کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان این قضیه گرفتن ارز چیه که دوستان دربارش سوال دارن...!!؟؟
آیا واسه رفتن به آمریکا بهمون ارز دولتی نمیدن...!!؟؟
پس چجوری بعضی دوستان گرفتن...!!؟؟
اگه واسه رفتن به ترکیه بگیریم دیگه نمیتونیم واسه رفتن به آمریکا ارز دولتی بگیریم..!!؟؟
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
سلام دوستان. این پست آرامکس یا DHL و TNT با هم فرقی دارند؟ با کدومش باید پست کنیم آنکارا؟ مرسی
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 20:24)s$s نوشته:  سلام دوستان. این پست آرامکس یا DHL و TNT با هم فرقی دارند؟ با کدومش باید پست کنیم آنکارا؟ مرسی

سلام دوست عزیز
اینها شرکتهای پستی هستند .ولی به نظر من آرامکس خیلی خوبه
چون خدمات خوبی داره و قیمت مناسبی می گیره
دی اچ ال هم خوبه ولی گرونه بیشتر پول برندشو میگیره
من خیلی با آرامکس کار کردم و بسیار راضی هستم
موفق باشید
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، daria ، Superman ، s$s ، كاميلا ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 01:34)pouyakafi نوشته:  با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
بالاخره منم 19 می وارد آمریکا شدم ، پروازها هم بدون تاخیر بودند ، 1000 دلار هم از بانک ملت حواله گرفتم و توی فرودگاه بدون هیچ مشکلی با همون ویزا آمریکا گرفتم ویزام هم تقریبا 3 ماه کمتر اعتبار داشت
با پرواز ترکیش اومدم و 2 چمدون 23 کیلویی میتونستم ببرم با یک کیف دستی 8 کیلویی
و با اینکه 2 تا چمدونام 52 کیلو بود گیری ندادند و حتی کیف دستیم هم که 10 کیلو بود وزن نکردن و به غیر از کیف دستیم یک کیف لپ تاب هم همرام بود تو هواپیما که بهشون گفتم و گفتند مشکلی نداره
راستی پروازم از شیراز بودش
حتی با کارت پرواز تو استانبول یه ووچر غذای مجانی گرفتم ، رفتم به ایرلاین ترکیش و گفتم این زمانی که توی فرودگاه هستیم چه امکاناتی داره ترکیش نسبت به پروازای دیگه ، که گفت کارت پرواز و پاسپورتتون رو بیارید تا یک ووچر غذا بهتون بدیم
البته گفتم میخوام از این به بعد از ایرلاین شما استفاده کنم و شاید میخواست اینجوری نظرمو جلب کنه
پروازمون پر بودش از دانش آموزای رومانیایی که برای اردو داشتن میومدن امریکا
گیت ورودیم نیویورک بودش توی فرودگاه نیویورک خیلی خیلی شلوغ بود و اکثرا ویزیتور بودن و کسایی مثل من ، که برای اولین بار میومدند باید توی همین صف وامیستادند چون هنوز گرین کارت نداشتیم
و اگه میخواستم توی صف وایستم شاید 7 تا 8 ساعت طول میکشید
و پرواز بعدیم 3 ساعت بعدش بود ، و یک ساعت و نیم توی صف وایستادم که دیدم اصلا صف جلو نمیره
رفتم با یکی از افیسرها صحبت کردم و شرایطمو گفتم که بردنم توی یه لاین دیگه که مخصوص کسایی بود که شرایط اضطراری دارن و 2 نفر جلوم بودن
در قسمت کنترل پاسپورت با وب کم که اونجا بود یه عکس ازم گرفت و اسکن اثر انگشت هم فقط از 4 انگشت دست راستم گرفتش
و پاکت زرد رو ازم گرفت و به افیسر گفتم آدرسمو میخام از ویرجینیا به بوفالو تغییر بدم که علتشو پرسید که گفتم بوفالو خونه اجاره کردم
و بعد افیسر بردم با خودش توی یه قسمت دیگه که اونجا ازم یه اثر انگشت و امضا برای گرین کارت گرفتند و یه عکس از توی پاکت زرد برداشت و روی همون فرمی که امضا و اثر انگشت ازم گرفت زد
و بعد رفتم چمدونامو برداشتم و از همون قسمت یه دستگاه بودش که 5 دلاری رو میگرفت و میشد یه گاری چرخ دار برداشت
و پرواز استانبول به نیویورک ترمینال یک بود و پرواز نیویورک به بوفالوم ترمینال 3
که ترمینالاش کنار همدیگست
توی ترمینال 3 ازم میخواستن 260 دلار جریمه بگیرن به خاطر اضافه وزن چمدونام
و یه خانوم افغانی بود که فارسی هم میفهمید و گفت هر چمدونت از 50 بیشتره که من گفتم نه دوتاش 50 کیلو هستش و توی فرودگاه شیراز وزن کردم.
وزن رو نشونم داد که یادم اومد توی امریکا وزنو به پوند میگن و منظورش پونده
گفتم من تازه وارد هستم و پروازم اینترنشیونال بوده که قبول نکرد و گفت باید جریمه بدی
و بهم گفت که میتونی وزنو از 2 تا چمدونا کم کنی و توی ساک دستی و کیف لپ تاب پخش کنی که جریمش کمتر بشه و بالاخره با این کار ازم 150 دلار جریمه گرفت
راستی پروازه داخل امریکام دلتا بودش
و ساعت 21:35 19 می به وقت امریکا وارد فرودگاه بوفالو شدم
که اونجا پسر خالم و خالم که تورنتو کانادا زندگی میکنن اومدند جلوم
راستی شهر بوفالو مرز بین امریکا و کاناداست و ابشار نیاگارا هم همین جا قرار داره
شهر بوفالو یکی از امن ترین شهرهای امریکاست
راستی داخل یه خونه هستم که یه پسره 26 ساله با خواهرش و دوست دخترش زندگی میکنن و اولین بارشونه که دارن خونشونو شیر میکنن و به یه نفر دیگه اجاره میدن
روز بعد رسیدن با خاله و پسرخاله رفتیم خونه رو دیدیم و خوشم اومد از خونه و قرارداد رو داد و امضا کردم
خالم توی یه شرکت توی کانادا کار میکنه که توی امریکا هم شعبه داره و به خاطر کارش خیلی وقتا ماموریت داره به امریکا
و با پدر کسی که خونه رو ازش اجاره کردم همکار هستند
البته پدر اون پسره توی شعبه امریکا کار میکنه و خالم از اونجا باهاش آشنا شده
و بهش ایمیل زده بود که خونه پسرشو بهمون معرفی کرد
پسره حتی توی قرارداد پول پیش نوشته بود ولی گفت از شما پول پیش نمیگیرم
و اجارم هم نسبت به خونه های دیگه ای که دیدم بسیار عالیه چون هیچ جا کمتر از 450 دلار نبودش
و ماهی 300 دلار میدم که گفتش 15 هر ماه بهش بدم
و پسره گفت ما در خونمونو هیچ موقع قفل نمیکنیم و اینجا خیلی امنه.
و دیروز که روز دومی هست که از اومدنم میگذره و دوشنبه میشه رفتم اداره سوشیال سکوریتی که پاسپورتمو نگاه کرد و یه فرمو بهم دادم پر کردم و گفتند 7 تا 10 روزه دیگه میاد به آدرس خونه و گفت اسمتو حتما روی صندوق پستی بنویس

بازم از تمام دوستان مهاجرسرا و بویژه مدیران سایت و کسایی که این سایتو راه اندازی کردند تشکر میکنم که اگر توی این مدت راهنمایی های اونا نبود نمیشد این راه رو به این سادگی پیمود.
به امید موفقیت دوستان مهاجرسرا در تمام مراحل زندگی
پویا کافی

جناب کافی خدمتتون تبریک میگم،از راهنمایی های بی دریغتون به اعضای مهاجرسرا صمیمانه تشکر میکنم،امیدوارم همیشه موفق باشید
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: ghorbat ، pouyakafi ، كاميلا ، ASGAR2012 ، shadin_n ، فوآد ، saher ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 22:35)pouyakafi نوشته:  با سلام به همگی دوستان مهاجرسرا
در ادامه ی سفرنامه ای که دیروز نوشتم این رو هم ذکر کنم که روز دوم بعد از اومدنم به Bank of America رفتم و نامه ای رو که همون روز اداره سوشیال سکوریتی بهم داد رو بهشون نشون دادم که توش معلوم بود به اداره سوشیال مراجعه کردم و اونا هم بدون هیچ مشکلی برام حساب باز کردند و یک دبیت کارت با اعتبار 30 روزه و یک دسته چک بهم دادند و گفتند بین 7 تا 10 روز دیگه کارت اصلی که اسمتم روش نوشته شده برات صادر میشه و باید بیای بگیری
در ضمن من فقط یه پاسپورت داشتم که ارائه دادم و مدیر بانک گفت بعد از اومدن سوشیال بیا تا کردیت هم بهتون بدم
و روز بعد از رسیدنم نیز یه سیم کارت از T mobile گرفتم که شرایطش نسبت به شرکتهای دیگه بهتر بودش و یه گوشی iphone 4s به قیمت 705 دلار با مالیات از apple store گرفتم که unlock شده هست و همه جای دنیا میشه ازش استفاده کرد ، iphone 4s که lock شده بود قیمتش ارزون تر بودش
راستی سیم کارت هم 65 دلار گرفتم که ماهیانه چه از تلفن استفاده بشه و چه استفاده نشه باید 60 دلار پرداخت کنم
و قاب گوشی همراه با محافظ صفحه هم 20 دلار شد.
سعی میکنم شما رو در جزئیات کارهایی که میکنم بذارم
امیدوارم به دردتون بخوره
پویا کافی

یک دکمه تشکر کافی نیست برای تشکر ازآقای کافی Smile
سفرنامه امریکای شما رو که خوندم راستش یک کم باعث شد جدی تر به مساله مهاجرت نگاه کنم. شرایط لاتاری جوریه که انگار وارد یک بازی شدیم و همه گاهی یادمون میره که نهایت این بازی برنده شدن و گرفتن کاپ (ویزا) نیست و تازه بعد از اونه که باید وارد بازی اصلی سرنوشتمون بشیم. بازی ای که دیگه با چند تا فرم روتین و پرسیدن از همدیگه شاید نشه به راحتی ازش برنده بیرون آمد. یک زندگی کاملا جدی و با قوانین متفاوت. البته باز هم خوندن این نوشته های شما باعث میشه استرس بعد از این فکرها یک کم کمتر بشه و آدم احساس کنه میتونه با استفاده از تجربیات دوستان خوب مهاجرسرایی و کمی سعی و تلاش کمتر اشتباه بکنه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:32)Superman نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:25)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:21)Superman نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:16)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:10)Superman نوشته:  مصاحبم 13 june هستش و بلیط برای 11 june گرفتم ولی تو جدولی که میاره همش پر شده...Sad
يكم دير اقدام كردي.....فردا يه زنگ بزن بهشون و يا ايميل بزن مشكلت و بگو ( به ايميل دكتر) تو سايتش هست. تاريخ ها رو هم براي 11 و 12 جون چك كن... فوقش اينه كه روز مصاحبه مديكال نداري و بعد از ظهرش ميبري بهشون تحويل ميدي... اگر هم توي اين 2 روز نميتوني وقت بگيري بهترين راه تماس با دكتره و عنوان كردن مشكلت.... بگو بليطت براي كيه و تاريخ مصاحبت هم كيه... اميدوارم مشكلت حل بشه

مرسی از راهنمایی تون ...آخه یه بار اومدم وقت بگیرم دیدم شماره پرواز می خواد که اون موقع هنوز بلیط نگرفته بودم...
من دانشجو هستم..می خواستم 2شنبه برم 5 شنبه بر گردم که به امتحانام برسم...
فقط باید باهاشون انگلیسی صحبت کنم یا ترکی....!!!؟؟؟
اول انگليسي حرف بزن بالاخره 2 تا كلمه كه ميتونن بفهمن Wink به احتمال زياد بلد باشن انگليسي... اگر نه كه بايد تركي حرف بزني.... به نظرم متن و جمله اي كه ميخواي بگي و كلماتي كه ميخواي استفاده كني تركيش رو پيدا كن يوقت ديدي لازم شد ... اگرم كه تركي بلدي كه مسئله حله.... در ضمن من خودم بدون وارد كردن شماره پرواز وقت گرفتم Smile

نمیدونستم بدون داشتن بلیط میشه وقت گرفت Sad
آخه ترکیشونم با ترکی ما فرق داره... Sad
نمیدونم...چه اشتباهی کردم...کلی استرس دارم...اگه نشه...!!!
سلام دوست من
چرا استرس داری؟؟؟؟؟ من پروازم برای روز یکشنبه هستش و برای روز دوشنبه همین الان از دکتر وقت گرفتم. البته من اطلاعات دقیق پروازم رو وارد کردم . اگه مطالب داخل سایت رو بخونی خودشون گفتن که از طریق تلفن وقت مدیکال تعیین نمی کنن و گفتن که اگر بعد از 4 روز کاری ما کانفیرمیشن وقت مدیکال شمارو از طریق ایمیل براتون نفرستادیم برامون ایمیل بزنید و یادآوری کنین. راستی من که تو جدول 11 جون رو دیدم 2تا وقت خالی داشت (11:50 و 11:55) یکیشو که من گرفتم الان فکر کنم یکی دیگه هنوز باشه!
امیدوارم موفق باشی دوست خوبمWinkBig GrinBig Grin
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، shkhmo
با سلام به همه دوستان،
من تازه شروع کردم به جمع آوری مدارکم و یه سوال اساسی داشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
مدرک نامین مالی یا اسپانسرشیپ در کدوم قسمت از مدرک خواسته شده برای ویزای گونانی اومده؟(در سایت اصلی travel.state.gov )
من تنها چیزی که پیدا کردم اینه و اونهم معنیش اینه که این مدرک برای ویزای گونانی لازم نیست:
Diversity Visa Program - Visas provided are drawn from countries with low rates of immigration to the U.S. Unlike other immigrant types, Diversity Visas (DV) do not require a U.S. sponsor, and therefore a petition is not needed.
(http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1326.html)
در ضمن تو نامه ای هم که برای اماده شدن برای مصاحبه به من زدن هیچ حرفی از این مدرک نشده.
پس چرا اینچا یکی از مدارک اصلی همینه؟؟

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
دوستان كسي از تاپيك ارز و دلار در قسمت گفتگوي ازاد غير مهاجرتي خبر داره؟ پاك شده؟ من چرا نميتونم پيداش كنم؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: M.Haghighi ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، shkhmo
سلام و عرض ادب به دوستان،
3 تا سوال داشتم، خیلی ممنون میشوم سریعتر جواب دهید.

1- عکس های 5 در 5 جدید که گرفیتم ( چون 6 ماه گذشته بود از عکس های قبلی ) ، باید رتوش شده باشه یا بدون رتوش ؟ یا کلاً مهم نیست ؟ ( رتوش یعنی اینکه مثلاً اگر هنگام عکس کسی جوش داشته باشه اونو پاک می کنند )

2- این سوالم خیلی ظریفه ! دقت کنید . اگر هنگام مصاحبه ، اصل سند طلاق را ما ببریم و همچنین شناسنامه که توش تاریخ طلاق خورده ، آیا لازم هست که اصل سند ازدواج همون طلاقی که قبلاً صورت گرفته را هم ببریم ؟
منظورم اینکه برای طلاقی که داده شده و دیگه زن من نیست لازم هست سند ازدواجمون رو هم ببریم ؟؟

3- پاسپورت های تاریخ گذشته قبلی و باطل شده مون که ویزاهای شینگن و ... خورده آیا لازم هست کپی اون رو هم هنگام پست بفرستیم و یا زمان مصاحبه نشان دهیم یا کلاً نیازی نیست ؟

ممنونم
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

(2012-05-23 ساعت 23:39)dorrood نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز
این قسمت حتما باید پر بشه، حتی اگه الان نه مصاحبه که برین میگن حتما آدرس یه نفر رو بنویسین. میتونید به همین سایت فروم "حمایت از کسانی که کسی رو در آمریکا ندارند" مراجعه کنید و از دوستانمون در این مورد بپرسین ممکنه کسی بتونه بهتون آدرس بده.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
(2012-05-23 ساعت 18:32)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 16:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:11)schaghayegh نوشته:  [quote='پرنیان90' pid='175885' dateline='1337769588']
سلام دوستان
من رفتم از بانک سپه پرینت تمکن مالی گرفتم ،یه برگ A4 دادند که توش شماره حساب، period ، debit، credit، balance رو زدند که debit فک کنم گردش حسابه که 6 میلیونه ولی balance که همون موجودی حساب 40 میلیونه
الان سوالم اینه این 6 میلیون واسم مشکل ساز نمیشه ؟من گفتم گواهی تمکن مالی می خوام و گردش نمی خوام

من از بانك پارسيان گرفتم... و گفت گردش حساب هم ميخواي؟ كه گفتم نه و بهم موجودي 2 حساب سپرده بلند مدت و كوتاه مدت رو داد...
[/quote

مرسی از جوابت
آره منم گفتم ولی باز تو پرینت گردشم هست Sad

متاسفانه تو نامه من هم که از بانک ملت گرفتم نه تنها Debit داره، معادل دلاری موجودی رو نداره... بچه هایی که رفتن مصاحبه اگه تجربشو دارن لطفا راهنمایی کنن. آیا همین نامه کافیه یا باید فکری بکنیم؟

من امروز رفتم بانک بهشون گفتم نمیشه این debit حذف شه گفتند نه و کلی دلیل که این مهم نیست و مهم همون balance هستش دیگه من همینو می برم .واسه منم معادل ارزی نداره فقط قیمت دلار و معادل ریالشو نوشته.من تو تاپیکای دیگه خوندم واسه خیلیا نداشت پس جای نگرانی نیست .حالا این debito یکی توضیح بده که واسه اونام داشته خوب خیالمون راحت میشه دیگه
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
دوستان در مورد سوال های من نظری دارید ؟
ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
دوستان
یه امکان فوق العاده خوب که سرویس پستی DHL داره و همین طور ARAMEX این هستش که می تونید بسته پستی تون رو تا رسیدن به مقصد رصد کنین.

این کار از طریق شماره ای چند رقمی نوشته شده توی رسید پستی تون امکان پذیره. مثلا برای DHL توی وب سایت اش یه جایی هست که نوشته "Track" و شما با وارد کردن اون شماره می تونید لحظه به لحظه بسته پستی تون رو تعقیب کنین Smile

این مطلب رو برای اون دسته از دوستانی که نمی دونند نوشتم چون من خودم خیلی از این امکان استفاده می کنم.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، فوآد ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 10:28)فوآد نوشته:  سلام و عرض ادب به دوستان،
3 تا سوال داشتم، خیلی ممنون میشوم سریعتر جواب دهید.

1- عکس های 5 در 5 جدید که گرفیتم ( چون 6 ماه گذشته بود از عکس های قبلی ) ، باید رتوش شده باشه یا بدون رتوش ؟ یا کلاً مهم نیست ؟ ( رتوش یعنی اینکه مثلاً اگر هنگام عکس کسی جوش داشته باشه اونو پاک می کنند )

2- این سوالم خیلی ظریفه ! دقت کنید . اگر هنگام مصاحبه ، اصل سند طلاق را ما ببریم و همچنین شناسنامه که توش تاریخ طلاق خورده ، آیا لازم هست که اصل سند ازدواج همون طلاقی که قبلاً صورت گرفته را هم ببریم ؟
منظورم اینکه برای طلاقی که داده شده و دیگه زن من نیست لازم هست سند ازدواجمون رو هم ببریم ؟؟

3- پاسپورت های تاریخ گذشته قبلی و باطل شده مون که ویزاهای شینگن و ... خورده آیا لازم هست کپی اون رو هم هنگام پست بفرستیم و یا زمان مصاحبه نشان دهیم یا کلاً نیازی نیست ؟

ممنونم

1- بدون رتوش بايد باشه ... از بين بردن جوش توي عكس مشكلي پيش نمياره اما مثلا اگر شما خال و يا علامت بخصوصي توي صورتتون داريد و اونو از بين ببريد مسئله ساز ميشه....
2-كار از محكم كاري عيب نميكنه. شما با خودت ببر اگر افيسر خواست بهش بده
3- اگر سفرهاتون زياده ببريد
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس