کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
سلام
برای مادر یکی از افوام برای ویزای B1/2 اقدام کردیم.
چند روز پیش مصاحبه داشتیم در کنسولگری دوبی
ایشان بالای 80 سال سن دارند. 12 سال پیش که برای بار دوم رفته بودند 18 ماه امریکا مونده بودند. هیچ مدرکی خواسته نشد. فقط مدرک تمدید ویزای 12 سال پیش را خواستند. یک برگه زرد دادند که یک شماره جدید 11 رقمی توش با دست نوشت با 2013 شروع میشد. 2013274XXXX
یک آدرس ایمیل هم بالای برگه نوشت که براش مدرک رو بفرستیم.
dubaivisa@state.gov
دو ساعت بعدش مدارک رو فرستادیم و دو ساعت بعد ایمیلی رسید که ویزا آماده است. چون بلیط برگشت داشتیم آمدیم ایران و پاس رو با آژانس فرستادیم برای ویزا. منتظریم که پاس رو بیارند.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، Lemony
سلام. وقتی پاس را دست آژانس می دهید شناسنامه یا کارت ملی هم می دهید؟
سفارت نوشته فقط با ارائه شناسنامه یا یک ID دیگر پاسپورت با ویزا تحویل داده می شود؟!

(2013-10-07 ساعت 19:17)ronmony نوشته:  برای مادر یکی از افوام برای ویزای B1/2 اقدام کردیم.
ایشان بالای 80 سال سن دارند. 12 سال پیش که برای بار دوم رفته بودند 18 ماه آمریکا مونده بودند. هیچ مدرکی خواسته نشد. فقط مدرک تمدید ویزای 12 سال پیش را خواستند. یک برگه زرد دادند که یک شماره جدید 11 رقمی توش با دست نوشت با 2013 شروع میشد. 2013274XXXX
dubaivisa@state.gov
دو ساعت بعدش مدارک رو فرستادیم و دو ساعت بعد ایمیلی رسید که ویزا آماده است. چون بلیط برگشت داشتیم آمدیم ایران و پاس رو با آژانس فرستادیم برای ویزا. منتظریم که پاس رو بیارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony
(2013-10-07 ساعت 20:36)User نوشته:  سلام. وقتی پاس را دست آژانس می دهید شناسنامه یا کارت ملی هم می دهید؟
سفارت نوشته فقط با ارائه شناسنامه یا یک ID دیگر پاسپورت با ویزا تحویل داده می شود؟!

(2013-10-07 ساعت 19:17)ronmony نوشته:  برای مادر یکی از افوام برای ویزای B1/2 اقدام کردیم.
ایشان بالای 80 سال سن دارند. 12 سال پیش که برای بار دوم رفته بودند 18 ماه آمریکا مونده بودند. هیچ مدرکی خواسته نشد. فقط مدرک تمدید ویزای 12 سال پیش را خواستند. یک برگه زرد دادند که یک شماره جدید 11 رقمی توش با دست نوشت با 2013 شروع میشد. 2013274XXXX
dubaivisa@state.gov

نه فقط پاسپورت و برگه زرد. ما برای اطمینان پرینت ایمیل تایید را هم دادیم. برای گرفتن پاسپورت فکر کنم از رسید تحویل استفاده می کنند.
ضمنا پاسخ پیام خصوصی شما نیز ارسال شد.
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
پاسخ
تشکر کنندگان: User
مادر بنده 1 اکتبر مصاحبه رفتند و افیسر خیلی مودب و خوش رو به مادرم ویزای امریکا را دادند فقط اینو بگم مطمئن شده بود که مادرم فرزندان دیگری در ایران دارند و فقط فیش حقوق بانکی را خواسته بود بقیه مدارکی که مادرم با خود برده بود را اصلا نخواسته و گفته که نیازی نیست و ویزای شمل مورد قبول واقع شده و 3 اکتبر از طریق پست مادرم پاس ویزا خورده امریکا را تخویل گرفت به همین راحتی بعد از مصاحبه اگه قبول شدید پاس را به شما تحویل نمیدهند باید از طریق پست پاستان را تحویل بگیرید همان پستی که موقع ثبت نام و وقت گرفتن انتخاب کرده بوده اید البته در مواردی اگه ایجکت نشدید ولی به بررسیهای بیشتر نیاز بود پاس را تحویل میدهند تا بعد از اینکه اسمتان در سایت درامد باید پاس را جهت زدن ویزا به سفارت ببرید ولی مادر من خداروشکر همان روز ویزاش مورد قبول واقع شد و میگفت عده زیادی قبولی گرفتند
با تشکر از مدیریت سایت و دوستانی که منو راهنمائی کردند Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، Lemony
در ضمن کد رهگیری را میتوانید بعد از مصاحبه از طریق سایت سفارت دریافت کنید mrv همان کد رهگیری نیست به شما از طریق ایمیلی که داده اید ایمیلی فرستاده خواهد شد که در آن یک tracking number هست شما اطلاعات مربوط به متقاصی را در سایت سفارت در قسمت ورود وارد میکنید و با طی مرحل مربوطه به شما گفته میشود که مدارکتان چه موقع آماده است تا از پست تحویل بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: User
(2013-10-07 ساعت 22:16)ronmony نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 20:36)User نوشته:  سلام. وقتی پاس را دست آژانس می دهید شناسنامه یا کارت ملی هم می دهید؟

dubaivisa@state.gov

نه فقط پاسپورت و برگه زرد. ما برای اطمینان پرینت ایمیل تایید را هم دادیم. برای گرفتن پاسپورت فکر کنم از رسید تحویل استفاده می کنند.
ضمنا پاسخ پیام خصوصی شما نیز ارسال شد.
آخرین خبر اینکه ویزا صادر شده و پاس رو فردا قراره برم از آژانس بگیرم.
ضمنا تراک نامبر تحویل به سفارت رو از آژانس گرفتم و تراک نامبر عودت پاس رو از سایت سفارت گرفتم.کل پروسه 12 روز طول کشید. هزینه آژانس هم 200 تومن شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، mahdi nakhaee ، Lemony
دوستان کسی میدونه سفارت تو دبی غیر از 21 اکتبر که نوشته وقت بعدیش برای چه تاریخی هستش؟

یا به گفته ها بچه ها منتظر بشم تا آخر ماه که وقت ها آپدیت میشه؟ لطفااگر کسی اطلاع داره راهنماییم کنه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-17 ساعت 15:37)shabnam.84 نوشته:  دوستان کسی میدونه سفارت تو دبی غیر از 21 اکتبر که نوشته وقت بعدیش برای چه تاریخی هستش؟

یا به گفته ها بچه ها منتظر بشم تا آخر ماه که وقت ها آپدیت میشه؟ لطفااگر کسی اطلاع داره راهنماییم کنه Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای دیدن وقت های بعدی باید هزینه مصاحبه پرداخت شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp
دوستان عزیز من با همسر وفرزندم قصد گرفتن ویزای توریستی امریکا برای نوروز داریم.فرم دی اس 160 رو پر کردیم و میخواهیم وقت مصاحبه بگیریم.چند سوال دارم: 1-از طریق سایت سی اس سی میتونم خودم وقت مصاحبه بگیرم یا باید از طریق agency اقدام کنم؟ 2-مدارک مورد نیاز فقط سند ملکی پرینت حساب بانکی و مدارک شغلی خواسته ایا غیر از اینها مدارک دیگه ای لازم هست؟3- فرم ds160 رو با شماره پاسپورت قبلیم پر کردم ولی چون اعتبارش رو به اتمام بود دادم عوض بشه روز مصاحبه با پاسپورت جدید بریم اشکالی نمیگیرن؟ از عزیزان ممنون میشم کمکم کنن
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony
با سلام میشه سایت خرید ویزا کارد رو به من معرفی کنین؟ ممنون
من خواسته هایم را از او می خواهم و او بر اساس لیاقت و صلاحم به من پاسخ خواهد داد
پاسخ
تشکر کنندگان: Bill
(2013-10-27 ساعت 12:18)farbar نوشته:  دوستان عزیز من با همسر وفرزندم قصد گرفتن ویزای توریستی آمریکا برای نوروز داریم.فرم دی اس 160 رو پر کردیم و میخواهیم وقت مصاحبه بگیریم.چند سوال دارم: 1-از طریق سایت سی اس سی میتونم خودم وقت مصاحبه بگیرم یا باید از طریق agency اقدام کنم؟ 2-مدارک مورد نیاز فقط سند ملکی پرینت حساب بانکی و مدارک شغلی خواسته ایا غیر از اینها مدارک دیگه ای لازم هست؟3- فرم ds160 رو با شماره پاسپورت قبلیم پر کردم ولی چون اعتبارش رو به اتمام بود دادم عوض بشه روز مصاحبه با پاسپورت جدید بریم اشکالی نمیگیرن؟ از عزیزان ممنون میشم کمکم کنن
- می تونید خودتون وقت بگیرید
- رزومه و کارت پایان خدمت
- فرم جدید پر کنید با شماره پاسپورت جدید و بعد وقت بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: farbar ، Lemony
وحید جان ممنون از راهنماییت راستش کارت پایان خدمتمو موقع تعویض پاسپورت گرفتن گفتن اینا باطل شده و باید هوشمند بشه و فقط یک برگ رسید دادن ولی کپی رنگی پرس شده پایان خدمتمو دارم به نظرت مشکلی پیش میاد؟
و دومی اینکه واسه پرداخت 160 دلار از کجا می تونم ویزا کارت بگیرم؟
ممنون از توجه و راهنماییت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 23:36)farbar نوشته:  وحید جان ممنون از راهنماییت راستش کارت پایان خدمتمو موقع تعویض پاسپورت گرفتن گفتن اینا باطل شده و باید هوشمند بشه و فقط یک برگ رسید دادن ولی کپی رنگی پرس شده پایان خدمتمو دارم به نظرت مشکلی پیش میاد؟
و دومی اینکه واسه پرداخت 160 دلار از کجا می تونم ویزا کارت بگیرم؟
ممنون از توجه و راهنماییت
اینشااله که تا موقع مصاحبه کارتتون هم میاد ولتی اگه هم آماده نشد موردی نداره
واسه گرفتن وقت هم نیازی نیست خودتون اقدام کنید . بعضی از شرکتهای مسافرتی این کار رو می کنند .
پاسخ
تشکر کنندگان: Lemony ، farbar
سلام دوستان

من اینجا تازه واردم ..... چند تا سوال داشتم

من و همسرم و دخترم بتازگی ویزای مهاجرت از طریق اسکیل وورکر کانادا رو گرفتیم ... میخوایم قبل رفتن به کانادا به یکی از بستگان سر بزنیم در امریکا ...

چقدر امکان داره به ما ویزای توریستی رو بدند ؟؟؟؟
کدوم ویزا افیس رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ دوبی .....ترکیه یا ارمنستان؟؟؟؟

بی زحمت بگید فرمی که باید پر کنیم چیه ؟؟؟و چطوری باید وقت بگیریم؟؟؟

راستی باید دعوتنامه هم داشته باشیم یا نه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 12:43)sars123 نوشته:  سلام دوستان

من اینجا تازه واردم ..... چند تا سوال داشتم

من و همسرم و دخترم بتازگی ویزای مهاجرت از طریق اسکیل وورکر کانادا رو گرفتیم ... میخوایم قبل رفتن به کانادا به یکی از بستگان سر بزنیم در آمریکا ...

چقدر امکان داره به ما ویزای توریستی رو بدند ؟؟؟؟
کدوم ویزا افیس رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟ دوبی .....ترکیه یا ارمنستان؟؟؟؟

بی زحمت بگید فرمی که باید پر کنیم چیه ؟؟؟و چطوری باید وقت بگیریم؟؟؟

راستی باید دعوتنامه هم داشته باشیم یا نه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ویزای مهاجرت کانادا در روند بررسی پرونده شما اثر منفی داره چون آفیسر مجاب میشه که شما قصد ترک ایران رو دارید و ممکنه در آمریکا موندگار بشین .
پس بهتره بعد از ورود به کانادا و دریافت کارت پی آر از کانادا درخواست ویزای توریستی بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان