موضوعها: 0
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم ,با این سیستم جدید وفت دهی , یعنی ایرانیا فقط میتونن از ایروان ,ترکیه یا ابوظبی درخواست بدن برا ویزای توریستی,؟ جاهای دیگه نمیشه؟ مثلا باکو -آذربایجان ؟
من سایتش رو خوندم نوشته از طریق CSC ولی تو این سیستم 3تا کشور فوق برا ایرنیا هس میشه راهنمایی کنید؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه همینطوره. البته ابوظبی نه، دبی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
راستش اینو نمیدونم. ولی اگه بتونن توی یه روز وقت بگیرن مشکل حل میشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی می دونه سفارت امریکا تو بانکوک درخواست ایرانی ها رو برای مصاحبه قبول میکنن یا نه ؟ من می خوام از اونجا واسه ویزا توریستی وقت بگیریم انگلیسی هم مشکلی ندارم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا قبول نمیکنن مگر اینکه ساکن اون کشور باشید یا مثلا ویزای کاری یا دانشجویی داشته باشید اونجا
در هر حال از طریق ایمیل ازشون بپرسید که 99 درصد من مطمئنم قبول نمیکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسپاس أيا براي گرفتن وقت ازسفارت دبي ،تلفني هم ميشه أقدام كرد؟ شمارش چيه ؟ ممنون
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
1سوال:
من ویزامو گرفتم و اگه خدا بخواد اول خرداد میخوام برم ، الان دارم برای پدرم برای ویزای توریستی، فرم ds-160 رو پر میکنم، میخوام بدونم تو قسمتی که میپرسه: "تو امریکا، فامیل درجه 1 دارین؟ اعم از پدر، مادر، فرزند، خواهر یا برادر؟" با توجه به اینکه من هنوز نرفتم، میشه این قسمت رو جواب منفی بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-16 ساعت 18:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-16 ساعت 18:45 توسط parsa30.)
سلام دوستان عزیز
اکثر سوالهایی که پرسیده میشه در فروم تکراریست و دوستان با کمی حوصله و دقت در مطالعه در تایپیکهای سایت میتونن خودشون به جواب سوالاشون برسن.سعی کنید تمام صفحات رو بخونید که مطمئنا جواب شما دوستان رو بارها و بارها کاربران قدیمی سایت نظیر الهه سابق و دیگر دوستان پاسخ داده اند.
با تشکر از همه دوستان عزیز
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
عشق آباد 3شنبه و 5شنبه هر هفته جا میده و وقت هاش هم آزاده، یعنی دیرِ دیر برای 1 هفته بعد رو میتونین این هفته رزرو کنین! چون من برای پدرم میخوام وقت بگیرم و فرم 160 رو پر کردم فعلا میتونم وقتهای آزاد رو ببینم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک سال نو.جهت یاری دوستان و ادای دین:من و همسر و دو فرزندم کارت زرد گرفتیم(از دبی).4 شنگن خانوادگی وسفرهای مختلف داشتیم.وضعیت شغلی/مالی/ملکی خوبی داشتیم.سوالات مصاحبه:قصد سفر/تعداد کارمندان زیر دست/مدرک تحصیلی/مالی/محل خدمت سربازی(سپاه پوان منفی داره)/کشورهای مسافرت رفته/مدت سفر به امریکا.فقط ترجمه مدرک تحصیلی و مالی(پرینت انگلیسی بانک) را مشاهده کرد.به درخواست لاتاری کاری نداشت.با تشکر از دوستان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک سوالی داشتم
من تازه از سایت ارمنستان وقت گرفتن برای سفارت ولی برای آوریل فقط یک وقت باز کرده بود که ۱۹ فروردین میشد ولی وقت دیگه ای در این ماه نداد الانم نزدیکترین وقت ۲ می بود که من گرفتم ولی خیلی دیر بود میخواستم بدونم علتی داره که تو ماه آوریل فقط یک روز رو باز کردند؟؟؟
سوال بعدیم هم اینکه به نظر کسایی که تجربه دارند احتمال پذیرش من با این شرایط چقدر هست
۱- شاغل هستم ۲ تا نامه از شرکتهای معتبر دارم که نشون میده حقوق ماهیانه دریافت میکنم و متعهدم که تا آخر سال با شرکت همکاری داشته باشم.
۲- حساب بانکیم هم در حد معمولی هست در حد یک کارمند.
۳- سند خونه به نامم نیست.
۴- سند ماشین دارم.
۵- نامه از دانشگاه که مراحل فارغ التحصیلیم در دست اقدامه.
۶- اصل دعوتنامه از کنفرانس معروف در زمینه مهندسی برق کنترل که شناخته شده هست ACC
۷- مدارک واریز پول برای رجیستر کردن مقاله در حد ۶۰۰ دلار
۸- برای ویزای توریستی اقدام کردم