست که با ویزای توریستی آمریکا هستیم و فردای روزی که پدرم فوت کردند (یک هفته قبل از بکسال)دوباره درخواست تمدید ویزا دادیم.نمیدونم شاید این بدترین آمدن به آمریکا برای یک خوانواده خیلی نزدیک و صمیمی بود,بعد از 6 سال ندیدن پدرم با خبر سرطان ایشان آمدیم اینجا و حالا باید با از دست دادن تمام زحمات آنها در این چند سال برگردیم
امیرجان خيلي ناراحت شدم و تسلیت عرض میکنم .متاسفانه با فوت پدر پرونده شما باطل میشه ولی بسیار کار خوبی کردین که مادر هم براتون اقدام کردن پس نگران نباش و امیدوارم با دریافت ویزا حداقل مقداری از اندوه شما بابت از دست دادن پدرتون کاسته بشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه