کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تا حالا پشیمون شدید از رفتن؟
(2015-02-07 ساعت 17:59)yami نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 08:53)شهلا 1346 نوشته:  عزیزم یک ویزای توریستی بگیر بیا اینجا را ببین . وقتی مشکل مالی نداری سفر کردن خیلی راحته در ضمن فرزندتون هم پس گرفتن لیسانس میتونه با ویزای دانشجویی بیاید و فوق یا دکترا بگیره . فقط باید از الان زبان بخونه .
وقتی یک سفر بیای میبینی ... آواز دهول شنیدن از دور خوش هست .

شهلا خانم من فکر میکردم شما خوب جا افتادید و راضی هستید؟

فکر کنم بخاطر این گفتن که پسرشون جا موند و نتونستن برن پیششون
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 18:15)2013selectee نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 17:59)yami نوشته:  
(2015-02-07 ساعت 08:53)شهلا 1346 نوشته:  عزیزم یک ویزای توریستی بگیر بیا اینجا را ببین . وقتی مشکل مالی نداری سفر کردن خیلی راحته در ضمن فرزندتون هم پس گرفتن لیسانس میتونه با ویزای دانشجویی بیاید و فوق یا دکترا بگیره . فقط باید از الان زبان بخونه .
وقتی یک سفر بیای میبینی ... آواز دهول شنیدن از دور خوش هست .

شهلا خانم من فکر میکردم شما خوب جا افتادید و راضی هستید؟

فکر کنم بخاطر این گفتن که پسرشون جا موند و نتونستن برن پیششون

ایشالا اونم که انگاری داره درست میشه. تا جایی که یادمه یک چیزهایی میگفتن دربارش.
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، شهلا 1346
من هنوز هم معتقد هستم وقتی پول داری همه امکانات را تو مملکت خودت میتونی داشته باشی و همه جای دنیا میتونی سفر کنی و زندگی بدون استرس داشته باشی چرا خودت را تو چالش بندازی . مهاجرت برای کسانی خوبه که وقتی میاین لازم نیست همه چیز را از صفر شروع کنن یعنی صفر باشن جوان باشن انرژی داشته باشند تغییرات و مشکلات را بپذیرند و تلاش کنن تا به چیزایی که اونجا ندارن اینجا برسن ولی کسی که هیچ مشکلی نداره چرا باید برای خودش مشکل ایجاد کنه . من که امریکا امدن برام یک ارزو بود با یک سفر به امریکا به ارزوم میرسیدم و دیگه این همه مشکلات را پشت سر نمیزاشتم . هر چند بقول دوستان این فداکاری را ما باید میکردیم تا نسل ما یک جهش از جهان سوم به سمت جهان اول داشته باشه و من هم اینو قبول دارم اگر پسرم هم بیاد اینجا ناراحتی فکری من کمتر میشه ولی خوب تحملش خیلی سخت بوده و هست و اینو من پیش بینی نکرده بودم . تجربه اولم بود که از هم دور میشدیم و درد دوری را نچشیده بودم . ولی طبق گفته دوستان که یک سفر بری ایران احساسات منفی ای که نسبت به مهاجرت دارید کم میشه . واقعا همینطور هم بود و توصیه میکنم اگر کسی واقعا از لحاظ روحی مشکل پیدا کرده اولین سفر به ایران را جلو بندازه و وقتی برگرده می بینه چقدر آرامش پیدا میکنه .
من هم باید خیلی زودتر میرفتم و پسرم را می دیدم او هم خیلی رنج کشیده بود و بهتر بود زودتر همو ملاقات میکردیم . دیگه گذشت و تصمیم دارم اینبار زودتر به ایران برگردم و خودم و پسرم را اینقدر ازار ندم .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
شهلا خانم همه چی پول نیست.درسته نبودنش بدبختی میاره اما بودنش خوشبختی نمیاره.اگه به این جمله اعتقاد دارید همه مشکلاتی که گذروندین از یادتون میره.
حالا من چرا میخوام مهاجرت کنم؟من و خانوادم قصد مهاجرت نداریم قصد فرار داریم.اینجا من دلم نمیخواد بجنگم.دوست ندارم زحمت بکشم و به اصطلاح مملکتم و آباد کنم.چرا باید جنگ اعصاب داشته باشم با کارمند بانک با مامور برق با ترافیک با سوپر مارکتی بی انصاف با اختلاص کنندهایی که هر هر دارن به ریش ملت میخندند.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان: sophia* ، mom ، sib 24 ، شهلا 1346 ، maria2000 ، lighthouse ، pishtaz611
(2015-02-08 ساعت 10:28)hedyhoney نوشته:  شهلا خانم همه چی پول نیست.درسته نبودنش بدبختی میاره اما بودنش خوشبختی نمیاره.اگه به این جمله اعتقاد دارید همه مشکلاتی که گذروندین از یادتون میره.
حالا من چرا میخوام مهاجرت کنم؟من و خانوادم قصد مهاجرت نداریم قصد فرار داریم.اینجا من دلم نمیخواد بجنگم.دوست ندارم زحمت بکشم و به اصطلاح مملکتم و آباد کنم.چرا باید جنگ اعصاب داشته باشم با کارمند بانک با مامور برق با ترافیک با سوپر مارکتی بی انصاف با اختلاص کنندهایی که هر هر دارن به ریش ملت میخندند.
ایشالا که هرچه زودتر به خواستتون برسین دوست عزیز Smile
منم دقیقا بیشتر قصد فرار دارم دیگه بریدم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، شهلا 1346 ، ziba62ka
همه ما ها یک جوری بریدیم.غم غربت که میگن الکی نیست.مرد افکنه.چرا باید بریم توی یک قاره دیگه که هیچ وجه مشترکی نداریم با اون سرزمین اما حاضریم تمام مشکلات و زحمات و خطرات و بجون بخریم تا از خونه پدری از خاک وطن دور بشیم؟؟خب مشخصه که یک جای کار میلنگه.بله آمریکا سخته دور وحشتناکه وحشیه هزینه ها بالاست اما برای ما فراری ها بهشته بهشت.فوقش اینه که دو سال اول میخوره توی ذوقمون بعد از 3 سال عادی میشه و زندگیمون و میسازیم با دستهای خودمون و نه با پارتی بازی و رانت خواری و زمین خواری
خدایا هر چی صلاحه همون بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sophia* ، شهلا 1346 ، sib 24 ، pari pariaaa ، jojo_hami ، maria2000 ، ziba62ka ، aram_hpanahi ، pishtaz611
(2015-02-08 ساعت 02:33)شهلا 1346 نوشته:  من هنوز هم معتقد هستم وقتی پول داری همه امکانات را تو مملکت خودت میتونی داشته باشی و همه جای دنیا میتونی سفر کنی و زندگی بدون استرس داشته باشی چرا خودت را تو چالش بندازی .

موافق نیستم !
امنیت با پول خریدنی نیست !
فرض کنید همه چییییز خوب همــــــــه چیز .
خدایی نکرده :
بچتون ار خونه میره بیرون به مثلا کلاس کنکور ! یک ماشین به دلیل نداشتن فرهنگ رانندگی میزته بهش ! اونو میخواید چیکار کنید؟
( قبل از اینکه این صجنه ای رو که تعریف کردم زیر پل سدخندان ببینم ، مخالف مهاجرت بودم )
همه چیز امکانات نیست!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، sophia* ، شهلا 1346 ، sib 24 ، maria2000
نه بابا این ببین:
فرض کن شما پولدار شما با کلاس شما خوش پیت میری توی بانک که ببینی چقدر روی پولات اومده.
اول که باید بری توی صف بعد که نوبتت شد میری جلو و (با عرض معذرت خواهی از دوستان کارمند بانک)سلام میکنی اگه شانس بیاری طرف سرش و بیاره بالا که ببینت بعد اگه شانس بیاری یه چیزی زیر زبونش ور بزنه بعد مثل شمرابن ذالجوشن حرف میزنه که کارت چیه بعد تازه اینا همه زمانیه که طرف وسط کار از پشت میزش نره و بیخیال کاره تو بشه.بعد هم رسید یا مدرکت و مثل یک جنگلی پرت میکنه جلوت و خوش گلدیم.اینایی که میگم و دیدم ها.هیچ کدومشم پیاز داغ نداره.حالا شما پولدار
برو توی بانک آمریکایی......دیگه تعریف نمیکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: sophia* ، mom ، sib 24 ، شهلا 1346 ، jojo_hami ، maria2000 ، pari pariaaa ، ziba62ka ، lighthouse ، aram_hpanahi ، pishtaz611
خوب البته همه اینا درسته . فرهنگ مردم ایران را خودمون هم نمیتونیم تحمل کنیم چه برسه به بقیه دنیا تازه همیشه ادعای فرهنگ چندین هزار ساله را داریم و هوش و ذکاوت و ....... ولی از لحاظ فرهنگ و امنیت آمریکا با ایران اصلا قابل مقایسه نیست . اتفاقا خودم به این فکر میکردم که اگر یک ماشین نو و شیک و گران تو ایران داشتم چقدر استرس داشتم ؟
موقع رانندگی از اینکه کسی بهم نزنه و موقع پارک کنار خیابان از اینکه کسی روش خط نکشه و موقع خواب از اینکه کسی قفلشو باز نکنه و ضبط و لوازمش را نبره و از همه بدتر خودشو کلا نبرن و چند روز بعد لاشه اش پیدا بشه . حالا بیا دزد گیر بزار و بیمه کن و قفل فرمان بزن و باطریش را در بیار و...... ولی اینجا از داشتن یک ماشین خوب هیچ نگرانی نداری و فقط لذتش را میبری .
و تازه داشتن یک ماشین خوب فقط با 500 دلار امکان پذیره و خیلی راحت قابل دسترس بدون ضامن بانکی و سپرده گذاری و مشکلات گرفتن وام و نوبت برای تحویل ماشین .
اینو قبول دارم تو ایران پول آسایش میاره ولی آرامش به هیچ وجه !Big Grin
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، jojo_hami ، hedyhoney ، maria2000 ، pari pariaaa ، ziba62ka ، pishtaz611
(2015-02-08 ساعت 11:43)hedyhoney نوشته:  همه ما ها یک جوری بریدیم.غم غربت که میگن الکی نیست.مرد افکنه.چرا باید بریم توی یک قاره دیگه که هیچ وجه مشترکی نداریم با اون سرزمین اما حاضریم تمام مشکلات و زحمات و خطرات و بجون بخریم تا از خونه پدری از خاک وطن دور بشیم؟؟خب مشخصه که یک جای کار میلنگه.بله آمریکا سخته دور وحشتناکه وحشیه هزینه ها بالاست اما برای ما فراری ها بهشته بهشت.فوقش اینه که دو سال اول میخوره توی ذوقمون بعد از 3 سال عادی میشه و زندگیمون و میسازیم با دستهای خودمون و نه با پارتی بازی و رانت خواری و زمین خواری
خدایا هر چی صلاحه همون بشه
آره همه جوره باهات موافقم، من خودم از ایران خارج بشم تنها دلتنگیم برای خانوادمه، از فامیلا و کشورم خیلی وقته بریدم، از این همه هفت رنگ بازی، بیرحمی ، زیر آب زنی ........ خسته شدم
امیدوارم که به مراد دلتون برسین، برای منم دعا کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Danoosh ، jojo_hami ، hedyhoney ، maria2000 ، pari pariaaa ، ziba62ka ، lighthouse ، aram_hpanahi
(2015-02-08 ساعت 15:41)hedyhoney نوشته:  نه بابا این ببین:
فرض کن شما پولدار شما با کلاس شما خوش پیت میری توی بانک که ببینی چقدر روی پولات اومده.
اول که باید بری توی صف بعد که نوبتت شد میری جلو و (با عرض معذرت خواهی از دوستان کارمند بانک)سلام میکنی اگه شانس بیاری طرف سرش و بیاره بالا که ببینت بعد اگه شانس بیاری یه چیزی زیر زبونش ور بزنه بعد مثل شمرابن ذالجوشن حرف میزنه که کارت چیه بعد تازه اینا همه زمانیه که طرف وسط کار از پشت میزش نره و بیخیال کاره تو بشه.بعد هم رسید یا مدرکت و مثل یک جنگلی پرت میکنه جلوت و خوش گلدیم.اینایی که میگم و دیدم ها.هیچ کدومشم پیاز داغ نداره.حالا شما پولدار
من موافق این نظر شما نیستم. این پول شما هست که تو بانک براتون احترام می آورد نه کلاس و تیپتون .
این حالتی که شما ذکر کردید وقتی پیش می آد که شما وارد یک بانکی بشوی که شما رو نشناسند و ممکنه در هر بانکی تو هر کجای دنیا پیش می آد و ربطی به ایران و آمریکا نداره.
اگر شما تو بانکهای ایران پول زیاد داشته باشی ، به گرفتن نوبت هم احتیاج پیدا نمی کنی. همین که وارد بانکی که افتتاح حساب کردی یا بانکی که شما رو بشناسند شدی ، یک راست می روی سر میز رئیس بانک و تقاضاتو همون جا مطرح می کنی . خود رئیس بانک یک کارمند صدا می کنه و اون کارتو انجام میده.
اگه دیدی که رئیس بانک برات قیافه گرفته کافیه درست روز آخر ماه کل حسابت رو به یک بانک دیگه انتقال بده ، اونوقت می بینی که رئیس بانک دفعه بعد که ببیندت تا کمر برات خم و راست میشه.
من بشخصه بانکهای ایران رو خیلی می پسندم چون برای من معطلی در صف نداره. ولی بانکهای اینجا تو شعبه خودت هم مراجعه کنی بازهم باید تو صف تلر منتظر بمانی.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، pishtaz611
شهلا خانم این ماشین خریدن با 500 دلار بی ضامن کجاست؟
کردیت نداشته باشین که کهنه اش را هم نمیدن، چه برسه به نو. البته باستثنای جاهایی که سود وحشتناک میگیرین و به ادم بی کردیت و ضامن هم بشرط داشتن شغل ماشین میفروشن.
البته کماکان ماشین در رهن فروشنده میمونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، Danoosh ، sce ، pishtaz611
(2015-02-09 ساعت 09:44)hedyhoney نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 22:41)marco250 نوشته:  
(2015-02-08 ساعت 15:41)hedyhoney نوشته:  نه بابا این ببین:
من موافق این نظر شما نیستم. این پول شما هست که تو بانک براتون احترام می آورد نه کلاس و تیپتون .
این حالتی که شما ذکر کردید وقتی پیش می آد که شما وارد یک بانکی بشوی که شما رو نشناسند و ممکنه در هر بانکی تو هر کجای دنیا پیش می آد و ربطی به ایران و آمریکا نداره.
اگر شما تو بانکهای ایران پول زیاد داشته باشی ، به گرفتن نوبت هم احتیاج پیدا نمی کنی. همین که وارد بانکی که افتتاح حساب کردی یا بانکی که شما رو بشناسند شدی ، یک راست می روی سر میز رئیس بانک و تقاضاتو همون جا مطرح می کنی . خود رئیس بانک یک کارمند صدا می کنه و اون کارتو انجام میده.
اگه دیدی که رئیس بانک برات قیافه گرفته کافیه درست روز آخر ماه کل حسابت رو به یک بانک دیگه انتقال بده ، اونوقت می بینی که رئیس بانک دفعه بعد که ببیندت تا کمر برات خم و راست میشه.
من بشخصه بانکهای ایران رو خیلی می پسندم چون برای من معطلی در صف نداره. ولی بانکهای اینجا تو شعبه خودت هم مراجعه کنی بازهم باید تو صف تلر منتظر بمانی.
عزیز من این که شد عذر بد تر از گناه
اینی که شما میگی و برای شما اتفاق میفته یعنی آخر فاجعه یعنی جهان سوم
محاله و هرگز اینجور اتفاقها توی آمریکا بیفته.مگه میشه اونجا اول از پیشونیت بخونن که تو پولداری بعد روی خوش نشون بدن؟کاملا مخالفم اما با چیزی که فرمودید موافقم که هست و همینه دلیل رفتن ما
آخر فاجعه یا جهان سوم هست یا نه، این چیزی هست که داره اتفاق می افته و تعجبی هم نداره . شما دارید وارد محیطی می شوید که فقط پول شما رو میشناسه و میبینه. این موارد تو همه جای دنیا اتفاق می افته و ربطی به ایران و آمریکا نداره ، فقط طریقه سرویس دادن به مشتری های خاصشون فرق می کنه.
مثلا تو کانادا سال ۲۰۱۲ درخواست کردیت کارت به دلار آمریکا دادم که هزینه سالیانه داشت ، ولی کارمند بانک برای خودشیرینی رفت با مدیر شعبه صحبت کرد و هرینه سالیانه کردیت کارت رو برام برداشتند. از این موارد تو همه جا پیدا میشه و مطمئنا آمریکا هم مستثنا نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: hedyhoney ، sce ، pishtaz611
من با حرفهای Danoosh عزیز موافقم . یعنی دلایل من نزدیک به دلایل ایشون هست.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، sce
همین بس که قبول دارید نحوه برخورد اینجا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست.
بابا بخدا که اینجا نوبره.یک پیج دوست دارم بزنم به این نام:فقط توی ایران میشه دید
بیان و بچه مطلب و عکس بزارن
پاسخ
تشکر کنندگان: sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان