موضوعها: 0
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
عزیز دل چرا کانادا رو میخوای ترک کنی؟معمولا بعد از 3 تا 4 سال خیلی ها رو دیدم از امریکا رفتن کانادا
میشه دلیل مهاجرتت و از کانادا به امریکا رو بفرمایید.(در صورت تمایل) ممنون
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-12-01 ساعت 20:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-08 ساعت 20:12 توسط مهاجر1365.)
با ترک کردن کانادا چیزی رو از دست نمی دیم. برای سیتیزن شیپ خیلی وقته اپلای کردیم احتمالا تا قبل از رفتن پاسپورت کانادارو گرفتیم. شوهرم ریسرچ می کنه و بهترین جا براش بوستون هست . خیلی تحقیق کردیم و خیلی امیدواریم با ریسرچ ساینتیست شدن توی هاروارد بتونه رزومش رو قوی کنه . درنهایت شاید ما هم برگشتیم کانادا. من هیچ تجربه ای از زندگی توی امریکا ندارم.
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
اره عزیرم من به شما زنگ زدم ببینم چطوری ویزای توریستی گرفتید که متاسفانه گفتید بخاطر مریضی پدرتون . شاید بتونید شش ماه دیگه تمدید کنید . یا تبدیل به ویزای تحصیلی یعنی برای خوندن زبان انگلیسی اقدام کنید البته هزینه داره و با شرایط خانوادگیتون شاید مشکل باشه ولی راهی پیدا کنید برای برگردوندن پدرتان به ایران . من الان برای مادرم بلیط برای سالمندان با ولچر گرفتم بعضی گزینه ها بود که از رو صندلی بزارن تو ویلچر یا خودش بلند میشه میشنه رو ولچر و.... ولی اگر معالجه ایشون اینجا رایگان هست خوب بهتره اینجا معالجه بشن تا برن ایران . امیدوارم که هر چه زودتر سلامتی شون را بدست بیارن و با پای خودشون برگردن ایران و یا شما بتونید برای همیشه کنارشان بمانید .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-06 ساعت 07:40)amir_khoramian نوشته: ما ویزامون رو تمدید کردیم و از تمدید دوم ما در حدود 50 روز دیگه باقی مونده,متاسفانه به خاطر شرایط جسمی پدرم (ضعیف بودن استخوان های لگن و شکستیگی آن بخاطر سرطان) امکان حتی نشستن روی صندلی و حتی خوابیدن روی تخت رو هم ندارن, ما هم همه گزینه ها رو تلاش کردیم چه برای ازدواج چه هر راهه دیگه که به نظرمون میرسه,متاسفانه تا الان نتونستیم کاری از پیش ببریم,برای ما در ابتدای کار حتی به 3 ماه ویزا هم راضی بودیم,حالا دل کندن و تنها گذاشتن آنها در این شرایط بسیار سنگین و سخت هیت برای ما
دوست عزیز من هم متاسفم از وضعیت پیش امده شما و ارزوی گشایش در کارتون دارم اما نکته ای که میخواستم بگم این که اگر شما مشکل و درگیری خاصی در ایران ندارید که بخواید برگردید و موندن در امریکا مانعش برای شما فقط اتمام ویزا هست بازم میتونین بمونین و مطمئنا تا مشکل خیلی خاصی براتون پیش نیاد کسی سراغ شما یا ویزاتون نخواهد اومد و هستن افراد بسیاری که سالهاست با این وضعیت در امریکا هستن و حتی بعضا کار سیاه هم انجام میدن. در ضمن هفته گذشته قانونی تصویب شد که از دیپورت افراد بدون ویزا در صورتیکه سابقه جرم نداشته باشن جلوگیری میکنه.اگر لازمه که یک مدتی بمونید خب بمونید. خطری متوجه شما نیست انشالا.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 4
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من الان حدود 3 ساله آمریکا هستم و باید بگم با اینکه اینجا امکانات برای موفقیت خیلی زیاده ولی همیشه آدم در اعماق وجودش یه یه جور خلأ احساس میکنه. من در این سه سال تونستم وارد یکی از بهترین دانشگاههای دنیا بشم. چیزی که در ایران خوابش رو هم نمیدیدم. یعنی اگه کسی واقعاً اراده کنه اینجا به چیزی که میخواد میرسه و من به هر دوست و اطرافیان با اراده ای که میشناسم توصیه میکنم که به آمریکا بیاد ولی با این وجود اون حس غریب همیشه همراه آدمه.
در کل مهاجرت باعث پخته شدن با سرعت زیاد! میشه و به نظر من کسی که تصمیم به مهاجرت میگیره آدم شجاعیه و احتمال موفقیتش زیاده ولی از طرفی مهاجرت یه بده بستون بزرگه و برای هر شخصی میتونه یه تجربه خوب یا بد باشه بسته به اولویتهای اون شخص در زندگی.
سوالی بود در خدمتم!
رتبه:
84
31 تشکر در 11 ارسال
2014-12-30 ساعت 00:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-30 ساعت 00:16 توسط majid7.)
این و قبلا هم گفتم
رفتن یا نرفتن مساله این است!
زمان ثبت نام حتما تصمیم رفتن داری ولی وقتی قبول میشی به هزارو یک دلیل که برات پیش اومده نمیتونی بری .
حالا خودتی با یه سری مشورت ها که چون نمیشه همه چیز رو کامل گفت جواب اون مشورت ها هم ناقصه .
بهترین شخص خودتی اصلا مهم نیست بری یا نری مهم اینه که چیزی که فکر میکنی درسه انجام بدی و
اگه بعد از انجام این کار پشیمون شدی بازم مهم نیست به قولی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است فقط باید سعی کنی
با کمترین اشتباه مواجه بشی وگرنه اشتباه ,برگشت,و شروع دوباره هیچ کار بدی نیست.
فکر کن !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من سن حوزه كاليفورنيا هستم در مهاجرسرا كسي هست كه سن حوزه باشه؟ أيا من تاپيك رو درست انتخاب كردم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشكر بابك جان اما اين لينكي كه گذاشتيد مربوط به گرين كارت ٢٠٠٨ مي باشد