موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من پاسپورتم با همسرم یکی هست به نظر شما ایرادی داره و اگر داره باید عوضش کنیم وهر کدوممون پاسپورت جداگانه بگیریم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-30 ساعت 02:05
(2011-08-28 ساعت 20:31)AMI4SAL نوشته: با سلام
لطفا این سوال من رو جواب بدید
من مدارکم رو که برای کی سی سی فرستادم جواب دادن که فرم های شما دریافت شده ولی دیگه هیچی در مورد اینکه مدارک کامل بوده یا درست بوده نگفتند لطفا بگید که آیا برای شما هم همین جوریه؟
متن نامه اینه:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received.
Please refer to the website at www.dvlottery.state.gov for further instructions.
ممنون
من براي اطمينان از اينكه مداركي كه فرستادم از جانب KCC قابل تائيد ميباشد پس از 10 روز ايميل زير را فرستادم و طي 5 روز پس از ارسال، جواب آن را دريافت كردم. در ضمن هيچگونه رسيد اتوماتيك نيز دريافت نكردم.
متن ايميل من:
Subject: DV-2012 Inquiry
Case Number: 2012AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet by TPG with no. xxxxxxxxx. The shipment delivered on Month dd, yyyy and signed by T CAMPBELL.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing
?
Sincerely,
First Name Last Name
و جواب ايميل:
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-30 ساعت 04:22)Shezem نوشته: (2011-08-30 ساعت 02:05)oe163 نوشته: (2011-08-28 ساعت 20:31)AMI4SAL نوشته: با سلام
لطفا این سوال من رو جواب بدید
من مدارکم رو که برای کی سی سی فرستادم جواب دادن که فرم های شما دریافت شده ولی دیگه هیچی در مورد اینکه مدارک کامل بوده یا درست بوده نگفتند لطفا بگید که آیا برای شما هم همین جوریه؟
متن نامه اینه:
Your forms have been received.
Please refer to the website at www.dvlottery.state.gov for further instructions.
ممنون
من براي اطمينان از اينكه مداركي كه فرستادم از جانب KCC قابل تائيد ميباشد پس از 10 روز ايميل زير را فرستادم و طي 5 روز پس از ارسال، جواب آن را دريافت كردم. در ضمن هيچگونه رسيد اتوماتيك نيز دريافت نكردم.
متن ايميل من:
Subject: DV-2012 Inquiry
Case Number: 2012AS000xxxxx
Name: Last Name, First Name
Date of birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir / Madam
I have posted the forms, photographs and barcode sheet by TPG with no. xxxxxxxxx. The shipment delivered on Month dd, yyyy and signed by T CAMPBELL.
Please inform me, that have my documents been received and are they acceptable for the continuation of my visa processing
?
Sincerely,
First Name Last Name
و جواب ايميل:
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,000 for Asia for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
oe163@
خب مهندس! این همان پاسخ اتوماتیک هست دیگه! من هم برای اطمینان از رسیدن مدارکم، ایمیل زدم به KCC وآنها نیز در پاسخ به ایمیل من، درست همین متن را که برای شما فرستادهاند، برای من هم ایمیل کردهاند!
درود فراوان
نه این میله اتوماتیک نیست آخه قباً به محض اینکه میل می زدی چند ثانیه بعد یک ایمیل اتوماتیک میومد که ایمیل شما رسید به این میل پاسخ ندید ما جوابتون رو بعداً میدیم ...اما الان دیگه نمیاد اون ایمیل مهندس
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-30 ساعت 04:45)Shezem نوشته: (2011-08-29 ساعت 22:35)oktay نوشته: سلام
دوستان الان متوجه شدم که این شخصی که فرم هارو برای ما تایپ کرده ، کیس نامبر رو اشتباه گذاشته نه شماره اصلی رو 2012 رو نوشته 20112
فکر میکنید خیلی ... ؟ حالا باید چیکار کنیم؟ اشکالی نداره دیگه؟ ما توی فرم ننوشتیم که کسی کمکمون کرده.
اگر صفحهای را که بارکد توش هست را فرستادهاید، من گمان میکنم که مشکلی پیش نیاد.
در مورد کمک هم، من اینطور برداشت میکنم که آنها منظورشان شرکتها و افرادی در خود آمریکا هست که با گرفتن پول، کارهای شما را برایتان انجام میدهند یا وکالت می کنند.
(اما این را هم بگویم که اینها برداشت من هست، اگر خیلی شک دارید، به KCC ایمیل بزنید)
درود فراوان
ممنون حالا امشب انشالله میل میزنیم. ببینیم چی میشه.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که:
۱- کدوم فرم باید برای ساپرت پر بشه؟
۲- آیا اسپانسر باید هم برای من و هم برای همسر من فرم پر کنه یا فقط برای من که برنده شدم فرم پر کنه؟
ممنون میشم