موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
راستشو باید بگیم دیگه؟
من همین الانش پشیمونم....خدایی....
نمی گم اینجا هیچ چی نداشت برام...خداقلش گرین دارم...زبانم خوب شد..یه درآمد کوچیک....
اما امنیت شغلی 0%...یعنی آدم هر روز باید منتظر باشه بگن آقا/خانوم از فردا نیا سره کار...
یه درس دارم می خونم...واسه 2 تا درس الکی 800 دلار...خدایییییییییییی بی انصافی نیست؟ چرا اینقدر گرونه آخه...هر ترم معدلم بالای 3.5 شد یه تبریک تحویلم دادن...قربونشون برم.
استرس اینجا افتضاحه....دلتنگیش که واااااااااااای.... دیونه می شم....1 ماه می خوام برم ایران...یعنی 3 هفته دیگه دارم می رم....2 ماه چمدون بستم...باورتون می شه؟
سال دیگه هم گفتم می خونم برای کنکور ایران مقطع بالاتر....ارزون...راحت...خلاص.
من که دارم بر می گردم....
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
من هنوز هم پشیمان نیستم. یکی دو هفته مانده به نوروز ایرانی من از بانکی پول گرفتم که سر راه آن را برای یکی از دوستان بفرستم، توی اتوبوس کیف پول مرا از جیبم دزدیدند. به جز پول قابل توجه تقریبا همه مدارک مهم من داخل آن کیف بود به ویژه کارت سوشیال سکیوریتی. اما این شوک سنگین هم نتوانست مرا ذره ای پشیمان کند.
از طرف دیگر بعد از ظهر روز یکشنبه سیزده بدر ماشین من در ناحیه ای دور از شهر شیکاگو دچار خرابی شد. من که علاوه بر بیمه ماشین که شامل ده مایل حمل ماشین نیز می باشد از شرکت ورایزن (خدمات دهنده سرویس مخابراتی موبایلم) نیز یک بیمه امداد جاده ای به نرخ ماهی سه دلار گرفته بودم؛ با آنها تماس گرفتم. خانم پاسخ دهنده وقتی به دقت محل مرا پرسید گفت بعد از پنج دقیقه و سی و شش ثانیه جرثقیل می رسد ولی من چون برایم عجیب بود فکر کردم می گوید بعد از ساعت پنج و سی و شش دقیقه می رسد که می شد بیش از یک ساعت ولی حدود پنج دقیقه بعد تماس گرفت و گفت جرثقل پشت سرت است.
اما اینها هیچکدام دلیل بر پشیمان شدن یا پشیمان نشدن نیست و افرادی که با شنیدن یک موضوع ناهنجار به شدت ذهنشان منفی می شود و یا کسانی که با شنیدن یک یا چند موضوع هیچان انگیز به شدت شیفته می شوند به نظر من باید کمی در تفکرات خود تغییر داده و احساس را تا حدود زیادی از تصمیم گیری خود دور کنند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کردیت هیستوری و رفرنس اینا رو گفتید...یاد اون موقع افتادم....مگه ما می تونستیم خونه کرایه کنیم...اسپانسرمون هم یه شهری بود 30 مایل اونور تر.... خلاصه اومدن حمایت کردن برای خونه و این حرفا...این اوکی شد.
ماشین...ای داد بیداد... ماشین نو که هیچ چی... ماشین دست دوم خریدم...بعد از چند ماه یکی زد به اینجانب...ماشین ترکید...دیگه رفتیم برای ماشین نو...حالا کردیتمون زیاد نیود دیگه... یکی از دوستای پدر شوهرم خانومش اومد کوساینر شد...دیگه ماشین خریدیم....
اصلاً یادم میاد ها تنم می لرزه.
البته ما هنوز یه ماشین داریم...اینجانب خط متر و اتوبوسم :دی
ولی واقعاً سخت بود...هنوزم هست.....
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-24 ساعت 03:00)tarannom 86 نوشته: راستشو باید بگیم دیگه؟
من همین الانش پشیمونم....خدایی....
نمی گم اینجا هیچ چی نداشت برام...خداقلش گرین دارم...زبانم خوب شد..یه درآمد کوچیک....
اما امنیت شغلی 0%...یعنی آدم هر روز باید منتظر باشه بگن آقا/خانوم از فردا نیا سره کار...
یه درس دارم می خونم...واسه 2 تا درس الکی 800 دلار...خدایییییییییییی بی انصافی نیست؟ چرا اینقدر گرونه آخه...هر ترم معدلم بالای 3.5 شد یه تبریک تحویلم دادن...قربونشون برم.
استرس اینجا افتضاحه....دلتنگیش که واااااااااااای.... دیونه می شم....1 ماه می خوام برم ایران...یعنی 3 هفته دیگه دارم می رم....2 ماه چمدون بستم...باورتون می شه؟
سال دیگه هم گفتم می خونم برای کنکور ایران مقطع بالاتر....ارزون...راحت...خلاص.
من که دارم بر می گردم....
1 چیز رو نمیشه منکر شد و اون تجربه بسیار گرانبهایی هست که ادم بدست میاره و هر چه هم جوانتر باشی این تجربه بیشتر بکارتون میاد. از این جنبه بسیار مهم هرگز پشیمان نخواهید بود.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-04-26 ساعت 04:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-26 ساعت 04:03 توسط soheilbadami.)
تازه من و شما هنوز بیرحمیهاش رو ندیدیم ! اکثر ادمهای مسن اینجا رو که میبینم دلم برای اینده احتمالی خودمون میسوزه. راستش منم نیستم. 4 سال موقت و الفرار !
درسته . مسخره ترین چیز همین مینیمم دستمزد هست که با هیچ حسابی جور نیست. چند باک بنزین و خلاص.
حالا بیمه درمانی هم میخوایم ؟ ماهی 450 دلار ! میشه چند ساعت کار ؟؟ خدا بخیر کنه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
به نظر من پشیمان شدن از مهاجرت به خاطر سختی آن مثل نیمه کاره ول کردن بقیه کارهایمان است.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
امریکا اگه این چیزی به این وحشتناکی بود تا حالا موفق نمیشد.اینجا آدمهایی رو میبینم که ۳۰ سال هست از ایران اومدن و هنوز میگن امریکا خوب نیست.بدرد نمیخوره.منم بهشون گفتم چه اصراری هست خوب برگردین ایران.ولی نمیدونم چرا بر نمیگردن. من به شخصه تا حالا کسی رو ندیدم اینجا زندگی کنه و برگرده ایران و بگه آخیش چه ایران خوبه اونجا چه بد بود.من خودم اصلآ پشیمون نیستم از اینکه اومدم.به نظرم آدم تا اونجا که در توانش هست اینجا تلاش میکنه تا به موفقیت برسه و اگه هم نرسید ایرادی نداره چونکه ایران خانه اول ماست حتی ۴۰ سال دیگه هم برگردیم ایران هم برامون جایگاه هست.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ترنم!
ظاهربین دستمزد رو قبلا اصلاح کرد و گفت که 70 دولار نیست!! اونجوری بود دیگه جاهای دیگه جمعیت نمی موند و همه میرفتن بوستون!!
بعضی شهرهای مخصوصا در شمال دستمزد بالاتره ولی واقعیت اینه که هزینه ها به نسبت و حتی بیشتر از اون بالاتره. یعنی شما بیشتر دستمزد میگیری و بخاطر اینکه بیشتر دستمزد میگیری بیشتر هم تحت فشاری و همون پول رو هم همونجوری قلومبه خرج میکنی و این وسط فقط دو چیز برات میمونه!!
بدن خسته کوفته از ترافیک و کار زیاد و آلودگی هوا و پز زندگی در نیویورک و بوستون و لس آنجلس!!
اینو که من نیستم. من اومدم اینجا حال زندگی رو ببرم وگرنه اگه قرار بود خودم رو سر کار بکشم خوب میرفتم ژاپنی کره جنوبی چیزی که روزی 18 ساعت کار میکنن!!
آلاسکا اینا کار خوب و راحت و پر درآمد باشه با کله خواهم رفت!!