کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-05 ساعت 18:32)faranak.n نوشته:  بچه ها من به یک مشکلی بر خوردم...توی این بخش یکی از بچه های 2010 گفت که دو قسمتی که مربوط به مشخص کردن محل زندگیتون توی آمریکاست و او قسمت که آدرس کسی رو که می خواهید گرین کارتتون بره اونجا،می شه که خالی گذاشت و بعداً اطلاع داد اما توی بخش بچه های پارسال رو که می خوندم تاکید شده بود حتمااً بنویسید....چیکار کنم؟؟؟ من فردا می خوام مدارکو بفرستم لطفاً راهنماییم کنید بچه های قدیمی تر
یه مسئله دیگه اینکه فقط می تونم ankara یا abudhabi رو انتخاب کنم؟ خود کنسولگریه های دبی نمیشه؟؟ چون اونجارو کاملاً آشنا هستم خواستم ببینیم اگه مب شه اینجارو بزنم؟

سلام
1- هرجا آدرس در آمریکا میخواد اکر ندارین N/A بزنید خیالتون هم تخت باشه مشکلی نیست من هم N/A زدم و مشکلی نبود
2- دبی سفارت نداره بلکه کنسولگری هست و فکر میکنم کارهای immigrant visa در اونجا انجام نمیشه
شما بین Ankara و Abudhabi و اون 3 تا سفارت دیگه که تو سایت زده یکیو میتونی انتخاب کنی دوست من و دوبی امکانش نیست
موفق باشید
حالا اونجا کاملا آشنا هستی سفارش مارو هم بکن (شوخی)
با سفیر جدید آشنا هستید ؟
تشکر کنندگان: vida.k ، California ، Masoudpish
(2011-08-05 ساعت 18:37)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-05 ساعت 18:32)faranak.n نوشته:  بچه ها من به یک مشکلی بر خوردم...توی این بخش یکی از بچه های 2010 گفت که دو قسمتی که مربوط به مشخص کردن محل زندگیتون توی آمریکاست و او قسمت که آدرس کسی رو که می خواهید گرین کارتتون بره اونجا،می شه که خالی گذاشت و بعداً اطلاع داد اما توی بخش بچه های پارسال رو که می خوندم تاکید شده بود حتمااً بنویسید....چیکار کنم؟؟؟ من فردا می خوام مدارکو بفرستم لطفاً راهنماییم کنید بچه های قدیمی تر
یه مسئله دیگه اینکه فقط می تونم ankara یا abudhabi رو انتخاب کنم؟ خود کنسولگریه های دبی نمیشه؟؟ چون اونجارو کاملاً آشنا هستم خواستم ببینیم اگه مب شه اینجارو بزنم؟

سلام
1- هرجا آدرس در آمریکا میخواد اکر ندارین N/A بزنید خیالتون هم تخت باشه مشکلی نیست من هم N/A زدم و مشکلی نبود
2- دبی سفارت نداره بلکه کنسولگری هست و فکر میکنم کارهای immigrant visa در اونجا انجام نمیشه
شما بین Ankara و Abudhabi و اون 3 تا سفارت دیگه که تو سایت زده یکیو میتونی انتخاب کنی دوست من و دوبی امکانش نیست
موفق باشید
حالا اونجا کاملا آشنا هستی سفارش مارو هم بکن (شوخی)
با سفیر جدید آشنا هستید ؟

پس مشکلی پیش نمی آد! ممنون! چون بچه های دوره شما به شدت تاکید مرده بودن که پر کنید این قسمت رو و خیلی هم مهمه....ممنون...هاها اون آشنایی که شما فکر کردید نه! منظورم این بود که قبلاً رفتم و بلدم راه و چاه رو بالاخره خودش یه دلگرمیه!...باشه فرق زیادی نداره...من فقط یک کم زیادی استرس گرفتم...ممنون از جوابتون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: vida.k
دوستان عزيز ، با توجه به اينكه اين موضوع خودش يه تاپيك جداگانه داره اما ديدم كسي به اونجا سر نزده و اين موضوع رو مطالعه و پيگيري نكرده اما من اين موضوع رو از داخل سايت مهاجرت آمريكا پيدا كردم خيلي جالب بود . برخلاف آنچه كه گفته و تا حالا نقل شده اين نوع ويزا ( لاتاري ) نيازي به اسپانسر نداره ميگيد نه خودتون ملاحظه فرماييد

Diversity Visa Program - Visas provided are drawn from countries with low rates of immigration to the U.S. Unlike other immigrant types, Diversity Visas (DV) do not require a U.S. sponsor, and therefore a petition is not needed.

اين هم لينكش
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1326.html
معني جمله بالا اينه كه
برنامه ويزا دايورسيتي : فراهم نمودن ويزا براي كشورهايي است كه نرخ مهاجرت پائيني نسبت به ساير روشهاي مهاجرت را به آمريكا دارند . ويزاهاي دايور سيتي نياز به يك اسپانسر در آمريكا ندارند و بنابراين يك درخواست دراين زمينه نياز نيست .
(2011-08-05 ساعت 10:44)sezar نوشته:  با سلام لطفا دوستانی که قبلا رفته اند جواب بدن
الان وضعیت اقتصادی آمریکا چه جوری است یه نفر میگفت کاروبار خبری نیست و فارغ التحصیلهای امریکاش هم بیکارند وهیچ حمایتی هم هز طرف دولت نیست اگه اینجوری برا چی 55000 نفرو بد بخت میکنن ، من با زن وبچه میخوام برم اگه اینجوری قیدشو بزنیم
با تشکر

دوست عزيز اين چه حرفيه كه شما ميزني . شما اگه تحصيلات داشته باشي و زبان انگليسي رو هم تقريباً خوب حرف بزني و كمي هم زرنگ باشي چرا كه كار پيدا نكني ؟ اصلاً كي گفته فارغ التحصيلان آمريكا هم بيكارن ؟ شما اقدام كن ، يه سري بزن ، اگه خوب نبود برگرد ايران . اما حداقل اينكه اقامت رو دريافت كن . مردم براي اين موقعيت شما سر و دست ميشكنن !!!! اي بابا

تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، vida.k
ارسال پست های تکراری خلاف مقررات است. از دوستان عزیزی که این ارسال های تکراری را گزارش می دهند متشکرم.

در صورت تکرار طبق قوانین انجمن محرومیت در پی خواهد داشت.

تمامی ارسال های تکراری حذف خواهند شد.

(2011-08-04 ساعت 19:51)royce نوشته:  سلام دوستان

اگه کسی تو درس خوندنش وقفه بوجود اومده باشه باید تاریخ شروع وپایان رو چجوری بزنه مثلا یه مقدار از پیش دانشگاهی را خونده باشه و 2-3 سال بعد ادامشو خونده حالا اگه تاریخ شروع و پایان رو بزنیم نمیگن شما 5 سال پیش دانشگاهی می خوندی Big Grin

ممنون اگه کمک کنید

(2011-08-05 ساعت 00:56)royce نوشته:  سلام دوستان

اگه کسی تو درس خوندنش وقفه بوجود اومده باشه باید تاریخ شروع وپایان رو چجوری بزنه مثلا یه مقدار از پیش دانشگاهی را خونده باشه و 2-3 سال بعد ادامشو خونده حالا اگه تاریخ شروع و پایان رو بزنیم نمیگن شما 5 سال پیش دانشگاهی می خوندی

ممنون اگه کمک کنید

(2011-08-05 ساعت 15:11)royce نوشته:  سلام دوستان

اگه کسی تو درس خوندنش وقفه بوجود اومده باشه باید تاریخ شروع وپایان رو چجوری بزنه مثلا یه مقدار از پیش دانشگاهی را خونده باشه و 2-3 سال بعد ادامشو خونده حالا اگه تاریخ شروع و پایان رو بزنیم نمیگن شما 5 سال پیش دانشگاهی می خوندی

ممنون اگه کمک کنید

(2011-08-05 ساعت 15:16)royce نوشته:  سلام دوستان
من از برندگان 2012 هستم مجبور شدم سوالم را اینجا مطرح کنم چون کسی پاسخ نداد
لطفا کسانی که تجربه دارن پاسخ بدن

ممنون اگه کمک کنید

(2011-08-05 ساعت 15:55)royce نوشته:  سلام دوستان

ممنون اگه کمک کنید

(2011-08-05 ساعت 17:06)royce نوشته:  سلام دوستان

ممنون اگه کمک کنید

(2011-07-25 ساعت 20:26)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلمم 11 ساله هست وپیش دانشگاهی ندارم و می خوام برای جبران دیپلم (چون اونا میگن باید 12 ساله باشه) سابقه کار ارائه بدم با توجه به اینکه طبق قانون ایران دیپلم حساب میشه توی فرم high school diploma رو علامت بزنم؟

سابقه کارم باید مطابق رشته تحصیلی دیپلم باشه یا ربطی به هم نداره؟

لطفا راهنمایی کنید چون نمیدونم تو فرم چی بزنم

(2011-07-25 ساعت 20:36)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلمم 11 ساله هست وپیش دانشگاهی ندارم و می خوام برای جبران دیپلم (چون اونا میگن باید 12 ساله باشه) سابقه کار ارائه بدم با توجه به اینکه طبق قانون ایران دیپلم حساب میشه توی فرم high school diploma رو علامت بزنم؟

(2011-07-25 ساعت 20:39)royce نوشته:  سلام دوستان

(2011-07-25 ساعت 20:47)royce نوشته:  سلام دوستان من از برندگان 2012 هستم و می خوام از تجربیاتتون استفاده کنم

(2011-07-25 ساعت 20:53)royce نوشته:  سلام دوستان من از برندگان 2012 هستم

(2011-07-23 ساعت 01:44)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلم 11 ساله دارم و دانشجو هستم اگه بخوام برای تکمیل مدرک دیپلم سابقه کار بدم ترجمه سابقه بیمه هم ازم می خوان؟

اگه کسی شغل دولتی داشته باشه و اعلام نکنه (چون من کیس تامبرم 3xxxx و میترسم بخاطر طولانی شدن کلیرنس ویزا بهم ندن) اونا متوجه میشن؟

در قسمت اطلاعات سربازی چون من هنوز کارتم رو ترجمه نکردم اگه اطلاعات درجه و ... با ترجمه ای که بعدا می فرستیم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
جایی که باید تاریخ خدمت سربازی را وارد کنیم فقط یک جای تاریخ هست باید شروع خدمت را بزنیم یا پایان؟

ممنون از راهنماییتون

(2011-07-23 ساعت 01:48)royce نوشته:  سلام دوستان

من دیپلم 11 ساله دارم و دانشجو هستم اگه بخوام برای تکمیل مدرک دیپلم سابقه کار بدم ترجمه سابقه بیمه هم ازم می خوان؟

اگه کسی شغل دولتی داشته باشه و اعلام نکنه (چون من کیس تامبرم 3xxxx و میترسم بخاطر طولانی شدن کلیرنس ویزا بهم ندن) اونا متوجه میشن؟

در قسمت اطلاعات سربازی چون من هنوز کارتم رو ترجمه نکردم اگه اطلاعات درجه و ... با ترجمه ای که بعدا می فرستیم تفاوت داشته باشه مشکلی پیش میاد؟
جایی که باید تاریخ خدمت سربازی را وارد کنیم فقط یک جای تاریخ هست باید شروع خدمت را بزنیم یا پایان؟

ممنون از راهنماییتون

(2011-07-23 ساعت 02:14)royce نوشته:  سلام

من قبلا تو یه شرکت خصوصی کار می کردم و الان یه شغل دولتی دارم اگه شغل دولتیم را اعلام نکنم و همون شغل قبلیم رو بنویسم(چون من کیس تامبرم بالاست و میترسم بخاطر طولانی شدن کلیرنس ویزا بهم ندن) اونا متوجه میشن؟ چطوری در مورد محل کار کسی تحقیق میکنن؟ آیا فقط به گفته های خودتون استناد می کنند؟

ممنون از راهنماییتون

(2011-07-23 ساعت 15:58)royce نوشته:  سلام

من از برندگان 2012 هستم
دیپلم 11 ساله دارم و دانشجو هستم اگه بخوام برای تکمیل مدرک دیپلم سابقه کار بدم ترجمه سابقه بیمه هم ازم می خوان؟

من قبلا تو یه شرکت خصوصی کار می کردم و الان یه شغل دولتی دارم اگه شغل دولتیم را اعلام نکنم و همون شغل قبلیم رو بنویسم(چون من کیس تامبرم بالاست و میترسم بخاطر طولانی شدن کلیرنس ویزا بهم ندن) اونا متوجه میشن؟ چطوری در مورد محل کار کسی تحقیق میکنن؟ آیا فقط به گفته های خودتون استناد می کنند؟

دوستانی که تجربه دارن لطفا پاسخ بدن

ممنون از راهنماییتون

(2011-07-23 ساعت 16:00)royce نوشته:  سلام

من از برندگان 2012 هستم
دیپلم 11 ساله دارم و دانشجو هستم اگه بخوام برای تکمیل مدرک دیپلم سابقه کار بدم ترجمه سابقه بیمه هم ازم می خوان؟

دوستانی که تجربه دارن لطفا پاسخ بدن

ممنون از راهنماییتون

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، California ، ali.narooei ، vida.k ، kopol ، Masoudpish
من معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم اما هر چی این تاپیک های سالهای پیش رو می خونم بیشتر سوال برام پیش میاد....الان تو یه قسمتی دیدم یکی نوشته بود که : قبلاً فامیلیش پسوند داشته که رفته ثبت احوال و حذفش کرده....یعنی ته شناسنامش تو توضیحات نوشته،پرسیده بود این رو باید تو بند 2 فرم 230 بنویسه؟! جواب درستی نگرفته بود!!! لطفاً اگه کسی می دونه جواب بده چون منم این مشکل رو دارم
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: California ، vida.k
(2011-08-05 ساعت 19:53)afshin4749 نوشته:  دوستان عزيز ، با توجه به اينكه اين موضوع خودش يه تاپيك جداگانه داره اما ديدم كسي به اونجا سر نزده و اين موضوع رو مطالعه و پيگيري نكرده اما من اين موضوع رو از داخل سايت مهاجرت آمريكا پيدا كردم خيلي جالب بود . برخلاف آنچه كه گفته و تا حالا نقل شده اين نوع ويزا ( لاتاري ) نيازي به اسپانسر نداره ميگيد نه خودتون ملاحظه فرماييد

درسته دوست عزیز
اونا هم مستقیما نمیگن اسپانسر بیارین
اگه تو سایت سفارتین رو ببینید "نشانه حمایت شدن" میخوان ازتون
یکی از این نشانه ها میتونه اسپانسر باشه که خیلی هم اگه اسپانسرتون شرایطشو داشته باشه معتبره براشون
ولی در روز مصاحبه آفیسر به ما نگفت اسپانسرتون کیه سوالی که دقیقا از ما پرسید این بود :
زندگی در آمریکا برای یک مهاجر تازه وارد سخته ، شما چه جوری میخواید 6 ماه تا 2 سال اول از پس هزینه هاتون بر بیاید؟
منم پرینت بانکی مو نشون دادم و گفتم میخوام با خودم cash ببرم که گفت ok هست فقط با یک حسابدار یا وکیل در اونجا صحبت کن که کارت غیرقانونی نباشه
منم گفتم چشم

پس درسته در سایت travel.state چیزی در مورد اسپانسر نگفته و لی سفارت طبق قانون به کسی ویزا میده که نشانه ای از ساپورت خودشو ارائه کنه
اینو تو سایتشون هم زدند
موفق باشید

تشکر کنندگان: الی الی ، vida.k ، arman_m
منم دوشنبه فرمام رو فرستادم . الان که چک کردم دیدم اینا رو نوشته

Signed by: M HLLINGWORT

Erlanger - USA Shipment delivered

فکر نکنم مشکلی باشه. حتما به دستشون رسیده

راستی ایمیلی که باید به KCC بزنیم متنش چی باید باشه ؟
(2011-08-05 ساعت 21:05)User نوشته:  ارسال پست های تکراری خلاف مقررات است. از دوستان عزیزی که این ارسال های تکراری را گزارش می دهند متشکرم.

نکته جالبش اینجاست:
من یک پست ایشون رو کاملا مستدل در تاپیکی پاسخ میدم
بعد نه تو یه تاپیک دیگه بلکه تو همون تاپیک چند صفحه بعد دوباره اون پستو میبینم که میپرسه
فکر کردم توهم زدم به خدا
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Ashkan78 ، California ، الی الی ، ali.narooei ، User ، vida.k ، kopol ، Masoudpish
یه نکته مهم و جالب که بهتر دیدم اینجا بزارمش تا دوستان هم ببینند:

این ساعت کاسیو به عنوان یکی از علائم افراد تروریست در ایالات متحده شناخته می‌شود :

[عکس: CasioF-91w.jpg]

بله! بر اساس اسناد جدیدی که در وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس منتشر شده است دولت آمریکا بر اساس لیستی که از زندانیان گوانتانامو بدست آورده بر این باور است که تروریست‌ها از این ساعت ارزان و همیشه در دسترس برای ساخت بمب‌های ساعتی استفاده می‌کنند.

بر اساس این سند ساعت کاسیو مدل F-91W و رنگ نقره‌ای همین مدل از سوی نیروهای القاعده برای آموزش حرکات تروریستی استفاده شده و به داوطلبان این گروه تروریستی در اردوگاه افغانستان با این ساعت به صورت کامل برای تولید بمب‌های ساعتی آموزش داده می‌شود.

شرکت کاسیو این مدل ساعت را به وزن ۲۰ گرم و عمر باطری ۷ سال از سال ۱۹۹۱ به بازار عرضه کرده است و مطمئنا بسیاری از ما ایرانی‌ها از آن خاطره داریم.

در اینجا نمی‌توان در خصوص درستی باور دولت آمریکا در مورد این ساعت و مقابله با آن حرفی زد اما این ساعت چه در ایران و یا در سراسر جهان به صورت باورنکردنی به فروش رسیده و در دست مردم دیده می‌شود و مانند بسیاری از برندهای دیگر نمی‌توان استفاده از آن را لزوما به معنای نشانه تروریست بودن فرد توصیف کرد.

برای اطلاعات بیشتر میتونید از این لینک متن اصلی این سند رو بخونید :
http://farnet.ir/wp-content/CasioF-91W_Wikileaks.jpg

پ.ن: دوستان خواستن برن سفارت واسه مصاحبه حواسشون باشه از این ساعتها نبندن Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ali.narooei ، vida.k ، kopol ، shadin_n
(2011-08-05 ساعت 21:59)faranak.n نوشته:  من معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم اما هر چی این تاپیک های سالهای پیش رو می خونم بیشتر سوال برام پیش میاد....الان تو یه قسمتی دیدم یکی نوشته بود که : قبلاً فامیلیش پسوند داشته که رفته ثبت احوال و حذفش کرده....یعنی ته شناسنامش تو توضیحات نوشته،پرسیده بود این رو باید تو بند 2 فرم 230 بنویسه؟! جواب درستی نگرفته بود!!! لطفاً اگه کسی می دونه جواب بده چون منم این مشکل رو دارم
سلام
من توضیخات شناسنامه رو توی بند 2 ننوشتم ولی وقتی شما ترجمه شناسنامه رو تحویل آفیسر میدهید توی اون توضیحات شناسنامه شما هم درج شده و از من اشکالی نگرفته اند
هرچند هنوز کلیرنس من هم نیومده Smile
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: vida.k ، Masoudpish ، behzad7
(2011-08-05 ساعت 01:11)shab354 نوشته:  سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
این موضوع چقدر اهمیت داره ؟
اگه بعدا هم واسه زمان مصاحبه و غیره ایمیل به دستم نرسه چی ؟

ایممیلی به دستت قرار نیست برسه برای قبولی.نگران نباش
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

(2011-08-06 ساعت 07:57)ogab نوشته:  من از برندگان لاتاری 2012 هستم هنوز فرمها را نفرستادم . می خوام بدونم که من در هنگام ثبت نام همسر و فرزندم را ثبت نام کرده ام اما حالا که من برنده شده ام همسرم تمایلی ندارد می خوام بدونم من تنها میتونم اقدام کنم یا در سفارت قبول نمی کنند؟ لطفا جواب این سئوال برام خیلی مهمه ؟

دوست عزيز من فكر ميكنم بايد همسرتون حتماً تشريف بيارن
و فكر ميكنم چنانچه شما وضعيتتون نسبت به زمان ثبت نام تغيير پيدا كنه، بايد حتماً مدركي دال بر اين تغيير (خداي نكرده) برگه طلاق و يا ... با خودتون ببريد
البته اينا نظر شخصي منه

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: vida.k ، vahidvm60 ، Masoudpish
دوستان من فرم‌های اولیه رو 4 مرداد (26 جولای) با پست DHL فرستادم، الان تقریبن 11 روز میشه و هنوز نرسیده، تو سایت DHL آخرین چیزی که زده With delivery courier ERLANGER, KY - USA که مربوط به 4شنبه گذشته میشه، یه کم نگرانم، چرا اینقدر تأخیر داشته؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
دوست عزیز،
مدارک شما دریافت شده است، نگران نباشید. برای اطمینان بیشتر میتوانید به KCC ایمیل بزنید. نمونه متن ایمیل درپست های قبلی همین تالار موجود است.

سپاس

دوستان من فرم‌های اولیه رو 4 مرداد (26 جولای) با پست DHL فرستادم، الان تقریبن 11 روز میشه و هنوز نرسیده، تو سایت DHL آخرین چیزی که زده With delivery courier ERLANGER, KY - USA که مربوط به 4شنبه گذشته میشه، یه کم نگرانم، چرا اینقدر تأخیر داشته؟
[/quote]

تشکر کنندگان: Serendipity ، vahidvm60 ، Masoudpish
من از برندگان لاتاری 2012 هستم هنوز فرمها را نفرستادم . می خوام بدونم که من در هنگام ثبت نام همسر و فرزندم را ثبت نام کرده ام اما حالا که من برنده شده ام همسرم تمایلی ندارد می خوام بدونم من تنها میتونم اقدام کنم یا در سفارت قبول نمی کنند؟ لطفا جواب این سئوال برام خیلی مهمه ؟

دوست عزیز، لطفا از درج پستهای تکراری اجتناب کنید.
متشکرم
Frozen Mind
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان