کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
مدت زمان بین ارسال فرم و گرفتن وقت مصاحبه تاثیری در ویزا داره؟
منظورم اینه که بین کسی که وقت مصاحبه برای 10 روز دیگه میگیره و کسی که وقت مصاحبه برای سه ماه دیگه میگیره تفاوتی وجود داره؟ مثلا از نظر آفیسر این موضوع بوجود بیاد که مثلا اگر طرف ظرف 10 روز وقت گرفته کارش عجله ای بوده و طرفی که سه ماه بعد وقت گرفته برای مسافرت برنامه ریزی کرده؟؟؟!!!

البته منم میدونم احتمال همچین چیزی خیلی کم میتونه باشه ولی با این حال میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 13:23)saeedgoogle نوشته:  مدت زمان بین ارسال فرم و گرفتن وقت مصاحبه تاثیری در ویزا داره؟
منظورم اینه که بین کسی که وقت مصاحبه برای 10 روز دیگه میگیره و کسی که وقت مصاحبه برای سه ماه دیگه میگیره تفاوتی وجود داره؟ مثلا از نظر آفیسر این موضوع بوجود بیاد که مثلا اگر طرف ظرف 10 روز وقت گرفته کارش عجله ای بوده و طرفی که سه ماه بعد وقت گرفته برای مسافرت برنامه ریزی کرده؟؟؟!!!

البته منم میدونم احتمال همچین چیزی خیلی کم میتونه باشه ولی با این حال میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
نه دوست عزيز ربطی نداره وقت، وقت هستش
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedgoogle
وقت ترکیه پره و وقتی میخوام وقت ها رو ببینم مینویسه وقت قرار ملاقات بعدی وجود ندارد.
یعنی امکان داره برای همیشه اینطور بمونه؟
فکر کنم قرار ملاقات ها رو میشه در این لینک براحتی دید:
https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome

اونجایی که مثلا مینویسه:
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد : 27 ژانویه, 2014

یعنی وقت ملاقات بازه تا 27 ژانویه و چون وقت ترکیه پره نوشته:
قرار ملاقات‌ها در این زمان در دسترسی وجود ندارد

پس نیاز به ثبت نام نیست و از لینک بالایی اولین زمان ملاقات رو میتونیم ببینیم. فقط مشکل اینجاست که ممکنه یهو آمریکا ویزای توریستی رو قطع کنه و مثلا تا یه سال ویزای توریستی نده که با توجه به ضربه ی اقتصادی که میخوره این کار بعیده ولی سال گذشته ظاهرا 6 ماه ویزای توریستی رو قطع کرده بودن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان از کجا بدونم زمان ترکیه کی باز میشه؟ از کجا میشه فهمید قرار ملاقات بعدی برای ویزای توریستی در سفارت آنکارا چه تاریخی هست؟
(به قدری به آقای صالحی زحمت میدم و سوال پیچ میکنم که فکر میکنم الانه با چوب بیفته دنبالم. آقای صالحی شما بازنشسته بشید بزارید من پاسخ دوستان رو بدم دیگه دارم استاد میشم در این زمینه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 14:43)saeedgoogle نوشته:  دوستان از کجا بدونم زمان ترکیه کی باز میشه؟ از کجا میشه فهمید قرار ملاقات بعدی برای ویزای توریستی در سفارت آنکارا چه تاریخی هست؟
(به قدری به آقای صالحی زحمت میدم و سوال پیچ میکنم که فکر میکنم الانه با چوب بیفته دنبالم. آقای صالحی شما بازنشسته بشید بزارید من پاسخ دوستان رو بدم دیگه دارم استاد میشم در این زمینه Big Grin
اختيار داريد.
شما ميتونيد از اينجا نگاه کنيد:
https://usvisa-info.com/fa-ir/selfservic...ry_welcome
که در حال حاضر وقتی برای توريستی ها موجود نيست.
قبلاً دوشنبه اول هر ماه وقت ها باز ميشد که بايد از طريق تلفن وقت ميگرفتيد ولی الان به راحتی ميتونيد چک کنيد و هر وقت باز شد وقت بگيريد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedgoogle
جناب صالحی الان چک کردم دیدم سایت بروز شده و زیر ترکیه نوشته:
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد : 03 مارس , 2014

جهت اطلاع دوستان از اتمام آخرین اعلام، در عرض سه چهار روز وقت جدید باز شد....
با این حال باز هم در تاریخ اعلام شده نمیتونم شرکت کنم. همچنان منتظر نتایج لاتاری....
پاسخ
تشکر کنندگان:
من می خوام واسه یکی از دوستان واسه ارمنستان وقت سفارت برای ویزای توریستی بگیرم چی کار باید کنم؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-31 ساعت 11:41)niloosin نوشته:  من می خوام واسه یکی از دوستان واسه ارمنستان وقت سفارت برای ویزای توریستی بگیرم چی کار باید کنم؟؟
اول بايد فرم آنلاين ds-160 رو پر كنيد و كشور ارمنستان رو انتخاب كنيد و هزينه سفارت رو انلاين پرداخت كنيد روز مصاحبه رو انتخاب كنيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79
(2009-09-05 ساعت 13:35)nikoo1234 نوشته:  سلام دوستان من

شنیدم با ایرانیهایی که میرن سفارن آمریکا در آنکارا رفتار بدی دارند ..آیا صحت دارد یا خیر؟
در ضمن از دبی وقت بگیرم بهتره یا از آنکارا؟

یه سوال دیگه ..گردش حساب بانکی رو میخوان یا موجودی حسابو؟
ممنونSmile
با سلام
در آنکارا کارمندان سفارت آمریکا محترمانه ترین رفتار را با ایرانیان دارند و شانس ویزا در آنکارا از دبی خیلی بیشتر می باشد.
گردش حساب مربوط به 6 ماه اخیر و سپرده بانکی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می خواستم بدونم گرفتن وقت سفارت از آنکارا اینترنتیه؟ و کسی می دونه چند وقت به چند وقت به روز می شه؟
کسی می دونه شانس گرفتن ویزا از ارمنستان چقدره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 12:45)ava_20 نوشته:  سلام دوستان
می خواستم بدونم گرفتن وقت سفارت از آنکارا اینترنتیه؟ و کسی می دونه چند وقت به چند وقت به روز می شه؟
کسی می دونه شانس گرفتن ویزا از ارمنستان چقدره؟
بله اينترنتی هست.
معلوم نيست چه موقع باز ميشه.
بستگی به شرايط شما داره...
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال! برای سفارت اگر چند نفر باشیم! باید چنتا وقت بگیریم؟ چون برای هر وقت باید مبلغی پرداخت بشه که اگر اشتباه نکنم 160$ هست! پرداخت هم به سه صورت میشه انجام داد که دوتاش رو کارت اعتباری میخواد! یکیش هم نقدی هست که نمیدونم دقیقا چطور باید پرداخت کرد. اگر این هم راهنمایی کنید ممنون میشم. مرسی از همه!
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان: sysmaster
(2014-04-02 ساعت 03:47)Rock نوشته:  دوستان یه سوال! برای سفارت اگر چند نفر باشیم! باید چنتا وقت بگیریم؟ چون برای هر وقت باید مبلغی پرداخت بشه که اگر اشتباه نکنم 160$ هست! پرداخت هم به سه صورت میشه انجام داد که دوتاش رو کارت اعتباری میخواد! یکیش هم نقدی هست که نمیدونم دقیقا چطور باید پرداخت کرد. اگر این هم راهنمایی کنید ممنون میشم. مرسی از همه!
شما بايد يک وقت بگيريد و تو قسمت اضافه کردن، مشخصات همراهاتون رو وارد کنيد.
بهتر هست از طريق اژانس هايی که وقت ميگيرن شما هم وقت بگيريد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sysmaster ، Rock
(2014-04-03 ساعت 18:24)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 03:47)Rock نوشته:  دوستان یه سوال! برای سفارت اگر چند نفر باشیم! باید چنتا وقت بگیریم؟ چون برای هر وقت باید مبلغی پرداخت بشه که اگر اشتباه نکنم 160$ هست! پرداخت هم به سه صورت میشه انجام داد که دوتاش رو کارت اعتباری میخواد! یکیش هم نقدی هست که نمیدونم دقیقا چطور باید پرداخت کرد. اگر این هم راهنمایی کنید ممنون میشم. مرسی از همه!

فکر بدی هم نیست. شاید همینکار رو کردم. فعلاً دارم جذب اطلاعات میکنم کوروش عزیز.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-04 ساعت 01:10)Rock نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 18:24)Kurosh_Salehi نوشته:  

فکر بدی هم نیست. شاید همینکار رو کردم. فعلاً دارم جذب اطلاعات میکنم کوروش عزیز.
ولی به شرطی که فاميل باشيد اگر فاميل نباشيد يک قسمت داره اقدام کردن ويزا گروهی، بايد از اون قسمت استفاده کنيد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان