موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وحید جان ممنون از راهنماییت , وقت سفارت رو که بگیزم برای چند روز هتل رزرو کنم تو دبی؟اگه با ویزامون موافقت بشه تو 2-3 روز ویزا رو میدن یا باید برگردیم ایران؟
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وحید جان میخوام از ویزا کارت برادرم استفاده کنم واسه واریز 160 دلار میخواستم بدونم واسه فرزندم که 1 ساله هست هم باید پول واریز کنم؟
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-11-06 ساعت 14:57)farbar نوشته: وحید جان میخوام از ویزا کارت برادرم استفاده کنم واسه واریز 160 دلار میخواستم بدونم واسه فرزندم که 1 ساله هست هم باید پول واریز کنم؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تمام متقاضیان دریافت ویزای غیرمهاجرتی باید قبل از تعیین وقت ملاقات از طریق این خدمات، هزینه رسیدگی به تقاضانامه ویزای غیرمهاجرتی (MRV) را بپردازند. بدون در نظر گرفتن صدور یا عدم صدور ویزا، این مبلغ غیرقابل استرداد و انتقال می باشد.
اعضای خانواده که از شرایط معافیت از مصاحبه فوق الذکر برخوردار نیستند، باید شخصا در قرار ملاقات حاضر شوند. متقاضیان می توانند تقاضانامه ویزای متقاضی زیر 14 سال یا بالای 80 سال را همراه خود داشته باشند تا به جای استفاده از هدف مسافرت معافیت ویژه سنی آنها را در زمان مصاحبه تحویل بدهند. لطفا به خاطر داشته باشید که تمام اعضای خانواده باید همگی یک هدف مسافرت مناسب را انتخاب کرده باشند.
https://usvisa-info.com/fa-AE/selfservic..._you_apply
https://usvisa-info.com/fa-AE/selfservic...nce_waiver
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابتون
ما رفتیم مصاحبه و برگه زرد دادن نمی دونم تا عید ویزامون اماده میشه یا نه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ٢٣ سالمه دانشجوي سال چهارم دندانپزشكي در تهران توي دو تا مدرسه دبيرستان زيست شناسي درس ميدم ولي بدون بيمه حساب بانكي به مبلغ ١٠٠ ميليون دارم و سند هم به نامم دارم و مجرد. ويزاي شنگن و سفر به تركيه هم دارم. تابستون به همراه پدرم مي خوام به امريكا سفر كنم! مادر و برادرم ايران مي مونن! دعوت نامه هم دارم. چند تا سوال دارم كه لطف مي كنيد پاسخ بديد. به نظرتون احتمال ويزاي من چه قدر هست؟ با پدرم با هم مصاحبه بگيريم يا جدا جدا؟ كلا اگر بدون پدرم برم احتمال ويزام بيشتر نيست؟ كدوم سفارت بهتره به نظرتون؟ ممنون ميشم پاسخ بديد!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
ممنون میشم به سوالات من جواب بدین...من باردار هستم و میخوام برای مامانم دعوتنامه بفرستم که در زمان زایمان کنارم باشه، تاریخ زایمانم توی ماه July هست، مادر من با ویزای شینگن توی نروژ هست و چند ماهی قراره اونجا باشه. میخواستم بدونم آیا میشه از سفارت آمریکا در نروژ وقت بگیریم و مادرم ویزای توریستی رو از اونجا بگیرن و بتونن مستقیم از نروژ به آمریکا بیان؟ کی باید اقدام کنیم و چه مدارکی مادرم باید همراهش داشته باشه که اونجا ارایه بده؟ ممنون میشم از هر گونه راهنمایی که می کنید، چون من در این زمینه هیچگونه اطلاعاتی ندارم!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. مادرم ميخواند ويزاي توريستي بگيرند من هيچ اطلاعي ندارم كه چه طور ميشه وقت سفارت براي دبي بگيريم ايا هر زماني كه بخوايم براي يك ماهه ديگه بگيريم ميتونيم؟سايت گرفتن وقت چيه؟تقويم زمانبندي براي مصاحبه رو كجا ميتونم پيدا كنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من قبل از شروع پر کردن فرم 160 دبی را به عنوان محل انتخاب کردم اما حالا می خوام ایروان اقدام کنم.آیا باید دوباره فرم پر کنم یا مشکلی نیست