موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
من هنوز هم معتقد هستم وقتی پول داری همه امکانات را تو مملکت خودت میتونی داشته باشی و همه جای دنیا میتونی سفر کنی و زندگی بدون استرس داشته باشی چرا خودت را تو چالش بندازی . مهاجرت برای کسانی خوبه که وقتی میاین لازم نیست همه چیز را از صفر شروع کنن یعنی صفر باشن جوان باشن انرژی داشته باشند تغییرات و مشکلات را بپذیرند و تلاش کنن تا به چیزایی که اونجا ندارن اینجا برسن ولی کسی که هیچ مشکلی نداره چرا باید برای خودش مشکل ایجاد کنه . من که امریکا امدن برام یک ارزو بود با یک سفر به امریکا به ارزوم میرسیدم و دیگه این همه مشکلات را پشت سر نمیزاشتم . هر چند بقول دوستان این فداکاری را ما باید میکردیم تا نسل ما یک جهش از جهان سوم به سمت جهان اول داشته باشه و من هم اینو قبول دارم اگر پسرم هم بیاد اینجا ناراحتی فکری من کمتر میشه ولی خوب تحملش خیلی سخت بوده و هست و اینو من پیش بینی نکرده بودم . تجربه اولم بود که از هم دور میشدیم و درد دوری را نچشیده بودم . ولی طبق گفته دوستان که یک سفر بری ایران احساسات منفی ای که نسبت به مهاجرت دارید کم میشه . واقعا همینطور هم بود و توصیه میکنم اگر کسی واقعا از لحاظ روحی مشکل پیدا کرده اولین سفر به ایران را جلو بندازه و وقتی برگرده می بینه چقدر آرامش پیدا میکنه .
من هم باید خیلی زودتر میرفتم و پسرم را می دیدم او هم خیلی رنج کشیده بود و بهتر بود زودتر همو ملاقات میکردیم . دیگه گذشت و تصمیم دارم اینبار زودتر به ایران برگردم و خودم و پسرم را اینقدر ازار ندم .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
شهلا خانم همه چی پول نیست.درسته نبودنش بدبختی میاره اما بودنش خوشبختی نمیاره.اگه به این جمله اعتقاد دارید همه مشکلاتی که گذروندین از یادتون میره.
حالا من چرا میخوام مهاجرت کنم؟من و خانوادم قصد مهاجرت نداریم قصد فرار داریم.اینجا من دلم نمیخواد بجنگم.دوست ندارم زحمت بکشم و به اصطلاح مملکتم و آباد کنم.چرا باید جنگ اعصاب داشته باشم با کارمند بانک با مامور برق با ترافیک با سوپر مارکتی بی انصاف با اختلاص کنندهایی که هر هر دارن به ریش ملت میخندند.
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
همه ما ها یک جوری بریدیم.غم غربت که میگن الکی نیست.مرد افکنه.چرا باید بریم توی یک قاره دیگه که هیچ وجه مشترکی نداریم با اون سرزمین اما حاضریم تمام مشکلات و زحمات و خطرات و بجون بخریم تا از خونه پدری از خاک وطن دور بشیم؟؟خب مشخصه که یک جای کار میلنگه.بله آمریکا سخته دور وحشتناکه وحشیه هزینه ها بالاست اما برای ما فراری ها بهشته بهشت.فوقش اینه که دو سال اول میخوره توی ذوقمون بعد از 3 سال عادی میشه و زندگیمون و میسازیم با دستهای خودمون و نه با پارتی بازی و رانت خواری و زمین خواری
خدایا هر چی صلاحه همون بشه
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
نه بابا این ببین:
فرض کن شما پولدار شما با کلاس شما خوش پیت میری توی بانک که ببینی چقدر روی پولات اومده.
اول که باید بری توی صف بعد که نوبتت شد میری جلو و (با عرض معذرت خواهی از دوستان کارمند بانک)سلام میکنی اگه شانس بیاری طرف سرش و بیاره بالا که ببینت بعد اگه شانس بیاری یه چیزی زیر زبونش ور بزنه بعد مثل شمرابن ذالجوشن حرف میزنه که کارت چیه بعد تازه اینا همه زمانیه که طرف وسط کار از پشت میزش نره و بیخیال کاره تو بشه.بعد هم رسید یا مدرکت و مثل یک جنگلی پرت میکنه جلوت و خوش گلدیم.اینایی که میگم و دیدم ها.هیچ کدومشم پیاز داغ نداره.حالا شما پولدار
برو توی بانک آمریکایی......دیگه تعریف نمیکنم
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2015-02-09 ساعت 02:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-09 ساعت 09:58 توسط yami.)
شهلا خانم این ماشین خریدن با 500 دلار بی ضامن کجاست؟
کردیت نداشته باشین که کهنه اش را هم نمیدن، چه برسه به نو. البته باستثنای جاهایی که سود وحشتناک میگیرین و به ادم بی کردیت و ضامن هم بشرط داشتن شغل ماشین میفروشن.
البته کماکان ماشین در رهن فروشنده میمونه.
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
من با حرفهای Danoosh عزیز موافقم . یعنی دلایل من نزدیک به دلایل ایشون هست.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
همین بس که قبول دارید نحوه برخورد اینجا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست.
بابا بخدا که اینجا نوبره.یک پیج دوست دارم بزنم به این نام:فقط توی ایران میشه دید
بیان و بچه مطلب و عکس بزارن