موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 18:37)vahidvm60 نوشته: (2011-08-05 ساعت 18:32)faranak.n نوشته: بچه ها من به یک مشکلی بر خوردم...توی این بخش یکی از بچه های 2010 گفت که دو قسمتی که مربوط به مشخص کردن محل زندگیتون توی آمریکاست و او قسمت که آدرس کسی رو که می خواهید گرین کارتتون بره اونجا،می شه که خالی گذاشت و بعداً اطلاع داد اما توی بخش بچه های پارسال رو که می خوندم تاکید شده بود حتمااً بنویسید....چیکار کنم؟؟؟ من فردا می خوام مدارکو بفرستم لطفاً راهنماییم کنید بچه های قدیمی تر
یه مسئله دیگه اینکه فقط می تونم ankara یا abudhabi رو انتخاب کنم؟ خود کنسولگریه های دبی نمیشه؟؟ چون اونجارو کاملاً آشنا هستم خواستم ببینیم اگه مب شه اینجارو بزنم؟
سلام
1- هرجا آدرس در آمریکا میخواد اکر ندارین N/A بزنید خیالتون هم تخت باشه مشکلی نیست من هم N/A زدم و مشکلی نبود
2- دبی سفارت نداره بلکه کنسولگری هست و فکر میکنم کارهای immigrant visa در اونجا انجام نمیشه
شما بین Ankara و Abudhabi و اون 3 تا سفارت دیگه که تو سایت زده یکیو میتونی انتخاب کنی دوست من و دوبی امکانش نیست
موفق باشید
حالا اونجا کاملا آشنا هستی سفارش مارو هم بکن (شوخی)
با سفیر جدید آشنا هستید ؟
پس مشکلی پیش نمی آد! ممنون! چون بچه های دوره شما به شدت تاکید مرده بودن که پر کنید این قسمت رو و خیلی هم مهمه....ممنون...هاها اون آشنایی که شما فکر کردید نه! منظورم این بود که قبلاً رفتم و بلدم راه و چاه رو بالاخره خودش یه دلگرمیه!...باشه فرق زیادی نداره...من فقط یک کم زیادی استرس گرفتم...ممنون از جوابتون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
من معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم اما هر چی این تاپیک های سالهای پیش رو می خونم بیشتر سوال برام پیش میاد....الان تو یه قسمتی دیدم یکی نوشته بود که : قبلاً فامیلیش پسوند داشته که رفته ثبت احوال و حذفش کرده....یعنی ته شناسنامش تو توضیحات نوشته،پرسیده بود این رو باید تو بند 2 فرم 230 بنویسه؟! جواب درستی نگرفته بود!!! لطفاً اگه کسی می دونه جواب بده چون منم این مشکل رو دارم
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
منم دوشنبه فرمام رو فرستادم . الان که چک کردم دیدم اینا رو نوشته
Signed by: M HLLINGWORT
Erlanger - USA Shipment delivered
فکر نکنم مشکلی باشه. حتما به دستشون رسیده
راستی ایمیلی که باید به KCC بزنیم متنش چی باید باشه ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-05 ساعت 21:59)faranak.n نوشته: من معذرت می خوام اینقدر سوال می کنم اما هر چی این تاپیک های سالهای پیش رو می خونم بیشتر سوال برام پیش میاد....الان تو یه قسمتی دیدم یکی نوشته بود که : قبلاً فامیلیش پسوند داشته که رفته ثبت احوال و حذفش کرده....یعنی ته شناسنامش تو توضیحات نوشته،پرسیده بود این رو باید تو بند 2 فرم 230 بنویسه؟! جواب درستی نگرفته بود!!! لطفاً اگه کسی می دونه جواب بده چون منم این مشکل رو دارم
سلام
من توضیخات شناسنامه رو توی بند 2 ننوشتم ولی وقتی شما ترجمه شناسنامه رو تحویل آفیسر میدهید توی اون توضیحات شناسنامه شما هم درج شده و از من اشکالی نگرفته اند
هرچند هنوز کلیرنس من هم نیومده
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فرمهای اولیه رو 4 مرداد (26 جولای) با پست DHL فرستادم، الان تقریبن 11 روز میشه و هنوز نرسیده، تو سایت DHL آخرین چیزی که زده With delivery courier ERLANGER, KY - USA که مربوط به 4شنبه گذشته میشه، یه کم نگرانم، چرا اینقدر تأخیر داشته؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یکضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز،
مدارک شما دریافت شده است، نگران نباشید. برای اطمینان بیشتر میتوانید به KCC ایمیل بزنید. نمونه متن ایمیل درپست های قبلی همین تالار موجود است.
سپاس
دوستان من فرمهای اولیه رو 4 مرداد (26 جولای) با پست DHL فرستادم، الان تقریبن 11 روز میشه و هنوز نرسیده، تو سایت DHL آخرین چیزی که زده With delivery courier ERLANGER, KY - USA که مربوط به 4شنبه گذشته میشه، یه کم نگرانم، چرا اینقدر تأخیر داشته؟
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-06 ساعت 10:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-06 ساعت 10:26 توسط frozen mind.)
من از برندگان لاتاری 2012 هستم هنوز فرمها را نفرستادم . می خوام بدونم که من در هنگام ثبت نام همسر و فرزندم را ثبت نام کرده ام اما حالا که من برنده شده ام همسرم تمایلی ندارد می خوام بدونم من تنها میتونم اقدام کنم یا در سفارت قبول نمی کنند؟ لطفا جواب این سئوال برام خیلی مهمه ؟
دوست عزیز، لطفا از درج پستهای تکراری اجتناب کنید.
متشکرم
Frozen Mind