کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
درسته. شماره تلفن کنتاکی کنسلر رو هم ببر شاید بخوان.
تی ان تی امروز از من 69 تومن گرفت. اما خوبه تی ان اتی.

(2011-07-23 ساعت 12:47)ماندانا نوشته:  سلام
من فرمها رو پر کردم و میخوام رو پاکت اینا رو بنویسم لطفا راهنمایی کنید ببینم درسته
from: ادرس خونمون به اینگلیسیو کد پستی
to: U.S. Department of State

Kentucky Consular Center

3505 North Highway 25W

Williamsburg, KY 40769

U.S.A

درسته ؟؟؟؟؟؟؟
با کدوم شرکت بهتره پست کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید

تشکر کنندگان:
با سلام
سوالی دارم که ممنون میشم کسی کمم کنه برای جوابش
آیا برای سابقه کاری انگلیسی هم باید بدونیم؟ بیشتره کارهای که لیست شده زبان انگلیسی لازم داره.
تشکر کنندگان:
مدرک رو دیپلم بزنید و توی یک برگه جداگانه توضیح بدهید که موقع ثبت نام اشتباه کردین و ایشون دیپلم دارند.

(2011-07-24 ساعت 00:26)akbar_gh نوشته:  با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه :

من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟

تشکر کنندگان: akbar_gh
(2011-07-23 ساعت 20:43)vida.k نوشته:  وحید عزیز و همه دوستان2011 که کلیرانسشون اومده!

تبریک فراوان واسه طیّ مارتن طولانی لاتاری و آرزوی موفقیت در مرحلهٔ نهایی یعنی‌ اقامت آمریکا! ازونجایی که میدونم شاید دیگه خیلی فرصت جواب دادن به سوالات مارو نداشته باشیدWink این روزا سوالاتمو تند تند ازتون می‌پرسم (البته اونایی که مربوط به مرحله اوله و الان به ذهنم میاد ):

۱-واسه امریهٔ سربازی که لطف کردید کامنت دادید ازونجایی که همسر من پزشک بوده و کلا بعنوان پزشک مأمور به خدمت توی دانشگاه خدمت کرده فکر نمیکنید توی فرم این رو عنوان کنیم و بعدا در زمان مصاحبه نامهٔ دانشگاه رو هم ضمیمه کارت پایان خدمت کنیم (شاید به قضیه کلیرنس کمک کنه؟!)

۲-مسالهٔ تعداد افراد خانواده توی تسریع کلیرنس تاًثیری داره یا نه؟ و کلا این قضیه کلیرانس به چه عواملی بستگی داره؟
ضمنا تو فرم ها در قسمت Petitioner اعلام پتیشنر واسه اطمینان بیشتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟

با سپاس

سلام به شما ویداجان
ضمن احترام به نظر اشکان در پاسخ به سوال اولتون باید بگم نظر من اینه که نگید بهتره
چون قطعا بیمارستان دولتی بوده و این هم شغل دولتی محسوب میشه واگر هر چی تو کارت هست همونو بنویسید به نظر من بهتره
ولی اینو قطعا بهتون میگم که اظهار این مورد کمکی به زودتر کلیر شدنتون نمیکنه. تجربه 2010 و 2011 هم میگه که دکتر اون هم در یک پست دولتی از مواردیه که کلیر رو شدیدا عقب میندازه (کلا اینا به دکتر مهندس حساسن یعنی بهتون بگم که تازه فرغ التحصیل شده ها شانس ویزای یکضربشون بالای 75 هست)

تعداد اعضای خانواده رو بیشتر توضیح بدید لطفا. چون من منظورتون رو نفهمیدم. یعنی مثلا میخواید چند تا از بچه ها رو با خودتون نبرید مصاحبه ؟!Big Grin
یا قصد دارید تعدادشون رو بیشتر کنید Wink

موفق باشید و کلیر
تشکر کنندگان: vida.k
سلام ....من امروز عضو شدم چون یه ایمیل دریافت کردم که برنده شدم تو لاتاری اما نمیدونم باید چیکار کنم ....با این سایت هم آشنایی ندارم....اگر ممکنه راهنماییم کنید چون تو ایمیلی که دریافت کردم نوشته زیاد وقت ندارم تا 29 جولای وقت دارم که 880 دلار بریزم به حساب سفارت .....لطفا کمکم کنید
دردنیاهیچ بن بستی نیست
یاراهی خواهم یافت
یاراهی خواهم ساختSmile
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت :
تاریخ روئت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ويزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-07-24 ساعت 00:45)MUGE نوشته:  سلام ....من امروز عضو شدم چون یه ایمیل دریافت کردم که برنده شدم تو لاتاری اما نمیدونم باید چیکار کنم ....با این سایت هم آشنایی ندارم....اگر ممکنه راهنماییم کنید چون تو ایمیلی که دریافت کردم نوشته زیاد وقت ندارم تا 29 جولای وقت دارم که 880 دلار بریزم به حساب سفارت .....لطفا کمکم کنید

دوست عزیز

اون ایمیلی که دریافت کردید جعلی است ...

1- سفارت برنده شدن هیچکس رو بت ایمیل اعلام نمیکنه
2- شما تنها در محل سفارت مجاز به پرداهت پول هستید و نه بصورت واریز به حساب
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 12:41)sezar نوشته:  با سلام میشه بگین 6میلیون خرج چی کردین
با سلام
آقا وحید (vahidvm60 )میشه بگین شش میلیون خرج چی کردین لطفا اگه میشه ریز هزینه ها را هم بگین تا به فکر باشیم
با تشکر

سلام دوست من
اولا بهت بگم که ما 2 نفر هستیم من و خانومم
حالا هزینه ها:
در حدود 100 تومن هزینه عکس وارسال مدارک اول و ...
بین 200 تا 400 تومن خرج ترجمه بسته به حجم مدارکتون
بین 1 تا 1.5 میلیون هزینه سفر جهت مصاحبه بسته به هتل و پروازو ...
بین 300 تا 500 تومن هزینه مدیکال 2 نفر بسته به تعداد واکسن مورد نیاز
حدود 500 تا 1 میلیون هزینه یک هفته سفر در اونجا (دبی یا آنکارا) البته به شرطی که برای هر کدام از دوستان و همسایگان یک چمدان سوغاتی نیارید
حدود 2 میلیون هزینه های سفارت (نفری 819$)
در صورت در یافت فرم آبی در زمان مصاحبه و بعد از آن کلیر شدن :
هزینه سفر مجدد به محل مصاحبه (در حدود 1.5 میلیون برای یک نفر با احتساب هزینه رفت و برگشت ابوظبی به تعداد دفعه مورد نیاز)
ویا مثل ما پرداخت حدود 700 تومن جهت اینکه یک نفر دیگه برامون کارامون رو انجام داد (700 تومن شامل 4 مرتبه ترانسفر از دوبی به ابوظبی هم هست و به نظر اهل فن خیلی برای 4 بار گرون نشده)

شد 6 میلیون؟ فکر کنم زد بالاWink
هزینه های دیگه ای هم هست که البته جزییه و ارزش نوشتن نداره Big Grin
موفق باشید و کلیر
(2011-07-24 ساعت 00:45)MUGE نوشته:  سلام ....من امروز عضو شدم چون یه ایمیل دریافت کردم که برنده شدم تو لاتاری اما نمیدونم باید چیکار کنم ....با این سایت هم آشنایی ندارم....اگر ممکنه راهنماییم کنید چون تو ایمیلی که دریافت کردم نوشته زیاد وقت ندارم تا 29 جولای وقت دارم که 880 دلار بریزم به حساب سفارت .....لطفا کمکم کنید

جعلیه
تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n
Big Grinوحید عزیز!

منظورم این بود که آیا تعداد افراد خانواده به طور کلی‌ به زمان رسیدگی ربطی‌ پیدا می‌کنه یا نه که اشکان عزیز پاسخ داده بود.

راجب این مسالهٔ تحصیلات منظوره شما اینه که فارغتحصیلان جدید شانس بیشتری دارن توئی سرعت کلیر شدن؟؟ آخه خدمت سربازی رو که اکثر آقایون باید برن و طبقه نظر شما همهٔ اونا باید در قضیه‌ کلیرانس با مشکله احتمالی‌ مواجه بشن؟!

ضمنا نظرتون راجع به پر کردن قسمت petitioner در فرم‌های اولیه‌ چیه‌؟

ممنون

تشکر کنندگان:
(2011-07-24 ساعت 01:20)vida.k نوشته:  Big Grinوحید عزیز!

منظورم این بود که آیا تعداد افراد خانواده به طور کلی‌ به زمان رسیدگی ربطی‌ پیدا می‌کنه یا نه که اشکان عزیز پاسخ داده بود.

راجب این مسالهٔ تحصیلات منظوره شما اینه که فارغتحصیلان جدید شانس بیشتری دارن توئی سرعت کلیر شدن؟؟ آخه خدمت سربازی رو که اکثر آقایون باید برن و طبقه نظر شما همهٔ اونا باید در قضیه‌ کلیرانس با مشکله احتمالی‌ مواجه بشن؟!

ممنون

سلام ویدا جان
مسلمه که هر چه تعداد نفرات بیشتر شانس کلیر خوردن بیشتر
فارغ التحصیلانی که سابقه کاری ندارند شانسشون بیشتره. ضمنا هستند کسانی که اول سربازی میرند بعد دانشگاه. یا معافند.
همه کسانی هم که سربازی رفتند کلیر نخوردند. مخصوصا ارتشی ها که یک ایبسیلون اوضاعشون از 3 پ ا ه بهتره
پرکردن اون قسمت هم اختیاریه
اگر پر نکردید مثل من بایستی پرینت حساب بانکی ارائه بدید که به نظر من کلیرنس رو کوتاه میکنه ولی خیلیا از جمله همین اشکان جان مخالف هستند.
در هر صورت اگر کفیلتون مشخصه و درآینده هم قراره فرمهای مالیاتی ایشون رو ببرید سفارت خب چراکه نه ؟ پرش کنید.
ولی حتما فرمها رو دقیق پرکنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: sezar ، vida.k
(2011-07-23 ساعت 21:47)vida.k نوشته:  مرسی از پاسختون!
تو فرم ها در قسمت Petitioner اعلام پتیشنر واسه اطمینان بیشتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
متوجه سوالتون نشدم

(2011-07-23 ساعت 21:00)msi نوشته:  به این سوال من کسی نیست جواب بده؟
یه بار پرسیدم راجع به آدرس که آدرسمون تغیر میکنه تا چند ماه دیگه ولی مشخص نیست کجا ، بعد هم در حد جابجایی ۲ کشور هست ،از سوئد به استرالیا !اگه آدرس فعلی رو آدرس دوستم بزنم مشکلی پیش نمیاد !؟ یا همین آدرس فعلی خودمونو بنویسیم وقتی آدرس جدید مشخص شد به کی سی سی ، میل بزنیم و آدرس جدید رو بدیم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین .
توی فرمها یک جا آدرس current رو میخواد که شما فعلا آدرس فعلی رو بدید بعدا به kcc بگید که آدرس current تغییر کرده . یک جا هم آدرس mailing رو میخواد که نامه های احتمالی شما به آدرس mailing میره .آدرس current و mailing میتونه مجزا باشه

(2011-07-23 ساعت 19:03)noura amini نوشته:  سلام
من توي عكسم يكم از گوشم معلوم نيست ميخواستم بدونم كه مشكل برام پيش مياد؟
ممکنه . چون روی عکس خیلی حساسند

(2011-07-24 ساعت 01:20)vida.k نوشته:  Big Grinوحید عزیز!

ممنون

اگر منظورتون شماره 39 فرم 230 هستش من مشخصات خودم که برنده بودم رو نوشتم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: ant1981
با سلام
سوالی دارم که ممنون میشم کسی کمم کنه برای جوابش.

آیا برای سابقه کاری انگلیسی هم باید بدونیم؟ بیشتره کارهای که لیست شده زبان انگلیسی لازم داره.
تشکر کنندگان:
(2011-07-24 ساعت 04:23)akbar_gh نوشته:  با سلام
سوالی دارم که ممنون میشم کسی کمم کنه برای جوابش.

در این مورد سابقه کار من چیزی نمیدانم ولی کلا در مورد زبان انگلیسی میدانم دانستنش جز شروط مصاحبه و ویزا و ..... نیست

تشکر کنندگان:
برنده امسال با کیس نامبر2012as00050xxx
میشه بگید چقدر طول می کشه نامه بیاد دم خونه؟
کی این مدارکو باید بفرستیم برای kcc؟باید منتظر وایستیم تا نامه بیاد؟
چه ایمیلی بزنیم از kcc بپرسیم که نامه رو فرستادند؟
میشه یه راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-24 ساعت 05:08)samereh zahra نوشته:  برنده امسال با کیس نامبر2012as00050xxx
میشه بگید چقدر طول می کشه نامه بیاد دم خونه؟
کی این مدارکو باید بفرستیم برای kcc؟باید منتظر وایستیم تا نامه بیاد؟
چه ایمیلی بزنیم از kcc بپرسیم که نامه رو فرستادند؟
میشه یه راهنمایی کنید؟
امسال نامه قبولی برای کسی نمی آید . شما باید فرم ها و 2 قطعه عکس جدید و پرینت قبولی تون رو که بار کد داره هر چه زودتر بفرستید kcc

تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه راجب عکس:مشخصات عکس باید:
دو تا عکس زمینه سفید و رنگی و بدون روتوش و 51x51 mm باشه؟
راجب حجاب چی؟من عکس پاسپورتم با مقنعه است .الان می خوام این عکسمو بی حخاب بگیرم اشکالی پیش نم یاد؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان