کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
دوستان یه سوال داشتم ,با این سیستم جدید وفت دهی , یعنی ایرانیا فقط میتونن از ایروان ,ترکیه یا ابوظبی درخواست بدن برا ویزای توریستی,؟ جاهای دیگه نمیشه؟ مثلا باکو -آذربایجان ؟
من سایتش رو خوندم نوشته از طریق CSC ولی تو این سیستم 3تا کشور فوق برا ایرنیا هس میشه راهنمایی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مثل اینکه همینطوره. البته ابوظبی نه، دبی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، payamkj
(2013-03-06 ساعت 16:00)الهه سابق نوشته:  مثل اینکه همینطوره. البته ابوظبی نه، دبی

مرسی الهه جان من یه سوال دیگه داشتم
آیا امکانش وجود داره که که مادر و مادر شوهر با هم مصاحبه شن ؟
منظورم اینه که با این نسبت فامیلی میتونن با هم مصاحبه شن؟
میدونید واضح تر بگم دو تا مادربزرگا میخوان واسه به دنیا اومدن نوه شون برن , تو فرم ds-160 یه قسمتی هست که مینویسه با کیا میخواین برین ,آیا میشه این دو نفر اسم همدیگر رو بنویسن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، payamkj
راستش اینو نمیدونم. ولی اگه بتونن توی یه روز وقت بگیرن مشکل حل میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
دوستان عزیز کسی می دونه سفارت امریکا تو بانکوک درخواست ایرانی ها رو برای مصاحبه قبول میکنن یا نه ؟ من می خوام از اونجا واسه ویزا توریستی وقت بگیریم انگلیسی هم مشکلی ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
معمولا قبول نمیکنن مگر اینکه ساکن اون کشور باشید یا مثلا ویزای کاری یا دانشجویی داشته باشید اونجا
در هر حال از طریق ایمیل ازشون بپرسید که 99 درصد من مطمئنم قبول نمیکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
باسپاس أيا براي گرفتن وقت ازسفارت دبي ،تلفني هم ميشه أقدام كرد؟ شمارش چيه ؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-11 ساعت 23:05)Fort hasti نوشته:  باسپاس أيا براي گرفتن وقت ازسفارت دبي ،تلفني هم ميشه أقدام كرد؟ شمارش چيه ؟ ممنون
تا اونجا که من میدونم باید از طزیق سایت csc اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: kasrafo ، Nsser
1سوال:
من ویزامو گرفتم و اگه خدا بخواد اول خرداد میخوام برم ، الان دارم برای پدرم برای ویزای توریستی، فرم ds-160 رو پر میکنم، میخوام بدونم تو قسمتی که میپرسه: "تو امریکا، فامیل درجه 1 دارین؟ اعم از پدر، مادر، فرزند، خواهر یا برادر؟" با توجه به اینکه من هنوز نرفتم، میشه این قسمت رو جواب منفی بدم؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 21:55)r_ent نوشته:  1سوال:
من ویزامو گرفتم و اگه خدا بخواد اول خرداد میخوام برم ، الان دارم برای پدرم برای ویزای توریستی، فرم ds-160 رو پر میکنم، میخوام بدونم تو قسمتی که میپرسه: "تو آمریکا، فامیل درجه 1 دارین؟ اعم از پدر، مادر، فرزند، خواهر یا برادر؟" با توجه به اینکه من هنوز نرفتم، میشه این قسمت رو جواب منفی بدم؟

روشا جان،
به عقیده من اگر بگید «کسی رو داریم» یه کم غیر واقعی به نظر میاد.
چون شما اونجا نیستی. سوشال کارت و گرین کارت نداری و آدرس محل سکونت نداری. فقط یک ویزای مهاجرتی داری و در ایران زندگی میکنی.
نظر شخصی من اینه که چون مورد شما خاصه خیلی ممکنه کم پیدا بشه کسی که تجربه مشابهی داشته باشه.
ولی بهتره نظر چند تا از پیشکسوتهای مهاجرت رو بپرسی تا به یه جمع بندی برسی.
من پیشنهاد میکنم نظر هستی بانو رو هم بپرسی.
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، nora ، Saeedv13 ، kasrafo ، الهه سابق ، Judy Abbott 13
امیر مهاجر عزیز، مرسی از راهنماییت Smile
منم با خودم همین فکر رو کردم و فکر میکنم اگه وابستگی های پدرم رو به ایران، بیشتر نشون بدم بهتره Smile
اگر هم بفهمن من ویزا دارم، مشکلی نیست چون دروغی نگفتیم.
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، kasrafo ، الهه سابق ، Judy Abbott 13
سلام دوستان عزیز
اکثر سوالهایی که پرسیده میشه در فروم تکراریست و دوستان با کمی حوصله و دقت در مطالعه در تایپیکهای سایت میتونن خودشون به جواب سوالاشون برسن.سعی کنید تمام صفحات رو بخونید که مطمئنا جواب شما دوستان رو بارها و بارها کاربران قدیمی سایت نظیر الهه سابق و دیگر دوستان پاسخ داده اند.
با تشکر از همه دوستان عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
عشق آباد 3شنبه و 5شنبه هر هفته جا میده و وقت هاش هم آزاده، یعنی دیرِ دیر برای 1 هفته بعد رو میتونین این هفته رزرو کنین! چون من برای پدرم میخوام وقت بگیرم و فرم 160 رو پر کردم فعلا میتونم وقتهای آزاد رو ببینم.
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Judy Abbott 13 ، s_1983 ، الهه سابق
با سلام و تبریک سال نو.جهت یاری دوستان و ادای دین:من و همسر و دو فرزندم کارت زرد گرفتیم(از دبی).4 شنگن خانوادگی وسفرهای مختلف داشتیم.وضعیت شغلی/مالی/ملکی خوبی داشتیم.سوالات مصاحبه:قصد سفر/تعداد کارمندان زیر دست/مدرک تحصیلی/مالی/محل خدمت سربازی(سپاه پوان منفی داره)/کشورهای مسافرت رفته/مدت سفر به امریکا.فقط ترجمه مدرک تحصیلی و مالی(پرینت انگلیسی بانک) را مشاهده کرد.به درخواست لاتاری کاری نداشت.با تشکر از دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، r_ent
سلام
من یک سوالی داشتم
من تازه از سایت ارمنستان وقت گرفتن برای سفارت ولی برای آوریل فقط یک وقت باز کرده بود که ۱۹ فروردین میشد ولی وقت دیگه ای در این ماه نداد الانم نزدیکترین وقت ۲ می بود که من گرفتم ولی خیلی دیر بود میخواستم بدونم علتی داره که تو ماه آوریل فقط یک روز رو باز کردند؟؟؟
سوال بعدیم هم اینکه به نظر کسایی که تجربه دارند احتمال پذیرش من با این شرایط چقدر هست
۱- شاغل هستم ۲ تا نامه از شرکتهای معتبر دارم که نشون میده حقوق ماهیانه دریافت میکنم و متعهدم که تا آخر سال با شرکت همکاری داشته باشم.
۲- حساب بانکیم هم در حد معمولی هست در حد یک کارمند.
۳- سند خونه به نامم نیست.
۴- سند ماشین دارم.
۵- نامه از دانشگاه که مراحل فارغ التحصیلیم در دست اقدامه.
۶- اصل دعوتنامه از کنفرانس معروف در زمینه مهندسی برق کنترل که شناخته شده هست ACC
۷- مدارک واریز پول برای رجیستر کردن مقاله در حد ۶۰۰ دلار
۸- برای ویزای توریستی اقدام کردم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان