موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-24 ساعت 05:49)samereh zahra نوشته: یه سوال دیگه راجب عکس:مشخصات عکس باید:
دو تا عکس زمینه سفید و رنگی و بدون روتوش و 51x51 mm باشه؟
راجب حجاب چی؟من عکس پاسپورتم با مقنعه است .الان می خوام این عکسمو بی حخاب بگیرم اشکالی پیش نم یاد؟
عکس باید 5*5 و مشخصاتش مثل مشخصات عکسی باشه که باهاش ثبت نام کردید .
میتونید عکس بی حجاب بگیرید اشکال نداره
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم فقط به کسانی که مثل من شماره کیسشون بالاست بگم که از شماره های بالا نترسین، به دو دلیل: اول اینکه هر سال شماره ها بالاتر میره و دوم اینکه امسال به علت اینکه یک سری نتایج قرعه کشی باطل شد، برای جلوگیری از اشتباه یک سری شماره قرعه کشی اول را void کردند و در نتایج نوبت دوم استفاده نشده.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.با عرض تبريك به برندگان سوالي داشتم.اينكه من و خونوادم در لاتري برنده شديم و الان بايد فرم ها رو تكميل كنيم و ارسال كنيم حالا ميخواستم بدونم كدوم يك از فرم ها بايد اول ارسال بشه؟
دي-اس-پي 122 يا دي-اس-پي 320 ؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-24 ساعت 09:53)alireza_khatami94 نوشته: سلام.با عرض تبريك به برندگان سوالي داشتم.اينكه من و خونوادم در لاتري برنده شديم و الان بايد فرم ها رو تكميل كنيم و ارسال كنيم حالا ميخواستم بدونم كدوم يك از فرم ها بايد اول ارسال بشه؟
دي-اس-پي 122 يا دي-اس-پي 320 ؟
سلام
با عرض تبریک، شما باید این موارد را با هم پست کنید:
1. پرینت بارکد (صفحه دوم نامه قبولی)
2. فرم پر شده DSP-122 برای فرد اصلی
3. فرم پر شده DS-230 همراه با دو قطعه عکس برای فرد اصلی و کلیه اعضای خانواده
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا کمک کنید .. من فرم اول را که پر کردم تحصیلات را زدم دیپلم ان شخص برنده شداما حالا فهمیدم دیپلم ردی هست چه کار باید بکنم لطفا کمک کنید...سابقه کار هم فراوان داره چه باید بکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-24 ساعت 10:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-24 ساعت 10:35 توسط MUGE.)
Processing fees این قسمتی از متنی هست که من دریافت کردم به نظرتون این جعلیست؟
Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $819
Processing fees Included
Total $819
Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of $819 . The Diversity Visa(Green Card) is guaranteed upon receiving the payment.
The per person fee for each Diversity Visa is $819, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This $819 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process.
Accompanying family members(wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay $819. There is no discount for childrens.
PURPOSE: The U.S. Department of State uses the fee payment primarily to process your visa related documents and verify your identity.
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using Western Union money transfer and will be processed by the U.S. embassy in the United Kingdom.
Western Union is a leading provider of International person-to-person money transfer. With more than 150 years experience and 245,000 Agent locations in over 200 countries and territories, Western Union is recognized for sending money quickly, reliably, and safety.
You can send the payment in U.S. dollars or equivalent of your local currency.
Click on the following link to find the nearest Western Union agency and send the fees payment :
Find Western Union Agency
If you are unable to find a Western Union agency near your location, you may ask a relative or friend to pay the fee on your behalf.
After you find a Western Union agency you need to go with cash money, an identity card(e.g passport or national identity card) and send the payment to the U.S. embassy agent address in United Kingdom:
چطوری میتونم آنلاین با شما صحبت کنم؟
دردنیاهیچ بن بستی نیست
یاراهی خواهم یافت
یاراهی خواهم ساخت
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت :
تاریخ روئت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ويزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من سه تا ایمیل دریافت کردم که از kcc اومده ....البته نمیدونم چقد راست باشه ولی اینطور که نوشته و من فهمیدم نوشته به سفارت آمریکا در انگلستان مراجعه کنیم .....در ضمن من تو صفحه اعلام نتایج که میرم صفحه آخر کامل باز نمیشه و برام این پیام میاد
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
دردنیاهیچ بن بستی نیست
یاراهی خواهم یافت
یاراهی خواهم ساخت
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت :
تاریخ روئت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ويزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-24 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-24 ساعت 11:19 توسط alireza_khatami94.)
يه سوال...اينكه پرينت باركد(صفحه دوم نامه قبولي) كه بايد براشون بفرستم كدومه؟
آخه من خودم اون برگه قبولي رو پرينت گرفتم و نامه اي هنوز برام نيومده.اونم فقط يك صفحه است كه توش كيس نامبر رو نوشته!
يه سوال ديگه...اينكه تاريخ انقضا يا expiration date برگه هاي Dsp-122 و
Ds-230 بايد چند روش نوشته باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر گرامی سایت لطفا سوال من را در مورد دیپلم جواب بدهید آیا من یک ای میل بزنم و اشتباه پیش آمده را توضیح بدهم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم فقط به کسانی که مثل من شماره کیسشون بالاست بگم که از شماره های بالا نترسین، به دو دلیل: اول اینکه هر سال شماره ها بالاتر میره و دوم اینکه امسال به علت اینکه یک سری نتایج قرعه کشی باطل شد، برای جلوگیری از اشتباه یک سری شماره قرعه کشی اول را void کردند و در نتایج نوبت دوم استفاده نشده
خیلی ممنون از راهنماییتون اما شما مطمئنید که یه سری شماره void شده.میشه منبعتون رو بگید.در ضمن نظره من اینه که مثلا شما که 66000 اید به این معنی نیست که 66000امین نفری هستید که تو اسیا انتخاب شده و یه سری شماره اون وسطا خالیه .شاید شما 2000 امین نفر تو اسیا باشید مثلا.نظره بقیه دوستان چیه؟
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال...اينكه پرينت باركد(صفحه دوم نامه قبولي) كه بايد براشون بفرستم كدومه؟
آخه من خودم اون برگه قبولي رو پرينت گرفتم و نامه اي هنوز برام نيومده.اونم فقط يك صفحه است.
يه سوال ديگه...اينكه تاريخ انقضا يا expiration date برگه هاي Dsp-122 و
Ds-230 بايد چند روش نوشته باشه؟